uzun zamandır giremedim kızlar umarım kötü haberler yoktur. bana destek olan herkese çok teşekkür ederim biz kontrole gittik kısa bacağımızda az da olsa bi uzama var inşallah hayırlısı olur benim prensim 1543 gr olmuşbu arada isim konusunda fikirlerinize ihtiyacım var eşim babasının ismini koymak istiyor ilk erkek olunca bende kırılmasın diye tamam dedim ama yanına ikinci bi isim koymak şartıyla şimdi önerilerinize ihtiyacım var Adem in yanına yakışacak bi isim arıyorum yardım eder misiniz :2:
ben iki isim pek uyduramıyorum yan yana pek bi beceriksizim ama aklıma gelen isimler şunlar biraz popüler isimler fikir olsun diye yazmak istedim.
çınar
eymen
deniz
baran
doruk
bulut
yağız
çağın
aklıma gelenler böyle
Merhaba kızlarr
Tlfndan pek fazla okuyamasamda takip edebildiğimce etmeye çalışıyorum.
bebeğini kaybeden arkadaşım başın sağolsun, allahım sana eşine ve aile peygamber sabrı versin
Bende bugün kontrole gittim ayrıca 32 haftalık raporumu aldım. Çok şükür herşey yolunda 2 kilo 43 cm olmuş bi hfta önce 1800 dü :) bugün kızımı çok net bi şekilde gördüm miniğim çok sevimli geldi gözüme (maşallah) o an doğsunda seveyim artık dedim :)
Benm kızda hareketlerini hissediğimden beri sürekli hıçkırıyor yvaş atan kalp atışı gibi pıt pıt pıt ediyor :)
Ağrılarım hamile kaldığımdan beri çok nadir de olsa çok hafif adet sancısı gibi bacak bel ve kasıklarımda oluyor ilk zmnlar üşüttüğüm zmnlarda oluyor diye düşünüyordum. Birde karnımın içimde tuhaf bi duygu oluşuyor o da bayadır vardı. Sanıyordum ki kızım ya kordonu tutuyo yada ters hareket ediyor. Kanımca yalancı kasılmalarmış çünkü bu aralar çok sık o duyguyu hissetmeye başladım. Acıtmıyor ama rahatsız ediyor.
allahım inşallah tüm hamilelere bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip eder..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
uzun zamandır giremedim kızlar umarım kötü haberler yoktur. bana destek olan herkese çok teşekkür ederim biz kontrole gittik kısa bacağımızda az da olsa bi uzama var inşallah hayırlısı olur benim prensim 1543 gr olmuşbu arada isim konusunda fikirlerinize ihtiyacım var eşim babasının ismini koymak istiyor ilk erkek olunca bende kırılmasın diye tamam dedim ama yanına ikinci bi isim koymak şartıyla şimdi önerilerinize ihtiyacım var Adem in yanına yakışacak bi isim arıyorum yardım eder misiniz :2:
bende kızımın adını ASEL koymak istiyorum.
duyanlar 2 türlü tepki veriyor:)
1. aa değişik güzel isim anlamı ne
2. o ne be
sizlerden de yorum alabılır mıyım?
cennetteki bal ırmağı anlamına geliyor kuranda böyle geçiyormuş
kelime anlamı bal demek.
maşlh kızının boyuna kilosuna hayırlı izinler
benim işte 32 hafta içindeyim şuan 1780 gr olmuş. 3 haftada 400 gr. almış boyuda 42 cm 3 hafta önce 38 cm di
kızlar doktorumuzdan geldik 1710 gram 42 cm olmuş betülüm bu sefer daha net gördüm kızımı babasına benzettim son 9 hafta hayırlısıyla bi geçse....
Merhaba kızlarr
bebeğini kaybeden arkadaşım başın sağolsun, allahım sana eşine ve aile peygamber sabrı versin
Bende bugün kontrole gittim ayrıca 32 haftalık raporumu aldım. Çok şükür herşey yolunda 2 kilo 43 cm olmuş bi hfta önce 1800 dü :) bugün kızımı çok net bi şekilde gördüm miniğim çok sevimli geldi gözüme (maşallah) o an doğsunda seveyim artık dedim :)
Benm kızda hareketlerini hissediğimden beri sürekli hıçkırıyor yvaş atan kalp atışı gibi pıt pıt pıt ediyor :)
Ağrılarım hamile kaldığımdan beri çok nadir de olsa çok hafif adet sancısı gibi bacak bel ve kasıklarımda oluyor ilk zmnlar üşüttüğüm zmnlarda oluyor diye düşünüyordum. Birde karnımın içimde tuhaf bi duygu oluşuyor o da bayadır vardı. Sanıyordum ki kızım ya kordonu tutuyo yada ters hareket ediyor. Kanımca yalancı kasılmalarmış çünkü bu aralar çok sık o duyguyu hissetmeye başladım. Acıtmıyor ama rahatsız ediyor.
allahım inşallah tüm hamilelere bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip eder..
Bugün kontrol günüymüş anlaşılan. Hepimizin bebişlerine Allah sağlık versin, hayırlı doğumlar diliyorum.uzun zamandır giremedim kızlar umarım kötü haberler yoktur. bana destek olan herkese çok teşekkür ederim biz kontrole gittik kısa bacağımızda az da olsa bi uzama var inşallah hayırlısı olur benim prensim 1543 gr olmuşbu arada isim konusunda fikirlerinize ihtiyacım var eşim babasının ismini koymak istiyor ilk erkek olunca bende kırılmasın diye tamam dedim ama yanına ikinci bi isim koymak şartıyla şimdi önerilerinize ihtiyacım var Adem in yanına yakışacak bi isim arıyorum yardım eder misiniz :2:
bende kızımın adını ASEL koymak istiyorum.
duyanlar 2 türlü tepki veriyor:)
1. aa değişik güzel isim anlamı ne
2. o ne be
sizlerden de yorum alabılır mıyım?
cennetteki bal ırmağı anlamına geliyor kuranda böyle geçiyormuş
kelime anlamı bal demek.
Bugün ne bereketli bir günmüş anacım 😍
az öncede internetten çoooook beğendiğim lamba ve halıyı sipariş verdik
eşim başta ücretten dolayı geri vitese taktı ama kıyamadı yine bana..Aaaay çok mutlu olmak ben
Eki Görüntüle 1064525 Eki Görüntüle 1064526
Kizlar lohusa terligi olarak nasil bisey almayi dusunuyosunuz, hastanede giymek icin yani
Kizlar lohusa terligi olarak nasil bisey almayi dusunuyosunuz, hastanede giymek icin yani
kızlar doğum yapan ve bebeğini kaybeden arkadaşımıza çok üzüldüm Allah sabır versin... Allah kimsenin başına vermesin melek oldu yavrusu ona şefaat edecek
kızlar doktorumuzdan geldik 1710 gram 42 cm olmuş betülüm bu sefer daha net gördüm kızımı babasına benzettim son 9 hafta hayırlısıyla bi geçse....
benim işte 32 hafta içindeyim şuan 1780 gr olmuş. 3 haftada 400 gr. almış boyuda 42 cm 3 hafta önce 38 cm di
Merhaba kızlarr
Bebislerinize masaallah canlarimuzun zamandır giremedim kızlar umarım kötü haberler yoktur. bana destek olan herkese çok teşekkür ederim biz kontrole gittik kısa bacağımızda az da olsa bi uzama var inşallah hayırlısı olur benim prensim 1543 gr olmuşbu arada isim konusunda fikirlerinize ihtiyacım var eşim babasının ismini koymak istiyor ilk erkek olunca bende kırılmasın diye tamam dedim ama yanına ikinci bi isim koymak şartıyla şimdi önerilerinize ihtiyacım var Adem in yanına yakışacak bi isim arıyorum yardım eder misiniz :2:
Pufpufum guzel gunlerde kullanin ins.
lamba geldiiiiiiiiii ve çoooooook güzelllll aynı resimdeki gibi hiçbi eksiği yok..bayıldımmmmmm 💗 hemen astık Efe'nin odasına..sıra halıyı beklemekte 👀
ben nicki neydi bilmiyorum ama "juliette09" diye söylendi.. Aaay doğru mu bilmiyorum ama doğru değilsede bu nickli arkadaş kusura bakmasın :26:
aaaa ne kadar ayıp, kızz nerde yaşıyosun sen?kimse yer vermiyo önemsemiyo falan töveb yarabbim.. Aaay taksi parasıda çokmuş baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?