- 11 Şubat 2014
- 187
- 37
- 118
- 35
Kizlar bisey sorcam
Sol tarafima ara ara agri girip cikio bide tam ortada sanirsam rahmim sanki acilip kapanio kas sıkışması gibi ama herhangi bir su ya da degisik bi akinti yok sizce neden olabilir doktora gideyimmiki hemen ...
Canım benim genelde sağ kasığımda oluyor 1 haftadır böyle adet sancısı gibi günde 1-2 kez geliyor 5 dak sürüyor sadece sonra geçiyor.Ama normalmiş bu haftalarda.Yalancı kasılmalarmış anlayacağın.
Ankarada yaşıyorum ama malesef böyle bu ilçenin insanları.Bende görev nedeniyle 1.5 yıldır buradayım ve ilk defa böyle şeylere şahit oldum.Geçen gün babam ziyaretime geldi dönüşte otobüse bindi 66 yaşındaki adama yer vermemişler dizinde platin de var..Üstelik otobüstekiler hep gençmiş.Ben söylüyordum inanamıyorlardı kızım sen haklıymışsın.Bunlar ne yaşlıya ne hamileye yer vermezler dedi.Yazık benim eşimde iyi niyetli hep bunlara yer verir yaşlı,hamile farketmez genç bayanlara bile yer verir.
Pufpufum guzel gunlerde kullanin ins.
Cok tatlilar
inşallah zamanında gelir bebeğin,beklenen doğum tarihlerimiz aynı sezeryan olucam bende ilki sezeryan olduğu için zaman zaman yüksek tansiyon sorunu yaşıyorum bende,kaç oluyor genellikle tansiyonun ilaç kullanıyormusun tansiyon içinmerhaba arkadaşlar ben çok uzun zamandır giremiyorum okuyamadım hiç yaşadıklarınızı.. ben yüksek tansiyon sorunu yaşıyorum erken doğum riskim var doktorum normal doğum sıkıntı yapar doğumda tansiyonun yükselebilir sezeryan olacak büyük ihtimale dedi benimle aynı durumda olan varmı?umarm yoktur bu arada
Günaydın kızlar saat 10da Dr randevum var tam da özlemiştim oğlumu iyi gelcek☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın güzelliklerim canlarım annelerim
inşallah zamanında gelir bebeğin,beklenen doğum tarihlerimiz aynı sezeryan olucam bende ilki sezeryan olduğu için zaman zaman yüksek tansiyon sorunu yaşıyorum bende,kaç oluyor genellikle tansiyonun ilaç kullanıyormusun tansiyon için
Gunaydinnnnnnngünaydın güzelliklerim canlarım annelerim
GunaydinGünaydın kızlar saat 10da Dr randevum var tam da özlemiştim oğlumu iyi gelcek☺️
Gecmis olsun bacim....Ay günaydın kızlar,
Gece 3 ten beri sol tarafımda bir ağrı var, uyutmadı ama sanki böbreğimin ağrısı gibi
Yani idrar yaptıktan sonra ağrı artıyor. Şimdi de kasıklarda yaygın bir ağrı var ama sanki gaz sancısı gibi.
Midem bulanıyor. Dr a gitsem mi ki acaba diye düşünüşyorum. Sanki karnım da kasılır gibi oldu ama sık sık değil. Kızımın hareketlerini de bir gözlemleyeyim.
Biraz daha bekleyeyim de ağrı bitmezse doğru dr ainşallah kötü bişey yoktur
Herkese sağlık sıhhat diliyorum.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gÜNAYDIN POFUDİKKKKgünaydın güzelliklerim canlarım annelerim
az gibi görünüyor ama bu saydıklarında çok vakit alıyor canım emin ol.. 2 hafta önce benimde bunlar eksikti,2 haftadır daha bitmedi.. Bi şekerler sunumlar bitti lohusa takımları falan alışveriş bitti.. 2 gündür Efe'nin kıyafetler yıkanıyo,daha ütülencek sonra oda yerleşcek.. Halı sipariş verildi ama daha gelmedi, lamba daha bugün geldi.. Perde daha seçemedimoooyyy sayarken yoruldum.. İşin özü,az diye bakma giriş bir an önce..
günaydın güzelliklerim canlarım annelerim
Günaydın kızlar saat 10da Dr randevum var tam da özlemiştim oğlumu iyi gelcek☺️
Ay günaydın kızlar,
Gece 3 ten beri sol tarafımda bir ağrı var, uyutmadı ama sanki böbreğimin ağrısı gibi
Yani idrar yaptıktan sonra ağrı artıyor. Şimdi de kasıklarda yaygın bir ağrı var ama sanki gaz sancısı gibi.
Midem bulanıyor. Dr a gitsem mi ki acaba diye düşünüşyorum. Sanki karnım da kasılır gibi oldu ama sık sık değil. Kızımın hareketlerini de bir gözlemleyeyim.
günaydın bacılar bu ara döküluo gibiyiz dünki elimdeki ağrı bileğimi sardı şimdide nasıl çalışcam bilmiyorum bileğim kopacak gibi ağrıo sanırım magnezyum kalsiyum ilaçlarına başlatır doktr artık
günaydın kızlar
allah herkese hayırlı vaktinde doğumlar nasip etsin inşallah
maşallah bebeklerinize diyorum artık baya baya tostos oldularbizim görüşe 2 hafta var daha bakalım biz ne alemdeyiz
bu arada kızlar benim tansiyon sorunum yok ama nabzım yüksek çıkıyo mesela dün akşam tansiyon 11-6 iken nabız 117 ydi
sanırım dr bu kontrolde ilaç verecek çünkü geçen sefer öyle bişeyler dedi ama ilaç vermedi hakkımızda hayırlısı hepiniz allaha emanet olun
günaydınnn kızlar nasılsınız bakalım ben iyice işten sogudum 32 haftayı 4 gözle bekler oldum sabah uyanamıorum gece uyuyamadım ıcın
Ay günaydın kızlar,
günaydın kızlar
allah herkese hayırlı vaktinde doğumlar nasip etsin inşallah
maşallah bebeklerinize diyorum artık baya baya tostos oldularbizim görüşe 2 hafta var daha bakalım biz ne alemdeyiz
bu arada kızlar benim tansiyon sorunum yok ama nabzım yüksek çıkıyo mesela dün akşam tansiyon 11-6 iken nabız 117 ydi
sanırım dr bu kontrolde ilaç verecek çünkü geçen sefer öyle bişeyler dedi ama ilaç vermedi hakkımızda hayırlısı hepiniz allaha emanet olun
günaydınnn kızlar nasılsınız bakalım ben iyice işten sogudum 32 haftayı 4 gözle bekler oldum sabah uyanamıorum gece uyuyamadım ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?