2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Nst de sancı cıktı canm nidilat verdiler 15dak ara ile' şimdi braz daha iyim ama gece burdayım şifa hastanesindeyim ince düşüncen için cok saol

Allah hayırlı, sağlıklı, vakitli doğumlar nasip etsin inşallah...

girme aklıma girmeeeeee ince bı yastık demişin, kırlent demişin, bebek odasında da kullanılır sonra demişin ama sonrada alanları takdir edıyorum demee, çelme aklımı çelmeee

Ben almadım ama kesin alacağım. Çünkü bel ağrılarım oluyor. Çocuğu kimi 5 dk bir emmiyor diye bırakıyormuş ama ablam emsin diye 1 saat kucağımda tuttuğumu bilirim demişti. O nedenle bebeği anca bu yastıkla tutabilirim. İnşallah sütümüz bol olur tabi. Pahalı diyorsanda şimdiden evde bi yastığı gözüne kestir.

Bacilarim ben diyorum ki artik dogum cantami hazirlayayim....
Bebek kiyafetleri icin hangi marka deterjan almayi dusunuyorsunuz ???
Dalan ve dalin aklimdaki iki marka....
Arastiranlariniz var mi ???

Gebe okulundaki çocuk doktorunun oğlu 7 yaşında, o dönem hacışakir ve dalan vardı demişti. Şimdi hangi markalar var bilmiyorum ama dalan daha çok köpürdüğü için daha az kullanıyordum , sanırım 2 tatlı kaşığı demişti.

Yine hastane odasindan yaziyorum kizlar iki saat önce yogun kanamayla geldim hastaneye. 1 cm aciklik 2 cm olmus. Nst ye girdim hafif sanci cikti. Galiba bu defa beklemeyecek oglum. Aksam tekrar nst ye girecem. Duruma göre sezeryana alacak dr.

Allah hayırlı, sağlıklı, vakitli doğumlar versin. Ne kadar beklese o kadar iyi diyorlar, inşallah biraz daha dayanır.

bugun aklımdaki butun gereksız soruları akıtayım dısarı dıyorum

mesela aranızda baby shower yapıcak olan var mı, aslında genelde bunu anne değil anne adaylarının yakın kız arkadasları fılan ayarlıyolar ama etrafınızda gecen konusmalardan fılan belkı size de boyle bı hazırlık olduguna dair bısıler anlamışsınızdır

sen yapacak mısın ya da sana yapacaklar mı dıye sorarsanız, yok o yuzden soruyorum zaten dermişim, yakında baby showerı olacak varsa gıdıp de hevesimi alayımmm ben de :118::118:

Son düzenleme:
Yine hastane odasindan yaziyorum kizlar iki saat önce yogun kanamayla geldim hastaneye. 1 cm aciklik 2 cm olmus. Nst ye girdim hafif sanci cikti. Galiba bu defa beklemeyecek oglum. Aksam tekrar nst ye girecem. Duruma göre sezeryana alacak dr.

anammmm bacımmm geçmişler olsun inşalllah biraz daha kalır bi çaresini bulurlar hiç moralını bozma ama sen dua oku sürekli bacım dualarımız seninle

salondan yatak odasına geçiş yapan; geceleri yastığımın üzerinde ikinci bı yastık olarak kullandıgım mınık bı kırlentım var aslında, onu emzırmeye terfi edebilirim belki

ohh mis ellerine sağlık bacım şimdiden benim bütün hazırlıklar hazirana kalacak son haftalara malum çalıştıgım için yapmaya hiç dermanım kalmıo hayırlısı sizlerin iştahlı anlatımlarını özenerek izliom maşlh herkese

Amannn yoksa doguruyor musunn acilmada baslamiss beni heyecan basti burda gecmis olsun cokk umarim hersey yolundadir..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yar ve yardımcın olsun canım... dualarımız seninle... hayırlısı ile senin ve paşanın güzel haberlerini bekliyoruz...

Canım biz de ne olursa olsun iyi haberlerini bekliyoruz. Allah yardımcın olsun. Merakta bırakma bizi. Dualarımız seninle

bence hiç takılma böyle şeylere canım benim hiç bi hazırlığım yok ne odası ne beşiği ne kıyafetleri.. bi kaç parça ananesi aldı beşiğide babası ile birlikte pazr günleri kafamıza göre bi atölyemiz var annemlerin yazlığında orda yapıyoruz daha bitmedi benim hiç kıyafetimdi hazılrlığımdı yok
arada senin gibi bi heves ediyorum lakin şuan tek düşündüğüm sağlıklı sıhhatle dünyaya getirebilmek ama işte hep bi ukte kalacak bi tarafta napalım

canım bence son haftalara bırakma insan gıderek daha da agırlasıyo yine sen bılırsın ama :26: hem bı yerden baslayınca o hevesle devamı geliyo, ben de haftanın 6 günü çalışıyorum ve özel sektörde mesai saatlerim de uzun, ama insanı dinlendiriyo bebek için bişiler yapmak sorna onları görmek seyretmek fılan

Allahım yardımcın olsun ...inşallah bekler oğlumuz......derin derin nefesler al canım..bütün pozitif enerjimiz iyi dileklerimiz dualarımız seninle canım...oğluşunla..facede zümra-ege ege sendin dimi canım yanlışmı hatırlıyorum...4-5 saat önce yazıyordun şaşırıdm sglbnt kanamanın olduğunu söylediğinde..Allahım yardımcın olsun..

canım ben toz deterjanı denemedim açıkçası bilmiyorum. sadece araştırdım ve forumlardan okuduğum kadarıyla sıvıya karar verdim. aldığım dalin sıvı deterjanı. kullandım bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim. ben beğenedim açıkçası. hatta bir markette kampanya vardı. nasılsa kullanıcam diye iki kutu daha aldım:)

canım yaa çok çok çok geçmiş olsun. hakkınızda hayırlı neyse rabbim onu nasip etsin. inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın bir sorun çıkmaz inşallah... bekleme ihtimali varsa da bekler inşallah...

sabunlar harika olmuş. ben hala düşünüorum hediye ne yapsam diye burdan sakıncası var mı bilmiyorum da canım satmayı düşünüyorsan kaç liradan düşünüyorsun söylersen belki bir fikir olur?

ben de geçen hafta evdeydim hazır evdeyken bir işi aradan çıkarayım dedim kıyafetleri yıkadım. gerçi şu an gardrobumuz olmadığı için yerleştiremedim. bööyle küvetine doldurdum tüm kıyafetleri yavrumun üzerini çarşaflarla örttüm kirlenmesin diye yıkama kısmında sorun yok da ütü biraz zaman alıyor. minicik minicik insan nasıl katlayacağını bile bilemiyor
sıvı deterjanla ilgili yorumuma gelince... canım tozu hiç bilmiyorum açıkçası. arkadaşların dediği sulandırma taktiği iyi gibi geldi bana. yapılabilir. benimki sıvıydı. hiç dediğin gibi öyle yoğun yoğun parfüm değil. sonuçta bebek deterjanı bebek cildi hassas diye gerekli dikkati gösteriyorlardır. zaten üzerinde de yazıyor o anlama gelen şeyler. ilk yıkadığım gün ev çok güzel temiz temiz bebek bebek koktu. ertesi gün ütüledim yine öyle temiz temiz koktu. ama mesela dün kokladım. uçmuştu kokusu çoook hafif bir kokusu kalmıştı. herhalde sabunla elde yıkasam da böyle kokardı diye düşünüyorum. hatta annem baş örtülerini sabunla elinde yıkar. inan o daha yoğun kokuyor diyebilirim. öyle kıyasla sen. :44:
ya da amaaannn al işte birini deneme yanılma sonuçta. beğenmezsen ikinci aldığın şeyde farklı olanını alırsın

vucudum ve butcem elverdıgınce yaptım bişiler canım,elimizden geldiğince yani

sadece netten bakıyorum da bloglara fılan; bi babyshowerler, bi partiler, bi süslemeler filan.. çok hoş gözüküyo bakarken fotolara filan; belki aranızda yapacak olan vardır dıye merak ettım

canım satıyorum zatn :)kendm içinde yaptım.kaç tane yaptırmayı düşünüyosun.fiyatları ona göre değişir.ama böyle kutulu tanesi 6 lira.50 adet ve üstüne 5 liradan yapıyorum.kutusuz tül kese içinde tanesi 5 lira

ve yine bır soruuu

şimdi herkes burda bebeğim şimdi şu kılodaymıs, boyu şu kadarmış diye yazıyo ya; benım doktorum soylemıyodu bana hiç:44: sadece hersey yolunda, gelişimi şöyle böyle diye yorum yapar.. son gıttıgımde ben de merak edip kılosu ne kadar dıye sordum o zaman göbek ölçüsünü aldı, boyu hakkında kesin bı bılgı veremeyız, anne karnında duruşları artık düz değil kıvrılıyolar dedi :26:

hmmm canım daha ben karar veremedim de kullanışlı bişey olsun diye düşünüyorum. insnlar kaldırıp atmasınlar diyorum. arayışlardayım

hmmm canım daha ben karar veremedim de kullanışlı bişey olsun diye düşünüyorum. insnlar kaldırıp atmasınlar diyorum. arayışlardayım

bende öyle düşündüğüm için sabun yaptım.ya banyosuna koyar dekoratif ya da dolabının içine koksun diye lavanta kesesi de bu noktada mantıklı onladan da yaptım o daha uygun ama sabun biraz zahmetli ve maliyetli

kız meraklı
o verilen boy ve kilo aslında kesin boy ve kilo değil zaten canım. yok göbüşünün çevresinin değeri yok kafasının çevresi falan ortaya bi hesaplama yapıp yaklaşık değer veriyorlar. mesela benim bi arkadaş doğuma girmeden doktoru 3400 gr demiş ama 2950 gr doğum yaptı. belki senin doktorun ondan söylemek istemiyordur ama sana verilen usg sonuç kağıdına göre kendin de hesaplayabiliyorsun diye biliyorum. fl değeri var o kağıtta. o değeri 7 ile çarpınca boyu çıkıyor mesela

mesaiyi yedim kızlar ben kaçar
inşallah güzel haberler alırız hastanedeki arkadaşlarım inşallah yavrularınız vaktini zamanını bekler acele etmezler. öpüyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…