Canım ya Kıyamam sana... hakkaten ciddi bir dersi hak etti ama tahmininden daha fazla tepki alacak gelince.. canım dikkat etmeye çalış kendine görünce de daha fazla sinirlenmemeye çalış o minik kuş babası yüzünden üzülmesin daha fazla sende üzülme... İl il dolasmis o ilde olanlar toplanıp bir göbek dövüşü yapsaydik ona aklı başına gelirdi)
Dogum gunun kutlu olsun guzel arkadasimHayirli aksamlar bacilarim
Bugun benim dogumgunummm....
Ve babamiz surpriz yaptirip annemlerde kutladi dogumgunumu ♥
Gercekten surpriz oldu
Dogumgünün kutlu olsun canım... seneye bebişinle hep birlikte kutlarsınız..
Dogum gunun kutlu olsun guzel arkadasim
Doğum günün kutlu olsun azerimmm.
Eşinle bebeğinle ve bütün sevdiklerinle nice mutlu yıllara canımıniçi
Su an uyanik olan kimse var mi ? Bir arkadasimiz hadtanede sanci ile gitmisti dogum her an baslayabilirmis arkadaslar.
Hayirli aksamlar bacilarim
Gercekten surpriz oldu
Konuya nasıl bi cvp versem diye epeyce bi dusundukten sora buldummm:) bende haziran annesiyim:)
Hayirli aksamlar bacilarim
Gercekten surpriz oldu
kızlaaaar yazısını alıntıladığım bu arkadaş Mujum'un bahsettiği kişi.. Şu an hastanedeymiş.. Ağrısı var diye gitmiş, ilk başta sadece tansiyon ve nst'de sancı çıkmış ardından açılma olmaya başlamış.. Bidahada yazmadı o noktadan sonra, ağrım devam ediyor demişti..
dua edelim olur mu? Kontrollere gittiği hastane Koşuyolu Medipol'dü, şimdide orda mı bilmiyorum ama güzel haberler alırız inşallah, Allah yardımcısı olsun
Su an uyanik olan kimse var mi ? Bir arkadasimiz hadtanede sanci ile gitmisti dogum her an baslayabilirmis arkadaslar.
Zamanını bekleyip hayırlısıyla sağlıkla gelsin afacanlar inşallah canım.
Çoğumuz mayıs annesi olacağız galiba :)
Cok sukur...amin insallah hayirlisi ilr vaktinde gelirKizlar dun gece sancilanan sebomely nickli meltem arkadasimiz su an iyi.Dogumu baslamamis Neysek.i igne vurmuslar.Sancisi dinmis 20 gun calisamaz raporu surekli istrahat ve gozaltinda olacak.Merak etmeyin su an icin endise edilecek durum ortadan kalkti dileyelim ve dua edelim ki bebegimiz vaktine kadar orda kalsin gelmek isterse de saglikla gelsin insallah
Günaydın haziran anneleri :)
Ben son 2-3 gündür bebeğimin hareketlerini çok nadir ve hafif hissediyorum. Bundan 2-3 gün öncesine kadar kıpır kıpır olan kızım son günlerde nerdeyse hiç hareket etmez oldu. Dediğim gibi çok nadir hissediyorum ve şiddetide öncekilere göre daha az. Benimle aynı durumda olan varmı? Biraz araştırma yaptım bu haftalarda bebeğin alanı daraldığı için hareketi azalıyormuş. Ama içimde hep bi endişe var. Perşembe günü doktor kontrolüm.
Bu arada bazen çok az da olsa kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı giriyor ama çok uzun sürmüyor zaten hafif olarak hissediyorum. Bu beni çok korkutuyor. Perşembe günü doktora gidince söyleyeceğim. umarım erken doğum belirtileri değildir.
günaydın pufpufff neaber?? Ben lavanta şişede saçma olur diye düşünüyorum koku vermez ki onlar öyle o yüzden şöyle bebek kolonyası yada ne bilim fresh bir koku doldurmayı düşünüyorum kilo işi alıp kendim dolduracağım içlerini süslemesi de sticker tasarladım zaten biliyorsun. Birde hazır papyonlardan alıp şişenin ağzına yapıştıracağım. Şekeri bende kaliteli birşey olsun isterim. Ben c.tesi bi eminönü yapayım en iyisisağol canım teşekkürler..gerçektende öyle ama şanslıyım..hele annem yanımda ve böyle destekçim ya daha ne isteyim..Allah razı olsun ve başımdan yanımdan hiç eksik etmesin inş
ben hastanede de, ve sonra kalırsa evde de hepsini bi anda koyucam ortaya..öyle istedim..zaten o yüzden bisikletli sunumu 50 adet yaptım,diğerleri 30'lu 25'li..yani her gelen hepsinden alsa bile yeter diye düşünüyorum..hee oldu da yetmedi,şansa artık sona kalanlar dona kalırnapalım..
saksıları ikea'dan alıcaktım orda 4 küsür tl ama annem sonra 1 milyoncuda görmüş Beşiktaş'ta 2 tl'ye ordan almış..anahtarlıklar Eminönü Şarkhan'dan..tanesi 1 tl.. Tekerlekli sepetide yine Beşiktaş'tan hasırcıdan aldım ama Eminönü'nde bu tarz şeylerde çok,bulabilirsin bencebadem şekerleri ve biberonlara koyduğum bonibonlarda Eminönü'nden,1,5 kilo badem şekeri ve 1 kilo bonibon 80 tl tuttu canım ama baya kaliteli bi dükkan uyduruk almak istemedim..yani daha ucuzada var orda
şişeleri yapmayı bende düşündüm ama baktım çeşit çok oldu zaten,vazgeçtim..ben olsam ya kolonya yada lavanta koycaktım..şişeyide süsleyerek,öyle yapabilirsin canım..
haberler böyle iyi gelsin,sen yavaş yavaş böyle eksilt günleri yeterli..Allah yardımcın olsun..Sonunu sağlıkla hayırlısıyla getir inş..
Günaydın haziran anneleri :)
Ben son 2-3 gündür bebeğimin hareketlerini çok nadir ve hafif hissediyorum. Bundan 2-3 gün öncesine kadar kıpır kıpır olan kızım son günlerde nerdeyse hiç hareket etmez oldu. Dediğim gibi çok nadir hissediyorum ve şiddetide öncekilere göre daha az. Benimle aynı durumda olan varmı? Biraz araştırma yaptım bu haftalarda bebeğin alanı daraldığı için hareketi azalıyormuş. Ama içimde hep bi endişe var. Perşembe günü doktor kontrolüm.
Bu arada bazen çok az da olsa kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı giriyor ama çok uzun sürmüyor zaten hafif olarak hissediyorum. Bu beni çok korkutuyor. Perşembe günü doktora gidince söyleyeceğim. umarım erken doğum belirtileri değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?