2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
herkeslere merhaba

bu haftaya resmen dayak yemiş gibi başladım, hava da yağışlı paltomu alayım dedim; valla paltom, çantam bile ağır geldi, bugun kendimi zor taşıyorum desem yeridir :26:

bunu c.tesı gunu topikte konustuk ya, daha sonra eşimle bulustum, otururken bı başladı pıt pıt pıt dedim hemen bebeğimiz hıçkırıyo görmemişin bebeği hıçkırmış durumu oldu yani bendeki ne bıleyım işin acemisiyiz, ben de pıt pıt kalp atışı mı fılan dıye dusunuyodum meğer yavrucak hıckırıyomuşş ilk bi 20 kere fılan oldu sonra bı kac sanıye duraksadı sonra bı 10 tane daha fılan oldu

Hayirli aksamlar bacilarim
Bugun benim dogumgunummm....
Ve babamiz surpriz yaptirip annemlerde kutladi dogumgunumu ♥
Gercekten surpriz oldu

doğum günün kutlu olsun canım; mutlu, huzurlu, saglıklı nıce yıllar dılerım bebişinle birlikte

canım haftalar ılerdıkce hareketlerını daha az hıssedecegımız yazıyodu hep kıtaplarda fılan, yerı daraldıkca boyle rahat hareket edemıyolarmıs :26: endişe etme okuduklarımıza göre gayet normal yani

bır de yıne haftalar ılerledıkce yalancı dogum sancıları gırıyomuş anneye, o sancılar da düzenli olmadıkca bı sorun yok vucut kendını hazırlıyo dıye yazıyodu.. ama düzenli bir şekilde, belli aralıklarla girmesi durumunda doktora gitmek gerekiyo, bir de o sancılar da karında bı toparlanma, bı noktaya toplanma gıbı seyler oluyomus galıba kasılmalarda :26: seninkiler normal gıbı gozukuyo yanı içini ferah tut

ay Allahım sabırlar versın anneye, içim çok fena oldu acaba bızımde topıkten tanıdıgımız bırı mıydı canım; eger gorusme şansınız olursa meleği için bol sabır dıledıgımızı ıletın lutfen, ooof Allahım of cok zor bı durum

Elizan sankı kelime olarak bir kız ismi gibi gelmedı bana canım :26: ikisi arasında bı secım yapmak zorundaysam anlam olarak da kelıme olarak da Efnan daha guzel biz de eşimle hep zor isimler buluyoruz ama kız bebeklere cok daha guzel ve yumusak isimler var mesela Elizan'a yakın Eliz diye de kız ısmi var anlamını bılmıyorum ama Eliz de guzel bi isim olabılır isim anneyle babanın secımı olmalı karısmak ıstemem ama elizanla efnan bana kız icin bıraz sert gibi geldi :26:

Allah sağlık versin sana bol bol köfteni gör oldumu tatlım.Benim doktor uzakta gidiş geliş muayehane önünde bekleyiş derken 4-5 saati buluyor.Benim bulunduğum ilçede hamile ve yaşlılara yer veren yok gençlerini de öyle yetiştiriyorlar malesef.Taksiyle gitsem taksi gidiş-dönüş 200 küsür tutuyor.Anlayacağın biraz sıkıntılı oluyor benim randevularım.

Melegimizin annesine ailesine Allah bol sabir versin insallah..hangi arkadasimizdi kizlar?

ben nicki neydi bilmiyorum ama "juliette09" diye söylendi.. Aaay doğru mu bilmiyorum ama doğru değilsede bu nickli arkadaş kusura bakmasın
:26:

aaaa ne kadar ayıp, kızz nerde yaşıyosun sen?kimse yer vermiyo önemsemiyo falan töveb yarabbim.. Aaay taksi parasıda çokmuş baya

kızlar doktorumuzdan geldik 1710 gram 42 cm olmuş betülüm bu sefer daha net gördüm kızımı babasına benzettim son 9 hafta hayırlısıyla bi geçse....

inan o kadar kararsızız ki...
Bu ikisi dışında benim kulağıma hoş gelen bişey de çıkmadı. Bakmadığım isim sitesi kalmadı.
Çocuk doğacak daha adı yok yavrumun

Slm kizlar ben geldim midem cok agriyo
mide ağrısı çok fena cnm ya bende akşamları çekiyorum geçmiş olsun
Maaşallah bebeğine canım. Benimkiyle çok yakın değerler :)
seninkiler nasıl cnm 2 haftada 2 cm uzamış benim kız (=
ohh maşallah sübhanallah kocaman kız olmuş iki hafta sonrada ben öğrenecem inşlh boyunu kilosunu son haftalar geçmicek gibi gelio niyeyse

aynen cnm yaa sanki böyle koskocamaaan bi 2 ay var gibi geliyo geçicek inşallah hayırlsıyla

kızlar doktorumuzdan geldik 1710 gram 42 cm olmuş betülüm bu sefer daha net gördüm kızımı babasına benzettim son 9 hafta hayırlısıyla bi geçse....

maşallah canım

Bu ikisi dışında benim kulağıma hoş gelen bişey de çıkmadı. Bakmadığım isim sitesi kalmadı.

eliz ismini bende çok seviyor beğeniyorum..hem değişik hemde çok olmayan bi isim

benim işte 32 hafta içindeyim şuan 1780 gr olmuş. 3 haftada 400 gr. almış boyuda 42 cm 3 hafta önce 38 cm di

PUFPUF da vardı sanırım bı isim lıstesı, bı kac kere yayınlamıstı guzel buldugu ısımlerı onlara bı bak ıstersen canım.. isim bence de zor bı karar :26:

baktım da ben de şimdi kız isimlerine; beril, berrak, eliz, miraç, cemre, çağla, idil, öykü, sedef, azra, duru,hazal, sedef, görkem, gözde, başak, damla, doğa, ebru, ezgi, gülru, hazar, ırmak, melis, oylum, özge, arya, bade, mina, yağmur, meriç vs vs gözüme çarpan bunlar oldu :26: güzel ama senın tercıhlerıne gore populer isimler oldu bıraz bunlarda tercıh sızın tabıkı de

Son düzenleme:

güzel isimler paylaşmışsın bence arkadaşım,süper

Merhaba kızlarr

Tlfndan pek fazla okuyamasamda takip edebildiğimce etmeye çalışıyorum.

bebeğini kaybeden arkadaşım başın sağolsun, allahım sana eşine ve aile peygamber sabrı versin

Bende bugün kontrole gittim ayrıca 32 haftalık raporumu aldım. Çok şükür herşey yolunda 2 kilo 43 cm olmuş bi hfta önce 1800 dü :) bugün kızımı çok net bi şekilde gördüm miniğim çok sevimli geldi gözüme (maşallah) o an doğsunda seveyim artık dedim :)

Benm kızda hareketlerini hissediğimden beri sürekli hıçkırıyor yvaş atan kalp atışı gibi pıt pıt pıt ediyor :)

Ağrılarım hamile kaldığımdan beri çok nadir de olsa çok hafif adet sancısı gibi bacak bel ve kasıklarımda oluyor ilk zmnlar üşüttüğüm zmnlarda oluyor diye düşünüyordum. Birde karnımın içimde tuhaf bi duygu oluşuyor o da bayadır vardı. Sanıyordum ki kızım ya kordonu tutuyo yada ters hareket ediyor. Kanımca yalancı kasılmalarmış çünkü bu aralar çok sık o duyguyu hissetmeye başladım. Acıtmıyor ama rahatsız ediyor.

allahım inşallah tüm hamilelere bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip eder..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

az gibi görünüyor ama bu saydıklarında çok vakit alıyor canım emin ol.. 2 hafta önce benimde bunlar eksikti,2 haftadır daha bitmedi.. Bi şekerler sunumlar bitti lohusa takımları falan alışveriş bitti.. 2 gündür Efe'nin kıyafetler yıkanıyo,daha ütülencek sonra oda yerleşcek.. Halı sipariş verildi ama daha gelmedi, lamba daha bugün geldi.. Perde daha seçemedim oooyyy sayarken yoruldum.. İşin özü,az diye bakma giriş bir an önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…