Ve doktora gittik hersey cok iyi dedi 2 kilo olmus dedi ama ultrasyona pazar gunu gidicezz iste bnm findikim masallah diyin kizlar )) hersey cok iyiymisss sukur..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın ..günaydın...günaydın......mutlu musmutlu huzurlu güzel günler bizimle olsun....
Ve doktora gittik hersey cok iyi dedi 2 kilo olmus dedi ama ultrasyona pazar gunu gidicezz iste bnm findikim masallah diyin kizlar )) hersey cok iyiymisss sukur..
canım yumurta, yeşil sebze ve meyve, süt, ceviz, badem, pekmez, boza, balık, et şuan aklıma bunlar geliyor canım... inşallah uzun bi süre daha seninle beraber olur canım...
merhaba güzel annelerr yazamadım kaç gündür pazartesi günü kontrolümüz vardı minik kızım 2 kilo olmuş nst ye girdik ilk defa çikolata yedim beklerken aman allahım kıpır kıpır coştu bizimki hemşire dedi sesleri sevmedi herhaldesevmezmi sesleri her müzikte coşuoruz biz annesinin minik kızı az kaldı kavuşmamıza gel haziran geeell geell gelll geellllllll
ellerinize sağlık canım çok güzel olmuşlar
doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişinle ve eşinle canım benim
canım benim eve döndüğünüze çok sevindim Rabbim bebişini de sağlıklı bir şekilde ve tabi zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah
kilo yapacak şeyler olarak sabahları bir yumurta,süt mutlaka ye ve gün içerisinde portakal suyu falan bebeğin kilosunu arttırdığı söyleniyor.Aslına bakarsan doğal olan her şeyi yemeye çalış çünkü şuanda sen enerji de kaybettin
Geçmiş olsun cnm.inşallah bebeğin birazdaha sabreder üzmez annesini..:)cnm sabahları aç karnına pekmez iç,muz,badem,fındık,ceviz,yumurta,ye bol bol...birde son aylar balık yağı kullanıyorlar doktoruna sorarak alabilirsin...size iyi uykular cnm..bol bol dinlenin.
maşallah ikinizede annesi :)
canımızsın..senle beraber yaşıyor herşeyi paylaşıyoruz..Allah yardımcın olsun diyorum bikez daha..
bebiş için muz baya kilo aldırır diyorlar,dene istersen..
ve inanıyorum ki Allah ne zaman derse ve hayırlı görürse o zaman gelicek bebişin ve sağlıklı olucak inşallah..zaten haftan iyi canım,sorun olmayacak Allah'ın izniyle..
sancının çıkmamasına sevindim canım.....süt-muz-bebe bisküvisi....ama kilo almasından çok sağlıklı olması önemli canım kuzunun.....bol dinlenme zaten iyi gelir ikinizede...kan yapıcı şeyler ye daha çok canım...vitamin vs kullanıyorsan devam et canım..kilodan çok sağlığı önemli
Merhaba kızlar evime geldim cok şükür sabah da nst ye girdim 2 kere Dr cok dikkat etmen gerek nidilat içmene rağmen hala düşük de olsa sancın var artık yatcaksın biri de sana bakcak dedi saolsn annem bu görevi üstlendi ben de doğum iznine girdim artık şimdi tek Amacımz 8mayısı görebilmek bu arada gecmiş olsn mesajlarınz ve güzl dileklerinziçin cok saolun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şükürler olsunn!! Hepiniz hep dualarımızdasınız!!
İnşallah sağlıkla gelsin de, varsın erken gelsin :) herkes sabırsızlanmaya başladı zaten gelmelerini beklioruz 4 gözle :) geliştirici iğnelerini de olmuşsundur, gerisi detay))
Canım 1 hafta içinde bile kiloda farkettiren şey: KEÇİBOYNUZU PEKMEZi!! Yakın arkadaşlarım tarafından tecrübeyle sabit :)))
canım İMOM diye bi hap var omega 3 hapı kilo aldırıyor dıye biliyorum. bi arkadaşımın bebeği gün de 100 gram almış o hapla.ben de ondan kullanıyorum hem de beyin gelişimini destekliyor.
canım aynı benım kardeşimdeki gibi senin durumun korkma dua et benım kardeşimde aynı böyle oldu serumlardan sonra sancılar durdu ve çocuk 41. haftada doğdu kardeşim sancı nedir unuttu normal yapamadı sezeryana aldılar.. sancıların bu şekilde geriye alınmasıda doğum tarihini uzatabiliyor kiminde moralini bozma yemene içmede bak zayıflamamaya çalış inşlh herşey daha güzel olacak
kızlar bebişler dogduğunda (insallah hayırlı saglıklı) göbek bagı düşene kadar yıkanmayacak ya işte o süreçte günlük vücut temizliğini neyle yapmayı düşünüyorsunuz? Onun için bisey almak gerekıyor mu ?
maşallah ikinizede annesi :)
oh maşallah sübhanallah kocaman bebiş olmuş benım karnımda öyle füze gibi
önümdeki arabanın camında "arabada köfte var" yazısı görsem ne düşünürüm acaba
dogum gunun kutlu olsun canım, nıce mutlu saglıklı huzurlu yıllara bebişin ve tüm ailenle
ben bı pıjama/gecelik takımı begendım canım, dün akşam denedim fılan sonra bugun topıkte gezınırken daha önce bırının de aldıgı takımı paylastıgını ve onunda markasının eros oldugu ve onu da cok begendıgım aklıma geldı, acaba aynı modeller mı dıye sabah baya bı aradım sayfalarısonra nıhayet o kişinin sen oldugunu gordum
ancak şöyle bı durum var, ben hamıle kalmadan once gıydıgım bedenle aynı denıyemedım, daha buyuk bedenlerdı denedıklerım :26: hatta gecelık neyse de pıjama buyuktu yanı 2 beden fılan, ben mi garibim acaba
baktım da benım ıstedıgım modelden o sıtede goremedım canım, bı tane buldum baska bı yerde orda da 37/38 var, ben bı buyugu 38/39 dur dıyodum ama oyle degılmıs harbıden 39/40 mış :44: normalde 38 gıyıyorum, 39/40 buyuk olur dıyosun yanı dimiben de hanı şiş fılan olur ayaklarım rahat olsun demıstım 37 numaraya da oldugunu pufpuf soyleyınce bı buyugunu alayım dıye dusunmustum ama oyle dev gıbı olacaksa olmaz yanı, oof netten bısı begenmeye sınır oluyorum bazen ayakkabı dünyası fılan satıyodu, dun aksam bı ugradım da hep yazlıklar gelmiş, bu tip kapalı terlıklerı kaldırmıslar
dıkkat et canım kendıne, bebiş için yat dinlen güzelce, ne kadar dursa kardırAllah zamanı geldıgınde hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın
arakdaslar kılo konusudna benımde duydugum bıldıgım tum seylerı yazmıslar; yumurta, muz, pekmez fılan ben de onları bılıyorum :26:
kızlar mide yanmasına uyguladığınız bir çözüm varmı bana önerseniz inanılmaz acı çekiyorum
Tekrar geçmiş olsun Canım, her sabah eğer yiyebiliyorsan mutlaka bir haşlanmış yumurtan olsun. Benim dr um çok önemli hem protein hem kalsiyum içeriyor demişti. Onun dışında balık ve kırmızı et mutlaka hafta 2 şer yemelisin de demişti. Sen de bebişinin doğumuna kadar bunlara özen göster istersen. Her gün de ya bir tabak makarna, ya bir tabak pilav ya da bir tabak bulgur pilavın olsun demişti. Bir de yeşil mercimek ve nohut her hafta birinden birini yemelisin demişti.
Umarım vakitlice sağ salim kucaklarız hepimiz bebeişlerimizi... Çok öpüyorum ve dua ediyorum sizin ve hepimiz için....
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ema ve feyza Allah yardimciniz olsun bebekleriniz saglikli zamanli dogsun insallah dualarimiz sizinle. Kendinize cok dikkat edin. Anne karnindaki bir gun bile cok onemli bebekler icin
Canim simdi nasilsin. Doktora git bence ihmal etme sakin kendini. Kayinvaliden yaninda di mi
EMA ve Feyza sizin adınıza sevındım. insallah hersey yolunda gider bebişleriniz Allahın izniyle saglıklı hayırlı dünyaya gelir.moralinizi yuksek tutun lütfen. Can doğum günün kutlu olsun saglıkla nice yaşlara...
Sayfalar yine ucmus gitmis. Ema ve fyza okudugum kadariyla bugun iyi haberlerle gelmissiniz.Allahim devamini nasip etsin insAllah. Kizlar size bisey sorcam bugun daha bi farkettim sanki karnim asagiya dusmus gibi onceden daha yukardan siskindi endiselendim yaaa . Boyle olan varmi yada nedenini bilen evhamlandim yine(
merhaba güzel annelerr yazamadım kaç gündür pazartesi günü kontrolümüz vardı minik kızım 2 kilo olmuş nst ye girdik ilk defa çikolata yedim beklerken aman allahım kıpır kıpır coştu bizimki hemşire dedi sesleri sevmedi herhaldesevmezmi sesleri her müzikte coşuoruz biz annesinin minik kızı az kaldı kavuşmamıza gel haziran geeell geell gelll geellllllll
ema cığım bebeğin kilo alması için;
benim eltimin doktoru bebeği kilolu olduğu için ona yeşilliği özellikle marulu yasaklamıştı (acayip yiyordu)
bi arkadaşımın da bebeği zayıfmış dr uyarmış ve arkadaşım iki kontrol arasınsa hiç yemediğim kadar çok meyve yedim demişti. 2-3 haftada kendisi 1 kilo almış bunun 850 gr direk bebeğe gitmişti
Allah (c.c.) razi olsun bacim cok sukur iyiyim....
Yalanci sanciymis cok sukur....
Tamam normalde de surekli olur sancim ama boyle rahmimde karnimda ve belimde ayni anda ilk defa oldu....
Anammmmm ben nasil normal doguracam bu cektigim sancilar simdilik devede kulak bile degil :26:
Kizlar iyi geceler dayanamayip acile gittim nst ye girdim. Hersey normal cikti sancim yoktu. Ultrasondada bebege bakti suyuma bakti normal dedi . En son gobegimin biras asagiya indigini soyledim doktorda istersen vajinal muayene yapalim dedi acilma varmi diye bende istemedim cunku dogum yapan bi arkadasim eger ken yada herhangi bir vajinal akintin yoksa alttan muayene yaptirma dedi ne kadar dogru bilmiyorum ama onundedigine uydum yaptirmadim. Bu rahim uzunluguna yada acilmasina nasil bakiliyor hicbi fikrim yok .....
Merhaba kizlar. Hic vaktim yok gecerken bi ugrayayim dedim
Kizimi uyutmam lazim sonra dogru doktora. Fena oksuruyo yine atlatamadi gitti cocuk. Hep bu ciceklerin polenlerin yüzünden
Görüşürüüüüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?