2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ema ve feyza Allah yardimciniz olsun bebekleriniz saglikli zamanli dogsun insallah dualarimiz sizinle. Kendinize cok dikkat edin. Anne karnindaki bir gun bile cok onemli bebekler icin
Bacilar neden bilmiyorum ama su anda karnimda asiri agri var....
Vede bayilma hissi var
Hic boyle olmamistim

Ailenle birlikte nice senelere cann im

Canim simdi nasilsin. Doktora git bence ihmal etme sakin kendini. Kayinvaliden yaninda di mi

canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine Rabbim senide bebişimizide korusun inşallah.

EMA ve Feyza sizin adınıza sevındım. insallah hersey yolunda gider bebişleriniz Allahın izniyle saglıklı hayırlı dünyaya gelir.moralinizi yuksek tutun lütfen. Can doğum günün kutlu olsun saglıkla nice yaşlara...

Sayfalar yine ucmus gitmis. Ema ve fyza okudugum kadariyla bugun iyi haberlerle gelmissiniz.Allahim devamini nasip etsin insAllah. Kizlar size bisey sorcam bugun daha bi farkettim sanki karnim asagiya dusmus gibi onceden daha yukardan siskindi endiselendim yaaa . Boyle olan varmi yada nedenini bilen evhamlandim yine (

Tesekkür ederim canım

kızlar bebişler dogduğunda (insallah hayırlı saglıklı ) göbek bagı düşene kadar yıkanmayacak ya işte o süreçte günlük vücut temizliğini neyle yapmayı düşünüyorsunuz? onun için bisey almak gerekıyor mu ?

benım hep asagıda sankı ya. hatta kızlar yazıyoya kaburgalarımda baskı var falan dıye bende hıc yok hep göbek delığı cevresınde hıssedıyorum. bilmem doktor randevum var cuma bakalım. gercı benım baslarda plesanta asagıdaydıya belkıde ondandır :44:

Benim hersey iyiydide son gunlerde gariplesmeye basladim anlamadim yani benimde kontrol haftaya bakalim ne dicek

Benim hersey iyiydide son gunlerde gariplesmeye basladim anlamadim yani benimde kontrol haftaya bakalim ne dicek

bebeğin pozisyonunu almıştır belki ondandır. ben de hiç kaburgalarımda hissetmedim hatta annem farketti aşaı düştüğünü senin haftandayken kontrole gittiğğimde dodktor pozisyonunu almış dedi

Benim plasenta da hep aşağıya yakın ama kaburgalarım fena ağrıyor baskıdan. Sanırım bu biraz da iç karnımın darlığından oluyor olabilir. Derler ya kiminin iç karnı geniş kiminin dardır diye, ondan sanırım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de de mide yanması vardı çok fena ki biz de ırsi olarak reflü var. hiçbir şey fayda etmiyordu. bir gün evde su bitmişti ve ben de o gün su yerine gün boyu, soda içtim şu özkaynakın litrelik şişesi var ya, bitirdim onu ve ondan sonra yaklaşık bir hafta hiç şikayetim olmadı elh.
ama öylle bi şişe falan kar etmiyo litreliği gün içinde bitiriyorum 4-5 gün rahat ediyorum.

ama bu deneme yanılma yötemi sonuçta herkeste hrşey aynı etkiyi vermiyo. Allah kolaylık versin mide yanması bezdiriyo walla

belkıde kımbilir:44: bi sorun olmasında nasıl duruyorlarsa dursunlar dımı ama

bakalım sonuçları paylasırız. bi problem yoktur bence dedımya benım hep bıra asagıda sankı.

ema cığım bebeğin kilo alması için;
benim eltimin doktoru bebeği kilolu olduğu için ona yeşilliği özellikle marulu yasaklamıştı (acayip yiyordu)
bi arkadaşımın da bebeği zayıfmış dr uyarmış ve arkadaşım iki kontrol arasınsa hiç yemediğim kadar çok meyve yedim demişti. 2-3 haftada kendisi 1 kilo almış bunun 850 gr direk bebeğe gitmişti

Ben 35 haftalik degilim ama cok uzun zmndir uyku problemim var 25. Haftadan beri uykuya hasretim geceleri mudur gibi ayaktayim ve sinirlerim iyce bozuldu bu yuzden..
Bebek dogduktan sonra uyumak dahada guclesicek Allah yardimcimiz olsun... yinede firsat buldukca uyuyamasaniz bile ayaklarinizi uzatip bol bol dinlenin..

Bende artik kavusmak istiyorum minigime
Ama son haftalar, gunler en zor olanmis vakit gecmel bilmiyor bir turlu önceden haftalar su gibi akardı gibi suan saatler bile gecmiyor sanki
Yuruyememe agirlik siskinlik uykusuzluk derken biticek insallah yeterki saglikla gelsin minik kuzular.

Son düzenleme:
bacım pufpufun dediği gibi kıskandım maşlh az kalmıs bizlerde varalım o günlereeee

Bizim topikteki 5 kisi annee oldu bende onlari kiskandim valla 4 u bugun dogurdu... ne guzel bebisleri kucaklarindadir simdi darisi basimiza insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…