2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

kızlar benim bildiğim 32. haftada doktordan alınan çalışabilir raporuyla 36. haftaya kadar çalışabiliyorsun sonra yasak yani 36da ayrılmak şart ama bu sayede doğum sonrası iznini 1 ay uzatmak mümkün oluyor galiba..

Raporun ne zaman canim..bende bekliyorum insallah hayirlisi ile.ama mayista daha..

ayy ne güzel haberler bunlar evet uzun zamandan sonr aıyı haber duymak ıyı geldı benimde raporumu 2 mayıs baslıycak 1 mayıs zaten ızınlı

bende şöyle biliyordum ya 32.haftada izne ayrılabilirsin yada 37.haftada...32-37 arasında rapor vermiyorlar diye biliyorum...zaten 37den sonra yasak...diye biliyordum bende..

inşallah vaktinde gelir canım bebişin.. Allah yardımcın olsun..

valla canım dayanabilirsen çalış ama senin çalışma şartların çok zor. ben de 35. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. işyerim yakın ve ortam rahat olduğu için.

Feyzacim kasilma, acilma vs herhangi bir durum var mi. Ayrica hangi hastanedesin izmir de? Diger tarafta da üyeliğin var miydi.ben de izmirdeyim elimden bir sey gelir mi istegin ihtiyacin bir sey var mi?

Son düzenleme:
Bu herseye karisan kaynanalardan nasil kurtulunur bilen varmi kizlar cok bunaldim esimle cocuklarla dolasmaya gittik hafta sonu vay efendim ona neden sende gel dememisiz of ya Rabbim sabirrrrr

tekrardan yaşıyor gibi anlatmışsın valla çileğim..aaay bende şu nst deneyimini merak ediyorum bakalım ne zaman yaşıcam ama haberler güzel ve herşey sağlıklı,olmadı gerektiği gibi..maşallah

inş sadece bi yoklama yapmıştır şakacı bebişin de zamanın da gelir canım; dualarımız seninle

kızlar iki şey sorucam aslında diğer sayfadan soracaktım da nedense oraya pek kişi takılmıyor :26:

1. aranızda emzirme yastıgı alan oldu mu? ben bı emzırme onlugu almıstım, sımdı onun yastıklarını da satısa sunduklarını gordum, almak gereklı mı sizce, bir de bu yastıkların bı yarım ay seklınde olanları var bır de kucuk dıkdortgen olanları, hanı bılege gecırılen lastık kısmı fılan var ve hatta foto da eklıyım daha acıklayıcı olsun, hangısı daha kullanıslıdır ki :44:

2. aay bırıncıyı yazarken ıkıncı soracagım sey aklımdan ucup gıttıı allallaaaah, yok gelmıyo aklıma neyse gelınce onu da yazarım, yine bişi dnaıscaktım size ama bebiş beynimi de alıo sanırım

Feyzacim allah yardimcin olsun ins.sancilar durur bebiş zamaninda hayirlisiyla gelsin cnm güzel haberlerini bekliyoruz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

emzirma önlükğüyle takım olcak diye benimde gözüm kayıo sürekli engel olamıyorum küçük dikdörtgen yastıkların fıyatı uygun da, şekli yarım ay olanları 35 lira filan ya :26: kullanılır bişey mi onu da bılemedım, sırf takım olsun dıye gereksız bı masraf mı cıkarmıs olurum dedım :44:

Son düzenleme:

içinde kalmasın diyorsan al canım ...biz pek şimdi estetik takım güzel şık düşünüyoruz da doğduklarında bakalım he ryerimiz süt mama kusmuk nasıl olacak ki...

içinde kalmasın diyorsan al canım ...biz pek şimdi estetik takım güzel şık düşünüyoruz da doğduklarında bakalım her yerimiz süt mama kusmuk nasıl olacak ki...

dimi yaaa, almıyım ben en guzelı ikna et beni çileğimmm aklıma yatan da zaten kucugu deıl buyuk olanı, 35 lıraya da gıder bebek bezi alırım artık hayata boyle bakıyorum; bı yerde bısı begenıyorum sonra dıyorum; aay ben buna verecegım parayla kac tane zıbın alırım, body alırım

bu arada ıkıncı sorum aklıma geldı nıhayet

şimdi ben lohusa tacı yapmaya baslamıstım, kestım biçtim ama cok buyuk oluyo gıbı geldı :26: gercı nettekı gorsellerden baktım da genel olarak buyuk oluyolar sanırım :26: neyse işte, acaba dıyorum keçeden ya da baska bıseyden lohusa tacı yapan, yaptıran, alan varsa ölçüleri ne kadar yazabılırler mı? illa mılımetrık ölçülere de gerek yok karışlasanız ya da 4-5 parmak eninde fılan demenızde yeterli, kafanız daki duruşu ile de fotonuz varsa tam süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…