2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Canım benimde öyle oldu dolama gibi şişmeler geçti ama yinede ağrılarım devam ediyor sabahları ellerimi yumamıyorum bile delik falan tutamıyorum normal heralde doktor magnezyum verdi bana

canlarımm geçmiş olsun dileklerini sunan herksten Allah razı olsun..biraz daha iyiiym ama tam olarakta atlatmış sayılmam moral bozukluğuda var biraz...bugün kontrolümüz var bakalım hayırlısı artık

Kızlar aranızda bebişinin hıçkırığını hissedenler var mı ?
Benim oğluş sabah namaza kalktığımda yaklaşık 1 dk hıçkırdı.

ayy hıçkırıkmıymış o banada çok sık oluyo düzenli pıt pıtlar duyuyoruma am anlam veremiyodum hehehe

Maşallah bebişine raporunda hayırlı olsun cnm, 1 ay daha sabret sonra yatışş ::) bende öyle yapıcam kısmetse

Canım benimde öyle oldu dolama gibi şişmeler geçti ama yinede ağrılarım devam ediyor sabahları ellerimi yumamıyorum bile delik falan tutamıyorum normal heralde doktor magnezyum verdi bana

anladım canım hele soğan filan yaptım geçer gibi oldu ama elimin içinde de var ağrı 25,nde kontrolum ozaman kadar sabredecem mecbur saolasın

hey maşallah sübhanallah yavruş kocaman olmuş
bende iki hafta sonra gidip çalışabilir raporu alacağım 8haftanın 5 haftasını haziran başında izne ayrılacağım Allah nasip ederse sonrasına ekleteceğim yıllık iznimide aynı düşünmüşüz rabbim sağlık versin kolaylık versin canım

anladım canım hele soğan filan yaptım geçer gibi oldu ama elimin içinde de var ağrı 25,nde kontrolum ozaman kadar sabredecem mecbur saolasın

Canım seninkide şişince daha sonra geçmiyormu kendiliğinden benim kendiliğinden geçiyordu sonra tekrar çıkıyordu el içi benimde ağırıyor

yaaa kızzımmmm sen çok zevklisiin haberin olsun :.. benim de kuzenim b uhafta sonu bendeydi .. Keçeden kelebek figürlü sarkıt yaptı bana lambaya geçiriyorsun. onunla bir süre idere edip ilerde lambasını almak istiyorum. Bu lamba kaç kuruşki

Su an uyanik olan kimse var mi ? Bir arkadasimiz hadtanede sanci ile gitmisti dogum her an baslayabilirmis arkadaslar.

böyle güzel sürprizleri çok severim ben harikaaaaaaa
canımmmmmm doğum günün kutlu olsunnnnn..dilerim ailen ve tüm sevdiklerinle birlikte güzel,sağlıklı,mutlu,huzurlu bi ömür geçirirsin

İyi ki doğdun Canım :) ömrünce meleğin ve tüm sevdiklerinle hep mutlu ol :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bacim bahsettigin turden agrilar bir aydir bende var....
Doktoruma da anlattigimda eee artik olsun dedi....
Hafta olarak artik 30 lari bulunca o agrilarda cogu kiside kacinilmaz olur....
Sadece duzenli olursa 10 dk da 5 dk da bir olunca hemen geliyorsun yanima dedi....
Aklinda bulunsun canim endiselenme sen

günaydın haziran anneleri cumartesi doğum yapan bebeğini kaybeden arkadaşa allah sabırlar versin rabbimin vardır bi bildiği ama çok zor bunu atlatmak

canım nice güzel yaşların olsun inşallah ailenle eşinle bebişinle..yeni yaşın hayırlı olsun

kızlar doğum yapan ve bebeğini kaybeden arkadaşımıza çok üzüldüm Allah sabır versin... Allah kimsenin başına vermesin melek oldu yavrusu ona şefaat edecek

Kizlar oncelikle dogumgunumy kutlayan arkadaslarima cok tesekkur ediyorum

Ya cumartesi bebegini kaybeden bir arkadas varmis sabah sabah cok kotu oldum gercekten....
Rabb'im sabirlar versin ailesine....
Sen bebeginle ilgili hayaller kur Bebegin seni cennette beklesin....
Annesinin Durumu nasilmis bacilar ???

en mantıklısını yapacağız canım. İnş çok ağırlaşmayız

tek tek alıntılayamadım ama genel hatlarıyla okudum sayfaları

Bebeğini kaybeden arkadaşa Allah sabırlar versin, tutamadım kendimi iş yerinde ağladım üzüntümden...

Azerikızı doğum günü kutlu olsun. Bundan sonraki yaşında oğlunla olmayı Allah nasip etsin.

Pufpufum yaptığın şekerler aldığın ciciler pek hoş. Nasıl hevesle hazırlanıyorsun Allah muradına erdirsin inşallah.

Bu arada ben de isim konusunda netleşemedim hala..

Kafamda iki isim var onları sorayım size diyorum.

Kulağınıza hangisi daha hoş geldi kılar deyiverin

ELİZAN : uzaktan gelen ezan sesi

EFNAN : cennetteki güzel gözlü kız

EFNAN mana olarakda güzel kulağada hoş gelio kzıım olsa düşünürdüm canım

slm haziran anneleri ve onların melekleri
haftasonlarını hem çok seviyorum hem de buraya pek giremiyorum oyüzden üzülüyorum
sayfalar uçmuş yine
okumaya çalışacağım bu arada çarşamba bizim de kontrolümüz var çok heyecanlıyım

tünaydın canım annecikler
bugün ben de bir haftalık rapordan sonra işe başladım. ilk günüm pek de bi yoğun. sanırm hamişim diye herhangi bir kolaylık göremicem son güne kadar çalıştıracaklar beniii
bu arada bebeğini kaybeden bir arkadaşımız olmuş şok oldum... artık bebekler riski atlattı diye düşünüyordum doğsa da yaşar diyordum ama belli olmuyor demek ki rabbim hepsine hayırlı ömürler versin. o arkadaşımıza da sabırlar versin...

Hayirli aksamlar bacilarim
Bugun benim dogumgunummm....
Ve babamiz surpriz yaptirip annemlerde kutladi dogumgunumu ♥
Gercekten surpriz oldu

canımmm geçmiş doğum günün kutlu olsun rabbim eşinle ve oğluşunla nice nice yaşları mutlu mesut bir arada geçirmenizi nasip etsin inşallah canım

tam da hamilelik takviminde yazan değerlere ulaşmışsınız canım farkettin mi maşallah kuzuna bu arada ben de bugun itibariyle alıyorum çalışabilir raporumu yani mayısın 17sine kadar daha sabredip sonra bebişimize vakit ayırabilcez ne güzel... gerçi sancısı erken gelen arkadaşları duydukça da korkuyorum bir taraftan... hayırlısı olsun hakkımızda... benim bir haftadır falan inanılmaz sırtım ağrıyor. uzun süre oturamıyorum. işim de masabaşı. durmadan kalkıp odada volta atıyorum

bizde geçen gün renksdesign' dan bebek şekerleri siparişleri verdik,çok hoş şeyler yapıolar heyecanla siparişlerin gelmesini bekliyoruz.

O takinti cok fena bilirim netten aratsan canim belki istedigin gibi bir siir bulabilirsin

cancanım yaa eşim geçen hafta şehir dışındaydı. bana faceden bir şiir atmış bir kızı olmalı insanın diye. çok beğendim ama aklıma geldi bizim topikte de bir arkadaş şiir paylaşmıştı dedim o da çok güzeldi ben de eşime onu göndereyim dedim. ama kim yazmıştı ne zaman yazmıştı hatırlamıyorum. sonra burdan sordum hatırlayan var mı diye ama kimse hatırlamadı dolayısıyla iş başa düştü sayfa 850lerden bir başladım 1600küsürlerde aradığım şeyi buldum. bulduğumda psikopata bağlamıştım iyice neyse en azından gün ışımadı diye sevinerek okudum şiiri ama görsen hiç beklediğim gibi çıkmadı yaa üzüldüm şiir değilmiş zaten yanlış hatırlamışım hep kız annesi olmak şu demektir falan diye bişeymiş. ama genç bi kızdan bahsediyor kaş almış şekli güzel olmadı diye okula gitmemiş falan... zaten yazıyı bulduğumda eşim eve dönmüştü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…