2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
uzun zamandır giremedim kızlar umarım kötü haberler yoktur. bana destek olan herkese çok teşekkür ederim biz kontrole gittik kısa bacağımızda az da olsa bi uzama var inşallah hayırlısı olur benim prensim 1543 gr olmuş bu arada isim konusunda fikirlerinize ihtiyacım var eşim babasının ismini koymak istiyor ilk erkek olunca bende kırılmasın diye tamam dedim ama yanına ikinci bi isim koymak şartıyla şimdi önerilerinize ihtiyacım var Adem in yanına yakışacak bi isim arıyorum yardım eder misiniz :2:

ben iki isim pek uyduramıyorum yan yana pek bi beceriksizim ama aklıma gelen isimler şunlar biraz popüler isimler fikir olsun diye yazmak istedim.
çınar
eymen
deniz
baran
doruk
bulut
yağız
çağın
aklıma gelenler böyle

bende kızımın adını ASEL koymak istiyorum.
duyanlar 2 türlü tepki veriyor:)
1. aa değişik güzel isim anlamı ne
2. o ne be

sizlerden de yorum alabılır mıyım?
cennetteki bal ırmağı anlamına geliyor kuranda böyle geçiyormuş
kelime anlamı bal demek.

çok teşekkür ederim bende biraz popüler olsun istiyorum yanına da yakışsın diyorum ama karar veremiyorum sağol önerin için

maşlh kızının boyuna kilosuna hayırlı izinler

yanına yakıştırıp yakıştırmama olayı sana bağlı canım ama ben beğendiğim isimleri söyliyim :

çınar
rüzgar
baran
ege (Allah kısmet ederse 2.çocuğumda erkek olursa düşündüğüm isim)
bora
doruk
berkan
ayaz
ares
yaman
kerem

anlamı çok güzelmiş ama ben ismi beğenmedim canım yani kulağıma hoş gelmedi bilmem ki :26:

Benim oglan hickiriyor su anda
Ay bende bogulmadan su iki ayi da atlatabilsem süper olacak cok kiloda almadim ki dığandııımm uyyyyh

benim işte 32 hafta içindeyim şuan 1780 gr olmuş. 3 haftada 400 gr. almış boyuda 42 cm 3 hafta önce 38 cm di

kızlar doktorumuzdan geldik 1710 gram 42 cm olmuş betülüm bu sefer daha net gördüm kızımı babasına benzettim son 9 hafta hayırlısıyla bi geçse....

Bugün kontrol günüymüş anlaşılan. Hepimizin bebişlerine Allah sağlık versin, hayırlı doğumlar diliyorum.
Ben de kontrolden geldim. Oğlum 1500 gr. Ve 40 cm olmuş. Kocaman maşallah bizlere

Güzel bir isim. Kulağa da hoş geliyor. Evet genelde bu tepkileri alıyorum ben de. Insanlar hep aynı;-)

lamba geldiiiiiiiiii ve çoooooook güzelllll aynı resimdeki gibi hiçbi eksiği yok..bayıldımmmmmm 💗 hemen astık Efe'nin odasına..sıra halıyı beklemekte 👀

bebeğini kaybeden arkadaşımıza Rabbim sabır versin. söyleyecek bişey bulamıyorum. zor hemde çok zor.

Kizlar lohusa terligi olarak nasil bisey almayi dusunuyosunuz, hastanede giymek icin yani

ben bitanesini Twigy'den alıcam galiba.. Bitane beğendim orda "hoşgeldin bebek" yazıyordu hatta üstünde ve leylek vardı,mavili..

kızlar doktorumuzdan geldik 1710 gram 42 cm olmuş betülüm bu sefer daha net gördüm kızımı babasına benzettim son 9 hafta hayırlısıyla bi geçse....

benim işte 32 hafta içindeyim şuan 1780 gr olmuş. 3 haftada 400 gr. almış boyuda 42 cm 3 hafta önce 38 cm di

Bebislerinize masaallah canlarim
Rabb'im hep boyle guzel haberlerle gelmeyi nasip etsin

lamba geldiiiiiiiiii ve çoooooook güzelllll aynı resimdeki gibi hiçbi eksiği yok..bayıldımmmmmm 💗 hemen astık Efe'nin odasına..sıra halıyı beklemekte 👀
Pufpufum guzel gunlerde kullanin ins.
Cok tatlilar

Ankarada yaşıyorum ama malesef böyle bu ilçenin insanları.Bende görev nedeniyle 1.5 yıldır buradayım ve ilk defa böyle şeylere şahit oldum.Geçen gün babam ziyaretime geldi dönüşte otobüse bindi 66 yaşındaki adama yer vermemişler dizinde platin de var..Üstelik otobüstekiler hep gençmiş.Ben söylüyordum inanamıyorlardı kızım sen haklıymışsın.Bunlar ne yaşlıya ne hamileye yer vermezler dedi.Yazık benim eşimde iyi niyetli hep bunlara yer verir yaşlı,hamile farketmez genç bayanlara bile yer verir.

merhaba arkadaşlar ben çok uzun zamandır giremiyorum okuyamadım hiç yaşadıklarınızı.. ben yüksek tansiyon sorunu yaşıyorum erken doğum riskim var doktorum normal doğum sıkıntı yapar doğumda tansiyonun yükselebilir sezeryan olacak büyük ihtimale dedi benimle aynı durumda olan varmı?umarm yoktur bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…