Hepinize tek tek cevap yazmayı çok isterdım candostlarım.Ama çok yorgun ve uykusuzum.
Dün yazılanları alıntılayamadım.Alıntısını almadığım canım arkadaşlarım çok özür diliyorum.
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için.
Eve geldim çok şükür.Bugün de sancı çıkmadı nst de serumlar bayağı işe yaradı.
Doktorum bebeğin çok fazla beklemeyeceğini düşünüyor.Yapacak birşey kalmadı Allah'a tevekkül edip bekleyecez dedi.
Bebeğimin benimle geçirdiği her saniye çok önemli şu an.
Bu arada oğlum 4 gün önce ki kilosuyla aynı çıktı.Kilo alması için neler yemeliyim canlar bilginiz var mı?
Ben bu zamana kadar 5 kilo almıştım.15 gün önce hastanede yattığım hafta 2 kilo verdim tekrar.
Ve yine kilo vermeye devam.Dün 4 ten sonra bişey yedirmemişti sezeryana alırım diye acaba o da mı etkiledi oğlumun kilosunu.
Hepinizi öpüyor ve çok seviyorum.İyi ki varsınız.Şimdi uyku vakti oğlumla.
Ema ve feyza Allah yardimciniz olsun bebekleriniz saglikli zamanli dogsun insallah dualarimiz sizinle. Kendinize cok dikkat edin. Anne karnindaki bir gun bile cok onemli bebekler icinMerhaba kızlar evime geldim cok şükür sabah da nst ye girdim 2 kere Dr cok dikkat etmen gerek nidilat içmene rağmen hala düşük de olsa sancın var artık yatcaksın biri de sana bakcak dedi saolsn annem bu görevi üstlendi ben de doğum iznine girdim artık şimdi tek Amacımz 8mayısı görebilmek bu arada gecmiş olsn mesajlarınz ve güzl dileklerinziçin cok saolun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bacilar neden bilmiyorum ama su anda karnimda asiri agri var....
Vede bayilma hissi var
Hic boyle olmamistim
Ailenle birlikte nice senelere cann im
Bacilat simdide feci sekilde rahmimde agri hissediyorum...
Umarim dogum sancisi degildir...
Ne yapsam ki gecse...
Offff korkuyorum karnim belim birden neden boyle oldu anlamis ddgilim..mm
Allah (c.c.) rizasi icin dua edin bacilar...
Agriyi gecirmeye calisacagim daha cok erken dogmasi icin...
Ben cikiyorum girmem bir sure banyo yapabilirsem yapayim yalanci sanci ise gecermis...
Ins. Oyledir.
canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine Rabbim senide bebişimizide korusun inşallah.Merhaba kızlar evime geldim cok şükür sabah da nst ye girdim 2 kere Dr cok dikkat etmen gerek nidilat içmene rağmen hala düşük de olsa sancın var artık yatcaksın biri de sana bakcak dedi saolsn annem bu görevi üstlendi ben de doğum iznine girdim artık şimdi tek Amacımz 8mayısı görebilmek bu arada gecmiş olsn mesajlarınz ve güzl dileklerinziçin cok saolun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
EMA ve Feyza sizin adınıza sevındım. insallah hersey yolunda gider bebişleriniz Allahın izniyle saglıklı hayırlı dünyaya gelir.moralinizi yuksek tutun lütfen. Can doğum günün kutlu olsun saglıkla nice yaşlara...
Sayfalar yine ucmus gitmis. Ema ve fyza okudugum kadariyla bugun iyi haberlerle gelmissiniz.Allahim devamini nasip etsin insAllah. Kizlar size bisey sorcam bugun daha bi farkettim sanki karnim asagiya dusmus gibi onceden daha yukardan siskindi endiselendim yaaa . Boyle olan varmi yada nedenini bilen evhamlandim yine(
:))) di me bir de o var :)) yolda görmiim köftene salça olurum :) sev benim için de köfteni :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hahahha guldurdun beni aksam aksammm Allahta seni guldursunnnn hahahah dogru bakkk oyle sanabilirler hahah:))))
benım hep asagıda sankı ya. hatta kızlar yazıyoya kaburgalarımda baskı var falan dıye bende hıc yok hep göbek delığı cevresınde hıssedıyorum. bilmem doktor randevum var cuma bakalım. gercı benım baslarda plesanta asagıdaydıya belkıde ondandır :44:
Benim hersey iyiydide son gunlerde gariplesmeye basladim anlamadim yani benimde kontrol haftaya bakalim ne dicek
sevin benim köftemi
benım hep asagıda sankı ya. hatta kızlar yazıyoya kaburgalarımda baskı var falan dıye bende hıc yok hep göbek delığı cevresınde hıssedıyorum. bilmem doktor randevum var cuma bakalım. gercı benım baslarda plesanta asagıdaydıya belkıde ondandır :44:
vallahi mahvoldum arada yanıyordu ama şimdi resmen ateşler çıkıyo sanki boğazıma doğru elma falan yiyorum biraz geçio sonra tekrar başlıo inşallah dediğin gibi çabucak geçer..ya anneminde çok yanarmış ama ben sapsarı iki tel saçla doğmuşum keltoş keltoş ablamdada zerre yanması olmamış kömür gibi nerdeyse ensede kıvrılıyormuş saçları..sanırım saçla değilde tatlım bebek büyüdükçe midemize baskı yapıyor yada yediklerimiz bize iyi gelmiyor inşallah bi çözüm buluruz ben bulur birinden duyar ve geçirirsem sanada mutlaka yazarım :)
Benim plasenta da hep aşağıya yakın ama kaburgalarım fena ağrıyor baskıdan. Sanırım bu biraz da iç karnımın darlığından oluyor olabilir. Derler ya kiminin iç karnı geniş kiminin dardır diye, ondan sanırım
Benim hersey iyiydide son gunlerde gariplesmeye basladim anlamadim yani benimde kontrol haftaya bakalim ne dicek
sevin benim köftemi
Cooook severiz kiiSevmez miyiz ? :)
Hepinize tek tek cevap yazmayı çok isterdım candostlarım.Ama çok yorgun ve uykusuzum.
Dün yazılanları alıntılayamadım.Alıntısını almadığım canım arkadaşlarım çok özür diliyorum.
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için.
Eve geldim çok şükür.Bugün de sancı çıkmadı nst de serumlar bayağı işe yaradı.
Doktorum bebeğin çok fazla beklemeyeceğini düşünüyor.Yapacak birşey kalmadı Allah'a tevekkül edip bekleyecez dedi.
Bebeğimin benimle geçirdiği her saniye çok önemli şu an.
Bu arada oğlum 4 gün önce ki kilosuyla aynı çıktı.Kilo alması için neler yemeliyim canlar bilginiz var mı?
Ben bu zamana kadar 5 kilo almıştım.15 gün önce hastanede yattığım hafta 2 kilo verdim tekrar.
Ve yine kilo vermeye devam.Dün 4 ten sonra bişey yedirmemişti sezeryana alırım diye acaba o da mı etkiledi oğlumun kilosunu.
Hepinizi öpüyor ve çok seviyorum.İyi ki varsınız.Şimdi uyku vakti oğlumla.
Bebek dogduktan sonra uyumak dahada guclesicek Allah yardimcimiz olsun... yinede firsat buldukca uyuyamasaniz bile ayaklarinizi uzatip bol bol dinlenin..Ben 35 haftalik degilim ama cok uzun zmndir uyku problemim var 25. Haftadan beri uykuya hasretim geceleri mudur gibi ayaktayim ve sinirlerim iyce bozuldu bu yuzden..
Bende artik kavusmak istiyorum minigime
iyi hayırlı ve sağlıklı doğumlsr dilerim arkadaşım..ama ben hiç istemiyorum zaman dursun falan,aksine biran önce geçsin istiyorum..ayrıca uykusuzluk fln hiç dert değil yeter ki biran önce sağlıklı şekilde kavuşabileyim bebeğime,17 günün kalmış aaay çok kıskandım şu an
2 cm açıklıkla 1 ay geçirenler olmuş yazılmıştı canım sana hitaben..o yüzden ümit kesmek yok,Allah hayırlısını versin..umarım eve çıkış izni verilmiştir ve bebiş daha ısrar etmez yerinde durur..
bacım pufpufun dediği gibi kıskandım maşlh az kalmıs bizlerde varalım o günlereeee
belkıde kımbilir:44: bi sorun olmasında nasıl duruyorlarsa dursunlardımı ama
bakalım sonuçları paylasırız. bi problem yoktur bence dedımya benım hep bıra asagıda sankı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?