canım bu b12 iğnesi çok etkili bir iğne ben hamileleğimin ilk başında vurunmuştum. ama yine de doktora sor bence
Yok kizlar ozaman kesin ki yanlislik oldu..cunku en son seker yuklemesi yapildi ve normal cikti.vitamin vs bakilmadi...aricam soylicem kullanmicam zaten..bide taa uc mayista ins tam kan sayimi ve idrar testi yapilcak..simdi ultrasondan bakti sadece..kesinnyanlislik oldu..sagolun arkadaslar..Ben kullanmistim. B12 eksikligi icin veriliyor. Eger tahlil yaptirdiysan ve b12 in cok dusuk ciktiysa yazilmistir. Benim dodex kullandiktan sonra duzeldi.sonra da multivitamin kullandigim icin gerekyok dedi. Eger b12 in dusuk cikmadiysa yanlislikla vermistir.
Valla bi taraftan haklısın arkadaşım. Madem bu evde yaşıyor ev işi de yapsın diyorsun ama evi kendi evi gibi benimsememiş anlaşılan. Sen de eve geldiğinde rica et yardım etsin olmaz mı? Ya da hiç kafanı takma evde yalnız kalın ne güzel. Ama canını üzme.
Canım sevindim. Biraz daha sakinlemis ve yumuşamışsın. Ne zaman gelecekmiş eşin? Kendini üzme yine yine de
Çok şükür bu haftayı da atlattın cnm. Her geçen gün daha iyi olacaksın inşallah. Hep güzel haberler getir bize.
Güle güle kullansın şanslı efecik. Herşeyleri pek güzel oldu
Tatlım bu haftalarda bebekler artık nefes egzersizi yaparlarmış doğuma hazırlık için. O yüzden pıt pıtlar oluyormuş internette öyle yazıyor
Yok henüz sakinleşmedim aksine her geçen gün dahada sinirliyim bilmiyorum ne zaman gelicek
Güle güle kullansın şanslı efecik. Herşeyleri pek güzel oldu
kac gundur pek okuyamiyorum yazilanlari siteye girdimki ne goreyim seninki gelmemis sen izin versende biz kizlar senin kocayi gobeklerle bi dovsekte akli basina gelse stresten dogum yapcan allah korusun..Yok henüz sakinleşmedim aksine her geçen gün dahada sinirliyim bilmiyorum ne zaman gelicek
ay evet yaa gerçekten çok mucizevi bunu kocalarımıza anlatsak nasıl komik oluranlamlandıramazlar ööyyle bakarlar keşke onlarda hissedebilse... bı vıdeo var ızledınız mı bılmem. yurtdısında bı mekanızma yapmıslar tekmeleri vs. babalarda hıssedıyo ve o an müthiş birşey babalardan ağlayanlarmı ıstersın sok yasayanlarmı...keske bızdede olsa ondan
hiç kimse beni duymuyor galiba..
nedense bu tür sayfalarda pek barınamıyorum..
istediğim sadece bir kaç soru sorabilmek
ne ise burası bana yaramaz
slm kızlar..griple boğuşuyorum fenalardayım...boğazlarım şişti halsizlik eklem ağrıları..ilaç içememek çok zor...hep yatmak istiyorum..kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnn
Herkese hayırlı cumalar canlar.
Biraz önce doktordan geldim.Herşey yolunda çok şükür.
Rahim ağzı uzunluğu 34 dü 41 olmuş.Nst de sancı kasılma çıkmadı ama yatışa devam.
Anlamadığım tek nokta muhtemel doğum 7 haziran dedi dr.30+3 günlüğüz.Bir türlü hesaplarım tutmaz oldu.
Ki sezeryan olacağı için 7 hazirandan 10 gün önce alırız bebeği dedi.
Şimdi ben ne kadarlık hamileyim ya :26:
Doktorla hesaplarımız uyuşmuyor anlaşılan.
Oğluşum da 1.600 gr olmuş.
Elimde yine resim yok rahim uzunluğunun ölçüsünden başka :)
Bende ayni sekilde hissediyorum :)ilk korkmustum kalp atisi gibi hizli hizli olunca biseymi oluyo diye sonradan ogrendimki hickiriyormuss..masallahh bebislerimize..
kızlar size bişey sorucam eşinizin ailesi ile anlaşamıosunuz ama zorakıde olsa konusuosunuz ve kötü bir geçmişiniz var eşiniz size çok düşkün sizi sevdiğinden eminsiniz ama oda ailesi arada kalıyor ve gecen hafta ailesi(kaynana elti görümce ve 2 çocuk) 2 gün boyunca sana yatıya geliyor evlerimiz 10 dk mesafede ve geçtimiz perşembe oturmaya geliniyor ve ben calısan bir insanım dün yani cuma aksamı gene aranıyorum ve 2 gün bize kalmaya geldiklerini söylüyorlar bende yalan söylüorum annemde kalıcam diorum ama kendi evimde kalıorum bugün eşimi arıo bekar görümcem biz seni özlüoruz sen hiç gelmiosun diyor eşim beni annemlere bırakıor kendısı aılesının yanına gidior ve geri geldinde ben annemlerde kalıcam diyor ve ben bu sırada hastayım usutmusum cokca kusuorum ama yınede gıdıor ne dusunur ve ne tepki verirdniz
kac gundur pek okuyamiyorum yazilanlari siteye girdimki ne goreyim seninki gelmemis sen izin versende biz kizlar senin kocayi gobeklerle bi dovsekte akli basina gelse stresten dogum yapcan allah korusun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dumadumadum iyi geceker topik sana emanet
hehhe canım yaa geçmişe bi dalmışım senin yaZdığını şimdi görüyorumbelki görmüşsündür umarsızca kızı olanlarla ilgili bir şiir arıyordum. Yaklaşık 800 sayfayı inceledim ayy kimse benim gibi takıntılı olmasın sağlığa zarar valla gece 3 müydü neydi aradığım şeyi buldum ve hiç beklediğim gibi bişey olmadığını da görünce yıkıldım resmen neyse en azından içimde kalmadı
kızlar 32. haftamdayım ve dün nst ye girdim ve yüksek sancı çıktı ama ben bu sancıyı tam hissedemiyorum haftaya yine kontrolüm var. benim durumumu yaşayan var mı erkekn doğum riskinden korkuyorum alttan kontrol etti açıklık yok. bol bol dinleneceksin az hareket edeceksin dedi doktor
dün yine bi arkadaşta daha okudum,sancı hissetmiyorum ama sancım çıktı diye.. Demek bunun da adı "gizli sancı"şakası bi tarafa erken gelmeye falan kalkmasınlar da,Allah hayırlısıyla zamanında nasip etsin hepimize..
- ben daha girmedim hiç nst'ye nasıl bi his merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?