- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
Geçmiş olsun Canım, inşallah her şey yolunda gider.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecen nasil gecti? Sancilarin artmadi umarim.Birazdan doktor gelir inşallah nst de sancı cikmaz canım guzel haberlerini bekliyorum
Gunaydinnn guzel annelerrr:))
E M A insallah guzel haberler verirsin bugun bize
Günaydın canım... inşallah her şey yolunda ilerler...yorgun olabilirsin ama sen çaresiz değilsin... yaşadıkların kolay şeyler değil maalesef.. zamanı geldiğinde bebişi kucağına aldığında her şeyi unutacak ve bebişinle güzel anların tadını çıkaracaksın inşallah... Lütfen kendini bırakma moralini yüksek tut olur mu?
iyi hayırlı ve sağlıklı doğumlsr dilerim arkadaşım..ama ben hiç istemiyorum zaman dursun falan,aksine biran önce geçsin istiyorum..ayrıca uykusuzluk fln hiç dert değil yeter ki biran önce sağlıklı şekilde kavuşabileyim bebeğime,17 günün kalmış aaay çok kıskandım şu an
2 cm açıklıkla 1 ay geçirenler olmuş yazılmıştı canım sana hitaben..o yüzden ümit kesmek yok,Allah hayırlısını versin..umarım eve çıkış izni verilmiştir ve bebiş daha ısrar etmez yerinde durur..
günaydın bacılar EMA cığım sabır bacım dualarımız senınle
elimi sardım bilek ağrısı bel ağrısı boğaz ağrısı hepsi birbirine karıştı tek tesellim içimde kıpır kıpır mucizem kolay gelsin hepimize kıslar
canım inşallah sabaha güzel haberlerle bize dönersin taburcu olursun dualarımız seninle
herkese gunaydın
işe geldım E_M_A'nın son durumunu göreyım dıye kendımı hemen nete attım, inş gecesi güzel geçmiştir ve sabah tekrar sancı durumuna bakıcaklar demiş, inş bı sorun cıkmaz da bebişin bıraz daha sabreder canım..
benım bı arkadasımında açılması vardı, baya bı durdu oyle dıkkat et demıs doktor, evde yattı, bebiş 40. haftasında gelmedı ama zannettıklerı gıbı bı çok erken dogumu fılan da olmadımoralını yuksek tut, kendıne dıkkat et canım
kılzar EMA arkdaşımızdan haber var mı yeni gördüm ben de. bu aralar kasıklarım da böyle bir çekilme hissediyorum mesela biraz önce koltuktan kalkınca çok ağrıdı normal miki ne
güzel annem..güçlü annem....sen yaşıyorsun biliyorum biz çekmiyoruz ağrılarını ama biraz sabır canım..bebişin biraz daha büyüsün.....sonra doğduğunda poposunu ısırırz hep beraber aceleci meleğin.....ALlahtan sabır sağlık diliyorum ağrıların geçer inşallah canım...moralini yüksek tut canım....dualrımız sneinle tüm risk taşıyana taşımayan anneler ile..
amin canımmmm inşallah hep beraber....
bunada şükür ne güzel demişsin canım....inşallah şu enfeksiyonda kaybolur gider canım.....
bazısının acı/ağrı eşiği düşük oluyor. belki sizin kadar sancısı var ama daha çok acı hissediyordur. inşallah sancı çıkmaz da evde bol bol dinlenirsiniz, rahat rahat bekler bebek
İnşallah bebekleriniz vakitli ve sağlıklı gelir.
günaydın canımcım. Benim içöin bu hafta biraz yorucu geçiyor. bugün ellerimde şişme var
canım endişelenme 4 cm açıklıkla 1 hafta geçireni biliyorum ben inş. sağlığına kavuşur vakitlice bebeğini kucağına alırsın.
Bende yapacağım taç çok güzel olmuş senniki de. Bebek için ben yapamıycam çünkü oğluşum olacak
Biri bu kızı durdursun. Alışveriş manyağı oldun Pofudikkkkk
hayırlısıyla doğsun da önden geriden önemli değil tatlım. Artık baya büyüdüler endişelenmeyin doğsa da allah ın izniyle bişeycik olmaz.
aaa niye yıpratacak diyip duruyosun delinin zoruna bak..Aksine ağrıları az az bildiğin için tecrübeli olacaksın. Kötü düşünüp moralini bozma, yüksek moral bebeğin içerdeki ruh hali için çok önemli.
cnm benim hep dualarımızdasın..psikolojini anlamamız mümkün değil anca sıkıntını paylaşabiliriz ama çok şükür sancı çıkmamış inşallah bu sabahta çıkmaz 2 cm açıklık ve kanama olmasına ragmen doktorun eve gönderirse demekki çok tehlike teşkil etmicek doktor daha iyi bilir sonuçta..sende evde çook dikkat edrsin ve memelğin zamanında sağ sağlim gelir inşallah
yaaaa hamileliğimin başında baya hazırlıklara başlamıştım lohusa şerbeti için tepsim bardaklarım kapı süsüm kızım saç bantları hazırdaha yapıcak bi sürü işim var ve ben bi an önce odasının gelip şu eşyaların toparlanmasını bekliyorum ne güzel sen baya baya bitirdin cnm iyi günlerde kullansın efemiz..bu arada rüyamda eni gördüm doğum yapıodun :18: zaman daraldıkça rüyalar sıklaştı
günaydınnn çileğimm izine çıkmak muhteşem bişeyyy 3 gün evde olmak bile sana çok iyi gelicek cnm
Hepinize tek tek cevap yazmayı çok isterdım candostlarım.Ama çok yorgun ve uykusuzum.
Dün yazılanları alıntılayamadım.Alıntısını almadığım canım arkadaşlarım çok özür diliyorum.
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için.
Eve geldim çok şükür.Bugün de sancı çıkmadı nst de serumlar bayağı işe yaradı.
Doktorum bebeğin çok fazla beklemeyeceğini düşünüyor.Yapacak birşey kalmadı Allah'a tevekkül edip bekleyecez dedi.
Bebeğimin benimle geçirdiği her saniye çok önemli şu an.
Bu arada oğlum 4 gün önce ki kilosuyla aynı çıktı.Kilo alması için neler yemeliyim canlar bilginiz var mı?
Ben bu zamana kadar 5 kilo almıştım.15 gün önce hastanede yattığım hafta 2 kilo verdim tekrar.
Ve yine kilo vermeye devam.Dün 4 ten sonra bişey yedirmemişti sezeryana alırım diye acaba o da mı etkiledi oğlumun kilosunu.
Hepinizi öpüyor ve çok seviyorum.İyi ki varsınız.Şimdi uyku vakti oğlumla.