2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
merhaba kızlar...günaydın herkese..allah sıkıntısı olan arkadaşlarımıza yardımcı olsun inşallah..bizde dün gittik doktorumuza 1,900 olmuş kızım.herşeyi sağlıklı bi problem yok dedi doktorumuz.ama ben ultrason resimlerini karşılaştırdığımda 1 hafta geri geldiğini gördüm ilk defa böyle oldu.doktorda herşey normal dedi.anlamadım ben bu işi...

eskiden sgk'ya gitmek gerekiyormuş. ama şimdi, hastanenin sistemi otomatik sgk'ya bağlanıp doğum parasını hesaba aktarabiliyormuş. burdaki şirkete sordum öyle dediler.
ama 103 TL emzirme ödeneği için sanırım SGK'ya gidip bebeğin ve sizin kimliğinizi göstermeniz gerekliymiş. onu da googledan öğrendim

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar nasilsiniz
Sonunda telefonumun bataryasi cenemizin hizina yenik düştü sarjim hic dayanmiyor, gecmisi okuyamadim.
Sizi cok seviyorum iyi hoşta bu radyasyon isi kafami kurcalamiyor degil

günaydın cancanımmmm....bizde seni ve kuzunu ve tatlı cadını çok seviyoruz..evet radyasyon iyi değil ama hani şuan maruz kaldığımız radyasyon çok yüksek miktarlarda değil...görümcem benim 112 acil serviste hemşireydi..onların odaları ses geçirmesin vs diye yalıtımları radyasyonlu ve binlerce telsiz pc telefon birde dev ekranlarda şehir navigasyonu vs..olmasına rağmen sağlıkla doğum yapıyor arkadaşları..keşke hayatımızda hiç olmasalardı ama artık var ve kullanıyoruz :)

bende a101 talan edenlerdeniz baya bişiler aldım molfix bebek bezi bile aldım

Önemli değil canım. Tabiki soracaksın burda birazda bunun için varız. Senin bilmediğini ben bilirim benim bilmediğimi sen bilirsin. Ben şimdi muhasebicimize sordum. SGK ya girmye falan gerek yok. Otomatik artık her şey diyor. Fakat doğumdan sonra aldığın raporu iş yerine hemen vermen gerekli onlar onaylıyorlarmışb u kişi bizim çalışanımızdır diye.

evet biri beni durdursuuuuuuunnnnnnnnnn

evet canım numaralar öyle 37-38 / 38-39 diye gidiyor.. Ben 37 giyiyorum normalde ve 37-38 tam oldu bana.. Sen 38 giyiyorsan 38-39 olur diye düşünüyorum

38-39'u tükenmişşşşş amaaaaa yaaaaaa

benim lohusa tacım hazır değil, demekki ondan kendimi pek hazır hıssetmıyorum

Bana şimdide işyerimden birisi diyor gidiceksin birisi diyor gitmeyeceksin sgk'ya. Bu yüzden dünden beri kafamı karıştırmışlardı. Çok ama çok teşekkür ederim. Demek ki doğumdan sonra gideceğim süt parası için artık toparlanınca giderim onu almaya süresi falan yoktur herhalde.

canım güle güle giy ben de bunun kırmızılı pembeli kız çocuğu olan bir modelini sipariş verdim netten. daha gelmedi ama çok cici görünüyor

Allah razı olsun canım ya. Benim eşim memur biz sadece onun vereceğini zannediyorduk doğum raporunu iş yerine demek ki benimde vermem gerekiyormuş. Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum kaç gündür kafam karmakarışıktı. Sayenizde aydınlandım çok ama çok teşekkür ederim.

Ayy çok hoşsun yaa aynen bizimde arabada bebek var yazısı var ama lohusa tacımız yok hele birde babamız için broşumuz bile yok inanabiliyormusun..Bu şartlarda hayatta doğuramam ben

süresi olduğunu sanmam. ama yine de 5 yıllık zaman aşımından bahsedilir hep. onu da aşmayız değil mi

Ayy çok hoşsun yaa aynen bizimde arabada bebek var yazısı var ama lohusa tacımız yok hele birde babamız için broşumuz bile yok inanabiliyormusun..Bu şartlarda hayatta doğuramam ben

Doğurma bence de bunları almazsan olmaz hayatta doğurmam de

Bugün 1 saat daha fazla uyudum valla bir neşe bir canlılık geldi. Aylardır günde 3-4 saatlik uykuyla olunca enerjim düşmüş meğer :) 1 saat fazla uyku enerji deposuymuş meğer :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol cilegim
Insallah bizde saglicakla aliriz yavrularimizi kucagimiza.

Aynen canım uykumu alamayınca sersem gibi geziorum bende ortalıkta.Sen hep böyle fazla uyu ki bize de enerji yolla ok

aynı model eşten bende de var canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…