2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım bu b12 iğnesi çok etkili bir iğne ben hamileleğimin ilk başında vurunmuştum. ama yine de doktora sor bence

Yok kizlar ozaman kesin ki yanlislik oldu..cunku en son seker yuklemesi yapildi ve normal cikti.vitamin vs bakilmadi...aricam soylicem kullanmicam zaten..bide taa uc mayista ins tam kan sayimi ve idrar testi yapilcak..simdi ultrasondan bakti sadece..kesinnyanlislik oldu..sagolun arkadaslar..

mutlu huzurlu pazarlar herkeseeeeee kızlar ve minnakları

Yok henüz sakinleşmedim aksine her geçen gün dahada sinirliyim bilmiyorum ne zaman gelicek
kac gundur pek okuyamiyorum yazilanlari siteye girdimki ne goreyim seninki gelmemis sen izin versende biz kizlar senin kocayi gobeklerle bi dovsekte akli basina gelse stresten dogum yapcan allah korusun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay o videoyu ben de seyretmiştim, eşime de seyrettirdim. İlk söylediği ben hep söylüyorum siz anneler çok şanslısınız evet hamilelik zor ama bir o kadar da mucizevi bir bağış demişti.
Ama beni bir bayan arkadaşımın yorumu çok güldürmüştü; tekmeler falan güzel de bence doğum sancısı çekerken takmalılar bu cihazı demişti. Bak bakalım o zaman da takmak isteyecekler mi demişti

hiç kimse beni duymuyor galiba..
nedense bu tür sayfalarda pek barınamıyorum..
istediğim sadece bir kaç soru sorabilmek
ne ise burası bana yaramaz

Bence hemen gitmeyi düşünme. Sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki ben şahsen artık geçmiş sayfaları kontrol dahi edemiyorum.
Hatta çoğumuz bu kontrolü yapamadığı için bazen genel bir mesaj yazıyoruz;
Hastalara şifa güzel haberli olanlara maşallah gibi yazılarımız çoktur sen de farketmişsindir.

Oooo maşallah
benim de güya beklenen doğum tarihim 9 haziran ama kesin mayıs annesi olacağım :)
Sezeryan ile 37-38 hafta gibi doğum yaparsam mayıs a denk geliyor.

Evet gerçekten çok hoş canımmm :) ama bütün vücudu sarsılıyormuş hıçkırırken öyle okudum.Bir de ciğerlerini geliştiriyormuş hıçkırmak.
Tahmini ne kadar sürüyor dikkat ettin mi hiç canım[/QUOTE]

inşallah güzel güzel gelişsin ciğerleri miniklerimizin:)cnm valla süre değişiyor.bazen 1 dk.bazen 2-3 dakika sürüyor.hatta en çok bi defasında 5 dk. kadar devam etmişti.

Bende ayni sekilde hissediyorum :)ilk korkmustum kalp atisi gibi hizli hizli olunca biseymi oluyo diye sonradan ogrendimki hickiriyormuss..masallahh bebislerimize..

bende ilk çok korkmuştum cnm.bebeğime bişey oldu sanmıştım.ama sonra öğrendim ki hıçkırıkmış:)

Tatlım bu haftalarda bebekler artık nefes egzersizi yaparlarmış doğuma hazırlık için. O yüzden pıt pıtlar oluyormuş internette öyle yazıyor[/QUOTE]

bak bunu bilmiyordum cnm.aman egzersizlerini güzel yapsınlarda doğduklarında hiç problem yaşamasınlar:))

böyle bir konuda pek olumlu düşünemem malesef. hamile hatunu yalnız bırakıp nasıl gidiyormuş. bide insanın kendi evi varken annesinde fln kalmasıda neymiş. yanlış buluyorum. eşin seninle ailesi arasında denge kurmalı. madem onlar sana kalmaya geiyorsa sende onlara gir diyeceğim ama insan rahat edemez tabi. eşinle açık açık konuş gerekirse tavır yap kapat teli felan senin değerini anlasın

kızlar 32. haftamdayım ve dün nst ye girdim ve yüksek sancı çıktı ama ben bu sancıyı tam hissedemiyorum haftaya yine kontrolüm var. benim durumumu yaşayan var mı erkekn doğum riskinden korkuyorum alttan kontrol etti açıklık yok. bol bol dinleneceksin az hareket edeceksin dedi doktor

Bu gün 5. Günü ama heralde dönüyorlar istediğinizi yapabilirsiniz bebeklerim özgürsünüz bi elime geçse zaten ben hakkını vericemde zaten yarın babasıda geliyor oda hakkını vericek bizimkilerde sinirli onlarda hakkını vericek gelsin zaten eve almıycam büyük ihtimal gece gelir bu arada bende zayıflamışım 2 kg kadar

Son düzenleme:
Dumadumadum iyi geceker topik sana emanet

hehhe canım yaa geçmişe bi dalmışım senin yaZdığını şimdi görüyorum belki görmüşsündür umarsızca kızı olanlarla ilgili bir şiir arıyordum. Yaklaşık 800 sayfayı inceledim ayy kimse benim gibi takıntılı olmasın sağlığa zarar valla gece 3 müydü neydi aradığım şeyi buldum ve hiç beklediğim gibi bişey olmadığını da görünce yıkıldım resmen neyse en azından içimde kalmadı

O takinti cok fena bilirim netten aratsan canim belki istedigin gibi bir siir bulabilirsin

dün yine bi arkadaşta daha okudum,sancı hissetmiyorum ama sancım çıktı diye.. Demek bunun da adı "gizli sancı" şakası bi tarafa erken gelmeye falan kalkmasınlar da,Allah hayırlısıyla zamanında nasip etsin hepimize..
- ben daha girmedim hiç nst'ye nasıl bi his merak ediyorum...

Bende girmedim ama bu Çarşamba görüş günümüz büyük ihtimal Nst ye girerim diye düşünüyorum.Çünkü benim gebelik şekeri var böyle durumlarda 30-32. haftalarda Nst ye giriyormuşsun.Zaten bizim görüş günleri 2 haftaya düştü artık.

Canım nasılsın?geçmiş olsun kızın nasıl iyi oldumu?bu aralar sık hastalanıyor havalardan mı yoksa kardeşini mi kıskanıp hastalanıyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…