2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hayirli aksamlar guzel anneler
Bugun giremedim sabahtan kalktim evi temizle cayin yanina cesit yap falan cok yoruldum
Simdi gitti misafirlerim sukur....
Yahu agirlastikca misafir hicccc cekilemez oluyormus
Misafir seven ben bu hallerede mi dusecektim
Kontrolden gelen bacilarim hepinize masaallah
Cann bacim kizina gecmis olsun...
Eeee artik bahar aylari polenler kacinilmaz oluyor :2:
Erken dogum riski olan bacilarim , bebisleriniz zamaninda gelsin ins.

Benden haberler ise belimde agrilar artmaya basladi....
En ufak temizlik yapmaya gelemiyorum
Veeeeee yarin buyuk gunnnnnn
Oglumu gormeye gidicem teyzeler
Acaba alttan serviks uzunluguna bakar mi
Ona gore hazirlikli gideyim .

anladim canim orhan solakogluna gidiyorum ben hem tup bebek hemde nabzim yuksek çıkıyo bu arada kendim de tirstigimdan sezeryan olacak dogumum dogumlari beyhekimde yaptiriyomus orhan bey normalde herhangi bi hastanede degil anlayacagin, bende tahlilleri hep dogumevinde yaptırdım orhan bi kagida yaziyo hangi tahlilleri yaptiracagimi musa yilmaz diye bi dr var ona yolluyo ayrintili icin de oraya yolladi ben bisey gorememistim tabi ama yahya bey vardi dr o guzel ilgilenmisti

haklisin canim bebekler masallah annede protein kacigi olmadigi muddetce bence gayet guzel besleniyolardir muhtemelen bizden saglikli besleniyosundur diyet yaptigina gore bi ara bana da diyet yap demistis ust sinir 106ymis benimki 95 cikmisti sonra sonra normale dondu simdi 3 haftada bir saglik ocaginda yaptiriyorum 73 filan o civarda cikiyo

Merhaba kızlar annem malum bana bakıyor bizm erkenci tosun gelmeden eşyalarını yıkadı hastane cantamzıı da hazırladık cok heyecanlı bir sey ya çok şükür çopu seyimiz tamam odası da Mayıs ilk hafta gibi gelcekti onu da öne alcaz yatağımın yanındaki
Beşik de hazır tabi yne annem saolsn o aldı bi ara ayağa kalkarsam fotosunu çekcm inş şimdilik bendn
Bu kadar umarım siz de iyisnzdir😉

evet ilk bebeğim. ama hem nette hem de konuştugum insanlardan öyle duyunca sorayım dedım. demek yıkanıyomuş...teşekkürler...

evet canım hepimiz için iyi dileklerim...

evet yarını sabırsızlıkla beklıyorum gercı benım doktorun da agzından kerpetenle alırsın lafı bı sorun yoksa konusmayı sevmiyor

Kızlaaarrr bir rüya gördüm ki sabahtan beri etkısındeyım. çok kotuydu nasıl anlatılır bılmem moral bozmak ıstemıyorum ama bebegımı kaybettım. tuvalete gıdıyorum bırden kanamam baslıyor ve bır bakıyorum yenı olusmus sankı 2 aylık buyuklugunde bebek. alp alp dıye bagırıyorum aglıyorum o düşüyor... bılıyorum çok ığrenc gelecek belkı ama cok korktum anlatıp rahatlamak istedim kusura bakmayın kızlar çook korktum.

Kıızz 2 kilo olmuş ya maşallah. Haziran hazırlıklar bitirince gelsin arkadaşım
Merhaba kizlar. Hic vaktim yok gecerken bi ugrayayim dedim
Kizimi uyutmam lazim sonra dogru doktora. Fena oksuruyo yine atlatamadi gitti cocuk. Hep bu ciceklerin polenlerin yüzünden
Görüşürüüüüz
Ahh bi türlü iyileşemedi kızın ya. Çok geçmiş olsun canım. Cigerlerine indi herhalde
Aaa daha neler! Kız otur dinlen, kendini yorma sakın. Elektrik süpürgesi artık tehlikeli aman dikkat et ev pis kalsın bi süre.
Okudukça sinirlendim canım. Doktor değiştirmek istemiyorum diyorsun ama bence bi başkasına daha görün. Sakin olmaya çalış dediğin gibi sen bilinçsiz bir anne değilsin her gerekeni yapıyorsun.

Valla karışıklık neden oldu pek anlamadım ama kilosuna maşallah kızının, kocaman olmuş

Sagol canim.
Bende cabuk yoruluyorum artik. Dusunuyorumda kizima hamileyken fazla agrim sizim olmuyordu simdi kizin pesinde kosturmaktan olsa gerek ki aksamlari kendimi yataga zor atiyorum.
Yarin cok guzel haberlerle gel canim. Dort gozle bekleyecegiz oglusunla seni

Sorma canim yaa. Bahar aylarindan korkar oldum artik.

Ahh canım ne güzel bitirmiş annen işlerinizi. Erkenden gelsin odası minigin, ama kendisi biraz sabırlı olsun

Hepimize massallah kizlar:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bu işe cok sinirlendim ne bu oyuncak mi be arkadasim can bu lutfen arastir iyi bir doktor bulup birde ona gorun sonra karar verirsin nereye gitmek istedigine canini sikma uzme kendini moralin herseyden onemli..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir şekilde evimin işleri de yapılmalı, bu konuda pek yardımcım da yok. Annem oğlumla ilgileniyor Allah razı lsun, kayınvalidem gömcemin oğluna bakıyor mecburen, ablalarım biraz uzakta ve kendi 2 çocuklarına anca yetebiliyorlar. Eşim kendi yardımcı olmadığı gibi temizlik için yardımcının gelmesini de istemiyor, ona göre gereksizmiş, ev çok da kötü değilmiş. Ama evde tüm gün olan ve o görüntüye katlanmak zorunda kalan ben oluyorum. Evi terk edemeyeceğime göre işlerin hafifçe ucundan tutmalıyım malesef :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İl olarak hangi ildesin Canım ? Eğer bazı sonuçlarını yani bu tanının konmasını ve tedavi başlanmasını gerektiren sonuçları bana mail olarak iletirsen ben de kendi dr uma danışabilirim. Ama bence eğer dr una güvenmiyorsan başka bir kadın doğumcuya daha konuyla ilgili danışmalı, farklı görüş almalı hatta gerekirse dr unu değiştirmelisin derim ben ...

Bu arada süpürge açmadım, yattım dinlendim :) ama yarın ki durumuma göre belki yapabilirim. Bugün yapamadım fazla geldi doğrusu :)
Hem sizlerin de sözlerini dinlemiş oldum :))

Canım bak nette bir yazı vardı onu yazıyorum sana belki bundan sonra daha rahat olursun:)
Hamilelikle birlikte zaten bebeğiyle ilgili yoğun merak ve endişe duyan anne adaylarının hayatları birçok soruyla,doktor görüşmeleri,tahliller ve bilinmezliklerle dolar.Bunun sonucunda gece kabusları başlar.Bütün bu kabuslar gece terörü olarak adlandırılan anlamsız kabuslar olarak adlandırılır ve hiçbir gerçeklik payı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…