2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Geçmiş olsun Canım, inşallah her şey yolunda gider.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecen nasil gecti? Sancilarin artmadi umarim.Birazdan doktor gelir inşallah nst de sancı cikmaz canım guzel haberlerini bekliyorum

Gunaydinnn guzel annelerrr:))

E M A insallah guzel haberler verirsin bugun bize

canım inşallah sabaha güzel haberlerle bize dönersin taburcu olursun dualarımız seninle

kılzar EMA arkdaşımızdan haber var mı yeni gördüm ben de. bu aralar kasıklarım da böyle bir çekilme hissediyorum mesela biraz önce koltuktan kalkınca çok ağrıdı normal miki ne

bazısının acı/ağrı eşiği düşük oluyor. belki sizin kadar sancısı var ama daha çok acı hissediyordur. inşallah sancı çıkmaz da evde bol bol dinlenirsiniz, rahat rahat bekler bebek

İnşallah bebekleriniz vakitli ve sağlıklı gelir.

Hepinize tek tek cevap yazmayı çok isterdım candostlarım.Ama çok yorgun ve uykusuzum.
Dün yazılanları alıntılayamadım.Alıntısını almadığım canım arkadaşlarım çok özür diliyorum.
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için.
Eve geldim çok şükür.Bugün de sancı çıkmadı nst de serumlar bayağı işe yaradı.
Doktorum bebeğin çok fazla beklemeyeceğini düşünüyor.Yapacak birşey kalmadı Allah'a tevekkül edip bekleyecez dedi.
Bebeğimin benimle geçirdiği her saniye çok önemli şu an.
Bu arada oğlum 4 gün önce ki kilosuyla aynı çıktı.Kilo alması için neler yemeliyim canlar bilginiz var mı?
Ben bu zamana kadar 5 kilo almıştım.15 gün önce hastanede yattığım hafta 2 kilo verdim tekrar.
Ve yine kilo vermeye devam.Dün 4 ten sonra bişey yedirmemişti sezeryana alırım diye acaba o da mı etkiledi oğlumun kilosunu.

Hepinizi öpüyor ve çok seviyorum.İyi ki varsınız.Şimdi uyku vakti oğlumla.

canım yumurta, yeşil sebze ve meyve, süt, ceviz, badem, pekmez, boza, balık, et şuan aklıma bunlar geliyor canım... inşallah uzun bi süre daha seninle beraber olur canım...

bu şekilde kutulu 6 tl stcker da yapıyorum Eki Görüntüle 1071535
kutusuz ve tickersız 5 tl

Çok güzeller bol bereket diliyorum, ellerine sağlık ... :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yukarıdaki süsleme/sunumlara ek olarak eksik olan ağacımıda dün aldım.. Anahtarlıklar bu şekilde sunulacak resim çekmek için şipşak dizdim..

Eki Görüntüle 1071820

ellerinize sağlık canım çok güzel olmuşlar
Kizlaaaaaaaarr bugün benim dogum günüm..
doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişinle ve eşinle canım benim

canım benim eve döndüğünüze çok sevindim Rabbim bebişini de sağlıklı bir şekilde ve tabi zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah
kilo yapacak şeyler olarak sabahları bir yumurta,süt mutlaka ye ve gün içerisinde portakal suyu falan bebeğin kilosunu arttırdığı söyleniyor.Aslına bakarsan doğal olan her şeyi yemeye çalış çünkü şuanda sen enerji de kaybettin

Geçmiş olsun cnm.inşallah bebeğin birazdaha sabreder üzmez annesini..:)cnm sabahları aç karnına pekmez iç,muz,badem,fındık,ceviz,yumurta,ye bol bol...birde son aylar balık yağı kullanıyorlar doktoruna sorarak alabilirsin...size iyi uykular cnm..bol bol dinlenin.

canımızsın..senle beraber yaşıyor herşeyi paylaşıyoruz..Allah yardımcın olsun diyorum bikez daha..
bebiş için muz baya kilo aldırır diyorlar,dene istersen..
ve inanıyorum ki Allah ne zaman derse ve hayırlı görürse o zaman gelicek bebişin ve sağlıklı olucak inşallah..zaten haftan iyi canım,sorun olmayacak Allah'ın izniyle..

rica ederim canım. Yardımcı olduysam ne mutlu :)

sancının çıkmamasına sevindim canım.....süt-muz-bebe bisküvisi....ama kilo almasından çok sağlıklı olması önemli canım kuzunun.....bol dinlenme zaten iyi gelir ikinizede...kan yapıcı şeyler ye daha çok canım...vitamin vs kullanıyorsan devam et canım..kilodan çok sağlığı önemli

Merhaba kızlar evime geldim cok şükür sabah da nst ye girdim 2 kere Dr cok dikkat etmen gerek nidilat içmene rağmen hala düşük de olsa sancın var artık yatcaksın biri de sana bakcak dedi saolsn annem bu görevi üstlendi ben de doğum iznine girdim artık şimdi tek Amacımz 8mayısı görebilmek bu arada gecmiş olsn mesajlarınz ve güzl dileklerinziçin cok saolun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne güzel haberler arka arkaya...yaşasın anneler...ne güzel bakar şimdi sana...sana tek kalan iyi dinlenmek ve stres yapmamak..8 mayısı hep beraber görücez inşallah canım...

Şükürler olsunn!! Hepiniz hep dualarımızdasınız!!
İnşallah sağlıkla gelsin de, varsın erken gelsin :) herkes sabırsızlanmaya başladı zaten gelmelerini beklioruz 4 gözle :) geliştirici iğnelerini de olmuşsundur, gerisi detay ))

Canım 1 hafta içinde bile kiloda farkettiren şey: KEÇİBOYNUZU PEKMEZi!! Yakın arkadaşlarım tarafından tecrübeyle sabit :)))

güzel haberler geliyor ardarda Allah'ım şükür 🙏 çok sevindim canımcım,Allah yardımcın olsun ve senin ufaklık zamanını beklesin inşallah

SÜPER SÜPER SÜPEERR!!!
Allahım hiçbirimize tekrarını yaşatmasın!!! Erken ya da geç sağlıkla gelsin melekler!!!

Hadi bakalım sen de dinlenmeye ))) kıpırdadığınızı görmiim

evinize hoş geldiniz canım... dikkat et olur mu sende.. inşallah 8 Mayıstan sonrasını da görürsünüz... ne kadar çok kalırsa o kadar iyi... dinlenin bol bol..

canım İMOM diye bi hap var omega 3 hapı kilo aldırıyor dıye biliyorum. bi arkadaşımın bebeği gün de 100 gram almış o hapla.ben de ondan kullanıyorum hem de beyin gelişimini destekliyor.

canım aynı benım kardeşimdeki gibi senin durumun korkma dua et benım kardeşimde aynı böyle oldu serumlardan sonra sancılar durdu ve çocuk 41. haftada doğdu kardeşim sancı nedir unuttu normal yapamadı sezeryana aldılar.. sancıların bu şekilde geriye alınmasıda doğum tarihini uzatabiliyor kiminde moralini bozma yemene içmede bak zayıflamamaya çalış inşlh herşey daha güzel olacak

hadi bakalım bacım Allah annenden razı olsun iyiki annelerimiz var inşlh hepimizin bebekleri erken yada geç sağlıkla zamanında doğsunlar dualarımız seninle ve bebişinle

bende "arabada köfte var" yazdırayım diyorum ama millet yanlış anlar diyede korkuyorum

Hayırlara vesile olsun cnm [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

önümdeki arabanın camında "arabada köfte var" yazısı görsem ne düşünürüm acaba

Kizlaaaaaaaarr bugün benim dogum günüm..

dogum gunun kutlu olsun canım, nıce mutlu saglıklı huzurlu yıllara bebişin ve tüm ailenle

ben bı pıjama/gecelik takımı begendım canım, dün akşam denedim fılan sonra bugun topıkte gezınırken daha önce bırının de aldıgı takımı paylastıgını ve onunda markasının eros oldugu ve onu da cok begendıgım aklıma geldı, acaba aynı modeller mı dıye sabah baya bı aradım sayfaları sonra nıhayet o kişinin sen oldugunu gordum
ancak şöyle bı durum var, ben hamıle kalmadan once gıydıgım bedenle aynı denıyemedım, daha buyuk bedenlerdı denedıklerım :26: hatta gecelık neyse de pıjama buyuktu yanı 2 beden fılan, ben mi garibim acaba

baktım da benım ıstedıgım modelden o sıtede goremedım canım, bı tane buldum baska bı yerde orda da 37/38 var, ben bı buyugu 38/39 dur dıyodum ama oyle degılmıs harbıden 39/40 mış :44: normalde 38 gıyıyorum, 39/40 buyuk olur dıyosun yanı dimi ben de hanı şiş fılan olur ayaklarım rahat olsun demıstım 37 numaraya da oldugunu pufpuf soyleyınce bı buyugunu alayım dıye dusunmustum ama oyle dev gıbı olacaksa olmaz yanı, oof netten bısı begenmeye sınır oluyorum bazen ayakkabı dünyası fılan satıyodu, dun aksam bı ugradım da hep yazlıklar gelmiş, bu tip kapalı terlıklerı kaldırmıslar

dıkkat et canım kendıne, bebiş için yat dinlen güzelce, ne kadar dursa kardır Allah zamanı geldıgınde hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın

arakdaslar kılo konusudna benımde duydugum bıldıgım tum seylerı yazmıslar; yumurta, muz, pekmez fılan ben de onları bılıyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…