2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

çok guzeller canım, işi buyuttumn dıyosun yanii bızım de bı tanıdıgımız boyle hamılelık donemınde işi bırakıp pasta börek işine gırmıstı, şimdi cocugu kocaman oldu ama o hala butık pastacı olarak hızmet verıyo belli mi olur yeni bi iş kolu yaratıyosundur belki de kendınee hayırlı işler, bol kazanclar dıleyeyım; eline, emeğine saglık

Bacilarim ben diyorum ki artik dogum cantami hazirlayayim....
Bebek kiyafetleri icin hangi marka deterjan almayi dusunuyorsunuz ???
Dalan ve dalin aklimdaki iki marka....
Arastiranlariniz var mi ???

canım ben hacı şakir granüllü sabun almayı düşünüyordum ama DumaDumaDumm da çamaşırlarda kalıntı bırakıyor yazmış.

ben de onu almayı düşünüyordum iyi ki almamışım. dalin iyi mi nasıl

Yine hastane odasindan yaziyorum kizlar iki saat önce yogun kanamayla geldim hastaneye. 1 cm aciklik 2 cm olmus. Nst ye girdim hafif sanci cikti. Galiba bu defa beklemeyecek oglum. Aksam tekrar nst ye girecem. Duruma göre sezeryana alacak dr.

benim ilk aldığım şeydi emzirme yastığı ayıcıklı falan oluyo ya,ondan aldım Eminönü'nden..bi arkadaşım kullanıyor,çokta memnun

ben omo ve yumoş aldım canım bebek için üretilenlerden..missss gibide kokuy

aneeeeyyyy kızzzz çok güzel olmuş bunlar valla eline emeğine sağlık..bayıldım 😘 😍

Yine hastane odasindan yaziyorum kizlar iki saat önce yogun kanamayla geldim hastaneye. 1 cm aciklik 2 cm olmus. Nst ye girdim hafif sanci cikti. Galiba bu defa beklemeyecek oglum. Aksam tekrar nst ye girecem. Duruma göre sezeryana alacak dr.

oooyyyy EMA'cım yaaa ne çektin valla yaaa Allah yardımcın olsun arkadaşım.. Dilerim hayırlısı olur ve inşallah mümkün olduğunca bekler yavrun.. Mümkün olduğunca haberdar et merak ediyorum seni

Artik vakti gelmis sanirim bacim....
Rabb'im yardimcin olsun....
Sag salim kucagina alirsin ins. Yavrunu

teşekkür ederim canım taviyenizi dinledim gülsüzde nasıl duruyo bi baktım :)

kızlar tortu kalmaması için sabun tozunu yarım çay bardagı ya da bir çay bardagı suda eritip öyle dökün deterjan gözüne harika çözüm yumuşatıcı kullanmıyoruz kesinlikle

aa bu da guzel çözümmüş, teşekkurler canım fikir için

şimdi ben alttaki kk takvimine rağmen 30 haftama girmiş bulunuyorum, bı turlü uyuşamadık da kendisiyle bi kaç hafta daha bekler sonra yıkarım gıbı gelıyodu kıyafetlerini ama giderek daha cabuk yorulmaya baslıyorum, alından kalkabılır mıyım bılemedım :26:

bir de şu sıvı deterjanlarla yıkanan çamaşırlar daha çok kokuyolar; kendı camasırlarımızı sıvı deterjanla yıkadıysam astıktan sonra evın her yerı miss gibi parfümlü camasır kokuyo, tamam iyi hoş da, bu durum ben de sıvı deterjanda daha cok katkı maddesı var gıbı bı dusunce oluşturuyo yıne mı gereksiz bişeye takıldım anlamadım ki

Deterjan icin sanki sivi olanlar daha cazip geldi bacilar....
Kendi geceliklerimide bebek deterjaniyla yikayayim....
Oglum kokudan rahatsiz olmasin sonra...
Annesinin kokusunu alsin yavrum
Bu hafta misafirleri gonderir gondermez basliyorum son hazirliklara
Ayyyyy cok heyecanli

bende sana katılyıorum gerçi sıvı ya da toz olsun eterjanı çok az koyuyorum ben.ani söylenen ölçekler aslında çok fazla.dogru dürüst kirlenmiyoki açmaşırlar.zaten hamilelikte illet oldum deterjan koksuna normal de çok severdim.ama şimdi bildiğin damlatıyorum o derece az kullanıyorum yani ve çamaşırar inan tertemiz oluyo ve kadar az koymama ragmen yine de deterjan kokuyo

Bacim az once yazdiklarimi yerle bir ettin resmen
Anammmmm ne yapicam ben daha deterjanda bu kadar takildim
Olmadi birini deneyip girmek ....
Memnun kalmazsam baska markayla yikarim tekrar :26:

canım Allah yardımcınız olsun inşallah biraz daha bekler miniğin..

hayırlısı demek en doğrusu olacak sanırım, her türlü güzel haberlerini bekliyor olacağız canım sana ve bebişine sağlık versin Allahım, kolaylıklar dılıyorum

benim ilk aldığım şeydi emzirme yastığı ayıcıklı falan oluyo ya,ondan aldım Eminönü'nden..bi arkadaşım kullanıyor,çokta memnun

[/SIZE][/FONT][/B]

bak işte bir kafa karıştırıcı, akıl çelici daha pufpuffummm yapma bunuuuuu

Bacim az once yazdiklarimi yerle bir ettin resmen
Anammmmm ne yapicam ben daha deterjanda bu kadar takildim
Olmadi birini deneyip girmek ....
Memnun kalmazsam baska markayla yikarim tekrar :26:

sen bana bakma canım, ben bugun gereksiz seylere takılma günümdeyim, arkadasları dinle sen :97:

bebeklerde asıl kirli çamasırlar sanırım ek gıdaya baslayınca çıkıyor, o zamana kadar tecrubelenmiş oluruz biz de artık napalım

Canım ben dalinle yıkadım ütüledim kaldırdım hepsini hala mis gibi kokuyorlar...

Maşallah bebişine canım...:)

hehehehe sevdim bunu

Pufpuffcuk niye sildin beni listeden bakim...

Erkenci mi olacak seninki az daha beklesin canım... Şaka bi yana Allah tamamına erdirsin canım vaktinde saatinde gelsin bebişler...:)

Maşallah canım...:) Aspirin için endişelenme düzelir İnşallah... Bu ara açıklamada iyi olmuş sağol bende sırt üstü yatamıyorum nefesim kesiliyor...

kızlar devlet hastanesinde sezeryan doğum yapacak olan varmı önceden günmü veriyolar yoksa son kontrolde mi söylüyolar

ne kadar doğru düşündün. içeriğine bakmak lazım, katkı maddesi ve kimyasaldan uzak durmamızı öneriyor uzmanlar. parfüm de kimyasal maddeye giriyor. parfümsüz mü acaba sıvı olanlar, toz granüller sadece sabun kokuyor. bence ince eleyip sık dokumalı, nihayetinde tazecik bebek söz konusu. hatta bizler bile zararlı kimyasallardan uzak durmalıyız bence.

sanırım bu yenidoğan dıye geçen süreçte deterjanı granul olanlardan alıp arkadasın dedıgı gıbı suda çözdurup kullanmak mantıklı olacak :26: zamanla vucutları, bagısıklık sistemleri daha dırenclı oluyo, malum yenıdogan ıslak mendıllerı bıle daha katkısız daha degısık oluyo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…