2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ve doktora gittik hersey cok iyi dedi 2 kilo olmus dedi ama ultrasyona pazar gunu gidicezz iste bnm findikim masallah diyin kizlar )) hersey cok iyiymisss sukur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oh maşallah sübhanallah kocaman bebiş olmuş benım karnımda öyle füze gibi

merhaba güzel annelerr yazamadım kaç gündür pazartesi günü kontrolümüz vardı minik kızım 2 kilo olmuş nst ye girdik ilk defa çikolata yedim beklerken aman allahım kıpır kıpır coştu bizimki hemşire dedi sesleri sevmedi herhaldesevmezmi sesleri her müzikte coşuoruz biz annesinin minik kızı az kaldı kavuşmamıza gel haziran geeell geell gelll geellllllll

canım yumurta, yeşil sebze ve meyve, süt, ceviz, badem, pekmez, boza, balık, et şuan aklıma bunlar geliyor canım... inşallah uzun bi süre daha seninle beraber olur canım...

İnşallah canım.Ne kadar benimle olursa o kadar iyi.Doktorum bırak haftaları birkaç günü bile kar sayıyor artık :)
Yazdıklarından yemeğe çalışacam inşallah canım çok sağol

merhaba canım... maşallah prensese...

Amin canımmm.İnşallah hepimiz zamanında hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz bebişlere.
Hemde ne enerji kaybı ben zayıfladıkça oğlumda zayıflamış herhalde.
Sezeryana alabilirim birşey yeme deyince 16 saat kadar aç kaldık oğlumla.
Portakal suyunu da çok severim sağol canım

Allah razı olsun canımmm.
Balık yağını sormayı iyi hatırlattın çok sağol canım bu gittiğimde sorayım inşallah

Merhaba kizlar. Hic vaktim yok gecerken bi ugrayayim dedim
Kizimi uyutmam lazim sonra dogru doktora. Fena oksuruyo yine atlatamadi gitti cocuk. Hep bu ciceklerin polenlerin yüzünden
Görüşürüüüüz

Sizde benim canımsınız.Desteğiniz öyle iyi geliyor ki Allah hepinizden razı olsun canım arkadaşım.
Babam öyle bir karışım yapıyor ki 2 gündür tosuncuk olacak bizim ki yakında :)
Rabbime emanet canım o hakkımızda en hayırlısını bilendir

Bebe bisküvisi miiii...Bayılırımmm :)
Haklısın canım sağlıklı olması çok daha önemli.
Yediklerime daha çok dikkat etmeliyim bundan sonra.
Çok teşekkürler çileğimmmm

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah zamınında hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebişine.
Bol bol dinlen Allah razı olsun annelerden her fedakarlığı yapıyorlar bizler için

Allah razı olsun canım dualarınız sayesinde gelmedi belki de oğlum.İyi ki varsınız.
Ciğer geliştirici iğneyi 15 gün önce yine hastaneye yattığımda olmuştum canım.
Pekmezle aram iyi olmasa da bebiş için katlanabilirim çok sağol canımmm

canım İMOM diye bi hap var omega 3 hapı kilo aldırıyor dıye biliyorum. bi arkadaşımın bebeği gün de 100 gram almış o hapla.ben de ondan kullanıyorum hem de beyin gelişimini destekliyor.

Maşallah arkadaşının bebeğine canım günde 100 gr alsa benim çok tam bir tosuncuk olur :)
Senin bebeğinin gelişimi nasıl peki.Ne kadardır kullanıyorsun canım

Kardeşinin açılması falan var mıydı peki canım.
Ayrıca yeğeninin erken gelmemesine çok sevindim.
İnşallah hepimiz için herşey çok daha güzel olur canım çok sağol desteğin için

merhaba sizin ilk bebeğiniz galiba, göbek bağı çıkıncaya kadar yıkanmaz olurmu ?
Göbeğine dikkat ederek yıkanır , zaten yıkanmak zorunda 15 günde düşende benim kızımın öyle oldu mesala ama ben hergün yıkadım,
haziran ayında 15 gün bebeği yıkamazsan hayatta uyutamazsın huysuz olur.
Ben kızımı her gün yıkardım o zaman çok güzel uyuyor.
Göbeğine dikkat ettikten sonra hergün yıkayabilirsin.

Amin canımmm Allah razı olsun.
Hepiniz sağolun verdiğiniz bilgiler için canımmm

kızlar mide yanmasına uyguladığınız bir çözüm varmı bana önerseniz inanılmaz acı çekiyorum

Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer Rabbim şifa versin.

Yumurtayı hergün yemeğe dikkat ediyorum canım.
Ette yiyorum ama balığı çok sevmeme rağmen hamilelikten sonra yemeyi bırak görmek bile istemiyorum.
Daha çok dikkat etmeliyim bundan sonra yediklerime.Bilgiler için çok teşekkür ederim.
Bende çok öpüyorum.Duaların için Allah razı olsun canım benim.Teyzelerinin duasıyla bekleyecek oğlum inşallah

Allah razı olsun canımmm.Dualarınız çok iyi geliyor bize.
Sizde benim dualarımdasınız inan ki.
Bu arada dün doğum gününmüş.Alıntıda gördüm biraz önce.
Eşinle evlatlarınla ve tüm sevdiklerinle nice nice mutlu sağlıklı güzel günler diliyorum inşallah

Çok sağol canım.Temennilerin hepimizin bebişleri için geçerli

Amin canımmm.Allah razı olsun

Ve doktora gittik hersey cok iyi dedi 2 kilo olmus dedi ama ultrasyona pazar gunu gidicezz iste bnm findikim masallah diyin kizlar )) hersey cok iyiymisss sukur..

ikinizede kocaman maşallah arkadaşlar..hep böyle güzel haberler almak nasip olsun son ana dek

Ooo maşallah ne güzel kilo almış bebiş
Bol bol meyve ve marul yiyoruz o zaman.
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için

Bir önce ki yazını okuyunca çok korktum ama çok şükür geçmiş sancın canım

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.
Rahim ağzı uzunluğu karından ultrasonla ölçülüyor canım

Maşallah fındığına canımmm

Maşallah size canımmm

Merhaba kizlar. Hic vaktim yok gecerken bi ugrayayim dedim
Kizimi uyutmam lazim sonra dogru doktora. Fena oksuruyo yine atlatamadi gitti cocuk. Hep bu ciceklerin polenlerin yüzünden
Görüşürüüüüz

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah bir an önce atlatır prenses

Ay ben de geçen kanamam olduğunda sabah 5 ten öğlene kadar hastanedeydim. Saat 11 gibi ikinci NST yi çektiler ama ben o saate kadar açtım, hemşire browni verdi bari bir şey girsin mideme diye :) ay benim kız bir coştu bir coştu anlatamam :)
Bir de şu NST yi bağladıklarında o cihazların olduğumyerlere bir vuruyor, babası kılıklı sıkıntıya gelemiyor zilli :) hemen kaçıyor onların altından :)
Bu bebişlerimiz akıllı bıdık olacaklar sanırım :)
Hayırlısıyla sağlıkla kucaklayalım ve sağlıkla hayırlısıyla da büyütebilelim...
Kaç gündür haberlerde denk geldiğim küçük yaştaki çocukların ölümleri çok endişendiriyor beni
Rabbim tüm evlatları ana babalarına bağışlasın inşallah...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar,
Bugün çok işm var, ütüler, yıkanan çamaşırlar vs. İki ütü 10 dk mola, 1/2 sepet çamaşır as 10 dk mola :)
Dr a kalsa sadece WC ye kalkacakmışım ama oturamam ki o kadar iş varken :) ben çok yaramaz bir anneyim :)
Zillim de ben oturunca hemen başlıyor tepiklerine :) kadın otur da az rahat edelim diyor sanki
İşte böyle bugün iş güç zamanı, kuvvet bulursam süpürge de açayım diyorum eşimden ve annemden gizli :)
Bakalım, gücümüz nelere yetecek :)
Hepinşze sevgiler, öpüyorum koccaman :)
Bebişlerinizi de benim için sevin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…