2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cok saol canm tüm arkadaslar cok saolun iyiki varsınız

Açıkcası canm bana da pazar günü görümcem dedi senn karnın aşağıda mı ne bilmem ki dedim her neyse hafif sancı vardı sonra pazt gecesi belim ağrıdı ve ben de farkettim aşağıda oldgunu
salı sabah da Dr giderken vajinama bucak saplanıyor gibi oldu ve hStanede yattm artık hep yatarak gecrcm 35 e kadar riskli cnkü benden sana tavsiye ağır kaldrma sancın artarsa özellikle vajinaya doğru hemen Dr a git cnkü senn hissetmedgn sancılar da olabilir nst de görülür ve erken tedavi olup bebeğin gelmesini önlersiniz umarım açıklayıcı olmstr

Cok saol canm tüm arkadaslar cok saolun iyiki varsınız

ne demek moraller yüksek bebişler mutlu olsun yeter ki. bende gebelıgın ortasında cok kotu bı süreçten geçtım Allah kımseye vermesın. o sebeple az cok tahmın edebılıyorum hıslerınızı. moral çok onemli sakın olumsuz düşünme. gerçekten biz pes edersek onlarda edıyomus ben onu anladım gördüğüm örneklerden ve bu sebeplede olumlu düşünmeye calıştım hep. bu gunlerı gördükya Allah ta hayırlı saglıklı tamamına erdırır insallah siz canınızı sıkmayın lütfen.

kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.ben ufak bi beşik almıştım ilk 6 ay için.ona cibinnik yaptırmak istiyorum fakat aparatından bulamıyorum. beşiğim bu yaptırmak istediğim cibinniğin fotosu da Eki Görüntüle 1073215 bu.bunun için küçük düz bir cibinik aparatına ihtiyacım var fakat nettekiler hep ne dogru yani büyük beşikler için.siz böyle bişey yaptırdınız mı bilgisi olan var mı nerde ulabilirim acaba

Tesekkur ederim cnm en yakin zamanda doktora gidiyim en iyisi agriya gelince sol kasik tarafimda ara ara oluyo baska bi yerde agri yok cnm sıkıldı yaaaa (

bebeğin pozisyonunu almıştır belki ondandır. ben de hiç kaburgalarımda hissetmedim hatta annem farketti aşaı düştüğünü senin haftandayken kontrole gittiğğimde dodktor pozisyonunu almış dedi

İnşallah oyledir cnm ya bayagi tedirgin oldum esim normalde oyle ince seyleri farketmez o da bugun gobegin asagi inmis dedi (

Allah (c.c.) razi olsun bacim cok sukur iyiyim....
Yalanci sanciymis cok sukur....
Tamam normalde de surekli olur sancim ama boyle rahmimde karnimda ve belimde ayni anda ilk defa oldu....
Anammmmm ben nasil normal doguracam bu cektigim sancilar simdilik devede kulak bile degil :26:

canım çok geçmiş olsn.inşaallah normal doguralmda o sancılar gelip geçicek :) kuzenim bugün dogum yaptı bebek 4100 gr oldugu için sezaryene aldı doktor o da çok istiyordu normal dogum...inşaallah hayırlısıyla normal olur.sancıdan çok korkuyorsan belden uyuşturma yaptırırsın.ben onuistemiyorum ama benm gittiğim hstanede kural herkese yapıyorlarmış seçme şansım yok maalesef...

Kizlar iyi geceler dayanamayip acile gittim nst ye girdim. Hersey normal cikti sancim yoktu. Ultrasondada bebege bakti suyuma bakti normal dedi . En son gobegimin biras asagiya indigini soyledim doktorda istersen vajinal muayene yapalim dedi acilma varmi diye bende istemedim cunku dogum yapan bi arkadasim eger ken yada herhangi bir vajinal akintin yoksa alttan muayene yaptirma dedi ne kadar dogru bilmiyorum ama onundedigine uydum yaptirmadim. Bu rahim uzunluguna yada acilmasina nasil bakiliyor hicbi fikrim yok .....

hazır olarak belki bulunmaz tam bilmiyorum aslında ama mobilya üreten yapan yerler istediğin gibi yapıyordur bence. Hani İst'daki Modoko Masko gibi yerler

evet arada yükseliyor diye vermiyorlar ama yinede çok dikkat et bence sıkıntılı yani 14-7 çok kötü değil hamileliğin sonuna kadar idare eder allahın izniyle...

merhabalar güzel anneler herkese günaydınnn haftanın bitmesine az kaldı o yüzden çok sevinçliyim. önümüzdeki hafta da 23 nisan tatili var diğer haftada da 1 mayıs tatili var. dört gözle bekliyorum tatilleri hepsini takipteyim

canım ben de çilekle konuştum ve sonrasında almaya karar verdim ama erosun o modeli bitmiş kalmamıştı. ben de yine aynı siteden bone diye bir markadan beğendim siparişimi verdim. m beden aldım hamilelik öncesinde de genelde m giyerim. biraz da rahatlık seviyorum çünkü. eğer hemen almayacaksan benim kargom gelince bir de onunla kıyaslarız olmadı.
bu arada başka bir yazında görmüştüm 39/40 çok mu büyük olur diye sormuşsun. canım benimki taraftar terliğiydi. onun da önü kapalı falan. ama cidden baya büyüktü. erkek terliği gibiydi. hem yanlardan hem arkadan fazlalıkları vardı. o yüzden 37/38 deneyim bu defa da dedim. inşallah bu defa gönlüme göre gelir.

canımm yazıları geriden takip ediyorum. sancının geldiğini okudum önce. hemen hızlıca ilerlere baktım ohh çok şükür yanlış alarmmış geçmişler olsun dikkat et kendini de bizi de korkutma

Son düzenleme:
Rahim uzunluğu mesafesi ultrason ile görülüyor canm Dr önemli bişey görmediyse sana söylememiştir

gecmıs olsun bacım yavas yavas alıscaz artık sancılara

Ve doktora gittik hersey cok iyi dedi 2 kilo olmus dedi ama ultrasyona pazar gunu gidicezz iste bnm findikim masallah diyin kizlar )) hersey cok iyiymisss sukur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397720865798.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Yandan cektim obur turlu füze gibi duruyorummm)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…