arkadaşlar bi kaç gündür sağ elimde bi ağrı var ara ara bide baş parmağım ve işaret parmağım şişip zonkluo resmen dolama diye bi parmak hastalığı varmıs o olabilir mi yoksa tuzlu filan yedimde ondan mı bilemedim :44:
Kızlar aranızda bebişinin hıçkırığını hissedenler var mı ?
Benim oğluş sabah namaza kalktığımda yaklaşık 1 dk hıçkırdı.
Günaydın güzelle anneler,
C.tesi dr. kontrolüm vardı. Benim ufaklık 42 cm olmuş kilosu da 1.780 gr. Maşallahhhh diyelim lütfennn Bebek doğum pozisyonuna gelmiş 3 hafta önce gittiğimde henüz dönmemişti tersti.Artık kontrollerimiz 12 haftada bir olacak.. Doğum konusunu konuşmadım henüz. Ama sanırım normal doğum gerçekleşirse epiduralli isteyeceğim.
Çalışabilir raporumu verdi dr. allah izin verir bir aksilik çıkmazsa 17 Mayıs da iznim başlıyor canlar. yıllık iznimin de tamamını doğum sonrası kullanmaya karar verdim.
Canım benimde öyle oldu dolama gibi şişmeler geçti ama yinede ağrılarım devam ediyor sabahları ellerimi yumamıyorum bile delik falan tutamıyorum normal heralde doktor magnezyum verdi bana
ayy hıçkırıkmıymış obanada çok sık oluyo düzenli pıt pıtlar duyuyoruma am anlam veremiyodum hehehe
C.tesi dr. kontrolüm vardı. Benim ufaklık 42 cm olmuş kilosu da 1.780 gr. Maşallahhhh diyelim lütfennn Bebek doğum pozisyonuna gelmiş 3 hafta önce gittiğimde henüz dönmemişti tersti.Artık kontrollerimiz 12 haftada bir olacak.. Doğum konusunu konuşmadım henüz. Ama sanırım normal doğum gerçekleşirse epiduralli isteyeceğim.
Çalışabilir raporumu verdi dr. allah izin verir bir aksilik çıkmazsa 17 Mayıs da iznim başlıyor canlar. yıllık iznimin de tamamını doğum sonrası kullanmaya karar verdim.
anladım canım hele soğan filan yaptım geçer gibi oldu ama elimin içinde de var ağrı 25,nde kontrolum ozaman kadar sabredecem mecbursaolasın
yaaa kızzımmmm sen çok zevklisiin haberin olsun :Bugün ne bereketli bir günmüş anacım 😍
az öncede internetten çoooook beğendiğim lamba ve halıyı sipariş verdik
eşim başta ücretten dolayı geri vitese taktı ama kıyamadı yine bana..Aaaay çok mutlu olmak ben
Eki Görüntüle 1064525 Eki Görüntüle 1064526
Su an uyanik olan kimse var mi ? Bir arkadasimiz hadtanede sanci ile gitmisti dogum her an baslayabilirmis arkadaslar.
böyle güzel sürprizleri çok severim benharikaaaaaaa
canımmmmmm doğum günün kutlu olsunnnnn..dilerim ailen ve tüm sevdiklerinle birlikte güzel,sağlıklı,mutlu,huzurlu bi ömür geçirirsin
İyi ki doğdun Canım :) ömrünce meleğin ve tüm sevdiklerinle hep mutlu ol :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın güzel haftalar hamişler
doğum riski olan arkadaşa şifalar rabbim yardımcısı olsun
azeri kızı doğum günün kutlu olsun bacım
ben çalışmaya devam mesai başladı oğluşumun hareketleri hat safhada bu kıpır kıpırlılıkla hazirana kadar duraydı bari
Bacim bahsettigin turden agrilar bir aydir bende var....Günaydın haziran anneleri :)
Ben son 2-3 gündür bebeğimin hareketlerini çok nadir ve hafif hissediyorum. Bundan 2-3 gün öncesine kadar kıpır kıpır olan kızım son günlerde nerdeyse hiç hareket etmez oldu. Dediğim gibi çok nadir hissediyorum ve şiddetide öncekilere göre daha az. Benimle aynı durumda olan varmı? Biraz araştırma yaptım bu haftalarda bebeğin alanı daraldığı için hareketi azalıyormuş. Ama içimde hep bi endişe var. Perşembe günü doktor kontrolüm.
Bu arada bazen çok az da olsa kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı giriyor ama çok uzun sürmüyor zaten hafif olarak hissediyorum. Bu beni çok korkutuyor. Perşembe günü doktora gidince söyleyeceğim. umarım erken doğum belirtileri değildir.
günaydın haziran anneleri cumartesi doğum yapan bebeğini kaybeden arkadaşa allah sabırlar versin rabbimin vardır bi bildiği ama çok zor bunu atlatmak
canlarım hepinize günaydın her ne kadar üzücü bir sabah olsa da
zaten ben pazartesileri hiç sevmeminşallah güzel haberler aldığımız umut dolu bir hafta olur
kendinize de minnoşlara da iyi bakın olur mu
azeri canım doğum günün kutlu olsun eşinle Yasinin le birlikte nice güzel yallara inşallahdaha bebişim sekiz haftalıkken doğum günümdü benim o kadar güzel bir duygu ki yeni yaşına bedeninde bir canla girmek iki kişiyken üç kişi kutlamak
canım nice güzel yaşların olsun inşallah ailenle eşinle bebişinle..yeni yaşın hayırlı olsun
kızlar doğum yapan ve bebeğini kaybeden arkadaşımıza çok üzüldüm Allah sabır versin... Allah kimsenin başına vermesin melek oldu yavrusu ona şefaat edecek
ben bu perşembe gideceğim kısmetse doktora sorup buraya yazarım paylaşırım sizinlede :)
Maşallah bebişineraporunda hayırlı olsun cnm, 1 ay daha sabret sonra yatışş ::) bende öyle yapıcam kısmetse
hey maşallah sübhanallah yavruş kocaman olmuş
bende iki hafta sonra gidip çalışabilir raporu alacağım 8haftanın 5 haftasını haziran başında izne ayrılacağım Allah nasip ederse sonrasına ekleteceğim yıllık iznimide aynı düşünmüşüz rabbim sağlık versin kolaylık versin canım
Canım seninkide şişince daha sonra geçmiyormu kendiliğinden benim kendiliğinden geçiyordu sonra tekrar çıkıyordu el içi benimde ağırıyor
tek tek alıntılayamadım ama genel hatlarıyla okudum sayfaları
Bebeğini kaybeden arkadaşa Allah sabırlar versin, tutamadım kendimi iş yerinde ağladım üzüntümden...
Azerikızı doğum günü kutlu olsun. Bundan sonraki yaşında oğlunla olmayı Allah nasip etsin.
Pufpufum yaptığın şekerler aldığın ciciler pek hoş. Nasıl hevesle hazırlanıyorsun Allah muradına erdirsin inşallah.
Bu arada ben de isim konusunda netleşemedim hala..
Kafamda iki isim var onları sorayım size diyorum.
Kulağınıza hangisi daha hoş geldi kılar deyiverin
ELİZAN : uzaktan gelen ezan sesi
EFNAN : cennetteki güzel gözlü kız
Hayirli aksamlar bacilarim
Bugun benim dogumgunummm....
Ve babamiz surpriz yaptirip annemlerde kutladi dogumgunumu ♥
Gercekten surpriz oldu
bizde geçen gün renksdesign' dan bebek şekerleri siparişleri verdik,çok hoş şeyler yapıolar heyecanla siparişlerin gelmesini bekliyoruz.yaaa kızzımmmm sen çok zevklisiin haberin olsun :.. benim de kuzenim b uhafta sonu bendeydi .. Keçeden kelebek figürlü sarkıt yaptı bana lambaya geçiriyorsun. onunla bir süre idere edip ilerde lambasını almak istiyorum. Bu lamba kaç kuruşki
O takinti cok fena bilirimnetten aratsan canim belki istedigin gibi bir siir bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?