Canım nasılsın?geçmiş olsun kızın nasıl iyi oldumu?bu aralar sık hastalanıyor havalardan mı yoksa kardeşini mi kıskanıp hastalanıyor acaba.
kızlar benim baldırlarım çok ağrıyor. hele gece uykumdan uyandırıyor. aynı durumda olan varmı??
kızlar benim baldırlarım çok ağrıyor. hele gece uykumdan uyandırıyor. aynı durumda olan varmı??
kramplarım var ama ters hareket edersem oluyor. ama bu inanılmaz bir ağrı kemiklerimin içi çekiliyor resmen. kesip atasım geliyor resmen bacaklarımıBenim de bacaklarim cok agriyodu ve bikac kez de kramp girmisti, doktorum calsiyum verdi onu kullaninca gecti agrilarim
Bilmiyorum yaşayan var mı burada ama, acı eşiği yüksek olan hamileler hissetmeyebilirmiş galiba sen de onlardansın. Geçmiş olsun bol bol dinlen bakalım inşallah daha iyi olursun ve bebeğin de sabırsız değildirkızlar 32. haftamdayım ve dün nst ye girdim ve yüksek sancı çıktı ama ben bu sancıyı tam hissedemiyorum haftaya yine kontrolüm var. benim durumumu yaşayan var mı erkekn doğum riskinden korkuyorum alttan kontrol etti açıklık yok. bol bol dinleneceksin az hareket edeceksin dedi doktor
Bu gün 5. Günü ama heralde dönüyorlar istediğinizi yapabilirsiniz bebeklerim özgürsünüz bi elime geçse zaten ben hakkını vericemde zaten yarın babasıda geliyor oda hakkını vericek bizimkilerde sinirli onlarda hakkını vericek gelsin zaten eve almıycam büyük ihtimal gece gelir bu arada bende zayıflamışım 2 kg kadar
Iyi aksamlar arkadaslar.bi sorum olacakti.bende burun polibi olustu.sebebi hamioeliktenmis ve mrla kontrol edilecek.eger genze kadar degilse hamileyken lokal anesteziyle ameliyat gerekiyomus.eger cok ilerideyse dogumdan sonraymis.gittikce buyuyen bisey.artik sag burun deligim kapamdi.gunun ve gecenin cogu zaman hep agzim acik nefes aliyorum.zor durumdaym.aklimda sorular bu ameliyat nasil aranizda ben gibi olan var mi.bebge bisey olmaz dedi doktor ama bi bilgisi olan var mi.kac gunde gecer burnum.sizce ne yapmaliyimingilteredeyiz doktorumuzla dogru duzgun komusamiyoruz malesef
Bende girmedim ama bu Çarşamba görüş günümüz büyük ihtimal Nst ye girerim diye düşünüyorum.Çünkü benim gebelik şekeri var böyle durumlarda 30-32. haftalarda Nst ye giriyormuşsun.Zaten bizim görüş günleri 2 haftaya düştü artık.
Benimki 3-5 dk sürüyor canım. Yerim onun hıçkırıklarını ben
yaaa bizde dün aksam konustuk bu ne olabılır dıye. aksam yattım pıt pıt kalp atışı gıbı ama dısarıdan hıssedılmıyo ne tekmeye benzıyo ne harekete benzıyo belkı 70-80 kere oldu. onu sayarken uyumusum. korktum bı de bıseymı oluyo dıye. demek hıckırıkmıs hımmmm. sevındım sımdı bayaga korkmustum bıseymı oluyo dıye.ayyy cok sağol ya insallah hıçkırıktır baska bısı değildir de neden oluyo acaba yada gecmesı ıçın ne yapmak gerek?
slm kızlar..griple boğuşuyorum fenalardayım...boğazlarım şişti halsizlik eklem ağrıları..ilaç içememek çok zor...hep yatmak istiyorum..kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnn
hiç kimse beni duymuyor galiba..
nedense bu tür sayfalarda pek barınamıyorum..
istediğim sadece bir kaç soru sorabilmek
ne ise burası bana yaramaz
Çok şükür bu haftayı da atlattın cnm. Her geçen gün daha iyi olacaksın inşallah. Hep güzel haberler getir bize.
Oooo maşallah
benim de güya beklenen doğum tarihim 9 haziran ama kesin mayıs annesi olacağım :)
Sezeryan ile 37-38 hafta gibi doğum yaparsam mayıs a denk geliyor.
inşallah güzel güzel gelişsin ciğerleri miniklerimizin:)cnm valla süre değişiyor.bazen 1 dk.bazen 2-3 dakika sürüyor.hatta en çok bi defasında 5 dk. kadar devam etmişti.
kızlar 32. haftamdayım ve dün nst ye girdim ve yüksek sancı çıktı ama ben bu sancıyı tam hissedemiyorum haftaya yine kontrolüm var. benim durumumu yaşayan var mı erkekn doğum riskinden korkuyorum alttan kontrol etti açıklık yok. bol bol dinleneceksin az hareket edeceksin dedi doktor
3-5 dk mı ? Ay kıyamam ben miniklere.Nasıl sarsılıyorlar şimdi Allah bilir.
Nedense hıçkıran bebeğe dayanamıyorum ben canım
Korkma canım ciğerleri gelişiyormuş bebişlerin.İyi birşey yani.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah.Dikkat et kendine ve prensese
Gören arkadaşlarımız mutlaka cevap verir canım.
Burda ki arkadaşlarımızın hepsi birbirine yardımcı olmaya çalışan iyi niyetli insanlar.
Sen sorularını sor mutlaka cevap alacaksın.
Canımmmm Allah razı olsun.
Hepimiz güzel haberler getirelim inşallah güzel arkadaşım
Zamanını bekleyip hayırlısıyla sağlıkla gelsin afacanlar inşallah canım.
Çoğumuz mayıs annesi olacağız galiba :)
inşallah güzel güzel gelişsin ciğerleri miniklerimizin:)cnm valla süre değişiyor.bazen 1 dk.bazen 2-3 dakika sürüyor.hatta en çok bi defasında 5 dk. kadar devam etmişti.
Hayirli aksamlar bacilarim
Bugun benim dogumgunummm....
Ve babamiz surpriz yaptirip annemlerde kutladi dogumgunumu ♥
Gercekten surpriz oldu
ohhh sükkür o zaman sevindım
Ana yüreği dedikleri bu olsa gerek :)
Daha karnımızdayken endişeler başlıyor.
sorma valla doğunca da böyle evhamlı olursak hem iyi hem kötü. umarım abartmadan dengeyi koruruz
Hayirli aksamlar bacilarim
Bugun benim dogumgunummm....
Ve babamiz surpriz yaptirip annemlerde kutladi dogumgunumu ♥
Gercekten surpriz oldu
Bu gün 5. Günü ama heralde dönüyorlar istediğinizi yapabilirsiniz bebeklerim özgürsünüz bi elime geçse zaten ben hakkını vericemde zaten yarın babasıda geliyor oda hakkını vericek bizimkilerde sinirli onlarda hakkını vericek gelsin zaten eve almıycam büyük ihtimal gece gelir bu arada bende
zayıflamışım 2 kg kadar
Eyvah ki ne eyvah evde onu babası bekliyor olacak ama iyi olur ona ders olsun arkadaşım. Bu arada herhalde dönüyor demişsin hiç konuşmadınız mı gittiğinden beri? Bak bir de kilo vermişsin ah valla senin koca elimizde kalacak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?