Bundan 8 sene önce falandı. Sol böbreğimin olduğu yerde gaz sancısı vardı. Geçmedi, hatta eczaneden gaz ilacı aldım, 2-3 günde onu kullandım. Ne gazmış diyordum. Bi sabah baygınlık geçirip acile gittiğimde anladık ki gaz değil enfeksiyonmuş. Karlı bi kıştı, her gün şantiyede işim oluyordu, büyük ihtimal üşütmüştüm. Yani şimdi böbreğe yakın gaz sancısı olmayacağını biliyorum. Senin kasıktaymış ama her ihtimale karşı doktora gitmeni idrar tahlili ve kültürü yaptırmanı öneririm.
Benim de nabzım 90 ları buluyor diye korkuyordum ama senin ki çok yüksekmiş. Bi kaç gün böyle devam ederse randevun gelmeden doktorunu ara istersen. Son dönemlerde tansiyon artışı oluyormuş, eve tansiyon aleti aldım bende.
Allah hamileyken çalışmak zorunda kalan tüm annelerin yardımcısı olsun.
saol cnm hepimizin 37 bekleyenlere suan hayret edıorum
Raporun ne zaman canim..bende bekliyorum insallah hayirlisi ile.ama mayista daha..aynen baslamam laızm işteyken yapamıorum su arporumu bir alsaydımmmmmmm
kızlar şimdi 32. haftada çalışabilir raporu alırsam sonra 35. haftada ayrılabilir miyim. illa ki 37. haftaya kadar çalışmak kı zorundayım.
kızlar şimdi 32. haftada çalışabilir raporu alırsam sonra 35. haftada ayrılabilir miyim. illa ki 37. haftaya kadar çalışmak kı zorundayım.
Ay günaydın kızlar,
Gece 3 ten beri sol tarafımda bir ağrı var, uyutmadı ama sanki böbreğimin ağrısı gibi
Yani idrar yaptıktan sonra ağrı artıyor. Şimdi de kasıklarda yaygın bir ağrı var ama sanki gaz sancısı gibi.
Midem bulanıyor. Dr a gitsem mi ki acaba diye düşünüşyorum. Sanki karnım da kasılır gibi oldu ama sık sık değil. Kızımın hareketlerini de bir gözlemleyeyim.
Biraz daha bekleyeyim de ağrı bitmezse doğru dr ainşallah kötü bişey yoktur
Herkese sağlık sıhhat diliyorum.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın bacılar bu ara döküluo gibiyiz dünki elimdeki ağrı bileğimi sardı şimdide nasıl çalışcam bilmiyorum bileğim kopacak gibi ağrıo sanırım magnezyum kalsiyum ilaçlarına başlatır doktr artık
Günaydın herkese!!!
Başkası yazdımı görmedim ana ben yine de yazayım!
Sebomely arkadaşımızdan çooook güzel haberler aldık :))) şükürler olsun!!
İyilermiş, taburcu oluyorlar :))
Artık evde dinlenmeye devam.. Duaya devam :)))
Dua edenlerden Allah razı olsun!!!
aynen baslamam laızm işteyken yapamıorum su arporumu bir alsaydımmmmmmm
cnm 37 kadar calısmak zorundasın erken cıkarsan rporun yanıyor ama ısyerınede baglı bıraz
32 ile 37 arasında istediğiniz hafta ayrılabilirsiniz diye biliyorum. ama bunu bir dilekçe ile kuruma bildirmek gerekebilir.
Günaydın herkese!!!
Başkası yazdımı görmedim ana ben yine de yazayım!
Sebomely arkadaşımızdan çooook güzel haberler aldık :))) şükürler olsun!!
İyilermiş, taburcu oluyorlar :))
Artık evde dinlenmeye devam.. Duaya devam :)))
Dua edenlerden Allah razı olsun!!!
günaydın tatlı annişler CANKATRE ihmal etme bi doktoruna görün idrar yollarında iltihap olabilir
cnm 37 kadar calısmak zorundasın erken cıkarsan rporun yanıyor ama ısyerınede baglı bıraz
Bundan 8 sene önce falandı. Sol böbreğimin olduğu yerde gaz sancısı vardı. Geçmedi, hatta eczaneden gaz ilacı aldım, 2-3 günde onu kullandım. Ne gazmış diyordum. Bi sabah baygınlık geçirip acile gittiğimde anladık ki gaz değil enfeksiyonmuş. Karlı bi kıştı, her gün şantiyede işim oluyordu, büyük ihtimal üşütmüştüm. Yani şimdi böbreğe yakın gaz sancısı olmayacağını biliyorum. Senin kasıktaymış ama her ihtimale karşı doktora gitmeni idrar tahlili ve kültürü yaptırmanı öneririm.
günaydın kızlar
allah herkese hayırlı vaktinde doğumlar nasip etsin inşallah
maşallah bebeklerinize diyorum artık baya baya tostos oldularbizim görüşe 2 hafta var daha bakalım biz ne alemdeyiz
bu arada kızlar benim tansiyon sorunum yok ama nabzım yüksek çıkıyo mesela dün akşam tansiyon 11-6 iken nabız 117 ydi
sanırım dr bu kontrolde ilaç verecek çünkü geçen sefer öyle bişeyler dedi ama ilaç vermedi hakkımızda hayırlısı hepiniz allaha emanet olun
Birkenstock larimi giycem valla 😄
cankatre canım geçmiş olsun ama artık ağrı falan denince ürker oldum acaba bi doktorunu arasan mı?
yok canım benim dr öyle demedi. raporu aldıktan sonra istersen 35te bile ayrılabilirsin. sadece çalıştığın iki haftayı sonraya atabilirsin o zaman. yanma gibi bir durum yok yani
eğer oyle ise o kötü 37 de çok geç o zamana kadar çalışamam
o zaman ben bunu müdüre sorayım öyle ise 35. haftada ayrılmak isterim
günaydınnnn günaydınnnn.....geçmişe dönemedim henüz..umarım herkes iyidir birazdan geçmişi okurum :) çeneniz düşük anam napayım oku oku bitmiyor..gerçi face olduğundan beri biraz sayfalar yavaş ilerliyor ama olsun :) kalan sağlar bizimdir
benim dün randevum vardı bende biraz ikiyüzlülük yaptım sanırsam face yazdım buraya yazamadım...
bebeğim 1800 gr olmuş boyu 43 cm olmuş....elleri ile yüzünü kapattığı için göremedim..minik kızçemi :) öldürecek meraktan beni...bundan sonra 2 haftada 1 gideceğim..herşey güzeldi ama doktorum plesentanın içinde böyle boşluk bir odacık gibi birşey gördü...böyle odacıkların olmaması gerekiyor bebeğin sağlıklı beslenmesi ve nefes alması için dedi...o yüzden coraspine başlayalım dedi...ciddi bir durum değil dedi ama işte ana yüreği :) ben hemen netten bakmaya başladım ama bulamadım bununla ilgili herhangi bir yazı yada paylaşım..
dün ilk defa NSTye girdim...kemerlerle bağlıyorlar seni tabi korkmayın bağlamak derken iki tane kemere biri sancıyı diğeride bebeğiin kalp atışlarını ölçen cihaz koyuyorlar...birinin ekranda kırmızı görüntüsü diğerinin yeşil...kırmızı bebeğin kalp atışlarını yeşil ise sancıyı gösteriyor..20 dak boyunca uzanıyorsun..aklınızda bulunsun NSTye gireceğiniz zaman hemşireye sizi sırtüstü yatırmasın...ben çok rahatsız oldum başım döndü tansiyonum sanki düştü gibi birşey oldu..doktorum hemşeriye bundan sonra yan yatırın rahatsız oluyor anneler dedi..aklınızda bulunsun..sonra o ekranda kırmızı olan göstergenin 120nin altına düşmemesi gerektiğini ve 1 dak.dan fazla ekrandan kaybolmaması gerektiğini söyledi .... yeşil olan sancınında 0 ve sıfırın altında olmaması lazım dedi..benim gözüm öyle ekranda baktım..bir ara 2-3 snliğine ekrandan kırmızı olan bebişin kalp atışlarını gösteren gösterge gitti aklım oynaıd ..meğersem yer değiştiridğinden döndüğünde olurmuş..kısa süreli önemli değil dedi..1dakdan fazla olmaması gerekiyor dedi.birde ekranda soru işareti olmamalı dedi...Allaha şükür atlattık NST yide..bir grafik verdiler doktoruma gösterdim bir sorun yok çok güzel dedi..
izin meselesine gelince...kpederim istanbulda olduğu için konuşamadık...bugün dönecek bende konuşucam ona göre perşembe izne ayrılacağım ama tam izin değil..3 gün gelir 4 gün yataırm evde..doğumdan sonrada o beni idare eder..bilmiyorum bakalım...yoksa direk yatarım evde...doktorumda dedi..çalışma saatlerin uzun dinlenmem gerekiyor dedi..doğumdan sonra işiniz daha yorucu olacak dedi..
bizden haberler böyle...hepinizi sıkı sıkı kucaklıyorum...güzel bir gün bizlerle ve meleklerimizle olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?