canım bence son haftalara bırakma insan gıderek daha da agırlasıyo yine sen bılırsın ama :26: hem bı yerden baslayınca o hevesle devamı geliyo, ben de haftanın 6 günü çalışıyorum ve özel sektörde mesai saatlerim de uzun, ama insanı dinlendiriyo bebek için bişiler yapmak sorna onları görmek seyretmek fılan
Nst de sancı cıktı canm nidilat verdiler 15dak ara ile' şimdi braz daha iyim ama gece burdayım şifa hastanesindeyim ince düşüncen için cok saol
Ben dalin sivi kullanmak istiyorumBacilarim ben diyorum ki artik dogum cantami hazirlayayim....
Bebek kiyafetleri icin hangi marka deterjan almayi dusunuyorsunuz ???
Dalan ve dalin aklimdaki iki marka....
Arastiranlariniz var mi ???
Ellerine saglik cok ama cok guzeller tam profesyonel isiEki Görüntüle 1070455 Eki Görüntüle 1070456 Eki Görüntüle 1070457 Eki Görüntüle 1070458 Eki Görüntüle 1070459 Eki Görüntüle 1070460 kızlar ben bu sabun işini abarttım sipariş almaya başladımeger yaptırmak isterseniz diye görsel yüklüyorum 3-4 hafta daha yapıcam daha sonra yaabilir miyim bilmiyorum
Yine hastane odasindan yaziyorum kizlar iki saat önce yogun kanamayla geldim hastaneye. 1 cm aciklik 2 cm olmus. Nst ye girdim hafif sanci cikti. Galiba bu defa beklemeyecek oglum. Aksam tekrar nst ye girecem. Duruma göre sezeryana alacak dr.
kız meraklı
o verilen boy ve kilo aslında kesin boy ve kilo değil zaten canım. yok göbüşünün çevresinin değeri yok kafasının çevresi falan ortaya bi hesaplama yapıp yaklaşık değer veriyorlar. mesela benim bi arkadaş doğuma girmeden doktoru 3400 gr demiş ama 2950 gr doğum yaptı. belki senin doktorun ondan söylemek istemiyordurama sana verilen usg sonuç kağıdına göre kendin de hesaplayabiliyorsun diye biliyorum. fl değeri var o kağıtta. o değeri 7 ile çarpınca boyu çıkıyor mesela
aynı bacım özel sektör perişan edio haklısın son haftalara bırakmamak lazım ama şimdi ev işlerimi zor yetiştiriyorum başka çarem yok gibi inşlh bir an önce başlayabilirim bende
twigy'den aldım bugün..hastane için,lohusalık..gerçi yaza denk gelcek ama olsunhastane nasılsa klimalı olcak bide yatcaz genelde,idare ederim diye düşünüyorum olmadı bitanede yazlık,açık alırım..ama bunu çok beğendim
Eki Görüntüle 1070673
Yine hastane odasindan yaziyorum kizlar iki saat önce yogun kanamayla geldim hastaneye. 1 cm aciklik 2 cm olmus. Nst ye girdim hafif sanci cikti. Galiba bu defa beklemeyecek oglum. Aksam tekrar nst ye girecem. Duruma göre sezeryana alacak dr.
kızlar devlet hastanesinde sezeryan doğum yapacak olan varmı önceden günmü veriyolar yoksa son kontrolde mi söylüyolar
bilen yok heralde
bı ınternet sıtesınde gecen kampanyası vardı, bende cok begendım twiggynın terlıklerını ama ortada bı gecelik ya da pijamam olmadıgı ıcın renk konusunda karar veremıyorum :44: kalın diye bakma bunlara, hazıran ayı da olsa lohusa ayakları sıcak tutmalı derler, sıcacık gıyersın Pufpufum güle güle kullan
inşallah zamanında gelir bebeğin,beklenen doğum tarihlerimiz aynı sezeryan olucam bende ilki sezeryan olduğu için zaman zaman yüksek tansiyon sorunu yaşıyorum bende,kaç oluyor genellikle tansiyonun ilaç kullanıyormusun tansiyon için
günaydınnnn günaydınnnn.....geçmişe dönemedim henüz..umarım herkes iyidir birazdan geçmişi okurum :) çeneniz düşük anam napayım oku oku bitmiyor..gerçi face olduğundan beri biraz sayfalar yavaş ilerliyor ama olsun :) kalan sağlar bizimdir
benim dün randevum vardı bende biraz ikiyüzlülük yaptım sanırsam face yazdım buraya yazamadım...
bebeğim 1800 gr olmuş boyu 43 cm olmuş....elleri ile yüzünü kapattığı için göremedim..minik kızçemi :) öldürecek meraktan beni...bundan sonra 2 haftada 1 gideceğim..herşey güzeldi ama doktorum plesentanın içinde böyle boşluk bir odacık gibi birşey gördü...böyle odacıkların olmaması gerekiyor bebeğin sağlıklı beslenmesi ve nefes alması için dedi...o yüzden coraspine başlayalım dedi...ciddi bir durum değil dedi ama işte ana yüreği :) ben hemen netten bakmaya başladım ama bulamadım bununla ilgili herhangi bir yazı yada paylaşım..
dün ilk defa NSTye girdim...kemerlerle bağlıyorlar seni tabi korkmayın bağlamak derken iki tane kemere biri sancıyı diğeride bebeğiin kalp atışlarını ölçen cihaz koyuyorlar...birinin ekranda kırmızı görüntüsü diğerinin yeşil...kırmızı bebeğin kalp atışlarını yeşil ise sancıyı gösteriyor..20 dak boyunca uzanıyorsun..aklınızda bulunsun NSTye gireceğiniz zaman hemşireye sizi sırtüstü yatırmasın...ben çok rahatsız oldum başım döndü tansiyonum sanki düştü gibi birşey oldu..doktorum hemşeriye bundan sonra yan yatırın rahatsız oluyor anneler dedi..aklınızda bulunsun..sonra o ekranda kırmızı olan göstergenin 120nin altına düşmemesi gerektiğini ve 1 dak.dan fazla ekrandan kaybolmaması gerektiğini söyledi .... yeşil olan sancınında 0 ve sıfırın altında olmaması lazım dedi..benim gözüm öyle ekranda baktım..bir ara 2-3 snliğine ekrandan kırmızı olan bebişin kalp atışlarını gösteren gösterge gitti aklım oynaıd ..meğersem yer değiştiridğinden döndüğünde olurmuş..kısa süreli önemli değil dedi..1dakdan fazla olmaması gerekiyor dedi.birde ekranda soru işareti olmamalı dedi...Allaha şükür atlattık NST yide..bir grafik verdiler doktoruma gösterdim bir sorun yok çok güzel dedi..
izin meselesine gelince...kpederim istanbulda olduğu için konuşamadık...bugün dönecek bende konuşucam ona göre perşembe izne ayrılacağım ama tam izin değil..3 gün gelir 4 gün yataırm evde..doğumdan sonrada o beni idare eder..bilmiyorum bakalım...yoksa direk yatarım evde...doktorumda dedi..çalışma saatlerin uzun dinlenmem gerekiyor dedi..doğumdan sonra işiniz daha yorucu olacak dedi..
bizden haberler böyle...hepinizi sıkı sıkı kucaklıyorum...güzel bir gün bizlerle ve meleklerimizle olsun...
Merhaba kızlar bugün Dr a giderken vajinama doğru sancı girdi neyse önemsemedim nst ye bağladılar rutin kontrol için sancı cıktı Dr erken doğum sancısı dedi su an hastanede yatyrm dua edin zamanında gelsin bebeğim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar akciğer gelişimi için iğnemi de oldm Dr dedi doğuma kadar yatcaksın ne misafir gekcek ne de gitceksin cocugun karnında durması yatmana bağlı ben de yatmayı hiç sevmem ama hersey oğlum için artık 35 i görelim bir gün küvezde kalır dedi Dr inş 3hafta sabreder bzmki size tavsiyem de su vajinanınza doğru ağrı giriyorsa sırt ve belinzde ağrı varsa önemseyin ..bir de bzmki 2,5kilo olms ben de minyon biriyim vücudun taşımıyor bebeğin kafası da 3hagta önden gidiyor dedi bana sezaryen yolu gözüktü anlıcagnz
Kızlar akciğer gelişimi için iğnemi de oldm Dr dedi doğuma kadar yatcaksın ne misafir gekcek ne de gitceksin cocugun karnında durması yatmana bağlı ben de yatmayı hiç sevmem ama hersey oğlum için artık 35 i görelim bir gün küvezde kalır dedi Dr inş 3hafta sabreder bzmki size tavsiyem de su vajinanınza doğru ağrı giriyorsa sırt ve belinzde ağrı varsa önemseyin ..bir de bzmki 2,5kilo olms ben de minyon biriyim vücudun taşımıyor bebeğin kafası da 3hagta önden gidiyor dedi bana sezaryen yolu gözüktü anlıcagnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?