2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

seni ikna ediyorum ALMAAAAAAAAAAA :)))) gerek yok bence bacımmm...teni tenine değsin hisset emzirirken sıcaklığını :) kolunda :)

benim hiç bir fikrim yok bu konuda ne aldım ne yaptım ne yapacağımıda bilmiyorum canım :)

hmm aslında şu yarım ay gibi olan işe yarayabilir. ama o paraya şöyle güzel desenli ince bir kırlent alıp, daha sonra da bebeğin odasına veya salona aksesuar gibi kullanabiliriz evdeki ince bir yastık veya kırlentte aynı görevi yapabilir nitekim. ben de böyle ayrıntıları kullanmayı sevmiyorum işte ya :26::26:
ama alanları da pek taktir ediyorum

Son düzenleme:
Feyzacim kasilma, acilma vs herhangi bir durum var mi. Ayrica hangi hastanedesin izmir de? Diger tarafta da üyeliğin var miydi.ben de izmirdeyim elimden bir sey gelir mi istegin ihtiyacin bir sey var mi?

Nst de sancı cıktı canm nidilat verdiler 15dak ara ile' şimdi braz daha iyim ama gece burdayım şifa hastanesindeyim ince düşüncen için cok saol

girme aklıma girmeeeeee ince bı yastık demişin, kırlent demişin, bebek odasında da kullanılır sonra demişin ama sonrada alanları takdir edıyorum demee, çelme aklımı çelmeee

ikna oldum gitti Çileğim hissedeyım dimi, yastık da neymiş

ya ben de yaptım ama buyuk gıbı geldı ölçüleri, daha yapıstırmadım oyuzden yapıstırmadan da kafam da nası durur tam olarak bılemedım:26: kestıgım parcayı kafama koydum şöyle bi, abktım baya bı kafamı kaplıyo hep mı oyle oluyolar acaba dedım :44: sadece oğluşun adını mı yazsam yoksa annesi dıye kendımı de mi eklesem fılan derken kocaman bişi oldu

Son düzenleme:

bence de yastığa hiç gerek yok canım... çünkü zaten bebiş için aldığın yastığı sadece emzirmek için kullanacaksın.. ilk başlarda beşiğinde yastık kullanılmıyor ve sende emzirme yastığı olarak değerlendirebilirsin..

taç konusunu da hiç bilmiyorum canım... bana yaptılar ama henüz gelmedi.. sürpriz olacakmış.. ki taç hiç kullanmam normalde. artık onları kırmamak için takacağım...

Bacilarim ben diyorum ki artik dogum cantami hazirlayayim....
Bebek kiyafetleri icin hangi marka deterjan almayi dusunuyorsunuz ???
Dalan ve dalin aklimdaki iki marka....
Arastiranlariniz var mi ???

girme aklıma girmeeeeee ince bı yastık demişin, kırlent demişin, bebek odasında da kullanılır sonra demişin ama sonrada alanları takdir edıyorum demee, çelme aklımı çelmeee

ay ben çok beğenirsen de içinde kalır diye dedim yahu valla aslında öyle ayrıntılar hoşuma gitmior değil ama açıkçası ne gerek var. evde hiç mi ince yastık yok? hem her gittiğin yere örneğin AVMye falan emzirme yastığı mı taşiycaksın? ayy çok sıkıcı bi durum!! boşver yaww alkışlar bana

yakın zamanda gelme ıhtımalı varsa aklında bulunsun paylaşıver bizimle de canım normal de taç kullanmasan da lohusalıkta çok şirin duruyo, takınca sen de begeneceksın emınım

ben bi dalin'i bi de hacışakir'i bılıyorum, atrafımdakiler hacısakiri kullanıyolar genelde, ben de bırınden bırını alırım sanırım :44: yumusatıcıya gerek varmı ki ben de onu sorayım

"hem her gittiğin yere örneğin AVMye falan emzirme yastığı mı taşiycaksın" dedin noktayı koydunnn, eveeet alkışlar sanaaaaaaaaa

canımcım ben aldım dalinin sıvı deterjanı. kapağı yeşil renkli. sıvı öneriyorlar garnüllerde kalıntı kalıyormuş. bir de yumuşatıcıya gerek yok deniyor. ben yumuşatıcı kullanmadan sadece sıvı deterjanla yıkadım kuzumun kıyafetlerini. hatta hastanede giyeceğim pijamayı da onunla yıkıcam galiba. ütüyü görünce yumuşuyorlar. yumuşatıcıya hiç gerek yok. ev de misss gibi kokuyor
bu arada diğer markalar da şu şekilde: dalinin, hacı şakirin ve dalan roxy'nin granül şeklinde toz sabunundan var. bingonun bebekler için sıvı deterjanı var bir de dalinin benim dediğim sıvı deterjanı var. çeşitler bu kadar benim bildiğim

Son düzenleme:

yumusatıcı cevabımı da burdan almış oluyorum, ben hep granül olanlara bakmıştım, sıvı mı almak lazımmış:44:

canım ben ikisinde de aldım... ancak henüz kullanmadım..

"hem her gittiğin yere örneğin AVMye falan emzirme yastığı mı taşiycaksın" dedin noktayı koydunnn, eveeet alkışlar sanaaaaaaaaa

iyi toparladım dimi

roxy den memnun kalanlar olmuş. ben hacışakir granül sabun kullanıyorum, bir yemek kaşığı kadar yetiyor, çift durulatınca, bazen de durulama gözüne az karbonat koyunca gayet hoş oluyor. hacışakirin tortu bıraktığını söyleyenler olmuş ben öyle bir sorun yaşamadım. sonuçta hepsi toz sabun. hatta yenidoğduğunda, ince tarafıyla kurutulmuş banyo sabunu rendeleyip yine bir yemek kaşığı kullanıyordum. bitince hala bazen rendeliyorum.

Son düzenleme:
yumusatıcı cevabımı da burdan almış oluyorum, ben hep granül olanlara bakmıştım, sıvı mı almak lazımmış:44:

canım yazıyı düzenledim tekrar tüm bebek deterjanı çeşitlerini yazdım yukarıda bi bak. seç beğen hangisini istersen işte ben biraz araştırdım da garnüllü olanlar bazen kıyafetlerde kalıyor iyi durulanmayabiliyor dediler. sıvı olanı daha bi tavsiye ettiler ben de o yüzden sıvı aldım. bu arada yine araştırmalarıma göre illa da granül almak isterseniz de dalan roxy baya bi kullanılıyor gibime geldi.
yumuşatıcı aynı senin yastık gibi canım hiiiççç gerek yok

valla güzel toparladın

zaten bi yemek kasıgı bısı kullanılıyosa daha neyın tortusu kalıyomuş ki :26: sabun rendeleyen de duymuştum ve hatta o zaman daha da beyaz oldugunu soyledıler :44: bir şu roxyi arastırıyım bakayım, sıvı mı granul mü bı karra vereyım ama anladıgım kadarıyla yumusatıcı yok

yukarıda da yazdım o kadar az kullanılıyosa yıne de tortu kalıcak bısı oluyomu ki ya :26:

yumusatıcı da benım yastık gibi demek; desene nerde gereksız sey ben ona sarkıyorum

kızlar tortu kalmaması için sabun tozunu yarım çay bardagı ya da bir çay bardagı suda eritip öyle dökün deterjan gözüne harika çözüm yumuşatıcı kullanmıyoruz kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…