2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Rahim uzunluğu mesafesi ultrason ile görülüyor canm Dr önemli bişey görmediyse sana söylememiştir

Onemli bisey olmasinda gerisi sıkıntı degil

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.
Rahim ağzı uzunluğu karından ölçü

Saol cnm benim iste takintim oldu ya bugun iyiyim sukur ....

yoktu canım sanırım net hatırlamıyorum ama sadece nst de sürekli sancı çıkıodu..tekrar geçmişler olsunn canım

Slm anneler bugün doktor kontrolüm vardı birde 32.hafta çalışabilir raporumu aldım daha doğrusu yarın alacağım heyete imzalatacakları için yarın vereceklermiş. Doktorumun sekreteri 5 hafta daha çalışabilir raporu aldın ama kendini ne zaman kötü hissedersen ozaman gel raporunu başlatalım dedi. Yani atıyorum 35.haftada artık çalışmak istemiyorum diyip raporumu başlatabilirmişim.
gelelim benim minik susamıma Elif`ime 2kg olmuşuz maşl. Haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. Herşey yolundaymış ama bu sefer kızımın başı yukarıdaydı bu güne kadar aşağıda olan başı bu kez yukarıda çıktı. Yaramaz kızım benim dönüp duruyor içimde. İnş. Doğuma kadar pozisyonunu alırda sezeryan olmak zorunda kalmam.
işte böyle anneler bizden haberler herkese bol tekmeli sağlıklı günler diliyorum :)

canımm hemen sakinleş ve bütün o doktorları bi değiştir millet son gün doktorunu değişiyor sağlığı için hiç takılma sende bebişinde kimsenin deneme yanılması değilsiniz canım benim sil baştan belki zor olacak ama daha 2 ayımız var inşlh düzelir herşey yeniden güzel bi tedavi ile şifalar diliyorummm

Gayet güzel haberler bunlar cnaım. Bende raporumu geçen c.tesi aldım. 32. haftam bugün bitiyor. geçen hafta biizmki 1,780 gr. dı. Ama benim bbildiğim ara dönemlerde rapor alınamıyor ya 32 de alacaksın ya 37 de

Kendinden çok emin burnu havada bir doktorum var ama bu zamana kadar bebeğin haftasını bile yanlış hesaplaması beni şaşırttı.Bakalım biraz doktor araştırayım.İlgin için sağol canım.

benimde gebelik şekerim var diyet yapıyorum şu an için insülin kullanmıyorum geçenlerde 220 çıkmıştı sabah baktığım tokluk şekerim siz kendinizmi ölçüyorsunuz evde,benim kadındoğum uzmanı olan doktorum bir sorun yok diyor dahiliye doktorum diyete daha dikkatli uyun diyor,canımda sürekli tatlı şeyler istiyor dikkat ediyorum sabah tatlı bişey yiyp 1 saat sonraki tokluk şekerine baktığımda çok yüksek çıkıyor ama gün içinde yiyip tokluğa bakınca daha düşük çıkıyor

canım nette var çok uygun ama benim beşiğim için fazla büyük ben sadece yarıya kadar kapanmasını istiyorum.bu ok kapatır.link koyuyorum canım bak istersen.bu arada beşik satan mağazalara sor cibinnik demiri var mı diye çogunda var.onlarında ucu yuvarlak belki o tarz arıyosundur http://www.cibinlikdemiri.com/urun-997-cibinlik-demiri.html
http://www.cibinlikdemiri.com/urun-1215-cibinlik-demiri.html

Son düzenleme:
Tesekkurlerr pufpufum

Canim busaatten sonra degistirmek istemeyebilirsin ama yinede farkli bi doktora gorunmeni tavsiye ederim bide farkli bi dr kontrol etsin sonra sen devam etmek istersen yine ayni dr.na devam edersin
Sağol canım ilgin için.
Doktorum zaten prof canım.Dahiliye doktoruna daha çok güveniyorum en azından bayan ve onun yeni ikiz bebekleri olmuş ve sorunlu bir hamilelik geçirmiş.Kadın doğumcunun yanında ağlayamadım ama dahiliyecide ağladım.Demekki onun yanında daha güvende hissediyorum kendimi.O yüzden insüline devam edicem.
Canım 190-200 ler diyorsun ben sürekli ölçüm yapıyorum.Bir ay içerisinde bir kez 184 bir kez de 174 ü gördüm.Genelde sabahları en fazla 164,öğlen ve akşamları 140-150 lerde.Ama normal seyrettiği zamanlarda olmuyor değil.
Zaten beni en çok üzen bebeğimin sağlığıyla tehdit edilmem ve bu kadar dikkat etmeme rağmen.Hayırlısı olsun belki daha iyi bir doktor bulurum bu saattten sonra.

Teşekkürler canım.Bütün bu doktorun olumsuz söylemlerine rağmen inşallah herşey düzelecek yürekten inanıyorum.

aa ben de gırdım cıbınlık demırı dıye hep cıbınlıgıyle bırlıkte cıktı, ben de ayrı satılmıyo demekkı dıye dusunmustumm çok tesekkur ederım canım ben bunlara bı bakayım uzuyo mu buyebılen besıge oluyo mu, ikeanın cıbınlıgını almıstım onu takıcam canım, bunlar olur herhalde, bı eşime de gostereyım :44:

Son düzenleme:
Gayet güzel haberler bunlar cnaım. Bende raporumu geçen c.tesi aldım. 32. haftam bugün bitiyor. geçen hafta biizmki 1,780 gr. dı. Ama benim bbildiğim ara dönemlerde rapor alınamıyor ya 32 de alacaksın ya 37 de

Walla cnm bilmiyorum sekreter kız öyle dedi. Ama neden olmasın ki sonuçta sağlık bu ne zaman ne olacağı belli mi olur. İşyerinde mi doğuralım :)) senin bebişinede maşl. Cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

canımcım okurken bile düşündüm "ben olsam napardım" diye? Ve direk "hastaneyide doktoruda değiştirirdim" dedim kendi kendime..bunca şey yaşatmışlar sana ve her ağız farklı konuşuyor,böyle bişeye hakları yok bence..içinin rahat etmesi ve sinmesi herşeyden önemlisi de seni doğru yönlendirmeleri gerekli..

olurcanım ikeanın cibinniğini biliyorum

Kendinden çok emin burnu havada bir doktorum var ama bu zamana kadar bebeğin haftasını bile yanlış hesaplaması beni şaşırttı.Bakalım biraz doktor araştırayım.İlgin için sağol canım.

ay canim uzuldum okuyunca yaa valla yeri geliyo doktora herkesten cok guveniyoruz ama boype olunca insanin morali bozuluyo iste, diger arkadaslarda soylemis zaten etrafinda illaki falanca dr iyi diyen daha ince dogum yapmis birileri vardur onlardan iyi bi dr ogrenip kadın dogumcu yani bakalim o ne dicek, hafta konusuda hakikaten can sıkıcı olmus hem onu da sorarsin bi insallah hersey yolundadir canim

saolasın pufpuf teyzemiz listeye bizide eklermisin isim yaren ilk bebiş yaş 24 sakarya:13:

merhaba canim bende sakaryadayim hangi doktora gidiyosun merak ettim ve dogumu nerde yapmayi dusunuyosun gitgide heyecan basiyo bana nasil olacak diye hakkimizda hayirlisi artik

Canım ben bu hastanede doğum yapmak istiyorum.Burda da özeline bakan iki doktor var.Diğerine gideyim desem sonuçta arkadaşlar bakarmı acaba bana diye bir endişem var.

Canım iyi doktor var ama bana mesafesi uzak.Allah korusun acil bir durum olursa diye ben bu hastaneyi seçtim.Bu gittiğim yer tıp fakültesi bana en yakın yer taksi ile 45 dak.Hafta konusunda da kafamı düşünüp düşünüp bulandırmayacağım.Başından bu yana yanlış hesap etmişim diyemedi de bir önceki randevuda yanlış söylemişim dedi.Mantıken diyet yapıyorum ama beslenmem normal hamilelere göre daha iyi illaki bebek besinini almıştır diye düşünüyorum.

merhaba canim bende sakaryadayim hangi doktora gidiyosun merak ettim ve dogumu nerde yapmayi dusunuyosun gitgide heyecan basiyo bana nasil olacak diye hakkimizda hayirlisi artik

aa gerçektenmibeyhekim gülten demirsoya gidiorum doğum evinin kontrollerini hiç aksatmadım bu arada hep tahlillerimi doğumevinde yaptım veeee kesinlikle doğum evinde yapıcam doğumumu günde kaçtane doğum gerçekleştiriolar çok daa tecrübeliler vede tek yenidoğan yoğunbakım ünitesi orda var yani doğum anında allah korusun bişe olsa hemen müdahele edebilirler sen kime gidiosun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…