2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Çok iy olurdu ya her şehirde bi kaç kişi toplanıp dövseydiler muhteşem olurdu gelsin bakalım aynen öyle canım tepki büyük olacak

İyi aksamlar kizcekler kusura bakmayin hic yazamiyorum bu aralar. insaallah herkes cok cok cokkk iyidir. kuzucuklarimizda buyuyorlardir. kizimla benim keyfimiz oldukca yerinde tek sorun esimi cok ozledim. bir hafta oldu daha memlekete geleli ama acayip bir eksiklik var icimde :-( bir dahaki haftasonu gidiyorum evime. bu arada benim gobegim bir haftada baya bir buyudu. Kizima yaradi herhalde anneannesinin dedesinin yaninda olmak

Cok sagolun bacilarimmmm
2 kez dogumgunu kutlamak guzeldi
Yasin imle opuyoruz hepinizi
Ayrica bu aralar yazamiyorum pek kusuruma bakmayin hala hastayim....
Inanin telefonla konusasim bile yok....
Hasta olan bacilarim varsa tez vakitte sifa bulurlar ins
Bu arada cips bacim sen nasil uzmussun kendini oyle 2 kilo nasil verdin bacim....
Gozunu seveyim bebegini dusun bari fazla uzme kendini arkadasim
Eniste Bey iyi bir dersi haketti ama
Dogumgünün kutlu olsun canım... seneye bebişinle hep birlikte kutlarsınız..

Dogum gunun kutlu olsun guzel arkadasim

Doğum günün kutlu olsun azerimmm.
Eşinle bebeğinle ve bütün sevdiklerinle nice mutlu yıllara canımıniçi

Su an uyanik olan kimse var mi ? Bir arkadasimiz hadtanede sanci ile gitmisti dogum her an baslayabilirmis arkadaslar.

Hayirli aksamlar bacilarim
Bugun benim dogumgunummm....
Ve babamiz surpriz yaptirip annemlerde kutladi dogumgunumu ♥
Gercekten surpriz oldu

böyle güzel sürprizleri çok severim ben harikaaaaaaa
canımmmmmm doğum günün kutlu olsunnnnn..dilerim ailen ve tüm sevdiklerinle birlikte güzel,sağlıklı,mutlu,huzurlu bi ömür geçirirsin

Konuya nasıl bi cvp versem diye epeyce bi dusundukten sora buldummm:) bende haziran annesiyim:)

kızlaaaar yazısını alıntıladığım bu arkadaş Mujum'un bahsettiği kişi.. Şu an hastanedeymiş.. Ağrısı var diye gitmiş, ilk başta sadece tansiyon ve nst'de sancı çıkmış ardından açılma olmaya başlamış.. Bidahada yazmadı o noktadan sonra, ağrım devam ediyor demişti..

dua edelim olur mu? Kontrollere gittiği hastane Koşuyolu Medipol'dü, şimdide orda mı bilmiyorum ama güzel haberler alırız inşallah, Allah yardımcısı olsun

Umarım iyidir...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar dun gece sancilanan sebomely nickli meltem arkadasimiz su an iyi.Dogumu baslamamis Neysek.i igne vurmuslar.Sancisi dinmis 20 gun calisamaz raporu surekli istrahat ve gozaltinda olacak.Merak etmeyin su an icin endise edilecek durum ortadan kalkti dileyelim ve dua edelim ki bebegimiz vaktine kadar orda kalsin gelmek isterse de saglikla gelsin insallah

Son düzenleme:
Cok sukur...amin insallah hayirlisi ilr vaktinde gelir

günaydın güzel haftalar hamişler
doğum riski olan arkadaşa şifalar rabbim yardımcısı olsun
azeri kızı doğum günün kutlu olsun bacım
ben çalışmaya devam mesai başladı oğluşumun hareketleri hat safhada bu kıpır kıpırlılıkla hazirana kadar duraydı bari

Günaydın haziran anneleri :)

Ben son 2-3 gündür bebeğimin hareketlerini çok nadir ve hafif hissediyorum. Bundan 2-3 gün öncesine kadar kıpır kıpır olan kızım son günlerde nerdeyse hiç hareket etmez oldu. Dediğim gibi çok nadir hissediyorum ve şiddetide öncekilere göre daha az. Benimle aynı durumda olan varmı? Biraz araştırma yaptım bu haftalarda bebeğin alanı daraldığı için hareketi azalıyormuş. Ama içimde hep bi endişe var. Perşembe günü doktor kontrolüm.

Bu arada bazen çok az da olsa kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı giriyor ama çok uzun sürmüyor zaten hafif olarak hissediyorum. Bu beni çok korkutuyor. Perşembe günü doktora gidince söyleyeceğim. umarım erken doğum belirtileri değildir.

günaydın cnm .. Tüm bu yazdıkların haftaların ilerlemesiyle ilgili ve doğal diye biliyorum bende.. Yani dediğin gibi bebeğin alanı azaldığı için hareketler azalmış gibi geliyo sana + o ağrılarda doğuma hazırlık yalancı kasılmalar.. Uzun sürmedikçe seni tahatsız etmedikçe sorun yok.. Yani inşallah.. Ama tabi yinede sor doktoruna kontrold gidince

günaydın pufpufff neaber?? Ben lavanta şişede saçma olur diye düşünüyorum koku vermez ki onlar öyle o yüzden şöyle bebek kolonyası yada ne bilim fresh bir koku doldurmayı düşünüyorum kilo işi alıp kendim dolduracağım içlerini süslemesi de sticker tasarladım zaten biliyorsun. Birde hazır papyonlardan alıp şişenin ağzına yapıştıracağım. Şekeri bende kaliteli birşey olsun isterim. Ben c.tesi bi eminönü yapayım en iyisi tşk tatlım.

Günaydın canım benimde cuma ve cumartesi öyleydi çok az kıpırdadı ve şiddeti dediğin gibi azdı.Ama dün baya bi hareketliydi hatta canımı yakacak kadar tekmelerini hissettim şuan yine normale döndü.Sanırım bu haftalarda artık normal bunlar.Kasık ağrıları da oluyor arada bir yalancı kasılmalar gibi bişey diolar buna sanırım.Normal,olası şeyler gibi gözüküyor ama perşembe günü doktoruna sor bir yinede hatta ne dediğini buraya da yazarsan sevinirim canım bizde öğrenmiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…