2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için :)

Yazarım tabiki de cnm birbiriminizin tecrübelerinden faydalanmış oluruz :) İlk gebelik olunduğundan herhalde insan tedirgin oluyor. Neyin ne olduğunu bilmiyor ki... :)

sağol canım iyiyim sen nasılsın? Gerçi sabah sabah kötü haberler geldi sma şükür biri iyiye döndü.. Haziran annelerinden bi arkadaş c.tesi doğum yapmış bebeği canlı doğmuş ama malesef yaşamamış

bi diğer arkadaşında açılması başlamıştı gece hastanedeydi ama iğne fln şükür iyiymiş şimdi başlamamış doğum..
allah yardımcıları olsun,sabır versin çok üzüldüm

bu arada evet canım kolonya daha iyi fikir hatta tek renk değilde renkli renklide yapablirsin..her şişeye farklı renk,daha hoş gelir göze..hadi yapta görelim nasıl olcak

günaydın haziran anneleri cumartesi doğum yapan bebeğini kaybeden arkadaşa allah sabırlar versin rabbimin vardır bi bildiği ama çok zor bunu atlatmak

Aaaa bunu yeni öğrendim çok üzüldümm Allah sabır versin

günaydın canım sana da... telaş yapma canım adet sancısına benzer ağrılar bu aylarda hepimizin başına gelicek benim yaklaşık bi iki haftadır var kasıklarım ve belime inceden sızılar giriyo uzun sürmüyo ama anlık sancılar yalancı doğum sancıları bunlar rahim kasılıyo.. bizim yapacağımız tek şey sancılar gelir gelmez dinlenme pozisyonuna geçmek.. eğer dinlenmekle geçmiyo ise hemen doktora yönelmek gerekir canım.. kayıtsız da kalmamak gerekiyo..

canlarım hepinize günaydın her ne kadar üzücü bir sabah olsa da
zaten ben pazartesileri hiç sevmem inşallah güzel haberler aldığımız umut dolu bir hafta olur
kendinize de minnoşlara da iyi bakın olur mu

Hayirli aksamlar bacilarim
Bugun benim dogumgunummm....
Ve babamiz surpriz yaptirip annemlerde kutladi dogumgunumu ♥
Gercekten surpriz oldu

azeri canım doğum günün kutlu olsun eşinle Yasinin le birlikte nice güzel yallara inşallahdaha bebişim sekiz haftalıkken doğum günümdü benim o kadar güzel bir duygu ki yeni yaşına bedeninde bir canla girmek iki kişiyken üç kişi kutlamak

Son düzenleme:
arkadaşlar bi kaç gündür sağ elimde bi ağrı var ara ara bide baş parmağım ve işaret parmağım şişip zonkluo resmen dolama diye bi parmak hastalığı varmıs o olabilir mi yoksa tuzlu filan yedimde ondan mı bilemedim :44:

günaydın arkadaşlar....

sabah sabah aldım habere cok uzuldum bır melegımızı kaybetmısız annesıne rabbımden sabır dılıyorum cok zor olsa gerek

canım nice güzel yaşların olsun inşallah ailenle eşinle bebişinle..yeni yaşın hayırlı olsun

Teşekkür ederim cnm sanırım dediğin gibi..ağrılar pozisyonumu değiştirdiğimde geçiyor zaten öle hafif sızı gibi bi ağrı.. bakalım perşembe doktorum ne diyecek..

Aaaaa şaştım kaldım yaaaaa... Doğum oluyor ama bebek yaşamıyor. Alllahım sen koru bizleri.. Diğer arkadaş şanslıymış yine allah yardımcıları olsun... Evet gerçekten çok üzücü bir durum. Anahtarlıklardı 25 adete tamamladım 50 adet yapacağım allh izin verirse.. hepsi bitince tabiki seve seve resmini çekip yüklicem .. Bugün sticker işini de hallediyorum. Etiket şeklinde yapışkanlı olarak yaptıracağım hepsini 100 adet 10 TL dedilet benimkilerede sende 10 Tl ye yaptırmıştın değil mi :) Ama ben onları kare kare değilde kendim kesicem yuvarlar yuvarlak. Yuvarlak basmak isterseniz 50 TL olur dediler çünkü. Ben keserim kerek yok Arabalı olanı nazar boncuk anahtarlıklarıda uğur böceğiinde şişelerde düşünüyorum canım.

Günaydın güzelle anneler,

C.tesi dr. kontrolüm vardı. Benim ufaklık 42 cm olmuş kilosu da 1.780 gr. Maşallahhhh diyelim lütfennn Bebek doğum pozisyonuna gelmiş 3 hafta önce gittiğimde henüz dönmemişti tersti.Artık kontrollerimiz 12 haftada bir olacak.. Doğum konusunu konuşmadım henüz. Ama sanırım normal doğum gerçekleşirse epiduralli isteyeceğim.
Çalışabilir raporumu verdi dr. allah izin verir bir aksilik çıkmazsa 17 Mayıs da iznim başlıyor canlar. yıllık iznimin de tamamını doğum sonrası kullanmaya karar verdim.

kızlar doğum yapan ve bebeğini kaybeden arkadaşımıza çok üzüldüm Allah sabır versin... Allah kimsenin başına vermesin melek oldu yavrusu ona şefaat edecek

Kotu degildir canim .neyseki persembe randevun var icin rahat eder boylece
Cok guzel anlatmissin canim agzina saglik.

Korkma canım o hafif adet sancıları bana da oluyor. Dr. bu c.tesi gittiğimde osracaktım. unuttumm

Allah yardımcıları olsun.....

Kızlar bu da oğlusumun Mevlüt takımı saolsn anneannemiz Eki Görüntüle 1065116

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzelmiş çok cici :d:d ben onu ileride almayı düşünüyorum mevlüdünü şöyle 3 aylık olunca falan yapmayı düşünüyorum. Funların fesli olanları da var o tarz bi rşey almak istiyorum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…