bende sandım şimdi rapor aldın ......pardon canım...karıştı yine :) ben muhasebecimi aradım illa dedim 32.haftamı izne ayrılmam laızm dedim 34tte yada 35te alamazmıyım dedim...alabilirsin dedi..Allah Allah anlamadım gitti...
bende şöyle biliyordum ya 32.haftada izne ayrılabilirsin yada 37.haftada...32-37 arasında rapor vermiyorlar diye biliyorum...zaten 37den sonra yasak...diye biliyordum bende..
çileğim estağfurullah yaa ben tam açık yazmamışım sonuçta benim haftamı nerden bileceksin
şu rapor işini açıklığa kavuşturmak istedim kızlar. şimdi şöyle: 32nci haftada alınan rapor çalışabilir raporu. bu raporu alınca işe gitmeye devam ediyoruz. 37 nci haftaya kadar çalışarak 32-37 haftaları arasındaki 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz. istersek 33te, 34te, 35te veya 36da da ayrılabilir o zaman 5 hafta değil de çalıştığımız süre kadarını doğum sonrasına aktarabiliyoruz. ancaaaaakk bu arada normal doktor raporu ya da yıllık iznimizi kullanamıyoruz. çünkü çalışabilir raporu alıp çalışıyoruz ya devlet diyor çalışamayacak kadar hastaysan doktor raporu alıyorsan o zaman nasıl çalışabilir raporu alıyorsun diye kızıyor bize
bende şöyle biliyordum ya 32.haftada izne ayrılabilirsin yada 37.haftada...32-37 arasında rapor vermiyorlar diye biliyorum...zaten 37den sonra yasak...diye biliyordum bende..
Kontrolüm çok iyiydi 32 haftada alınab doğum öncesi raporumu aldım. Kızım 200gram almış 2 kilo olmuş :) boyuda 1 cm uzamış 43,5 cm olmuş geçen hafta 1800 kilo 42,5 cmdi :) herşeyi normal çok şükür inşallah ilerleyen haftalarda kafası doğum kanalına yerleşir ve öyle kalır :) çatı muayenesi olmadım sorduğumda 38 de olursun dedi doktorum :) yvaş yavaş yolun sonuna geliyoruz. Hayırlısı ile sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım maşallah prensesine.2 kgler havada uçuyor ne güzelofff gelsin artık mayıslar haziranlar
dimi yaaa, almıyım ben en guzelı ikna et beni çileğimmmaklıma yatan da zaten kucugu deıl buyuk olanı, 35 lıraya da gıder bebek bezi alırım artık hayata boyle bakıyorum; bı yerde bısı begenıyorum sonra dıyorum; aay ben buna verecegım parayla kac tane zıbın alırım, body alırım
bu arada ıkıncı sorum aklıma geldı nıhayet
şimdi ben lohusa tacı yapmaya baslamıstım, kestım biçtim ama cok buyuk oluyo gıbı geldı :26: gercı nettekı gorsellerden baktım da genel olarak buyuk oluyolar sanırım :26: neyse işte, acaba dıyorum keçeden ya da baska bıseyden lohusa tacı yapan, yaptıran, alan varsa ölçüleri ne kadar yazabılırler mı? illa mılımetrık ölçülere de gerek yok karışlasanız ya da 4-5 parmak eninde fılan demenızde yeterli, kafanız daki duruşu ile de fotonuz varsa tam süper olur
çileğim estağfurullah yaa ben tam açık yazmamışım sonuçta benim haftamı nerden bileceksin
şu rapor işini açıklığa kavuşturmak istedim kızlar. şimdi şöyle: 32nci haftada alınan rapor çalışabilir raporu. bu raporu alınca işe gitmeye devam ediyoruz. 37 nci haftaya kadar çalışarak 32-37 haftaları arasındaki 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz. istersek 33te, 34te, 35te veya 36da da ayrılabilir o zaman 5 hafta değil de çalıştığımız süre kadarını doğum sonrasına aktarabiliyoruz. ancaaaaakk bu arada normal doktor raporu ya da yıllık iznimizi kullanamıyoruz. çünkü çalışabilir raporu alıp çalışıyoruz ya devlet diyor çalışamayacak kadar hastaysan doktor raporu alıyorsan o zaman nasıl çalışabilir raporu alıyorsun diye kızıyor bize
kızmasın kimse bize biz hamileyiz :) teşekkür ederim canım bilgi için :)
canım maşallah prensesine.2 kgler havada uçuyor ne güzelofff gelsin artık mayıslar haziranlar
Sağol cnm, artık biran önce doğum tarihimiz gelsin istiyorum kucağıma alıp sevmek istiyorum kuzumuu :***
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar iki şey sorucam aslında diğer sayfadan soracaktım da nedense oraya pek kişi takılmıyor :26:
1. aranızda emzirme yastıgı alan oldu mu? ben bı emzırme onlugu almıstım, sımdı onun yastıklarını da satısa sunduklarını gordum, almak gereklı mı sizce, bir de bu yastıkların bı yarım ay seklınde olanları var bır de kucuk dıkdortgen olanları, hanı bılege gecırılen lastık kısmı fılan var ve hatta foto da eklıyımdaha acıklayıcı olsun, hangısı daha kullanıslıdır ki :44:
Eki Görüntüle 1070128 Eki Görüntüle 1070129
2. aay bırıncıyı yazarken ıkıncı soracagım sey aklımdan ucup gıttııallallaaaah, yok gelmıyo aklıma neyse gelınce onu da yazarım, yine bişi dnaıscaktım size ama bebiş beynimi de alıo sanırım
Feyzacim kasilma, acilma vs herhangi bir durum var mi. Ayrica hangi hastanedesin izmir de? Diger tarafta da üyeliğin var miydi.ben de izmirdeyim elimden bir sey gelir mi istegin ihtiyacin bir sey var mi?
hmm aslında şu yarım ay gibi olan işe yarayabilir. ama o paraya şöyle güzel desenli ince bir kırlent alıp, daha sonra da bebeğin odasına veya salona aksesuar gibi kullanabilirizevdeki ince bir yastık veya kırlentte aynı görevi yapabilir nitekim. ben de böyle ayrıntıları kullanmayı sevmiyorum işte ya :26::26:
ama alanları da pek taktir ediyorum
seni ikna ediyorum ALMAAAAAAAAAAA :)))) gerek yok bence bacımmm...teni tenine değsin hisset emzirirken sıcaklığını :) kolunda :)
benim hiç bir fikrim yok bu konuda ne aldım ne yaptım ne yapacağımıda bilmiyorum canım :)
[/COLOR][/B]
ikna oldum gitti Çileğimhissedeyım dimi, yastık da neymiş
ya ben de yaptım ama buyuk gıbı geldı ölçüleri, daha yapıstırmadım oyuzden yapıstırmadan da kafam da nası durur tam olarak bılemedım:26: kestıgım parcayı kafama koydum şöyle bi, abktım baya bı kafamı kaplıyo hep mı oyle oluyolar acaba dedım :44: sadece oğluşun adını mı yazsam yoksa annesi dıye kendımı de mi eklesem fılan derken kocaman bişi oldu
girme aklıma girmeeeeeeince bı yastık demişin, kırlent demişin, bebek odasında da kullanılır sonra demişin ama sonrada alanları takdir edıyorum demee, çelme aklımı çelmeee
bence de yastığa hiç gerek yok canım... çünkü zaten bebiş için aldığın yastığı sadece emzirmek için kullanacaksın.. ilk başlarda beşiğinde yastık kullanılmıyor ve sende emzirme yastığı olarak değerlendirebilirsin..
taç konusunu da hiç bilmiyorum canım... bana yaptılar ama henüz gelmedi.. sürpriz olacakmış.. ki taç hiç kullanmam normalde. artık onları kırmamak için takacağım...
Bacilarim ben diyorum ki artik dogum cantami hazirlayayim....
Bebek kiyafetleri icin hangi marka deterjan almayi dusunuyorsunuz ???
Dalan ve dalin aklimdaki iki marka....
Arastiranlariniz var mi ???
ay ben çok beğenirsen de içinde kalır diye dedim yahuvalla aslında öyle ayrıntılar hoşuma gitmior değil ama açıkçası ne gerek var. evde hiç mi ince yastık yok? hem her gittiğin yere örneğin AVMye falan emzirme yastığı mı taşiycaksın? ayy çok sıkıcı bi durum!! boşver yaww alkışlar bana
canımcım ben aldım dalinin sıvı deterjanı. kapağı yeşil renkli. sıvı öneriyorlar garnüllerde kalıntı kalıyormuş. bir de yumuşatıcıya gerek yok deniyor. ben yumuşatıcı kullanmadan sadece sıvı deterjanla yıkadım kuzumun kıyafetlerini. hatta hastanede giyeceğim pijamayı da onunla yıkıcam galiba. ütüyü görünce yumuşuyorlar. yumuşatıcıya hiç gerek yok. ev de misss gibi kokuyor
"hem her gittiğin yere örneğin AVMye falan emzirme yastığı mı taşiycaksın" dedin noktayı koydunnn, eveeet alkışlar sanaaaaaaaaa
yumusatıcı cevabımı da burdan almış oluyorum, ben hep granül olanlara bakmıştım, sıvı mı almak lazımmış:44:
iyi toparladım dimi
roxy den memnun kalanlar olmuş. ben hacışakir granül sabun kullanıyorum, bir yemek kaşığı kadar yetiyor, çift durulatınca, bazen de yumuşatıcı gözüne az karbonat koyunca gayet hoş oluyor. hacışakirin tortu bıraktığını söyleyenler olmuş ben öyle bir sorun yaşamadım. sonuçta hepsi toz sabun. hatta yenidoğduğunda, ince tarafıyla kurutulmuş banyo sabunu rendeleyip yine bir yemek kaşığı kullanıyordum. bitince hala bazen rendeliyorum.
canım yazıyı düzenledim tekrar tüm bebek deterjanı çeşitlerini yazdım yukarıda bi bak. seç beğen hangisini istersenişte ben biraz araştırdım da garnüllü olanlar bazen kıyafetlerde kalıyor iyi durulanmayabiliyor dediler. sıvı olanı daha bi tavsiye ettiler ben de o yüzden sıvı aldım. bu arada yine araştırmalarıma göre illa da granül almak isterseniz de dalan roxy baya bi kullanılıyor gibime geldi.
yumuşatıcı aynı senin yastık gibi canım hiiiççç gerek yok
valla güzel toparladın
zaten bi yemek kasıgı bısı kullanılıyosa daha neyın tortusu kalıyomuş ki :26: sabun rendeleyen de duymuştum ve hatta o zaman daha da beyaz oldugunu soyledıler :44: bir şu roxyi arastırıyım bakayım, sıvı mı granul mü bı karra vereyım ama anladıgım kadarıyla yumusatıcı yok
yukarıda da yazdım o kadar az kullanılıyosa yıne de tortu kalıcak bısı oluyomu ki ya :26:
yumusatıcı da benım yastık gibi demek; desene nerde gereksız sey ben ona sarkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?