günaydın cnm .. Tüm bu yazdıkların haftaların ilerlemesiyle ilgili ve doğal diye biliyorum bende.. Yani dediğin gibi bebeğin alanı azaldığı için hareketler azalmış gibi geliyo sana + o ağrılarda doğuma hazırlık yalancı kasılmalar.. Uzun sürmedikçe seni tahatsız etmedikçe sorun yok.. Yani inşallah.. Ama tabi yinede sor doktoruna kontrold gidince
Günaydın canımbenimde cuma ve cumartesi öyleydi çok az kıpırdadı ve şiddeti dediğin gibi azdı.Ama dün baya bi hareketliydi hatta canımı yakacak kadar tekmelerini hissettim şuan yine normale döndü.Sanırım bu haftalarda artık normal bunlar.Kasık ağrıları da oluyor arada bir yalancı kasılmalar gibi bişey diolar buna sanırım.Normal,olası şeyler gibi gözüküyor ama perşembe günü doktoruna sor bir yinede hatta ne dediğini buraya da yazarsan sevinirim canım bizde öğrenmiş oluruz
günaydın pufpufff neaber?? Ben lavanta şişede saçma olur diye düşünüyorum koku vermez ki onlar öyle o yüzden şöyle bebek kolonyası yada ne bilim fresh bir koku doldurmayı düşünüyorum kilo işi alıp kendim dolduracağım içlerini süslemesi de sticker tasarladım zaten biliyorsun. Birde hazır papyonlardan alıp şişenin ağzına yapıştıracağım. Şekeri bende kaliteli birşey olsun isterim. Ben c.tesi bi eminönü yapayım en iyisitşk tatlım.
sağol canım iyiyim sen nasılsın? Gerçi sabah sabah kötü haberler geldi sma şükür biri iyiye döndü.. Haziran annelerinden bi arkadaş c.tesi doğum yapmış bebeği canlı doğmuş ama malesef yaşamamış
bi diğer arkadaşında açılması başlamıştı gece hastanedeydi ama iğne fln şükür iyiymiş şimdi başlamamış doğum..
allah yardımcıları olsun,sabır versin çok üzüldüm
bu arada evet canım kolonya daha iyi fikir hatta tek renk değilde renkli renklide yapablirsin..her şişeye farklı renk,daha hoş gelir göze..hadi yapta görelim nasıl olcak
Günaydın haziran anneleri :)
Ben son 2-3 gündür bebeğimin hareketlerini çok nadir ve hafif hissediyorum. Bundan 2-3 gün öncesine kadar kıpır kıpır olan kızım son günlerde nerdeyse hiç hareket etmez oldu. Dediğim gibi çok nadir hissediyorum ve şiddetide öncekilere göre daha az. Benimle aynı durumda olan varmı? Biraz araştırma yaptım bu haftalarda bebeğin alanı daraldığı için hareketi azalıyormuş. Ama içimde hep bi endişe var. Perşembe günü doktor kontrolüm.
Bu arada bazen çok az da olsa kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı giriyor ama çok uzun sürmüyor zaten hafif olarak hissediyorum. Bu beni çok korkutuyor. Perşembe günü doktora gidince söyleyeceğim. umarım erken doğum belirtileri değildir.
Hayirli aksamlar bacilarim
Bugun benim dogumgunummm....
Ve babamiz surpriz yaptirip annemlerde kutladi dogumgunumu ♥
Gercekten surpriz oldu
Cok sagolun bacilarimmmm
2 kez dogumgunu kutlamak guzeldi
Yasin imle opuyoruz hepinizi
Ayrica bu aralar yazamiyorum pek kusuruma bakmayin hala hastayim....
Inanin telefonla konusasim bile yok....
Hasta olan bacilarim varsa tez vakitte sifa bulurlar ins
Bu arada cips bacim sen nasil uzmussun kendini oyle 2 kilo nasil verdin bacim....
Gozunu seveyim bebegini dusun bari fazla uzme kendini arkadasim
Eniste Bey iyi bir dersi haketti ama
günaydın canım sana da... telaş yapma canım adet sancısına benzer ağrılar bu aylarda hepimizin başına gelicek benim yaklaşık bi iki haftadır var kasıklarım ve belime inceden sızılar giriyo uzun sürmüyo ama anlık sancılar yalancı doğum sancıları bunlar rahim kasılıyo.. bizim yapacağımız tek şey sancılar gelir gelmez dinlenme pozisyonuna geçmek.. eğer dinlenmekle geçmiyo ise hemen doktora yönelmek gerekir canım.. kayıtsız da kalmamak gerekiyo..
Aaaaa şaştım kaldım yaaaaa... Doğum oluyor ama bebek yaşamıyor. Alllahım sen koru bizleri.. Diğer arkadaş şanslıymış yine allah yardımcıları olsun... Evet gerçekten çok üzücü bir durum. Anahtarlıklardı 25 adete tamamladım 50 adet yapacağım allh izin verirse.. hepsi bitince tabiki seve seve resmini çekip yüklicem
sağol canım iyiyim sen nasılsın? Gerçi sabah sabah kötü haberler geldi sma şükür biri iyiye döndü.. Haziran annelerinden bi arkadaş c.tesi doğum yapmış bebeği canlı doğmuş ama malesef yaşamamış
bi diğer arkadaşında açılması başlamıştı gece hastanedeydi ama iğne fln şükür iyiymiş şimdi başlamamış doğum..
allah yardımcıları olsun,sabır versin çok üzüldüm
bu arada evet canım kolonya daha iyi fikir hatta tek renk değilde renkli renklide yapablirsin..her şişeye farklı renk,daha hoş gelir göze..hadi yapta görelim nasıl olcak
Kotu degildir canim .neyseki persembe randevun var icin rahat eder boyleceGünaydın haziran anneleri :)
Ben son 2-3 gündür bebeğimin hareketlerini çok nadir ve hafif hissediyorum. Bundan 2-3 gün öncesine kadar kıpır kıpır olan kızım son günlerde nerdeyse hiç hareket etmez oldu. Dediğim gibi çok nadir hissediyorum ve şiddetide öncekilere göre daha az. Benimle aynı durumda olan varmı? Biraz araştırma yaptım bu haftalarda bebeğin alanı daraldığı için hareketi azalıyormuş. Ama içimde hep bi endişe var. Perşembe günü doktor kontrolüm.
Bu arada bazen çok az da olsa kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı giriyor ama çok uzun sürmüyor zaten hafif olarak hissediyorum. Bu beni çok korkutuyor. Perşembe günü doktora gidince söyleyeceğim. umarım erken doğum belirtileri değildir.
Cok guzel anlatmissin canim agzina saglik.günaydın canım sana da... telaş yapma canım adet sancısına benzer ağrılar bu aylarda hepimizin başına gelicek benim yaklaşık bi iki haftadır var kasıklarım ve belime inceden sızılar giriyo uzun sürmüyo ama anlık sancılar yalancı doğum sancıları bunlar rahim kasılıyo.. bizim yapacağımız tek şey sancılar gelir gelmez dinlenme pozisyonuna geçmek.. eğer dinlenmekle geçmiyo ise hemen doktora yönelmek gerekir canım.. kayıtsız da kalmamak gerekiyo..
Günaydın haziran anneleri :)
Allah yardımcıları olsun.....Kizlar dun gece sancilanan sebomely nickli meltem arkadasimiz su an iyi.Dogumu baslamamis Neysek.i igne vurmuslar.Sancisi dinmis 20 gun calisamaz raporu surekli istrahat ve gozaltinda olacak.Merak etmeyin su an icin endise edilecek durum ortadan kalkti dileyelim ve dua edelim ki bebegimiz vaktine kadar orda kalsin gelmek isterse de saglikla gelsin insallah
slm kızlar..griple boğuşuyorum fenalardayım...boğazlarım şişti halsizlik eklem ağrıları..ilaç içememek çok zor...hep yatmak istiyorum..kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnn
Kızlar bu da oğlusumun Mevlüt takımı saolsn anneannemiz Eki Görüntüle 1065116
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar aranızda bebişinin hıçkırığını hissedenler var mı ?
Benim oğluş sabah namaza kalktığımda yaklaşık 1 dk hıçkırdı.
Korkma canım o hafif adet sancıları bana da oluyor. Dr. bu c.tesi gittiğimde osracaktım. unuttumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?