2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
fark etmemiştim canım. buda doğruluğunu kanıtlıyor işte ... Magnezyumunu kullanıyor musun düzenli?

fark etmemiştim canım. buda doğruluğunu kanıtlıyor işte ... Magnezyumunu kullanıyor musun düzenli?

evet haftasıyla uyumlu gdiyor demek ki annesi
magnezyum alıyorum da bu sırt ağrımın pek onla alakası yok gibi. sırtımın sağ kürek kemiğine yakın kısmı ağrıyor biraz oturayım hemen kendini hissettiriyor. ayağa kalkınca geçiyor. duruş pozisyonumla alakalı galiba...
bu arada canım o pembemsi reklam yapıyor sanırım...

Stickerler cok şık olmuş bende istiyorum nasil yaptin yada hangi siteden ve yapiskanli kagida nerden bastiracaksin ..... Ayy cokmu sordum ya :))))

banada öyle geldi. orası bir blog girdim baktım. Sandalyene sırtlık tak canım yoksa eğer. Ben almıştım.

Stickerler cok şık olmuş bende istiyorum nasil yaptin yada hangi siteden ve yapiskanli kagida nerden bastiracaksin ..... Ayy cokmu sordum ya :))))
olsun canım önemli değil. Tabiki soracaksın. sitenin adresini vereyim sana. İngilizce bir site google otomatik çevirir kolay halledesin işini. Etiket şeklindede bizim şirketin anlaşmalı matbaasında yaptırıyorum ben.
http://www.zazzle.com/baby+stickers?pg=2

bend e2 hafta sonra işten çıkmak için raporumu alıcam baya zorlanıorum iştede strese giriorum evime gidip bebişimin odasını esyalarını duzenlerım son ekısklerımı tamamlarım halı almam lazım kendıme lohusa takımı almam lazım sekerlerı v.s almam lazım varda var dolabı ve beşi geldi kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip dolabını hazırlarım artk zaten işe geri dönmiycem o yüzden bebeğimle daha az vakıt geçirim kaygımda yok :26:

kontrollerin 12 haftada bir mi olcak? Neeeeey yanlış mı yazdın kız amaaaa haberler güzel süper süper süper maşallah

evt bende 10 tl'ye yaptırmıştım...yuuuhhhh yuvarlak isteyincd amma artıyo fiyat öyle vuuuyyyy otur kendin kes anacım valla bunlarda çok cici olmuş çok beğendim canım...

ben terazi burcuyum,birazda burcumun özelliği bu seviyorum böyle şeyleri ve hoşumada gidiyor heheheh aminn canım sağol.. İsim konusunda da "efnan"ın anlamına bayıldım çok hoş ama her iki isimede ısınamadım ben kulağıma hoş gelmedi söylenişi..

aaaaahhh canımmm benimmmmm sağolasın güzel yürekli arkadaşım..bu lamba 100 tl'ydi,bugün ya da yarın gelmiş olcak bakalım yakından nasıl

aslında i,yiymiş bu tarz lambaların fiyatı hep böyle zaten. kız 2 hafttada bir olacak kontrollerim .. Evet bende aynen öyle dedim matbaadaki kıza güldü bana . Ben kendim yuvarlak keserim onu dedim. Etiket şeklinde olmaları ii oldu şişeler için sıkıntı çekmem. anhtarlıkltada zaten tülüne zımbalarım etiket olsada sıkıntı yaratmaz.

Biz iyiyiz çok şükür biraz şekerle başımız dertte.Bugün dahiliye doktoruma gittim insüline başlıyoruz mecburen.Diyete de harfiyen uydum ama gebelik hormonlarım yüzünden.Neyse senin minnoş düzelmeye başlamış sevindim.

insallah canım yemeye calışıyorum bakalım fayda görecek miyim :)

neyseki bulmussun canim. Bulamasaydin daha kötüydü

12 haftada bir demişsin de,şaşırdım hahahhaa deli kız... Evet canım,zımbalanacak nasıl olsa sticker olsada bişey olmaz..

Haftada bire düşer düşmesine de biz doktora gidebilecek kadar dinç olurmuyuz o zaman onu bilmem.

yok yooook her koşulda giderim işin ucunda köftemi görmek var sonuçta aaay yerim ben onuuuuu yaaaaa

gözün aydın canım darısı biz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…