2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

iyi hayırlı ve sağlıklı doğumlsr dilerim arkadaşım..ama ben hiç istemiyorum zaman dursun falan,aksine biran önce geçsin istiyorum..ayrıca uykusuzluk fln hiç dert değil yeter ki biran önce sağlıklı şekilde kavuşabileyim bebeğime,17 günün kalmış aaay çok kıskandım şu an

2 cm açıklıkla 1 ay geçirenler olmuş yazılmıştı canım sana hitaben..o yüzden ümit kesmek yok,Allah hayırlısını versin..umarım eve çıkış izni verilmiştir ve bebiş daha ısrar etmez yerinde durur..

günaydın bacılar EMA cığım sabır bacım dualarımız senınle
elimi sardım bilek ağrısı bel ağrısı boğaz ağrısı hepsi birbirine karıştı tek tesellim içimde kıpır kıpır mucizem kolay gelsin hepimize kıslar

bacım pufpufun dediği gibi kıskandım maşlh az kalmıs bizlerde varalım o günlereeee

Gözün aydın diyelim o zaman.Çok şükür enfeksiyonun çaresi var fitili kullanırsın bebişe de zararı olmaz.Geçmiş olsun canım.

canım inşallah sabaha güzel haberlerle bize dönersin taburcu olursun dualarımız seninle

herkese gunaydın

işe geldım E_M_A'nın son durumunu göreyım dıye kendımı hemen nete attım, inş gecesi güzel geçmiştir ve sabah tekrar sancı durumuna bakıcaklar demiş, inş bı sorun cıkmaz da bebişin bıraz daha sabreder canım..

benım bı arkadasımında açılması vardı, baya bı durdu oyle dıkkat et demıs doktor, evde yattı, bebiş 40. haftasında gelmedı ama zannettıklerı gıbı bı çok erken dogumu fılan da olmadı moralını yuksek tut, kendıne dıkkat et canım

Son düzenleme:
kılzar EMA arkdaşımızdan haber var mı yeni gördüm ben de. bu aralar kasıklarım da böyle bir çekilme hissediyorum mesela biraz önce koltuktan kalkınca çok ağrıdı normal miki ne

güzel annem..güçlü annem....sen yaşıyorsun biliyorum biz çekmiyoruz ağrılarını ama biraz sabır canım..bebişin biraz daha büyüsün.....sonra doğduğunda poposunu ısırırz hep beraber aceleci meleğin.....ALlahtan sabır sağlık diliyorum ağrıların geçer inşallah canım...moralini yüksek tut canım....dualrımız sneinle tüm risk taşıyana taşımayan anneler ile..

Kocaman maşallah Asya Meleğe.Hep güzel haberlerle gel inşallah.

amin canımmmm inşallah hep beraber....

bunada şükür ne güzel demişsin canım....inşallah şu enfeksiyonda kaybolur gider canım.....

bazısının acı/ağrı eşiği düşük oluyor. belki sizin kadar sancısı var ama daha çok acı hissediyordur. inşallah sancı çıkmaz da evde bol bol dinlenirsiniz, rahat rahat bekler bebek

Gözün aydın diyelim o zaman.Çok şükür enfeksiyonun çaresi var fitili kullanırsın bebişe de zararı olmaz.Geçmiş olsun canım.

Şu suya karıştırılan Monurol müydü ondan kullandım zaten bu hafta, o haftalık bir ilaçmış. Bakalım geçecek inşallah ... ☺️
İnsan idrar yolları enfeksiyonu olduğuna bu kadar sevinir mi sevinirmiş :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah bebekleriniz vakitli ve sağlıklı gelir.

Günaydıııınnnn kızlar nasılsınız haftanında ortasına geldik
günaydın canımcım. Benim içöin bu hafta biraz yorucu geçiyor. bugün ellerimde şişme var

canım endişelenme 4 cm açıklıkla 1 hafta geçireni biliyorum ben inş. sağlığına kavuşur vakitlice bebeğini kucağına alırsın.

Bende yapacağım taç çok güzel olmuş senniki de. Bebek için ben yapamıycam çünkü oğluşum olacak

Biri bu kızı durdursun. Alışveriş manyağı oldun Pofudikkkkk

yukarıdaki süsleme/sunumlara ek olarak eksik olan ağacımıda dün aldım.. Anahtarlıklar bu şekilde sunulacak resim çekmek için şipşak dizdim..

Eki Görüntüle 1071820

genelimiz özele gidiyoruz..o yüzden olsa gerek,benim bi bilgim yok bu konuda..devlete kontrole gitmedim hiç..

sağol canımcım

bende bakmadım kalın olmasına zaten,beğendim aldım gittiiiiii

pufpuf acaba terliği kac numara aldın ve normalde ayagın kac numara :26: bu tarz twıgynın bı terlıgını gordum nette, ben normalde 38 gıyıyodum, nette 37/38 ve 38/39 dıye numaraları ve 38/39'u tükenmiş, diğeri kucuk mu olur ki, gercegını gorup kalıbını da bılmedıgım ıcın bı bılene danısayım dedım

Aman yat yat, 35 hafta olunca şükür çok küvez gerekmiyor sanırım. Arkadaşım da 35+4 de doğum yapmak zorunda kaldı, güzel kızı sadece 2 gün küvezde kaldı ve şükür şimdi 1 aylık :) dünya tatlısı bir zilli oldu :)

günaydın canım arkadaşlarım...günaydın dünyanın en güzel Haziran anneleri ve aceleci tatlı güzel yakışıklı meleklerimiz....

doğum gittikçe yaklaşıyor...58 günüm kalmış eğer 40.haftasını beklerse ..dün kayınpederle görüştük....yarın gidip iznimi başlatıyorum...ama 4gün çalışıp 3 gün evde olucam....hem burayı yarı yolda bırakmamış olucam hemde maddi açıdan biraz daha iyi olacak....malumunuz devlet işyerinde aldığın parayı vermiyor ..ssk nasıl yatıyorsa ona göre....asgari ücret ise 600 küsür para alıyorsun aman neyse bebişler iyi olsun para 3. 4.mevzu. güzel iyi haberler alacağımız birgün olsun.......

Günaydın :)

Biri bu kızı durdursun. Alışveriş manyağı oldun Pofudikkkkk

evet biri beni durdursuuuuuuunnnnnnnnnn

evet canım numaralar öyle 37-38 / 38-39 diye gidiyor.. Ben 37 giyiyorum normalde ve 37-38 tam oldu bana.. Sen 38 giyiyorsan 38-39 olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…