Mayis annesi olucam bende insallah :)
Ne guzel heyecanlariniz buyuk daha dun gibi geliyor 30 haftalik olsaydim bir an önce dedigim gunler
Belliki uykunuz kacmiyor simdi sizin gececi kimse yok ama 35 lerde uykusuzluk basliyor benden tavsiye bu haftalarda bol bol dinlenin
Gebelik ilerleedikce uyku sorunsali oluyor
Alintilara bakamiyorum yine. Nst ye girdik sanci bu defa cikmadi. Ilk geldigimde sanci cikmisti. Gece bir aksilik olmazsa sabah yine nst var. Bugün cok yoruldugumu yiprandigimi hissediyorum. Birde üstelik kaldigim odanin alti dogumhane. Ve kadinin biri ciglik cigliga normal dogum yapiyor. 3 saattir inletti kadin her yeri. Ve o cigliklar benim psikolojimi altüst etti. Zaman gecmiyor kizlar. Dr sabah nst de sanci cikmazsa eger eve gönderir. Ama bu 2 cm aciklik kanama ve birde adet sancisi gibi sancilarim beni daha cok yipratacak. Cok caresiz ve yorgun hissediyorum kendimi
Ne guzel uyurdum ilk zamanlar koltukta, arabada, nereyi bulursam kivranirdim öylece esim ayakta yatmadigin icin sukrediyorum derdi
gunde 15-17 saati bulurdu bazen simdi tam tersi 7 saat yattigimda sukrediyorum :))
Yurtdisinda yasiyorum ve burada ölum kalim olmadigi surece kesinlikle sezeryan yasak mecburi normal dogum dusunuyorum yani :)
ki Turkiyede de yasiyor olsam kesinlikle normal olani secerdim yine egerki saglik problemi yoksa en iyisi normal olani dusunuyorum...
kismetse epidural olani secip normal dogurucam insallah
Kzılar idrar kültürünün sonucu iyi çıkmıştı bu yüzden dr ağrının böbreklerden olmadığını düşünüyorum gel bir NST ye bağlayalım dedi.
Gittik, şükür o da iyi çıktı. Kala kala idrar yollarındaki enfeksiyona kaldık yine :)
Buna da şükür :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Alintilara bakamiyorum yine. Nst ye girdik sanci bu defa cikmadi. Ilk geldigimde sanci cikmisti. Gece bir aksilik olmazsa sabah yine nst var. Bugün cok yoruldugumu yiprandigimi hissediyorum. Birde üstelik kaldigim odanin alti dogumhane. Ve kadinin biri ciglik cigliga normal dogum yapiyor. 3 saattir inletti kadin her yeri. Ve o cigliklar benim psikolojimi altüst etti. Zaman gecmiyor kizlar. Dr sabah nst de sanci cikmazsa eger eve gönderir. Ama bu 2 cm aciklik kanama ve birde adet sancisi gibi sancilarim beni daha cok yipratacak. Cok caresiz ve yorgun hissediyorum kendimi
Kocaman maşallah Asya Meleğe.Hep güzel haberlerle gel inşallah.
Kzılar idrar kültürünün sonucu iyi çıkmıştı bu yüzden dr ağrının böbreklerden olmadığını düşünüyorum gel bir NST ye bağlayalım dedi.
Gittik, şükür o da iyi çıktı. Kala kala idrar yollarındaki enfeksiyona kaldık yine :)
Buna da şükür :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bunada şükür ne güzel demişsin canım....inşallah şu enfeksiyonda kaybolur gider canım.....
Gözün aydın diyelim o zaman.Çok şükür enfeksiyonun çaresi var fitili kullanırsın bebişe de zararı olmaz.Geçmiş olsun canım.
Kızlar akciğer gelişimi için iğnemi de oldm Dr dedi doğuma kadar yatcaksın ne misafir gekcek ne de gitceksin cocugun karnında durması yatmana bağlı ben de yatmayı hiç sevmem ama hersey oğlum için artık 35 i görelim bir gün küvezde kalır dedi Dr inş 3hafta sabreder bzmki size tavsiyem de su vajinanınza doğru ağrı giriyorsa sırt ve belinzde ağrı varsa önemseyin ..bir de bzmki 2,5kilo olms ben de minyon biriyim vücudun taşımıyor bebeğin kafası da 3hagta önden gidiyor dedi bana sezaryen yolu gözüktü anlıcagnz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın canımcım. Benim içöin bu hafta biraz yorucu geçiyor. bugün ellerimde şişme varGünaydıııınnnn kızlar nasılsınız haftanında ortasına geldik
canım endişelenme 4 cm açıklıkla 1 hafta geçireni biliyorum ben inş. sağlığına kavuşur vakitlice bebeğini kucağına alırsın.Alintilara bakamiyorum yine. Nst ye girdik sanci bu defa cikmadi. Ilk geldigimde sanci cikmisti. Gece bir aksilik olmazsa sabah yine nst var. Bugün cok yoruldugumu yiprandigimi hissediyorum. Birde üstelik kaldigim odanin alti dogumhane. Ve kadinin biri ciglik cigliga normal dogum yapiyor. 3 saattir inletti kadin her yeri. Ve o cigliklar benim psikolojimi altüst etti. Zaman gecmiyor kizlar. Dr sabah nst de sanci cikmazsa eger eve gönderir. Ama bu 2 cm aciklik kanama ve birde adet sancisi gibi sancilarim beni daha cok yipratacak. Cok caresiz ve yorgun hissediyorum kendimi
Bende yapacağım taç çok güzel olmuş senniki de. Bebek için ben yapamıycam çünkü oğluşum olacakselamlar bayadır girmiyordum dün biraz bakıyım dedim maşallah aceleci bebişlerde var
hayırlısıyla almak nasip olur kucaklarımıza inş bizim durumumuzda çok iyi
deterjan konuşmuşsunuz ben dalan roxy aldım ama kullanıp kullanmamakta kararsızım benim alerjim var deterjan kokusuna falan ve çok ağır geldi bana kokusu normal evde kullandığım deterjanla yıkıcam sanırım kokusunun bebişimi rahatsız etme riskini almıcam
bi de taç yaptık biz annemle Eki Görüntüle 1070854 Eki Görüntüle 1070855
Biri bu kızı durdursun. Alışveriş manyağı oldun Pofudikkkkktwigy'den aldım bugün..hastane için,lohusalık..gerçi yaza denk gelcek ama olsunhastane nasılsa klimalı olcak bide yatcaz genelde,idare ederim diye düşünüyorum olmadı bitanede yazlık,açık alırım..ama bunu çok beğendim
Eki Görüntüle 1070673
VEEEEEEE İŞTE EFE'NİN SÜSLEME/ŞEKERLEME VE SUNUMLARI 😍
1.Süsleme = Biberonların içine büyük bonibonlar ve sunumu için beyaz kafes (1 paket daha alıcaz yetmedi) [36 adet]
Eki Görüntüle 1063842
2.Süsleme = Bisikletin arka sepetine puantiyeli mavi tül içinde beyazlı mavili badem şekeri ve sunumu için mavili sepetimiz [50 adet]
Eki Görüntüle 1063844
3.Süsleme = Hazır çubuklara puantiyeli tül içinde beyazlı mavili badem şekeri ve sunumu için mavi kurdelayla süslediğimiz 2 adet saksımız [24 adet]
Eki Görüntüle 1063845
4.Süsleme = Dantelli kese içinde beyazlı mavili badem şekeri,üzerine farklı figürlerde anahtarlık monte edildi.Sunumu için hani ayaklıklı ağaçlar oluyor ya onlardan alıcaz,o da şu an eksik..Bende görünüm olsun diye çikolata sunum kutumda çektim [36 adet]
Eki Görüntüle 1063846
5.Süsleme = İnternetten aldığım mavi bebek patiği figürlü ufak kutuda badem şekeri/çikolata karışımı sunum
Eki Görüntüle 1063847
Ve hepsinin bütün çekimi...
Eki Görüntüle 1063850
1-2 parça eksik çıktı ama halledilmesi kolayEveeeetttt kızlaaaar fikirlerinizi bekliyorum,nasıl olmuş?Annem ve teyzemle 4 saatte yaptık hepsini
genelimiz özele gidiyoruz..o yüzden olsa gerek,benim bi bilgim yok bu konuda..devlete kontrole gitmedim hiç..
sağol canımcım
bende bakmadım kalın olmasına zaten,beğendim aldım gittiiiiii
Kızlar akciğer gelişimi için iğnemi de oldm Dr dedi doğuma kadar yatcaksın ne misafir gekcek ne de gitceksin cocugun karnında durması yatmana bağlı ben de yatmayı hiç sevmem ama hersey oğlum için artık 35 i görelim bir gün küvezde kalır dedi Dr inş 3hafta sabreder bzmki size tavsiyem de su vajinanınza doğru ağrı giriyorsa sırt ve belinzde ağrı varsa önemseyin ..bir de bzmki 2,5kilo olms ben de minyon biriyim vücudun taşımıyor bebeğin kafası da 3hagta önden gidiyor dedi bana sezaryen yolu gözüktü anlıcagnz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın canım arkadaşlarım...günaydın dünyanın en güzel Haziran anneleri ve aceleci tatlı güzel yakışıklı meleklerimiz....
doğum gittikçe yaklaşıyor...58 günüm kalmış eğer 40.haftasını beklerse..dün kayınpederle görüştük....yarın gidip iznimi başlatıyorum...ama 4gün çalışıp 3 gün evde olucam....hem burayı yarı yolda bırakmamış olucam hemde maddi açıdan biraz daha iyi olacak....malumunuz devlet işyerinde aldığın parayı vermiyor ..ssk nasıl yatıyorsa ona göre....asgari ücret ise 600 küsür para alıyorsun aman neyse bebişler iyi olsun para 3. 4.mevzu. güzel iyi haberler alacağımız birgün olsun.......
Biri bu kızı durdursun. Alışveriş manyağı oldun Pofudikkkkk
pufpuf acaba terliği kac numara aldın ve normalde ayagın kac numara :26: bu tarz twıgynın bı terlıgını gordum nette, ben normalde 38 gıyıyodum, nette 37/38 ve 38/39 dıye numaraları ve 38/39'u tükenmiş, diğeri kucuk mu olur ki, gercegını gorup kalıbını da bılmedıgım ıcın bı bılene danısayım dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?