Cok saol canm tüm arkadaslar cok saolun iyiki varsınızEMA ve Feyza sizin adınıza sevındım. insallah hersey yolunda gider bebişleriniz Allahın izniyle saglıklı hayırlı dünyaya gelir.moralinizi yuksek tutun lütfen. Can doğum günün kutlu olsun saglıkla nice yaşlara...
Sayfalar yine ucmus gitmis. Ema ve fyza okudugum kadariyla bugun iyi haberlerle gelmissiniz.Allahim devamini nasip etsin insAllah. Kizlar size bisey sorcam bugun daha bi farkettim sanki karnim asagiya dusmus gibi onceden daha yukardan siskindi endiselendim yaaa . Boyle olan varmi yada nedenini bilen evhamlandim yine(
Cok saol canm tüm arkadaslar cok saolun iyiki varsınız
Açıkcası canm bana da pazar günü görümcem dedi senn karnın aşağıda mı ne bilmem ki dedim her neyse hafif sancı vardı sonra pazt gecesi belim ağrıdı ve ben de farkettim aşağıda oldgunu
salı sabah da Dr giderken vajinama bucak saplanıyor gibi oldu ve hStanede yattm artık hep yatarak gecrcm 35 e kadar riskli cnkü benden sana tavsiye ağır kaldrma sancın artarsa özellikle vajinaya doğru hemen Dr a git cnkü senn hissetmedgn sancılar da olabilir nst de görülür ve erken tedavi olup bebeğin gelmesini önlersiniz umarım açıklayıcı olmstr
belkıde kımbilir:44: bi sorun olmasında nasıl duruyorlarsa dursunlardımı ama
bakalım sonuçları paylasırız. bi problem yoktur bence dedımya benım hep bıra asagıda sankı.
bebeğin pozisyonunu almıştır belki ondandır. ben de hiç kaburgalarımda hissetmedim hatta annem farketti aşaı düştüğünü senin haftandayken kontrole gittiğğimde dodktor pozisyonunu almış dedi
Allah (c.c.) razi olsun bacim cok sukur iyiyim....Ema ve feyza Allah yardimciniz olsun bebekleriniz saglikli zamanli dogsun insallah dualarimiz sizinle. Kendinize cok dikkat edin. Anne karnindaki bir gun bile cok onemli bebekler icin
Canim simdi nasilsin. Doktora git bence ihmal etme sakin kendini. Kayinvaliden yaninda di mi
Allah (c.c.) razi olsun bacim cok sukur iyiyim....
Yalanci sanciymis cok sukur....
Tamam normalde de surekli olur sancim ama boyle rahmimde karnimda ve belimde ayni anda ilk defa oldu....
Anammmmm ben nasil normal doguracam bu cektigim sancilar simdilik devede kulak bile degil :26:
kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.ben ufak bi beşik almıştım ilk 6 ay için.ona cibinnik yaptırmak istiyorum fakat aparatından bulamıyorum.Eki Görüntüle 1073209 beşiğim bu yaptırmak istediğim cibinniğin fotosu da Eki Görüntüle 1073215 bu.bunun için küçük düz bir cibinik aparatına ihtiyacım var fakat nettekiler hep ne dogru yani büyük beşikler için.siz böyle bişey yaptırdınız mı bilgisi olan var mı nerde ulabilirim acaba
sabah akşam ölçüyorum tansiyonumu en fazla 14-7 çıkıyor yediklerim eğer biraz tuzlu yada hamur işi bişey yemişsem diyet yapıyorum zaten gebelik şekerimde var o yüzden şimdi çok yükselmiyor tansiyonum arada yükselmeler için vermiyorlar galiba ilaç
pijamalarım.com dıye bı yerden almıs canım,ama işte bedne konusudna çilekle konusmak lazım bı, gelsin de danışalım bi; normalde kac beden gıyıyo, bunları kac beden aldı, gecelıkle pıjamayı aynı beden mı aldı :26: ben mesela pıjama uzıerme yapışınca hıc rahat edemem, normalde de beni boyle darlamaması lazım, bırazcık bol olsun ısterım
Tamam normalde de surekli olur sancim ama boyle rahmimde karnimda ve belimde ayni anda ilk defa oldu....
Anammmmm ben nasil normal doguracam bu cektigim sancilar simdilik devede kulak bile degil :26:
Rahim uzunluğu mesafesi ultrason ile görülüyor canm Dr önemli bişey görmediyse sana söylememiştirKizlar iyi geceler dayanamayip acile gittim nst ye girdim. Hersey normal cikti sancim yoktu. Ultrasondada bebege bakti suyuma bakti normal dedi . En son gobegimin biras asagiya indigini soyledim doktorda istersen vajinal muayene yapalim dedi acilma varmi diye bende istemedim cunku dogum yapan bi arkadasim eger ken yada herhangi bir vajinal akintin yoksa alttan muayene yaptirma dedi ne kadar dogru bilmiyorum ama onundedigine uydum yaptirmadim. Bu rahim uzunluguna yada acilmasina nasil bakiliyor hicbi fikrim yok .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?