Merhaba kızlar,
Bugün çok işm var, ütüler, yıkanan çamaşırlar vs. İki ütü 10 dk mola, 1/2 sepet çamaşır as 10 dk mola :)
Dr a kalsa sadece WC ye kalkacakmışım ama oturamam ki o kadar iş varken :) ben çok yaramaz bir anneyim :)
Zillim de ben oturunca hemen başlıyor tepiklerine :) kadın otur da az rahat edelim diyor sanki
İşte böyle bugün iş güç zamanı, kuvvet bulursam süpürge de açayım diyorum eşimden ve annemden gizli :)
Bakalım, gücümüz nelere yetecek :)
Hepinşze sevgiler, öpüyorum koccaman :)
Bebişlerinizi de benim için sevin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
neden doktor dikkat etmenizi söyledi? ben kaçırmışım orayı :26:
Benim hamileliğimin başından beri heeep önce düşük, sonra da erken doğum tehlikem var. Bir önceki sezeryandan kalan dikişlerim incelmiş, ara ara kanamam da oldu hep, kızım da aşağılarda geziniyor genelde. Dr bol bol su içip yatak istirahati yapacaksın dedi ama hiiiç ruhuma uygun değil. En son geçen hafta perşembe sabahı kanamam olmuştu.
Öyle yani...
ya sonradan gördüm bi önceki mesajda. duamı ettim, inşallah sağlıkla vakti zamanında gelirler diye de yazdıminsan bazen yatmaktan da sıkılıyor doğru valla lakin çok yormayın kendinizi yinede
ikinizede kocaman maşallah arkadaşlar..hep böyle güzel haberler almak nasip olsun son ana dek
Ay ben de geçen kanamam olduğunda sabah 5 ten öğlene kadar hastanedeydim. Saat 11 gibi ikinci NST yi çektiler ama ben o saate kadar açtım, hemşire browni verdi bari bir şey girsin mideme diye :) ay benim kız bir coştu bir coştu anlatamam :)
Bir de şu NST yi bağladıklarında o cihazların olduğumyerlere bir vuruyor, babası kılıklı sıkıntıya gelemiyor zilli :) hemen kaçıyor onların altından :)
Bu bebişlerimiz akıllı bıdık olacaklar sanırım :)
Hayırlısıyla sağlıkla kucaklayalım ve sağlıkla hayırlısıyla da büyütebilelim...
Kaç gündür haberlerde denk geldiğim küçük yaştaki çocukların ölümleri çok endişendiriyor beni
Rabbim tüm evlatları ana babalarına bağışlasın inşallah...
saolasın pufpuf teyzemiz listeye bizide eklermisin isim yaren ilk bebiş yaş 24 sakarya:13:
Merhaba kızlar,
Bugün çok işm var, ütüler, yıkanan çamaşırlar vs. İki ütü 10 dk mola, 1/2 sepet çamaşır as 10 dk mola :)
Dr a kalsa sadece WC ye kalkacakmışım ama oturamam ki o kadar iş varken :) ben çok yaramaz bir anneyim :)
Zillim de ben oturunca hemen başlıyor tepiklerine :) kadın otur da az rahat edelim diyor sanki
İşte böyle bugün iş güç zamanı, kuvvet bulursam süpürge de açayım diyorum eşimden ve annemden gizli :)
Bizide eklermisiinnn:)yas 26 insallah ilk bebekimiz olcakk ismi dilara caglatamam canım
ama güzel arkadaşım dinlen dendiyse dinlen..bırak kalsın herşey ev pis olsun ama ufaklık güvende olsun..sonradan "keşke" demek daha mı iyi olur bi düşünsene..pişman olacağın şeyler yapma o kadar riskin varken
arkadaşım ben geçmişi pek takip edemedim kanamanmı oldu ahh canım ya iisindir umarım sorma o nstnin toplarını benim kızda sevmedi bi oraya bi burayatontişlerimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza gelsinler inşallah
kızlar mide yanmasına uyguladığınız bir çözüm varmı bana önerseniz inanılmaz acı çekiyorum
Benim de bu aralar inanılmaz midem yanıyorne yesem mide yanması yapıyor, su dahil yani. Ama saçlanıyor derler ya ondan sanırım oluyor bu yanmalar. Umarım çabucak geçer, bizim kız herhalde rapunzel gibi gelecek :)
Kimi yoğurt kimi süt diyor ama bana hiç biri fayda etmedi o yüzden şunu ye diyemiyeceğim
benım hep asagıda sankı ya. hatta kızlar yazıyoya kaburgalarımda baskı var falan dıye bende hıc yok hep göbek delığı cevresınde hıssedıyorum. bilmem doktor randevum var cuma bakalım. gercı benım baslarda plesanta asagıdaydıya belkıde ondandır :44:
ben de de mide yanması vardı çok fena ki biz de ırsi olarak reflü var. hiçbir şey fayda etmiyordu. bir gün evde su bitmişti ve ben de o gün su yerine gün boyu, soda içtim şu özkaynakın litrelik şişesi var ya, bitirdim onu ve ondan sonra yaklaşık bir hafta hiç şikayetim olmadı elh.
ama öylle bi şişe falan kar etmiyo litreliği gün içinde bitiriyorum 4-5 gün rahat ediyorum.
ama bu deneme yanılma yötemi sonuçta herkeste hrşey aynı etkiyi vermiyo. Allah kolaylık versin mide yanması bezdiriyo walla
kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.ben ufak bi beşik almıştım ilk 6 ay için.ona cibinnik yaptırmak istiyorum fakat aparatından bulamıyorum.Eki Görüntüle 1073209 beşiğim bu yaptırmak istediğim cibinniğin fotosu da Eki Görüntüle 1073215 bu.bunun için küçük düz bir cibinik aparatına ihtiyacım var fakat nettekiler hep ne dogru yani büyük beşikler için.siz böyle bişey yaptırdınız mı bilgisi olan var mı nerde ulabilirim acaba
merhabalar güzel anneler herkese günaydınnn haftanın bitmesine az kaldı o yüzden çok sevinçliyim. önümüzdeki hafta da 23 nisan tatili var diğer haftada da 1 mayıs tatili var. dört gözle bekliyorum tatilleri hepsini takipteyim
canım ben de çilekle konuştum ve sonrasında almaya karar verdim ama erosun o modeli bitmiş kalmamıştı. ben de yine aynı siteden bone diye bir markadan beğendim siparişimi verdim. m beden aldım hamilelik öncesinde de genelde m giyerim. biraz da rahatlık seviyorum çünkü. eğer hemen almayacaksan benim kargom gelince bir de onunla kıyaslarız olmadı.
bu arada başka bir yazında görmüştüm 39/40 çok mu büyük olur diye sormuşsun. canım benimki taraftar terliğiydi. onun da önü kapalı falan. ama cidden baya büyüktü. erkek terliği gibiydi. hem yanlardan hem arkadan fazlalıkları vardı. o yüzden 37/38 deneyim bu defa da dedim. inşallah bu defa gönlüme göre gelir.
]
Merhaba kızlar,
Bizide eklermisiinnn:)yas 26 insallah ilk bebekimiz olcakk ismi dilara cagla
Sizde benim canımsınız.Desteğiniz öyle iyi geliyor ki Allah hepinizden razı olsun canım arkadaşım.
Babam öyle bir karışım yapıyor ki 2 gündür tosuncuk olacak bizim ki yakında :)
Rabbime emanet canım o hakkımızda en hayırlısını bilendir
Bebe bisküvisi miiii...Bayılırımmm :)
Haklısın canım sağlıklı olması çok daha önemli.
Yediklerime daha çok dikkat etmeliyim bundan sonra.
Çok teşekkürler çileğimmmm
Çok geçmiş olsun canım.İnşallah zamınında hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebişine.
Bol bol dinlen Allah razı olsun annelerden her fedakarlığı yapıyorlar bizler için
Allah razı olsun canım dualarınız sayesinde gelmedi belki de oğlum.İyi ki varsınız.
Ciğer geliştirici iğneyi 15 gün önce yine hastaneye yattığımda olmuştum canım.
Pekmezle aram iyi olmasa da bebiş için katlanabilirim çok sağol canımmm
Maşallah arkadaşının bebeğine canım günde 100 gr alsa benim çok tam bir tosuncuk olur :)
Senin bebeğinin gelişimi nasıl peki.Ne kadardır kullanıyorsun canım
Kardeşinin açılması falan var mıydı peki canım.
Ayrıca yeğeninin erken gelmemesine çok sevindim.
İnşallah hepimiz için herşey çok daha güzel olur canım çok sağol desteğin için
Oncelikle sakin olmalsiniz aglamannda bi faydasi olmaz bnce hmn doktor degistirin ii bir hekim bulun sonucta sekeri cikan ilk gbe siz degilsinizSelam kızlar iki gündür pek giremiyorum nete.Sürekli doktor kontrollerim var dahiliye,kadın doğum,diyetisyen arasında mekik dokuyorum.Dün kızımla görüş günümüzdü.Güya bugün 15 günlük raporum bitiyor ve doktor doğum iznine ayırıyordu beni.Ama bir 15 günlük rapor daha çıkıyor.Çünkü bebeğim 2 hafta önceki kontrolde 29 hafta 4 günlük gözüküyordu dün ise 29 hafta 5 gün gözüktü.Doktora dedim 2 hafta hiç büyümemiş mi kızım.Yok bebek gayet sağlıklı haftasıyla uyumlu kilosu da iyi,gebelik şekerinden etkilenmemiş dedi.Peki nasıl böyle hesaplama oluyor diye sorunca bir önceki randevunda yanlış hesaplamışım şimdi düzelttim dedi.Benim kafamı karıştırdı iyice bir önceki yanlışsa başından bu yana yanlış demek değilmidir sizce de.Yada bebek 2 hafta hiç gelişmemiş demektir.Kan şekeri ölçümlerime bakıp diyetine niye uymuyorsun diye bağırıp çağırdı.Ben birebir uyduğumu ama arada hormonlar yüzünden yükseldiğini,diyetisyen ve dahiliye doktorlarının sürekli kontrol ettiğini ve 2 gündür insüline başladığımı söyleyince iyice küplere bindi.Dahiliyeci kimmiş nasıl sana insülin verir sen gebelikten önce şeker hastasımıydın,ailende şeker varmıydı da kullanıyorsun,falan filan dedi.İnsülini bırakıp bana dahiliye ve endokrin uzmanları tarafından gebelere önerilmeyen bir ilaç yazdı.2 haftada 1 kilo verdiğim için diyetimin kalorisi iiyükseltilecekmiş.Bugün dahiliye doktorumda sakın bu ilacı kullanma insüline devam dedi.Ben başladım ağlamaya doktorun yanında.1 ayı geçkindir 3 doktor beni bebeğimle tehdit ediyor,şekerim kontrol altına alınmazsa bebeğe şu olur bu olur şeklinde.Ben diyetim uyuyorum stresten kilo veriyorum almam gerekirken,yeter artık korkutmayın beni ben bilinçsiz bir hasta değilim dedim.Sabahtan bu yana ağlıyorum ne yapacağımı şaşırdım.Artık kadın doğumcuma güvenmiyorum bu saatten sonra doktor ve hastane değiştirmek de istemiyorum.Fikir ve yorumlarınızı bekliyorum kızlar yardımcı olun lütfen.
Selam kızlar iki gündür pek giremiyorum nete.Sürekli doktor kontrollerim var dahiliye,kadın doğum,diyetisyen arasında mekik dokuyorum.Dün kızımla görüş günümüzdü.Güya bugün 15 günlük raporum bitiyor ve doktor doğum iznine ayırıyordu beni.Ama bir 15 günlük rapor daha çıkıyor.Çünkü bebeğim 2 hafta önceki kontrolde 29 hafta 4 günlük gözüküyordu dün ise 29 hafta 5 gün gözüktü.Doktora dedim 2 hafta hiç büyümemiş mi kızım.Yok bebek gayet sağlıklı haftasıyla uyumlu kilosu da iyi,gebelik şekerinden etkilenmemiş dedi.Peki nasıl böyle hesaplama oluyor diye sorunca bir önceki randevunda yanlış hesaplamışım şimdi düzelttim dedi.Benim kafamı karıştırdı iyice bir önceki yanlışsa başından bu yana yanlış demek değilmidir sizce de.Yada bebek 2 hafta hiç gelişmemiş demektir.Kan şekeri ölçümlerime bakıp diyetine niye uymuyorsun diye bağırıp çağırdı.Ben birebir uyduğumu ama arada hormonlar yüzünden yükseldiğini,diyetisyen ve dahiliye doktorlarının sürekli kontrol ettiğini ve 2 gündür insüline başladığımı söyleyince iyice küplere bindi.Dahiliyeci kimmiş nasıl sana insülin verir sen gebelikten önce şeker hastasımıydın,ailende şeker varmıydı da kullanıyorsun,falan filan dedi.İnsülini bırakıp bana dahiliye ve endokrin uzmanları tarafından gebelere önerilmeyen bir ilaç yazdı.2 haftada 1 kilo verdiğim için diyetimin kalorisi yükseltilecekmiş.Bugün dahiliye doktorumda sakın bu ilacı kullanma insüline devam dedi.Ben başladım ağlamaya doktorun yanında.1 ayı geçkindir 3 doktor beni bebeğimle tehdit ediyor,şekerim kontrol altına alınmazsa bebeğe şu olur bu olur şeklinde.Ben diyetim uyuyorum stresten kilo veriyorum almam gerekirken,yeter artık korkutmayın beni ben bilinçsiz bir hasta değilim dedim.Sabahtan bu yana ağlıyorum ne yapacağımı şaşırdım.Artık kadın doğumcuma güvenmiyorum bu saatten sonra doktor ve hastane değiştirmek de istemiyorum.Fikir ve yorumlarınızı bekliyorum kızlar yardımcı olun lütfen.
Amin canımmm.İnşallah hepimiz zamanında hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz bebişlere.
Hemde ne enerji kaybı ben zayıfladıkça oğlumda zayıflamış herhalde.
Sezeryana alabilirim birşey yeme deyince 16 saat kadar aç kaldık oğlumla.
Portakal suyunu da çok severim sağol canım
Allah razı olsun canımmm.
Balık yağını sormayı iyi hatırlattın çok sağol canım bu gittiğimde sorayım inşallah
maşallah size o zamanmerhaba güzel annelerr yazamadım kaç gündür pazartesi günü kontrolümüz vardı minik kızım 2 kilo olmuş nst ye girdik ilk defa çikolata yedim beklerken aman allahım kıpır kıpır coştu bizimki hemşire dedi sesleri sevmedi herhaldesevmezmi sesleri her müzikte coşuoruz biz annesinin minik kızı az kaldı kavuşmamıza gel haziran geeell geell gelll geellllllll
Merhaba kizlar. Hic vaktim yok gecerken bi ugrayayim dedim
Kizimi uyutmam lazim sonra dogru doktora. Fena oksuruyo yine atlatamadi gitti cocuk. Hep bu ciceklerin polenlerin yüzünden
Görüşürüüüüz
yaramaz anne biraz dur istersenMerhaba kızlar,
Tesekkurlerr pufpufum
tamam canımcım ekledim
Canim busaatten sonra degistirmek istemeyebilirsin ama yinede farkli bi doktora gorunmeni tavsiye ederim bide farkli bi dr kontrol etsin sonra sen devam etmek istersen yine ayni dr.na devam edersinSelam kızlar iki gündür pek giremiyorum nete.Sürekli doktor kontrollerim var dahiliye,kadın doğum,diyetisyen arasında mekik dokuyorum.Dün kızımla görüş günümüzdü.Güya bugün 15 günlük raporum bitiyor ve doktor doğum iznine ayırıyordu beni.Ama bir 15 günlük rapor daha çıkıyor.Çünkü bebeğim 2 hafta önceki kontrolde 29 hafta 4 günlük gözüküyordu dün ise 29 hafta 5 gün gözüktü.Doktora dedim 2 hafta hiç büyümemiş mi kızım.Yok bebek gayet sağlıklı haftasıyla uyumlu kilosu da iyi,gebelik şekerinden etkilenmemiş dedi.Peki nasıl böyle hesaplama oluyor diye sorunca bir önceki randevunda yanlış hesaplamışım şimdi düzelttim dedi.Benim kafamı karıştırdı iyice bir önceki yanlışsa başından bu yana yanlış demek değilmidir sizce de.Yada bebek 2 hafta hiç gelişmemiş demektir.Kan şekeri ölçümlerime bakıp diyetine niye uymuyorsun diye bağırıp çağırdı.Ben birebir uyduğumu ama arada hormonlar yüzünden yükseldiğini,diyetisyen ve dahiliye doktorlarının sürekli kontrol ettiğini ve 2 gündür insüline başladığımı söyleyince iyice küplere bindi.Dahiliyeci kimmiş nasıl sana insülin verir sen gebelikten önce şeker hastasımıydın,ailende şeker varmıydı da kullanıyorsun,falan filan dedi.İnsülini bırakıp bana dahiliye ve endokrin uzmanları tarafından gebelere önerilmeyen bir ilaç yazdı.2 haftada 1 kilo verdiğim için diyetimin kalorisi yükseltilecekmiş.Bugün dahiliye doktorumda sakın bu ilacı kullanma insüline devam dedi.Ben başladım ağlamaya doktorun yanında.1 ayı geçkindir 3 doktor beni bebeğimle tehdit ediyor,şekerim kontrol altına alınmazsa bebeğe şu olur bu olur şeklinde.Ben diyetim uyuyorum stresten kilo veriyorum almam gerekirken,yeter artık korkutmayın beni ben bilinçsiz bir hasta değilim dedim.Sabahtan bu yana ağlıyorum ne yapacağımı şaşırdım.Artık kadın doğumcuma güvenmiyorum bu saatten sonra doktor ve hastane değiştirmek de istemiyorum.Fikir ve yorumlarınızı bekliyorum kızlar yardımcı olun lütfen.
Selam kızlar iki gündür pek giremiyorum nete.Sürekli doktor kontrollerim var dahiliye,kadın doğum,diyetisyen arasında mekik dokuyorum.Dün kızımla görüş günümüzdü.Güya bugün 15 günlük raporum bitiyor ve doktor doğum iznine ayırıyordu beni.Ama bir 15 günlük rapor daha çıkıyor.Çünkü bebeğim 2 hafta önceki kontrolde 29 hafta 4 günlük gözüküyordu dün ise 29 hafta 5 gün gözüktü.Doktora dedim 2 hafta hiç büyümemiş mi kızım.Yok bebek gayet sağlıklı haftasıyla uyumlu kilosu da iyi,gebelik şekerinden etkilenmemiş dedi.Peki nasıl böyle hesaplama oluyor diye sorunca bir önceki randevunda yanlış hesaplamışım şimdi düzelttim dedi.Benim kafamı karıştırdı iyice bir önceki yanlışsa başından bu yana yanlış demek değilmidir sizce de.Yada bebek 2 hafta hiç gelişmemiş demektir.Kan şekeri ölçümlerime bakıp diyetine niye uymuyorsun diye bağırıp çağırdı.Ben birebir uyduğumu ama arada hormonlar yüzünden yükseldiğini,diyetisyen ve dahiliye doktorlarının sürekli kontrol ettiğini ve 2 gündür insüline başladığımı söyleyince iyice küplere bindi.Dahiliyeci kimmiş nasıl sana insülin verir sen gebelikten önce şeker hastasımıydın,ailende şeker varmıydı da kullanıyorsun,falan filan dedi.İnsülini bırakıp bana dahiliye ve endokrin uzmanları tarafından gebelere önerilmeyen bir ilaç yazdı.2 haftada 1 kilo verdiğim için diyetimin kalorisi yükseltilecekmiş.Bugün dahiliye doktorumda sakın bu ilacı kullanma insüline devam dedi.Ben başladım ağlamaya doktorun yanında.1 ayı geçkindir 3 doktor beni bebeğimle tehdit ediyor,şekerim kontrol altına alınmazsa bebeğe şu olur bu olur şeklinde.Ben diyetim uyuyorum stresten kilo veriyorum almam gerekirken,yeter artık korkutmayın beni ben bilinçsiz bir hasta değilim dedim.Sabahtan bu yana ağlıyorum ne yapacağımı şaşırdım.Artık kadın doğumcuma güvenmiyorum bu saatten sonra doktor ve hastane değiştirmek de istemiyorum.Fikir ve yorumlarınızı bekliyorum kızlar yardımcı olun lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?