2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hıh hatırladım. kablolu internet kullanıyordum kablo bozuldu Wireless kullanıyorum.gerçi ben kullanmasam etraftakı herkes kullanıyo.ve yanı basımızda bı baz istasyonu da var.(hem de bebek odasının tam karsısında) ama en azından evde dikkat edeyım diyip kablolu baglanıyordum simdi o da bozuldu. nete girmem vicdan azabı. bugun haberlerde yıne söyledi anne karnındakı bebeğide etkiliyomus zeka geriliği gelişim bozukluğu vs. cok vicdan yapıyorum ya sızde durum nedir.ne düşünüyorsunuz bu konuda?

1.biz çok detaylı olmamakla birlikte sorduk soruşturduk ve anne yanına yatacağı beşiğin içine pamuk yaptıracağız canım
2.puhahahahahha aaaay çok güldüm alemsin ayol

Kzılar idrar kültürünün sonucu iyi çıkmıştı bu yüzden dr ağrının böbreklerden olmadığını düşünüyorum gel bir NST ye bağlayalım dedi.
Gittik, şükür o da iyi çıktı. Kala kala idrar yollarındaki enfeksiyona kaldık yine :)
Buna da şükür :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1.biz çok detaylı olmamakla birlikte sorduk soruşturduk ve anne yanına yatacağı beşiğin içine pamuk yaptıracağız canım
2.puhahahahahha aaaay çok güldüm alemsin ayol

biz de önce öyle düşünmüştük de sonra sert olması gerek diye duyunca kafam karıştı işte :44: olmadı anam babam usulü pamuk yatak yaptırırım olur biter

Alintilara bakamiyorum yine. Nst ye girdik sanci bu defa cikmadi. Ilk geldigimde sanci cikmisti. Gece bir aksilik olmazsa sabah yine nst var. Bugün cok yoruldugumu yiprandigimi hissediyorum. Birde üstelik kaldigim odanin alti dogumhane. Ve kadinin biri ciglik cigliga normal dogum yapiyor. 3 saattir inletti kadin her yeri. Ve o cigliklar benim psikolojimi altüst etti. Zaman gecmiyor kizlar. Dr sabah nst de sanci cikmazsa eger eve gönderir. Ama bu 2 cm aciklik kanama ve birde adet sancisi gibi sancilarim beni daha cok yipratacak. Cok caresiz ve yorgun hissediyorum kendimi

Mayis annesi olucam bende insallah :)
Ne guzel heyecanlariniz buyuk daha dun gibi geliyor 30 haftalik olsaydim bir an önce dedigim gunler
Belliki uykunuz kacmiyor simdi sizin gececi kimse yok ama 35 lerde uykusuzluk basliyor benden tavsiye bu haftalarda bol bol dinlenin
Gebelik ilerleedikce uyku sorunsali oluyor

Canim az kalmis seninde masallahh...ben uyudum uyandim herzamanki gibi...Allah kucaklarimiza almayi nasip etsin ins hayirlisi ile...dogumu nasil dusunuyosun

Canim az kalmis seninde masallahh...ben uyudum uyandim herzamanki gibi...Allah kucaklarimiza almayi nasip etsin ins hayirlisi ile...dogumu nasil dusunuyosun
Ne guzel uyurdum ilk zamanlar koltukta, arabada, nereyi bulursam kivranirdim öylece esim ayakta yatmadigin icin sukrediyorum derdi
gunde 15-17 saati bulurdu bazen simdi tam tersi 7 saat yattigimda sukrediyorum :))
Yurtdisinda yasiyorum ve burada ölum kalim olmadigi surece kesinlikle sezeryan yasak mecburi normal dogum dusunuyorum yani :)
ki Turkiyede de yasiyor olsam kesinlikle normal olani secerdim yine egerki saglik problemi yoksa en iyisi normal olani dusunuyorum...
kismetse epidural olani secip normal dogurucam insallah

Geçmiş olsun Canım, inşallah her şey yolunda gider.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 35 haftalik degilim ama cok uzun zmndir uyku problemim var 25. Haftadan beri uykuya hasretim geceleri mudur gibi ayaktayim ve sinirlerim iyce bozuldu bu yuzden..

Gecen nasil gecti? Sancilarin artmadi umarim.Birazdan doktor gelir inşallah nst de sancı cikmaz canım guzel haberlerini bekliyorum

Günaydın canım... inşallah her şey yolunda ilerler...yorgun olabilirsin ama sen çaresiz değilsin... yaşadıkların kolay şeyler değil maalesef.. zamanı geldiğinde bebişi kucağına aldığında her şeyi unutacak ve bebişinle güzel anların tadını çıkaracaksın inşallah... Lütfen kendini bırakma moralini yüksek tut olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…