2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

aynı bacım özel sektör perişan edio haklısın son haftalara bırakmamak lazım ama şimdi ev işlerimi zor yetiştiriyorum başka çarem yok gibi inşlh bir an önce başlayabilirim bende

twigy'den aldım bugün..hastane için,lohusalık..gerçi yaza denk gelcek ama olsun hastane nasılsa klimalı olcak bide yatcaz genelde,idare ederim diye düşünüyorum olmadı bitanede yazlık,açık alırım..ama bunu çok beğendim

Nst de sancı cıktı canm nidilat verdiler 15dak ara ile' şimdi braz daha iyim ama gece burdayım şifa hastanesindeyim ince düşüncen için cok saol

Sifa bornova mi.takipteyim canim.

Bacilarim ben diyorum ki artik dogum cantami hazirlayayim....
Bebek kiyafetleri icin hangi marka deterjan almayi dusunuyorsunuz ???
Dalan ve dalin aklimdaki iki marka....
Arastiranlariniz var mi ???
Ben dalin sivi kullanmak istiyorum
Ellerine saglik cok ama cok guzeller tam profesyonel isi
Yine hastane odasindan yaziyorum kizlar iki saat önce yogun kanamayla geldim hastaneye. 1 cm aciklik 2 cm olmus. Nst ye girdim hafif sanci cikti. Galiba bu defa beklemeyecek oglum. Aksam tekrar nst ye girecem. Duruma göre sezeryana alacak dr.

Canimdoktorun tum inceden yapılması gerejeni yapti.ciger gelistirici igne yapildi zaten hepimiz az cok erken digum fikrine yasadijlarimizla alistik hakkinizda hayirlisi eger dogmak isterse bebisin insallah saglikli bir sekilde gelecek. Tum dualarimiz seninle.

kızlar devlet hastanesinde sezeryan doğum yapacak olan varmı önceden günmü veriyolar yoksa son kontrolde mi söylüyolar

kafamda deli sorular neyse bakalım bı sonrakı randevumda ayrıntılı olarak görücez inş, ozmn öğrenıyorum herseyı sabredeyım bari

aynı bacım özel sektör perişan edio haklısın son haftalara bırakmamak lazım ama şimdi ev işlerimi zor yetiştiriyorum başka çarem yok gibi inşlh bir an önce başlayabilirim bende

ev işlerinde baba adayıyla paslaşmak lazım, ver eşinin eline viledayı, süpürgeyi zaten kadın hamile kalınca adamların fonksıyonel işi bıtmıs oluyo bu bi gerçek, o yuzden diğer işlerde daha fonksıyonel olmalarının bı sakıncası olmasa gerek maddi, manevi destekle geçer anca bu dönem dimi ama evin işi hiç bitmiyo ne de olsa, takılma bence fazla titizlenme olduğu kadar artık ben de tozları fılan gormezden gelmeye calısıyorum elimden geldıgınce

bı ınternet sıtesınde gecen kampanyası vardı, bende cok begendım twiggynın terlıklerını ama ortada bı gecelik ya da pijamam olmadıgı ıcın renk konusunda karar veremıyorum :44: kalın diye bakma bunlara, hazıran ayı da olsa lohusa ayakları sıcak tutmalı derler, sıcacık gıyersın Pufpufum güle güle kullan

Yine hastane odasindan yaziyorum kizlar iki saat önce yogun kanamayla geldim hastaneye. 1 cm aciklik 2 cm olmus. Nst ye girdim hafif sanci cikti. Galiba bu defa beklemeyecek oglum. Aksam tekrar nst ye girecem. Duruma göre sezeryana alacak dr.

cnm senn bebiş de aceleci çıktı rabbim hayırlısını göstersin herşey güzel olacak dua et sende bizlerde edelim sag saglım yasasın yavrumuz bize haberdar et olurmu :26:

kızlar devlet hastanesinde sezeryan doğum yapacak olan varmı önceden günmü veriyolar yoksa son kontrolde mi söylüyolar

bilen yok heralde

genelimiz özele gidiyoruz..o yüzden olsa gerek,benim bi bilgim yok bu konuda..devlete kontrole gitmedim hiç..

sağol canımcım

bende bakmadım kalın olmasına zaten,beğendim aldım gittiiiiii

Cnm benim Allah hayirlisini nasip etsin . Dualarimiz seninle. Bizi haberdar et. İyi haberlerini bekliyoruz.

selamlar bayadır girmiyordum dün biraz bakıyım dedim maşallah aceleci bebişlerde var
hayırlısıyla almak nasip olur kucaklarımıza inş bizim durumumuzda çok iyi

deterjan konuşmuşsunuz ben dalan roxy aldım ama kullanıp kullanmamakta kararsızım benim alerjim var deterjan kokusuna falan ve çok ağır geldi bana kokusu normal evde kullandığım deterjanla yıkıcam sanırım kokusunun bebişimi rahatsız etme riskini almıcam

bi de taç yaptık biz annemle

benim tansiyon 16.5- 6 çıktı 2 ay önce alfamete başladım şimdi 14-7 çıkıyor en yüksek ama her gün ilaç alıyorum umarım seninki bu durumda deildir arkadaşım zor çok..

Kızlar akciğer gelişimi için iğnemi de oldm Dr dedi doğuma kadar yatcaksın ne misafir gekcek ne de gitceksin cocugun karnında durması yatmana bağlı ben de yatmayı hiç sevmem ama hersey oğlum için artık 35 i görelim bir gün küvezde kalır dedi Dr inş 3hafta sabreder bzmki size tavsiyem de su vajinanınza doğru ağrı giriyorsa sırt ve belinzde ağrı varsa önemseyin ..bir de bzmki 2,5kilo olms ben de minyon biriyim vücudun taşımıyor bebeğin kafası da 3hagta önden gidiyor dedi bana sezaryen yolu gözüktü anlıcagnz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne güzel anlatmıssın gıtmıs kadar oldum. eşimede anlattım bilgilendik sayende bu arada insallah gecer o bosluk. doktorun önemlı değil dedıyse vardır bı bıldığı.kendine iyi bak

Hakkında hayırlısı olur insallah. panık yapmamaya çalış lütfen Allah ikinizide korusun

Canım geçmiş olsun.Allah'ın sevdiği kuluymuşsun doktor kontrolüne diye gittin ama sancın çıktı.Neyse ki emin ellerdesin inşallah bebeğin hayırlı zamnda ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.Dualarım seninle canım.Allah yardımcın olsun.

Canım vardır Rabbimin bir bildiği.İnşallah çektiklerinin ve sabrının mükafatını alacaksın.İnşallah bebeğin hayırla ve sağlığıyla kucağında olur.Dua ediyorum senin için.

cok geçmiş olsun Allah ikinizide korusun iyi haberler gelişmeler olur insallah

Kocaman maşallah Asya Meleğe.Hep güzel haberlerle gel inşallah.

Masallah kuzu onden mi gidiyormus.3 hafta daha kalmasi icin anlasna yapalım tamam cikinca yaramaz olsun ama yeterki 3 hafta daha beklesin.sen ona boyle soyle annesi.yatmak sartsa dinliycez artik.ciger ignesini ilmussunuz oh sukur.

Herkes kafasındakileri sormuş benimde kafamda deli sorular sorayım dedim
1. oda takımının dısında küçük bi annne yanı beşik verdi mobilyacı.50*90. içine pamuk yatak yaptırırım diye düşünmüştük ama bebeklerin sert yatakta yatmaları gerekiyor omurga gelişimi için vs. diye seyler okudum. nasıl bı yatak bulup yaptırıcam o zaman? bu konuda bilgisi olan var mı? sünger yatak mı yaptırmalı o da terletirmiki ay bilemedim
2. unuttum iyi mi?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…