Aynen canım uykumu alamayınca sersem gibi geziorum bende ortalıkta.Sen hep böyle fazla uyu ki bize de enerji yolla ok
aynı model eşten bende de var canım :))
canım güle güle giy ben de bunun kırmızılı pembeli kız çocuğu olan bir modelini sipariş verdim netten. daha gelmedi ama çok cici görünüyor
ya bı arkadas diğer topikte netten aldıgı bı lohusa pıjama/gecelik paylasmıstı, uzeırne muhabbet etmıstık, netten almıstı ama markası eros'tu; kimdi o hatırlayamadım, arıyorum deminden beri sayfalarda bulamadım resmini de
buldum buldummm
kendı kendıme cevap vereyım bariÇileğim almış bahsettiğim pijamaları
ben de netten bakıyorum hangi siteden almış canım ben de bakayım
Eki Görüntüle 1071821
Tacımı pazardan aldım valla pazarlıkla 2 liraya :)
Bir de hastaneden çıkarken arabaya " prensesimiz olduğunu bilip kibar olsunlar" diye bu yazıyı da bebek mağazasından aldım :)
Eşim şimdi takmam prenses diye sana bakarlar olmaz kıskanırım diyor deli ademoğlu :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yaaaa hamileliğimin başında baya hazırlıklara başlamıştım lohusa şerbeti için tepsim bardaklarım kapı süsüm kızım saç bantları hazırdaha yapıcak bi sürü işim var ve ben bi an önce odasının gelip şu eşyaların toparlanmasını bekliyorum ne güzel sen baya baya bitirdin cnm iyi günlerde kullansın efemiz..bu arada rüyamda eni gördüm doğum yapıodun :18: zaman daraldıkça rüyalar sıklaştı
[sıze=3]kizlaaaaaaaarr bugün benim dogum günüm..
Kizlaaaaaaaarr bugün benim dogum günüm..
canım nerden sıparıs verdın acaba, benım baktıgım sıtede numarası kalmamıs begendıgım terlıgınde bı de senın aldıgın sıteye bakayım, gercı sen sımdı sıte adı yazınca silik yazıcak o kısım o yuzden harflerın aralrında boşluk bırakarak yazarsan sevınırım
bende "arabada köfte var" yazdırayım diyorum ama millet yanlış anlar diyede korkuyorum
Serapçığım bahsetti (sglbnt) hemen yettim bacım :)
pijamaları pijamalarim.comdan almıştım ama mark-ha.com var ikiside aynı firmanınmış mark-ha danda pijama aldım......müşteri hizmetlerini aramıştım beden için..onlarda dedi ki bana eski bedeninize göre alın lohusa pijama ve geceliğinizi dedi...ben hamile olmadan önce 36-38 giyerdim..pijamamı 38 aldım..kaliteside gayet iyidi..ve hatta acaba 36 mı alsam diye geçirdim içimden ama 36 bedeni zaten satılmıyormuş...lohusa pijamaları gecelikleri eski bedenemize göre yapılıyormuş canım...yani 38 bedensen lohusa bedeninde 38....40 ise 40.....hamileiym 1 beden büyük alayım deme.yin dedi müşteri ilişkileri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?