2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aynen canım uykumu alamayınca sersem gibi geziorum bende ortalıkta.Sen hep böyle fazla uyu ki bize de enerji yolla ok

İnşallah Canım :) hepimiz şimdilerde alalım uykularımızı ki bebişler gelince zaten en az 6 ay uyku nedir unutacağız :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım güle güle giy ben de bunun kırmızılı pembeli kız çocuğu olan bir modelini sipariş verdim netten. daha gelmedi ama çok cici görünüyor

canım nerden sıparıs verdın acaba, benım baktıgım sıtede numarası kalmamıs begendıgım terlıgınde bı de senın aldıgın sıteye bakayım, gercı sen sımdı sıte adı yazınca silik yazıcak o kısım o yuzden harflerın aralrında boşluk bırakarak yazarsan sevınırım

ya bı arkadas diğer topikte netten aldıgı bı lohusa pıjama/gecelik paylasmıstı, uzeırne muhabbet etmıstık, netten almıstı ama markası eros'tu; kimdi o hatırlayamadım, arıyorum deminden beri sayfalarda bulamadım resmini de

buldum buldummm

kendı kendıme cevap vereyım bari Çileğim almış bahsettiğim pijamaları

ben de netten bakıyorum hangi siteden almış canım ben de bakayım

pijamalarım.com dıye bı yerden almıs canım,ama işte bedne konusudna çilekle konusmak lazım bı, gelsin de danışalım bi; normalde kac beden gıyıyo, bunları kac beden aldı, gecelıkle pıjamayı aynı beden mı aldı :26: ben mesela pıjama uzıerme yapışınca hıc rahat edemem, normalde de beni boyle darlamaması lazım, bırazcık bol olsun ısterım

bende "arabada köfte var" yazdırayım diyorum ama millet yanlış anlar diyede korkuyorum

aaaaay Allah'ım zamanından önce getirtmez inş.. :18:
Hayırlara vesile olsun cnm

Serapçığım bahsetti (sglbnt) hemen yettim bacım :)

pijamaları pijamalarim.comdan almıştım ama mark-ha.com var ikiside aynı firmanınmış mark-ha danda pijama aldım......müşteri hizmetlerini aramıştım beden için..onlarda dedi ki bana eski bedeninize göre alın lohusa pijama ve geceliğinizi dedi...ben hamile olmadan önce 36-38 giyerdim..pijamamı 38 aldım..kaliteside gayet iyidi..ve hatta acaba 36 mı alsam diye geçirdim içimden ama 36 bedeni zaten satılmıyormuş...lohusa pijamaları gecelikleri eski bedenemize göre yapılıyormuş canım...yani 38 bedensen lohusa bedeninde 38....40 ise 40.....hamileiym 1 beden büyük alayım deme.yin dedi müşteri ilişkileri :)

kizlaaaaaaaarr bugün benim dogum günüm..
[sıze=3]
iyiki doğdun cancanımmmmmmmmmmmmmmmmm.... .iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdunnnnnnnnnnnnn cancanımmmmmmmmmm.....

Eşinle tatlı cadınla ve kuzucuğunla hepppp mutlu huzurlu sağlıklı yıllar geçirin canım....sevdiklerinle ve sevenlerinle güzel bir ömrün olsun canım..(ve bizlede)
[/sıze]

Kizlaaaaaaaarr bugün benim dogum günüm..

oooyyyy cann'ım 😍 😘 😇 👸 😻 🎀 💛 Allah her gününü huzurlu sağlıklı kılsın ve ailenle tüm sevdiklerinle (tabi bide bizle) nice yıllara 🎁🎉🎊 doğum günün kutlu olsun... 🎂

en moda . com canım. ama 38/39 yok 37/38 alıyorum ben. bu arada kendileri üretmiyor sanırım. çünkü yıllar önce de yine bir twigy alışımda aynı durumla karşılaşmıştım. 39/40 aldım rahat olsun diye bu defa da devvv gibi oldu ayaklarıma. ben de 38 giyiyorum bence 37/38 olur bize

Ben zaten hamilelikte giyinmek için bir gecelik almıştım, onu hastaneye götürürüm diye düşündüm. Bir de hamile pijaması da almıştım onu da alırım yanıma zaten o pijama da lastikli ya sanki ameliyat dikişlerini sıkıştırmamak için iyi fikirmiş gibi geldi bana :)
Oğluşumda da son hafta mavi penye bir beden büyük gecelik almıştım, rahat geçti. Bakalım olmazsa eski geceliklerimden alırım yanıma :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…