2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

yukarıdaki süsleme/sunumlara ek olarak eksik olan ağacımıda dün aldım.. Anahtarlıklar bu şekilde sunulacak resim çekmek için şipşak dizdim..

Eki Görüntüle 1071820

Hepsi çok güzel maşallah :)
Güle güle kullanın, dağıtın ve ağız tadıyla yiyin gari :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlısıyla doğsun da önden geriden önemli değil tatlım. Artık baya büyüdüler endişelenmeyin doğsa da allah ın izniyle bişeycik olmaz.

aaa niye yıpratacak diyip duruyosun delinin zoruna bak.. Aksine ağrıları az az bildiğin için tecrübeli olacaksın. Kötü düşünüp moralini bozma, yüksek moral bebeğin içerdeki ruh hali için çok önemli.

Feyzacim aman dikkat et doktorun dediklerini birebir uygula inş. Hayirlisiyla dayanabileceği kadar kalsin yavrucuğun içerde.. vajina ağrisi bnde de oluyo bel ağrisi da var ama bn önemsemiyorum normaldir diye persembe kontrolum var nst ye gircem ins. Bisey cikmaz.. allah şifani versin arkadaşim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın Çilekimm , Seni artık heryerde görüyorum pazarda manavda doya doya yiyorummmm.. İznin hayırlı olur inş cnm , kendine de bolca vakit ayırman lazım, artık işyerinde saat 2yi geçince sırtım & belim başlıyor ağırmaya. koltuğumun arkasında yastık var birde ona rağmen böyle :) idare ediyoruz şimdilik bakalım. 1 ay daha devamm

Tacımı pazardan aldım valla pazarlıkla 2 liraya :)
Bir de hastaneden çıkarken arabaya " prensesimiz olduğunu bilip kibar olsunlar" diye bu yazıyı da bebek mağazasından aldım :)
Eşim şimdi takmam prenses diye sana bakarlar olmaz kıskanırım diyor deli ademoğlu :)

Bu arada bir kaç cici daha aldım kızıma kıyafet olaraktan, onlar da yıkanıyor şimdi.
Artık bu hafta çantayı hazırlayayım diyorum artık kısmetse. Hala bir sürü eksiğimiz var ama olsun lohusa tacımız var

Günaydıııınnnn kızlar nasılsınız haftanında ortasına geldik

iyiyiz zeynelimm sen nasılsın kuzun nasıl :)

kılzar EMA arkdaşımızdan haber var mı yeni gördüm ben de. bu aralar kasıklarım da böyle bir çekilme hissediyorum mesela biraz önce koltuktan kalkınca çok ağrıdı normal miki ne

bugün tekrar nstye girecekmiş canım sancı için....dün sancı çıkmamış çok şükür...

çilek gördüğümde ilk aklıma sen geldin canım....:) nihayet geldi mevsimi....doya doya ye bakalım..afiyet olsun canımcımm.

deli ademoğlu ne güzel demiş eşin ... sende ne güzel yazmışsın :) ana kraliçe ve prensesi :) iyi günlerde kullanın canım

benim tansiyon 16.5- 6 çıktı 2 ay önce alfamete başladım şimdi 14-7 çıkıyor en yüksek ama her gün ilaç alıyorum umarım seninki bu durumda deildir arkadaşım zor çok..

sabah akşam ölçüyorum tansiyonumu en fazla 14-7 çıkıyor yediklerim eğer biraz tuzlu yada hamur işi bişey yemişsem diyet yapıyorum zaten gebelik şekerimde var o yüzden şimdi çok yükselmiyor tansiyonum arada yükselmeler için vermiyorlar galiba ilaç

daha ne lohusa tacınıda aldın bitti sayılır...

deli ademoğlu ne güzel demiş eşin ... sende ne güzel yazmışsın :) ana kraliçe ve prensesi :) iyi günlerde kullanın canım

:) artık delikanlı diyebileceğim bir yaşta değiliz ya o yüzden deli ademoğlu derim ben ona :) kıskanmak için en ufak bir neden olsun hepsini sonuna kadar kullanır :)
Dün mesela NST yi bile bayan dr yorumlasın diye kendini bir harap edişi vardı güldüm haline. Nöbetçi dr erkek çıkınca suratını görmeliydiniz :)
Gelmişim nerdeyse 40 yaşıma olmuşum 80 küsür kilo adam hala kıskanıyor yahu :) deli ademoğlu değil de nedir peki bu adam :))))

Tansiyonlarınıza dikkat edin kızlar, sadece tansiyon değil ama aynı zamanda idrar ve kan tahlilleri de önemliymiş yüksek tansiyonu olan hamileliklerde. Son haftalarda idrarda protein mutlaka bakılmalıymış. Erkenden doğum yapılması gerekliliği doğabiliyormuş Allah korusun ...

Merhaba hanımlar. Sizlere birşey sormak istiyorum. 32. haftama giricem kısmetse ve doğum iznine ayrılmak istiyorum. Özel sektörde ssk'lı olarak çalışıyorum. Raporumu aldıktan sonra işyerime vericem.Bunun haricinde sgk'ya gitmem gerekiyor mu? İşyerindekilere soruyorum hepsi yarım yamalak birşeyler söylüyor. Bunun haricinde doğum parasını ve süt parasını nasıl ve ne şekilde alıcam? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

evet öyleymiş zaten geçen ay idrarda protein çıkınca tansiyon takibine başladım ben,daha sonra baktırdım tekrar yoktu idrarda protein özellikle yüzde gözde ellerde çok fazla aniden şişlikler olduğunda tehlikeliymiş

Şuanki alacağın rapor canım çalışabilir rapuru değil mi 37. haftaya kadar çalışabilir raporu. Yok eğer değil 32. hafta normla gebelik raporuysa doğumdan sonra bir rapor daha olacaksın. O raporuda iş yerine veriyorsun. İş yerinde zaten bunu sgk ya bildiriyor olması lazım. Senin ekstra birşey yapmana gerek yok

bende bu taçlardan alacağım. birde keçeden yaapcağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…