Bu arada bir kaç cici daha aldım kızıma kıyafet olaraktan, onlar da yıkanıyor şimdi.
Artık bu hafta çantayı hazırlayayım diyorum artık kısmetse. Hala bir sürü eksiğimiz var ama olsun lohusa tacımız var
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende bu taçlardan alacağım. birde keçeden yaapcağım canım
:) artık delikanlı diyebileceğim bir yaşta değiliz ya o yüzden deli ademoğlu derim ben ona :) kıskanmak için en ufak bir neden olsun hepsini sonuna kadar kullanır :)
Dün mesela NST yi bile bayan dr yorumlasın diye kendini bir harap edişi vardı güldüm haline. Nöbetçi dr erkek çıkınca suratını görmeliydiniz :)
Gelmişim nerdeyse 40 yaşıma olmuşum 80 küsür kilo adam hala kıskanıyor yahu :) deli ademoğlu değil de nedir peki bu adam :))))
Çanta için erken değil mi canım
evet öyleymiş zaten geçen ay idrarda protein çıkınca tansiyon takibine başladım ben,daha sonra baktırdım tekrar yoktu idrarda protein özellikle yüzde gözde ellerde çok fazla aniden şişlikler olduğunda tehlikeliymiş
Aaay ne güldüm sabah sabahbenim hemen lohusa tacı almam lazım panik oldum şimdi bakk
Valla benim dr 37-38. haftaları bulalım da diye konuştuğu için neme lazım diyerek hazırlamayı düşünüyorum.
Muhtemelen mayıs annesi olacağım bu gidişle, hazırda dursun da ne zaman lazım olursa artık. Bir de eksiklerimizi görmek için de bir yöntem olacak bana.
Bu arada A101 mağazalarında eğer bulabilirseniz bu hafta nuk emzik ve biberonlar vardı. Ben 2 biberon ve 1 emzik aldım ama iki değişik şube gezdikten sonra anca :) bebe küveti vs de vardı ama ben biberon ve emziği nuk olduğu için gönül rahatlığıyla aldım. Diğerlerine pek bakmadım. Aklınızda olsun, bebe mağazalarındakilerden neredeyse biberon başına 8-10 lira daha ucuza geldi
nuk biberon almıştım 0-6 aylık cam. Emzk bakabilrim ama . Banyo setide tamam benimkisinin :)
zuhahahahah amanıınnnnn bizim herifte de hiç böyle şeyler yoktur. kıskansa da belli etmez
Şuanki alacağın rapor canım çalışabilir rapuru değil mi 37. haftaya kadar çalışabilir raporu. Yok eğer değil 32. hafta normla gebelik raporuysa doğumdan sonra bir rapor daha olacaksın. O raporuda iş yerine veriyorsun. İş yerinde zaten bunu sgk ya bildiriyor olması lazım. Senin ekstra birşey yapmana gerek yok
cnm benim hep dualarımızdasın..psikolojini anlamamız mümkün değil anca sıkıntını paylaşabiliriz ama çok şükür sancı çıkmamış inşallah bu sabahta çıkmaz 2 cm açıklık ve kanama olmasına ragmen doktorun eve gönderirse demekki çok tehlike teşkil etmicek doktor daha iyi bilir sonuçta..sende evde çook dikkat edrsin ve memelğin zamanında sağ sağlim gelir inşallahAlintilara bakamiyorum yine. Nst ye girdik sanci bu defa cikmadi. Ilk geldigimde sanci cikmisti. Gece bir aksilik olmazsa sabah yine nst var. Bugün cok yoruldugumu yiprandigimi hissediyorum. Birde üstelik kaldigim odanin alti dogumhane. Ve kadinin biri ciglik cigliga normal dogum yapiyor. 3 saattir inletti kadin her yeri. Ve o cigliklar benim psikolojimi altüst etti. Zaman gecmiyor kizlar. Dr sabah nst de sanci cikmazsa eger eve gönderir. Ama bu 2 cm aciklik kanama ve birde adet sancisi gibi sancilarim beni daha cok yipratacak. Cok caresiz ve yorgun hissediyorum kendimi
yaaaa hamileliğimin başında baya hazırlıklara başlamıştım lohusa şerbeti için tepsim bardaklarım kapı süsüm kızım saç bantları hazır
yukarıdaki süsleme/sunumlara ek olarak eksik olan ağacımıda dün aldım.. Anahtarlıklar bu şekilde sunulacakresim çekmek için şipşak dizdim..
Eki Görüntüle 1071820
günaydın canım arkadaşlarım...günaydın dünyanın en güzel Haziran anneleri ve aceleci tatlı güzel yakışıklı meleklerimiz....
doğum gittikçe yaklaşıyor...58 günüm kalmış eğer 40.haftasını beklerse..dün kayınpederle görüştük....yarın gidip iznimi başlatıyorum...ama 4gün çalışıp 3 gün evde olucam....hem burayı yarı yolda bırakmamış olucam hemde maddi açıdan biraz daha iyi olacak....malumunuz devlet işyerinde aldığın parayı vermiyor ..ssk nasıl yatıyorsa ona göre....asgari ücret ise 600 küsür para alıyorsun aman neyse bebişler iyi olsun para 3. 4.mevzu. güzel iyi haberler alacağımız birgün olsun.......
Banyosunu almadım daha, hatta beşik bile yok hala :) nereden alacağımıza karar verdik ama hala harekete geçemedi eşim.
En kötü ihtimalle ben doğuma girince alacak sanırım ama anlatamadığım sipariş versek de hemen alıp gelemeyeceğimiz, en az 1 hafta 10 gün bekleyeceğiz...
Ay şanslısın valla :) benim ki hem belli eder hem de komik oluyor bazen, hemşireyle pazarlık ediyor NST çok uzamadı mı dr umuz çıkacakta hemen görsün diyor, hemşire hn ne bilsin hemen merak etmeyin nöbetçi dr umuz var diyor ama benim eşim nöbetçinin erkek dr olduğunu daha önceden öğrendiğinden aceleci davranıyor
Yine de nöbetçi hekime kaldı yorum, siz sorun sorun varsa biz geliriz konuşmaya dedi yahu hemşireye
Yanlış anlamayın yobaz biri değildir ama bana karşı neden bilmem böyle takıntısı var ademoğlunun :)
Dişçim bile bayan düşünün :) şimdiden bayan çocuk dr araştırmaya başladı bile :)
Yok canım normal izne ayrılmak için alıcam raporu. Çalışmayacağım yani 32'den sonra. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. İnan işyerimde her kafadan bir ses çıktı. Sgk'ya gitmen gerekiyor falan diye. Bulunduğum ilçe şehir merkezine 2 saat uzaklıkta. Eğer sgk'ya gidilmesi gerekiyorsa doktora gitmişken orayada gidicektimte ondan sordum. Peki bu doğum parasını falan ne zaman ve nasıl alıcaz onu biliyor musun?
doğum parasın aylık maaş gibi yada doğum izninin bitiminden sonra toplu olarak alabiliyorsun. Fakat İstanbul da her sgk bu aylık olayını yapmayabiliyormuş. İlla seni zorunlu kılıyor toplu almaya. Ziraat bankasına yatırıyorlarmış parayı
Canım ben İzmirde oturuyorum. Çok olduğumun farkındayım ama inan ne ben ne de etrafımdakiler hiçbirşey bilmiyor bu yüzden soruyorum kusura bakma. Peki bunun içinde sgk'ya falan gitmeme gerek var mı para için? Yoksa otomatik olarak ziraat bankasına mı yatıracaklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?