fark etmemiştim canım. buda doğruluğunu kanıtlıyor iştetünaydın canım annecikler
bugün ben de bir haftalık rapordan sonra işe başladım. ilk günüm pek de bi yoğun. sanırm hamişim diye herhangi bir kolaylık göremicem son güne kadar çalıştıracaklar beniii
bu arada bebeğini kaybeden bir arkadaşımız olmuş şok oldum... artık bebekler riski atlattı diye düşünüyordum doğsa da yaşar diyordum ama belli olmuyor demek ki rabbim hepsine hayırlı ömürler versin. o arkadaşımıza da sabırlar versin...
canımmm geçmiş doğum günün kutlu olsun rabbim eşinle ve oğluşunla nice nice yaşları mutlu mesut bir arada geçirmenizi nasip etsin inşallah canım
tam da hamilelik takviminde yazan değerlere ulaşmışsınız canım farkettin mimaşallah kuzuna bu arada ben de bugun itibariyle alıyorum çalışabilir raporumu yani mayısın 17sine kadar daha sabredip sonra bebişimize vakit ayırabilcez ne güzel... gerçi sancısı erken gelen arkadaşları duydukça da korkuyorum bir taraftan... hayırlısı olsun hakkımızda... benim bir haftadır falan inanılmaz sırtım ağrıyor. uzun süre oturamıyorum. işim de masabaşı. durmadan kalkıp odada volta atıyorum
Sabırsızlıkla görmek isterim bendebizde geçen gün renksdesign' dan bebek şekerleri siparişleri verdik,çok hoş şeyler yapıolar heyecanla siparişlerin gelmesini bekliyoruz.
fark etmemiştim canım. buda doğruluğunu kanıtlıyor işte... Magnezyumunu kullanıyor musun düzenli?
Stickerler cok şık olmuş bende istiyorum nasil yaptin yada hangi siteden ve yapiskanli kagida nerden bastiracaksin ..... Ayy cokmu sordum ya :))))Aaaaa şaştım kaldım yaaaaa... Doğum oluyor ama bebek yaşamıyor. Alllahım sen koru bizleri.. Diğer arkadaş şanslıymış yine allah yardımcıları olsun... Evet gerçekten çok üzücü bir durum. Anahtarlıklardı 25 adete tamamladım 50 adet yapacağım allh izin verirse.. hepsi bitince tabiki seve seve resmini çekip yüklicem.. Bugün sticker işini de hallediyorum. Etiket şeklinde yapışkanlı olarak yaptıracağım hepsini 100 adet 10 TL dedilet benimkilerede sende 10 Tl ye yaptırmıştın değil mi :) Ama ben onları kare kare değilde kendim kesicem yuvarlar yuvarlak. Yuvarlak basmak isterseniz 50 TL olur dediler çünkü. Ben keserim kerek yok Eki Görüntüle 1067763 Eki Görüntüle 1067764 Arabalı olanı nazar boncuk anahtarlıklarıda uğur böceğiinde şişelerde düşünüyorum canım.
evet haftasıyla uyumlu gdiyor demek ki annesi
magnezyum alıyorum da bu sırt ağrımın pek onla alakası yok gibi. sırtımın sağ kürek kemiğine yakın kısmı ağrıyor biraz oturayım hemen kendini hissettiriyor. ayağa kalkınca geçiyor. duruş pozisyonumla alakalı galiba...
bu arada canım o pembemsi reklam yapıyor sanırım...
olsun canım önemli değil. Tabiki soracaksın. sitenin adresini vereyim sana. İngilizce bir site google otomatik çevirir kolay halledesin işini. Etiket şeklindede bizim şirketin anlaşmalı matbaasında yaptırıyorum ben.
Stickerler cok şık olmuş bende istiyorum nasil yaptin yada hangi siteden ve yapiskanli kagida nerden bastiracaksin ..... Ayy cokmu sordum ya :))))
Günaydın güzelle anneler,
C.tesi dr. kontrolüm vardı. Benim ufaklık 42 cm olmuş kilosu da 1.780 gr. Maşallahhhh diyelim lütfennn Bebek doğum pozisyonuna gelmiş 3 hafta önce gittiğimde henüz dönmemişti tersti.Artık kontrollerimiz 12 haftada bir olacak.. Doğum konusunu konuşmadım henüz. Ama sanırım normal doğum gerçekleşirse epiduralli isteyeceğim.
Çalışabilir raporumu verdi dr. allah izin verir bir aksilik çıkmazsa 17 Mayıs da iznim başlıyor canlar. yıllık iznimin de tamamını doğum sonrası kullanmaya karar verdim.
Aaaaa şaştım kaldım yaaaaa... Doğum oluyor ama bebek yaşamıyor. Alllahım sen koru bizleri.. Diğer arkadaş şanslıymış yine allah yardımcıları olsun... Evet gerçekten çok üzücü bir durum. Anahtarlıklardı 25 adete tamamladım 50 adet yapacağım allh izin verirse.. hepsi bitince tabiki seve seve resmini çekip yüklicem.. Bugün sticker işini de hallediyorum. Etiket şeklinde yapışkanlı olarak yaptıracağım hepsini 100 adet 10 TL dedilet benimkilerede sende 10 Tl ye yaptırmıştın değil mi :) Ama ben onları kare kare değilde kendim kesicem yuvarlar yuvarlak. Yuvarlak basmak isterseniz 50 TL olur dediler çünkü. Ben keserim kerek yok Eki Görüntüle 1067763 Eki Görüntüle 1067764 Arabalı olanı nazar boncuk anahtarlıklarıda uğur böceğiinde şişelerde düşünüyorum canım.
tek tek alıntılayamadım ama genel hatlarıyla okudum sayfaları
Bebeğini kaybeden arkadaşa Allah sabırlar versin, tutamadım kendimi iş yerinde ağladım üzüntümden...
Azerikızı doğum günü kutlu olsun. Bundan sonraki yaşında oğlunla olmayı Allah nasip etsin.
Pufpufum yaptığın şekerler aldığın ciciler pek hoş. Nasıl hevesle hazırlanıyorsun Allah muradına erdirsin inşallah.
Bu arada ben de isim konusunda netleşemedim hala..
Kafamda iki isim var onları sorayım size diyorum.
Kulağınıza hangisi daha hoş geldi kılar deyiverin
ELİZAN : uzaktan gelen ezan sesi
EFNAN : cennetteki güzel gözlü kız
yaaa kızzımmmm sen çok zevklisiin haberin olsun :.. benim de kuzenim b uhafta sonu bendeydi .. Keçeden kelebek figürlü sarkıt yaptı bana lambaya geçiriyorsun. onunla bir süre idere edip ilerde lambasını almak istiyorum. Bu lamba kaç kuruşki
kontrollerin 12 haftada bir mi olcak? Neeeeey yanlış mı yazdın kızamaaaa haberler güzel süper süper süper maşallah
evt bende 10 tl'ye yaptırmıştım...yuuuhhhh yuvarlak isteyincd amma artıyo fiyat öyle vuuuyyyy otur kendin kes anacım vallabunlarda çok cici olmuş çok beğendim canım...
ben terazi burcuyum,birazda burcumun özelliği bu seviyorum böyle şeyleri ve hoşumada gidiyor hehehehaminn canım sağol.. İsim konusunda da "efnan"ın anlamına bayıldım çok hoş ama her iki isimede ısınamadım ben kulağıma hoş gelmedi söylenişi..
aaaaahhh canımmm benimmmmm sağolasıngüzel yürekli arkadaşım..bu lamba 100 tl'ydi,bugün ya da yarın gelmiş olcak bakalım yakından nasıl
benm ilk kez oldu şimdi parmaklarımızı gezio ağrı sağ elim zor tutuo şişi indi gibide ağrısı devam edio
olsun canım önemli değil. Tabiki soracaksın. sitenin adresini vereyim sana. İngilizce bir site google otomatik çevirir kolay halledesin işini. Etiket şeklindede bizim şirketin anlaşmalı matbaasında yaptırıyorum ben.
http://www.zazzle.com/baby+stickers?pg=2
Sagol tatlim iyiyim cok şükür. Siz nasilsiniz minnosunla?
Evet canim ya kizim 2 haftadir hasta. Allahim cok sukur ki kışın hastalanmadi diyorum hamile hamile hasta cocuk bakmak ne zormusSuan iyi ama teyzesi ilaclarini iciriyorum insallah tekrarlamaz. Birde bahar alerjisi var iste bronsite astima cevirmesin diye dikkat ediyoruz. Bu arada kardes kiskancligi henuz yok ama olacak hemde en zorundan :18: bilmez miyim ben bucur cadimi
Sende ne var ne yok
biraz geç oldu ama :) iyiyiz çok şükür canım.
Nette fazla kalamıyorum yazıp çıktım hemen kusura bakma canımcım.
Maşallah prenses kızınaIyiymiş ya çok şükür canım doğduktan sonra bol bol izleriz inşallah güzel yüzlerini.
Kolayı hiç deme arkadaşım bende acayip özledim ama emzirme döneminde de içemeyecez.
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah size canım
Zorunlu sezeryan malesef canım.
Ilk doktora gittiğimde tahmini doğum 19 hazirandı.yine aynı tarihte olmasını isterdim.
Benim doğum günüm de 19 haziran çünkü.
Ama şimdi 12 haziran gibi görünüyor doğum afacan oğlum beklerse.
Canım eşin gerçekten ayıp etmiş ama sen kendini ve bebişi düşünmek zorundasın.
Umarım hatasını anlar ve seni bir daha bu kadar üzmez.
çok şükür canımmm.çok sevindim güzel haberler getirmenize.
Bol bol siyah çekirdekli üzüm ve pekmez bu işi halleder inşallah :)
çok geçmiş olsun canım.suyu sakın ihmal etme.
Rabbim şifa versin inşallah
benim son kontrolden 3 hafta sonrasına çağırdı.. Artık haftada bire falan düşse yane güzel olurdu heheheh
cancanım yaa eşim geçen hafta şehir dışındaydı. bana faceden bir şiir atmış bir kızı olmalı insanın diye. çok beğendim ama aklıma geldi bizim topikte de bir arkadaş şiir paylaşmıştı dedim o da çok güzeldi ben de eşime onu göndereyim dedim. ama kim yazmıştı ne zaman yazmıştı hatırlamıyorum. sonra burdan sordum hatırlayan var mı diye ama kimse hatırlamadı dolayısıyla iş başa düştüsayfa 850lerden bir başladım 1600küsürlerde aradığım şeyi buldum. bulduğumda psikopata bağlamıştım iyice neyse en azından gün ışımadı diye sevinerek okudum şiiri ama görsen hiç beklediğim gibi çıkmadı yaa üzüldüm şiir değilmiş zaten yanlış hatırlamışım hep kız annesi olmak şu demektir falan diye bişeymiş. ama genç bi kızdan bahsediyor kaş almış şekli güzel olmadı diye okula gitmemiş falan... zaten yazıyı bulduğumda eşim eve dönmüştü
aslında i,yiymiş bu tarz lambaların fiyatı hep böyle zaten. kız 2 hafttada bir olacak kontrollerim.. Evet bende aynen öyle dedim matbaadaki kıza güldü bana . Ben kendim yuvarlak keserim onu dedim. Etiket şeklinde olmaları ii oldu şişeler için sıkıntı çekmem. anhtarlıkltada zaten tülüne zımbalarım etiket olsada sıkıntı yaratmaz.
Haftada bire düşer düşmesine de biz doktora gidebilecek kadar dinç olurmuyuz o zaman onu bilmem.
kramplarım var ama ters hareket edersem oluyor. ama bu inanılmaz bir ağrı kemiklerimin içi çekiliyor resmen. kesip atasım geliyor resmen bacaklarımı
gözün aydın canım darısı biz inşallahGünaydın güzelle anneler,
C.tesi dr. kontrolüm vardı. Benim ufaklık 42 cm olmuş kilosu da 1.780 gr. Maşallahhhh diyelim lütfennn Bebek doğum pozisyonuna gelmiş 3 hafta önce gittiğimde henüz dönmemişti tersti.Artık kontrollerimiz 12 haftada bir olacak.. Doğum konusunu konuşmadım henüz. Ama sanırım normal doğum gerçekleşirse epiduralli isteyeceğim.
Çalışabilir raporumu verdi dr. allah izin verir bir aksilik çıkmazsa 17 Mayıs da iznim başlıyor canlar. yıllık iznimin de tamamını doğum sonrası kullanmaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?