yukarıdaki süsleme/sunumlara ek olarak eksik olan ağacımıda dün aldım.. Anahtarlıklar bu şekilde sunulacakresim çekmek için şipşak dizdim..
Eki Görüntüle 1071820
Kızlar akciğer gelişimi için iğnemi de oldm Dr dedi doğuma kadar yatcaksın ne misafir gekcek ne de gitceksin cocugun karnında durması yatmana bağlı ben de yatmayı hiç sevmem ama hersey oğlum için artık 35 i görelim bir gün küvezde kalır dedi Dr inş 3hafta sabreder bzmki size tavsiyem de su vajinanınza doğru ağrı giriyorsa sırt ve belinzde ağrı varsa önemseyin ..bir de bzmki 2,5kilo olms ben de minyon biriyim vücudun taşımıyor bebeğin kafası da 3hagta önden gidiyor dedi bana sezaryen yolu gözüktü anlıcagnz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Alintilara bakamiyorum yine. Nst ye girdik sanci bu defa cikmadi. Ilk geldigimde sanci cikmisti. Gece bir aksilik olmazsa sabah yine nst var. Bugün cok yoruldugumu yiprandigimi hissediyorum. Birde üstelik kaldigim odanin alti dogumhane. Ve kadinin biri ciglik cigliga normal dogum yapiyor. 3 saattir inletti kadin her yeri. Ve o cigliklar benim psikolojimi altüst etti. Zaman gecmiyor kizlar. Dr sabah nst de sanci cikmazsa eger eve gönderir. Ama bu 2 cm aciklik kanama ve birde adet sancisi gibi sancilarim beni daha cok yipratacak. Cok caresiz ve yorgun hissediyorum kendimi
Hepsi çok güzel maşallah :)
Güle güle kullanın, dağıtın ve ağız tadıyla yiyin gari :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahahahhaha Lays reklamı geldi aklıma
günaydın canım arkadaşlarım...günaydın dünyanın en güzel Haziran anneleri ve aceleci tatlı güzel yakışıklı meleklerimiz....
doğum gittikçe yaklaşıyor...58 günüm kalmış eğer 40.haftasını beklerse..dün kayınpederle görüştük....yarın gidip iznimi başlatıyorum...ama 4gün çalışıp 3 gün evde olucam....hem burayı yarı yolda bırakmamış olucam hemde maddi açıdan biraz daha iyi olacak....malumunuz devlet işyerinde aldığın parayı vermiyor ..ssk nasıl yatıyorsa ona göre....asgari ücret ise 600 küsür para alıyorsun aman neyse bebişler iyi olsun para 3. 4.mevzu. güzel iyi haberler alacağımız birgün olsun.......
Günaydıııınnnn kızlar nasılsınız haftanında ortasına geldik
kılzar EMA arkdaşımızdan haber var mı yeni gördüm ben de. bu aralar kasıklarım da böyle bir çekilme hissediyorum mesela biraz önce koltuktan kalkınca çok ağrıdı normal miki ne
Günaydın Çilekimm , Seni artık heryerde görüyorum pazarda manavdadoya doya yiyorummmm.. İznin hayırlı olur inş cnm , kendine de bolca vakit ayırman lazım, artık işyerinde saat 2yi geçince sırtım & belim başlıyor ağırmaya. koltuğumun arkasında yastık var birde ona rağmen böyle :) idare ediyoruz şimdilik bakalım. 1 ay daha devamm
Eki Görüntüle 1071821
Tacımı pazardan aldım valla pazarlıkla 2 liraya :)
Bir de hastaneden çıkarken arabaya " prensesimiz olduğunu bilip kibar olsunlar" diye bu yazıyı da bebek mağazasından aldım :)
Eşim şimdi takmam prenses diye sana bakarlar olmaz kıskanırım diyor deli ademoğlu :)
benim tansiyon 16.5- 6 çıktı 2 ay önce alfamete başladım şimdi 14-7 çıkıyor en yüksek ama her gün ilaç alıyorum umarım seninki bu durumda deildir arkadaşım zor çok..
Bu arada bir kaç cici daha aldım kızıma kıyafet olaraktan, onlar da yıkanıyor şimdi.
Artık bu hafta çantayı hazırlayayım diyorum artık kısmetse. Hala bir sürü eksiğimiz var ama olsun lohusa tacımız var
deli ademoğlune güzel demiş eşin ... sende ne güzel yazmışsın :) ana kraliçe ve prensesi :) iyi günlerde kullanın canım
daha ne lohusa tacınıda aldın bitti sayılır...
sabah akşam ölçüyorum tansiyonumu en fazla 14-7 çıkıyor yediklerim eğer biraz tuzlu yada hamur işi bişey yemişsem diyet yapıyorum zaten gebelik şekerimde var o yüzden şimdi çok yükselmiyor tansiyonum arada yükselmeler için vermiyorlar galiba ilaç
Tansiyonlarınıza dikkat edin kızlar, sadece tansiyon değil ama aynı zamanda idrar ve kan tahlilleri de önemliymiş yüksek tansiyonu olan hamileliklerde. Son haftalarda idrarda protein mutlaka bakılmalıymış. Erkenden doğum yapılması gerekliliği doğabiliyormuş Allah korusun ...
Merhaba hanımlar. Sizlere birşey sormak istiyorum. 32. haftama giricem kısmetse ve doğum iznine ayrılmak istiyorum. Özel sektörde ssk'lı olarak çalışıyorum. Raporumu aldıktan sonra işyerime vericem.Bunun haricinde sgk'ya gitmem gerekiyor mu? İşyerindekilere soruyorum hepsi yarım yamalak birşeyler söylüyor. Bunun haricinde doğum parasını ve süt parasını nasıl ve ne şekilde alıcam? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Heeeeeç yaaane :) çantanın ana malzemeleri hazır sayılır tacımız var, araba yazımız var tamamdır :)
Eki Görüntüle 1071821
Tacımı pazardan aldım valla pazarlıkla 2 liraya :)
Bir de hastaneden çıkarken arabaya " prensesimiz olduğunu bilip kibar olsunlar" diye bu yazıyı da bebek mağazasından aldım :)
Eşim şimdi takmam prenses diye sana bakarlar olmaz kıskanırım diyor deli ademoğlu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?