2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım nasılsın?geçmiş olsun kızın nasıl iyi oldumu?bu aralar sık hastalanıyor havalardan mı yoksa kardeşini mi kıskanıp hastalanıyor acaba.

Sagol tatlim iyiyim cok şükür. Siz nasilsiniz minnosunla?
Evet canim ya kizim 2 haftadir hasta. Allahim cok sukur ki kışın hastalanmadi diyorum hamile hamile hasta cocuk bakmak ne zormus Suan iyi ama teyzesi ilaclarini iciriyorum insallah tekrarlamaz. Birde bahar alerjisi var iste bronsite astima cevirmesin diye dikkat ediyoruz. Bu arada kardes kiskancligi henuz yok ama olacak hemde en zorundan :18: bilmez miyim ben bucur cadimi
Sende ne var ne yok

kızlar benim baldırlarım çok ağrıyor. hele gece uykumdan uyandırıyor. aynı durumda olan varmı??

Benim de bacaklarim cok agriyodu ve bikac kez de kramp girmisti, doktorum calsiyum verdi onu kullaninca gecti agrilarim
kramplarım var ama ters hareket edersem oluyor. ama bu inanılmaz bir ağrı kemiklerimin içi çekiliyor resmen. kesip atasım geliyor resmen bacaklarımı

Bilmiyorum yaşayan var mı burada ama, acı eşiği yüksek olan hamileler hissetmeyebilirmiş galiba sen de onlardansın. Geçmiş olsun bol bol dinlen bakalım inşallah daha iyi olursun ve bebeğin de sabırsız değildir

Son düzenleme:

Eyvah ki ne eyvah evde onu babası bekliyor olacak ama iyi olur ona ders olsun arkadaşım. Bu arada herhalde dönüyor demişsin hiç konuşmadınız mı gittiğinden beri? Bak bir de kilo vermişsin ah valla senin koca elimizde kalacak!

Geçmiş olsun canım ben ameliyat oldum ama hamilelik öncesinde şimdi durumum dahaiyi ama tekrar ol.am gerekiyor onuda hamilelik sonrasına atmayı düşünüyorum...

benim son kontrolden 3 hafta sonrasına çağırdı.. Artık haftada bire falan düşse ya ne güzel olurdu heheheh

Hayirli aksamlar bacilarim
Bugun benim dogumgunummm....
Ve babamiz surpriz yaptirip annemlerde kutladi dogumgunumu ♥
Gercekten surpriz oldu

Benimki 3-5 dk sürüyor canım. Yerim onun hıçkırıklarını ben

3-5 dk mı ? Ay kıyamam ben miniklere.Nasıl sarsılıyorlar şimdi Allah bilir.
Nedense hıçkıran bebeğe dayanamıyorum ben canım

Korkma canım ciğerleri gelişiyormuş bebişlerin.İyi birşey yani.

slm kızlar..griple boğuşuyorum fenalardayım...boğazlarım şişti halsizlik eklem ağrıları..ilaç içememek çok zor...hep yatmak istiyorum..kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnn

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah.Dikkat et kendine ve prensese

hiç kimse beni duymuyor galiba..
nedense bu tür sayfalarda pek barınamıyorum..
istediğim sadece bir kaç soru sorabilmek
ne ise burası bana yaramaz

Gören arkadaşlarımız mutlaka cevap verir canım.
Burda ki arkadaşlarımızın hepsi birbirine yardımcı olmaya çalışan iyi niyetli insanlar.
Sen sorularını sor mutlaka cevap alacaksın.

Çok şükür bu haftayı da atlattın cnm. Her geçen gün daha iyi olacaksın inşallah. Hep güzel haberler getir bize.

Canımmmm Allah razı olsun.
Hepimiz güzel haberler getirelim inşallah güzel arkadaşım

Oooo maşallah
benim de güya beklenen doğum tarihim 9 haziran ama kesin mayıs annesi olacağım :)
Sezeryan ile 37-38 hafta gibi doğum yaparsam mayıs a denk geliyor.

Zamanını bekleyip hayırlısıyla sağlıkla gelsin afacanlar inşallah canım.
Çoğumuz mayıs annesi olacağız galiba :)

inşallah güzel güzel gelişsin ciğerleri miniklerimizin:)cnm valla süre değişiyor.bazen 1 dk.bazen 2-3 dakika sürüyor.hatta en çok bi defasında 5 dk. kadar devam etmişti.

Oooo 5 dk demek.Bana 1 dk bile uzun gelmişti canım :)

Benim de 1 cm açıklığım var canım nst de sancı çıkmıyor.
Bol bol yatıp dinlenelim dua edelim zamanında hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişler inşallah

Son düzenleme:

Oooo 5 dk demek.Bana 1 dk bile uzun gelmişti canım :)

Benim de 1 cm açıklığım var canım nst de sancı çıkmıyor.
Bol bol yatıp dinlenelim dua edelim zamanında hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişler inşallah[/QUOTE]
ohhh sükkür o zaman sevindım

Hayirli aksamlar bacilarim
Bugun benim dogumgunummm....
Ve babamiz surpriz yaptirip annemlerde kutladi dogumgunumu ♥
Gercekten surpriz oldu

Doğum günün kutlu olsun azerimmm.
Eşinle bebeğinle ve bütün sevdiklerinle nice mutlu yıllara canımıniçi

Canım ya Kıyamam sana... hakkaten ciddi bir dersi hak etti ama tahmininden daha fazla tepki alacak gelince.. canım dikkat etmeye çalış kendine görünce de daha fazla sinirlenmemeye çalış o minik kuş babası yüzünden üzülmesin daha fazla sende üzülme... İl il dolasmis o ilde olanlar toplanıp bir göbek dövüşü yapsaydik ona aklı başına gelirdi )

Sadece whatsapp tan konuştuk yola çıkmış ama direkmi gelir yoksa gezermiler bilmiyorum kalsın valla elinizde bakalım babasına ne hesap vericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…