2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çikeksurat herşeyin yolunda gitmesine sevindim :) nstye kaçıncı haftada girdin?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ohne güzel haberler, onca olumsuz haberden sonra iyi geldi.
Nts ye bağlanırken sırt üstü yatmak neden rahatsız etti ki
Normalde de sırt üstüm yatınca baş dönmesi filan oluyor mu

Çileğimm ne güzel haberler bunlar maşallah size Nts.yide çok güzel anlatmışsın canım bravo valla merak ediyordum nasıl bişey diye girmiş kadar oldum

ben de öyle düşünüyorum canım.bizim müdür yok olmaz felan demişti kafam karışmıştı tabi önce doktoruma danışacağım

canım doğumdan sonra kayınpederin bişey demez bence sonuçta kendi torunu. nst ye girmişsin ben daha girmedim 24 nisanda gideceğim doktora inşallah. plasentayı da takma coraspini çok kullanan var ineternetten de fazla araştırma bence

gözünaydın cnm.maşallah meleğine...siz atlatmışsınız bakalım bizimde görüş günümüz bugün nasıl geçecek?inşallah hayırlı haberlerle döneriz bizde..

teşekkür ederim canım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım....teyzelerinden kocaman öpücükler meleğine......

Çikeksurat herşeyin yolunda gitmesine sevindim :) nstye kaçıncı haftada girdin?

teşekkür ederim canımmm..32.haftada girdim canım..bunan sonra her muayeneden önce girecekmişim..2 haftada 1e düştü muayene...

ohne güzel haberler, onca olumsuz haberden sonra iyi geldi.
Nts ye bağlanırken sırt üstü yatmak neden rahatsız etti ki
Normalde de sırt üstüm yatınca baş dönmesi filan oluyor mu

bilmiyorum canım...başım bir garip oldu midemde...rahatsız oldum sanki tansiyonum mu şekerim mi bilemedim...düştü ....doktor hemşireye öyle dedi..anneleri düz yatırmayın yan yatırın böyle şikayetler geliyor rahatsız oluyorlar dedi..bilemedim bende..yatış şekli sanırsam 20 dak uzun bir süre olduğu için rahatsız ediyor olabilir..

Çileğimm ne güzel haberler bunlar maşallah size Nts.yide çok güzel anlatmışsın canım bravo valla merak ediyordum nasıl bişey diye girmiş kadar oldum

:) ben çok merak ediyordum pek bir uzun anlatmışım dimi :) ama dedim girmeyenler bilerek girsin teşekkür ederim canımcım :)

Masaallah kizina cilegimmm
Herseyin yolunda olmasina sevindim....
Plasenta icin endiselinecek bir durum yokmus sukur
Nst yide atlatmissin darisi bizlere ne diyelim

öyle yapayım dimi....araştırmayım daha fazla..kayınpeder konusuda biraz sıkıntılı..malumunuz dersaneler kapanacağı için seneye kayıt oluyoruz ondan sonraki sene kayıt almıcaz..o yüzden yeni personel almıyor..hatta varolanlarada hani ayrılmak isteyen daha iyi bir iş bulan gidebilir şeklinde konuştu..ben bebeğimle daha fazla vakit geçirmek istiyorum doğumdan sonra...şimdi 32.haftada izne ayrılsam diyorum 4 gün çalışayım 3 gün çalışmayım..ama doğduktan sonrada bana bu hakkı vermesi lazım yoksa iznim boşuna yanmasın..biryandan masrafları düşünüyorum...biraz sıkmak zorunda kalabilirim..ben büyük bir ihtimal nisanı bitirecekmişim gibime geliyor...bir gelsede konuşsam...

canım tansiyon değilde nabız benimki o da bi tuhaf dr a geçen kontrolde dedim zaten melisa çayı iç dedi nabzının arttığını hissedince ama gün içinde bikaç kere oluyo nasıl içeçem sürekli çay 120 yi geçerse sıkıntı demişti ilaç başlarız fialn demişti sonrada gerçi sezeryan yapacağımız için doğumda problem olmaz dedi

doktorun nabzın yüksek olduğu içinmi verecek ilacı benimde sabah saatlerinde sürekli çarpıntım oluyor malesef ve hep 100 ün üstünde nabzımda

evet canım ama ben dr 103 çıktı en son demiştim kv demde var tansiyon aleti gittiğinde ölçüyorum geçen 119 du dün akşam 117 çıktı yani benim baya fazla bilemiyorum ne olacak

haklısın canım geçen haftalarda da tam uykumun ortasında bacağıma kramp giriyodu iki gün çekiodum ağrısını 25inde randevum mecbur beklıcem o gune kadar

Merhaba kızlar bugün Dr a giderken vajinama doğru sancı girdi neyse önemsemedim nst ye bağladılar rutin kontrol için sancı cıktı Dr erken doğum sancısı dedi su an hastanede yatyrm dua edin zamanında gelsin bebeğim

Doktorlar belki bilir bunu ama son 10 günü de normal raporla geçiştirsen olmuyor mu acaba

32den önce rapor alınabiliyor ama 32den sonra ne izin kullanabiliyorsun ne rapor aklınızda olsun. ben mesela 31-32 arasında rapor aldım accık dinlendim iyi oldu

canımm ben baktım dün ama face e de geç girdin galiba çünkü yorumunu göremedim. buraya kısmetmiş demek ki burdan gördüm haberlerini:) ne de güzel haberler getirmişsin bize maşallah kuzuna da sana da canım coraspin konusunda da sakın kafaya takma biliyorsun hamiş çok kişi kullanıyor o ilacı. hatta şöyle söyleyeyim o ilacı annem aklına düştükçe alır bu ilaç çok iyi bacaklarımdaki ağrıyı bile alıyor der zararlı olsa doktor yazmaz. tavsiye ediyorlar inan. NTS konusuna gelince... valla anlatım gayet başarılı soracak bişey bırakmamışsın bize yalnız benim aklıma bizim doktorun muayenehanesi geldi. sanki pek müsait değil gibi. bir de 20 dk boyunca beni mi bekleyecek yığınla hastası var? acaba farklı mekanda mı yapıyor NTS işini? bi tek bunu merak ettim. bakalım bir sonraki gidişimde bağlayacak mı beni... kayınpederinle de bir an önce konuş da hiç olmazsa belirsizliğin getirdiği rahatsızlık kaybolsun içinde..öpüyorum canım sizi

canımmm rabbim bebeğini de seni de korusun canım inşallah zamanını bekler kuzun. belki geçici bir sancıdır doktor gözlem altında tutmak istemiştir canım hemen moralini bozma olur mu

Allahım yardımcın olsun canım....inşallah zamanında gelecek bebeğin...dualarımız seninle...korkma bak..doktorlar zaten erken doğum riskine karşı her önlemi alıyor ciğer geliştirici iğne vs..sen sadece doktorunu dinle stres yapma....inşallah geçecek sende bebeğini vaktinde alacaksın kucağına..dün biliyorsun belki faceden bir arkadaşımızda hastanede serumlarla yattı..ama bugün taburcu oldu...sen dikkat et kendine....yorma ve moralini yüksek tut..sen artık annesin ): güçlü bir anne hemde :)

iyi dinlenmeler canımmmm...misssss yat uyu uzan kitap oku keyfini çıkar...NST odası var canım orda yatıyorsun....orda yattım ben sonra elime bir grafik gibi bir çizelge verdiler...doktoruna vericeksin dediler...:)

nerde o günler çileğiiim sayılı gün çabucak geçti artık 32+2 olduk artık izin de rapor da yasak... bakalım 16 mayısa kadar geri sayım yapıyorum artık...

ayy nts odası falan nerde acaba koru hastanesine giden arkadaş var mı meraklardayım

hayırlısı olsun inşallah bebişin zamanında gelir.. erken gelirsede sağlıklı sıhhatli al inşalah kucağına Rabbim tüm evlatlarımızı korusun

Feyza m bacim Rabb'im zamaninda kucagina almayi nasip etsin ....
Bebegine saglicakla kavusman dilegiyle ♥♥♥

bende sandım şimdi rapor aldın ......pardon canım...karıştı yine :) ben muhasebecimi aradım illa dedim 32.haftamı izne ayrılmam laızm dedim 34tte yada 35te alamazmıyım dedim...alabilirsin dedi..Allah Allah anlamadım gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…