2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Çanta için erken değil mi canım

zuhahahahah amanıınnnnn bizim herifte de hiç böyle şeyler yoktur. kıskansa da belli etmez

Çanta için erken değil mi canım

Valla benim dr 37-38. haftaları bulalım da diye konuştuğu için neme lazım diyerek hazırlamayı düşünüyorum.
Muhtemelen mayıs annesi olacağım bu gidişle, hazırda dursun da ne zaman lazım olursa artık. Bir de eksiklerimizi görmek için de bir yöntem olacak bana.

Bu arada A101 mağazalarında eğer bulabilirseniz bu hafta nuk emzik ve biberonlar vardı. Ben 2 biberon ve 1 emzik aldım ama iki değişik şube gezdikten sonra anca :) bebe küveti vs de vardı ama ben biberon ve emziği nuk olduğu için gönül rahatlığıyla aldım. Diğerlerine pek bakmadım. Aklınızda olsun, bebe mağazalarındakilerden neredeyse biberon başına 8-10 lira daha ucuza geldi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her şey yolunda gitsin Canım inşallah...

Aaay ne güldüm sabah sabah benim hemen lohusa tacı almam lazım panik oldum şimdi bakk

Ne güzeeel gülmene çok sevindim Canım
Al al aman eksik kalmasın sonra lohusalığın bir ritüeri eksik kalır neme lazım
Ben eğer alamasaydım kına gecesinde taktığım kızmızı tacımı koyacaktım, eksik kalmasın diye

nuk biberon almıştım 0-6 aylık cam. Emzk bakabilrim ama . Banyo setide tamam benimkisinin :)

Kanal d de hamilelikte alınan kiloların kolay verilebilmesi için ip uçları veriyorlar şuan kızlar ben dinliiim bakem ne diyooolarr :)

nuk biberon almıştım 0-6 aylık cam. Emzk bakabilrim ama . Banyo setide tamam benimkisinin :)

Banyosunu almadım daha, hatta beşik bile yok hala :) nereden alacağımıza karar verdik ama hala harekete geçemedi eşim.
En kötü ihtimalle ben doğuma girince alacak sanırım ama anlatamadığım sipariş versek de hemen alıp gelemeyeceğimiz, en az 1 hafta 10 gün bekleyeceğiz...

zuhahahahah amanıınnnnn bizim herifte de hiç böyle şeyler yoktur. kıskansa da belli etmez

Ay şanslısın valla :) benim ki hem belli eder hem de komik oluyor bazen, hemşireyle pazarlık ediyor NST çok uzamadı mı dr umuz çıkacakta hemen görsün diyor, hemşire hn ne bilsin hemen merak etmeyin nöbetçi dr umuz var diyor ama benim eşim nöbetçinin erkek dr olduğunu daha önceden öğrendiğinden aceleci davranıyor
Yine de nöbetçi hekime kaldı yorum, siz sorun sorun varsa biz geliriz konuşmaya dedi yahu hemşireye
Yanlış anlamayın yobaz biri değildir ama bana karşı neden bilmem böyle takıntısı var ademoğlunun :)
Dişçim bile bayan düşünün :) şimdiden bayan çocuk dr araştırmaya başladı bile :)

Emzirirken bol bol su içecekmişiz ve tatlı tercihimizi sıvı olarak değil( meyve suyu vs ) katı olarak tüketmeliymişiz( browni kek gibi).
Bebeğimizle beraber kalkıp kahvaltımızı özellikle ihmal etmeyecekmişiz. Yoksa gün içinde abur cubura eğilim artarmış. Bilginize

Yok canım normal izne ayrılmak için alıcam raporu. Çalışmayacağım yani 32'den sonra. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. İnan işyerimde her kafadan bir ses çıktı. Sgk'ya gitmen gerekiyor falan diye. Bulunduğum ilçe şehir merkezine 2 saat uzaklıkta. Eğer sgk'ya gidilmesi gerekiyorsa doktora gitmişken orayada gidicektimte ondan sordum. Peki bu doğum parasını falan ne zaman ve nasıl alıcaz onu biliyor musun?

cnm benim hep dualarımızdasın..psikolojini anlamamız mümkün değil anca sıkıntını paylaşabiliriz ama çok şükür sancı çıkmamış inşallah bu sabahta çıkmaz 2 cm açıklık ve kanama olmasına ragmen doktorun eve gönderirse demekki çok tehlike teşkil etmicek doktor daha iyi bilir sonuçta..sende evde çook dikkat edrsin ve memelğin zamanında sağ sağlim gelir inşallah

yukarıdaki süsleme/sunumlara ek olarak eksik olan ağacımıda dün aldım.. Anahtarlıklar bu şekilde sunulacak resim çekmek için şipşak dizdim..

Eki Görüntüle 1071820
yaaaa hamileliğimin başında baya hazırlıklara başlamıştım lohusa şerbeti için tepsim bardaklarım kapı süsüm kızım saç bantları hazır daha yapıcak bi sürü işim var ve ben bi an önce odasının gelip şu eşyaların toparlanmasını bekliyorum ne güzel sen baya baya bitirdin cnm iyi günlerde kullansın efemiz..bu arada rüyamda eni gördüm doğum yapıodun :18: zaman daraldıkça rüyalar sıklaştı

günaydınnn çileğimm izine çıkmak muhteşem bişeyyy 3 gün evde olmak bile sana çok iyi gelicek cnm

Erkekler hep böyle canım. Sadece seninki değil yani. Üzülme

İlahi yaaa Ömürlük adammış

doğum parasın aylık maaş gibi yada doğum izninin bitiminden sonra toplu olarak alabiliyorsun. Fakat İstanbul da her sgk bu aylık olayını yapmayabiliyormuş. İlla seni zorunlu kılıyor toplu almaya. Ziraat bankasına yatırıyorlarmış parayı

Gunaydin kizlar nasilsiniz
Sonunda telefonumun bataryasi cenemizin hizina yenik düştü sarjim hic dayanmiyor, gecmisi okuyamadim.
Sizi cok seviyorum iyi hoşta bu radyasyon isi kafami kurcalamiyor degil

Canım ben İzmirde oturuyorum. Çok olduğumun farkındayım ama inan ne ben ne de etrafımdakiler hiçbirşey bilmiyor bu yüzden soruyorum kusura bakma. Peki bunun içinde sgk'ya falan gitmeme gerek var mı para için? Yoksa otomatik olarak ziraat bankasına mı yatıracaklar?

tekrardan merhaba tüüümmm arkideşlerimee... bayadır gelemedim buralara özlemişim vallahi.. face grubundan takip ettiğim kadarıyla artık herkes doğum modunda.. bazı arkadaşlarımızdan kötü haberler aldık Allah'ım sabrını versin inşallah.. umarım herkesler sağ salim kavuşur bebişlerinee..
kızımla bütün herkesleri öpüyorummm

canım burdan paranın yatıp yatmadığını kontrol edip alabiliyorsun. sürekli bankaya gitmene gerek kalmıyor. işgörmezlik kısmına bakıyorsun..

https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/LogOut

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…