İl olarak hangi ildesin Canım ? Eğer bazı sonuçlarını yani bu tanının konmasını ve tedavi başlanmasını gerektiren sonuçları bana mail olarak iletirsen ben de kendi dr uma danışabilirim. Ama bence eğer dr una güvenmiyorsan başka bir kadın doğumcuya daha konuyla ilgili danışmalı, farklı görüş almalı hatta gerekirse dr unu değiştirmelisin derim ben ...
Canım Ankara' da yaşıyorum.İlgin için çok tşk ediyorum.Gebelik şekeri teşhisinde bir yanlışlık yok insülinde en uygun tedavi şekli hamileler için ve ben kadın doğumcumun yazdığı ilacı kullanmıyorum insüline devam ediyorum.Başka bir doktor var ona gidicem sonra karar veririm hangisine gideceğime.
deterjanımmm..canım.....istemiyorsan değiştirmek bir ikinci göz olarak başka bir doktorada görünsen nasıl olur..hani değiştirme ama enazından başka bir doktorla daha görüş..farklı bir hastanede....anlamıyorum bu doktorları ...insan olduklarını ve karşısında hamile bir bayan olduğunu nasıl unutuyorlar...herşeyi anlatmanın söylemeninde uygun bir tarzı var.....ki sen hep dikkat ediyorsun..kiloda veriyorsun...sorun ne ozaman..diyetisyen ve dahiliyeci aynı hastaendeyse doktorun konuşsa y a onlarla...üzülme canım.....bakma sen doktoruna..belkide ters tarafındaydı dün hakkı olmadan sana patladı...herşey güzel olacak....ağlama lütfen oldumu...herşey çoookkk çokk güzel olacak...
günaydınnn günaydınnn...bugün cuma....iyi dileklerimizin gerçekleşeceği, güzel dualarımızın kabul olacağı bir cuma olsun....faceden Meltem ÇaLışkan Ema Hedie Eren Feyza81 ve erken doğum riski olan tüm annelerimiz kuzucuklarına vaktinde enazından vaktine yakın kavuşsunlar..facede Ebru Ulaş Topcu arkadaşımızın bebeğinin beyin kanaması geçer inşallahhhh.Bir Melodi min bebeğide büyüsün serpilsin artık annesi ile beraber evlerinde huzurlu sağlıklı yaşamaya başlasınlar..ve Allah tüm haziran annelerine ve dünyadaki tüm doğum yapmayı bekleyen annelerine sabır versin stresten endişeden uzak günler versin ve güzel sağlıklı doğumlar versin...öpüyorum hepinizi...[/QUO
Cok saol canm iyi dileklerin için sana da hayrlı cumalar :)
Kızlaaarrrbir rüya gördüm ki sabahtan beri etkısındeyım. çok kotuydu nasıl anlatılır bılmem moral bozmak ıstemıyorum ama bebegımı kaybettım. tuvalete gıdıyorum bırden kanamam baslıyor ve bır bakıyorum yenı olusmus sankı 2 aylık buyuklugunde bebek. alp alp dıye bagırıyorum aglıyorum o düşüyor... bılıyorum çok ığrenc gelecek belkı ama cok korktum anlatıp rahatlamak istedim kusura bakmayın kızlar çook korktum.
merhaba bizde listeye eklenmek istiyoruz.istanbul,yaş 25,ilk bebiş,32. haftadayız,erkek,ismi kutay.şimdiden teşekkürler:)
günaydınnn günaydınnn...bugün cuma....iyi dileklerimizin gerçekleşeceği, güzel dualarımızın kabul olacağı bir cuma olsun....faceden Meltem ÇaLışkan Ema Hedie Eren Feyza81 ve erken doğum riski olan tüm annelerimiz kuzucuklarına vaktinde enazından vaktine yakın kavuşsunlar..facede Ebru Ulaş Topcu arkadaşımızın bebeğinin beyin kanaması geçer inşallahhhh.Bir Melodi min bebeğide büyüsün serpilsin artık annesi ile beraber evlerinde huzurlu sağlıklı yaşamaya başlasınlar..ve Allah tüm haziran annelerine ve dünyadaki tüm doğum yapmayı bekleyen annelerine sabır versin stresten endişeden uzak günler versin ve güzel sağlıklı doğumlar versin...öpüyorum hepinizi...
Merhaba kızlar annem malum bana bakıyor bizm erkenci tosun gelmeden eşyalarını yıkadı hastane cantamzıı da hazırladık cok heyecanlı bir sey ya çok şükür çopu seyimiz tamam odası da Mayıs ilk hafta gibi gelcekti onu da öne alcaz yatağımın yanındaki
Beşik de hazır tabi yne annem saolsn o aldı bi ara ayağa kalkarsam fotosunu çekcm inş şimdilik bendn
Bu kadar umarım siz de iyisnzdir😉
benimde gebelik şekerim var diyet yapıyorum şu an için insülin kullanmıyorum geçenlerde 220 çıkmıştı sabah baktığım tokluk şekerim siz kendinizmi ölçüyorsunuz evde,benim kadındoğum uzmanı olan doktorum bir sorun yok diyor dahiliye doktorum diyete daha dikkatli uyun diyor,canımda sürekli tatlı şeyler istiyor dikkat ediyorum sabah tatlı bişey yiyp 1 saat sonraki tokluk şekerine baktığımda çok yüksek çıkıyor ama gün içinde yiyip tokluğa bakınca daha düşük çıkıyor
Sağol canım ilgin için.
Doktorum zaten prof canım.Dahiliye doktoruna daha çok güveniyorum en azından bayan ve onun yeni ikiz bebekleri olmuş ve sorunlu bir hamilelik geçirmiş.Kadın doğumcunun yanında ağlayamadım ama dahiliyecide ağladım.Demekki onun yanında daha güvende hissediyorum kendimi.O yüzden insüline devam edicem.
Canım 190-200 ler diyorsun ben sürekli ölçüm yapıyorum.Bir ay içerisinde bir kez 184 bir kez de 174 ü gördüm.Genelde sabahları en fazla 164,öğlen ve akşamları 140-150 lerde.Ama normal seyrettiği zamanlarda olmuyor değil.
Zaten beni en çok üzen bebeğimin sağlığıyla tehdit edilmem ve bu kadar dikkat etmeme rağmen.Hayırlısı olsun belki daha iyi bir doktor bulurum bu saattten sonra.
Teşekkürler canım.Bütün bu doktorun olumsuz söylemlerine rağmen inşallah herşey düzelecek yürekten inanıyorum.
evet ilk bebeğim. ama hem nette hem de konuştugum insanlardan öyle duyunca sorayım dedım. demek yıkanıyomuş...teşekkürler...
evet yarını sabırsızlıkla beklıyorum gercı benım doktorun da agzından kerpetenle alırsın lafıbı sorun yoksa konusmayı sevmiyor
Sagol canim.
Bende cabuk yoruluyorum artik. Dusunuyorumda kizima hamileyken fazla agrim sizim olmuyordu simdi kizin pesinde kosturmaktan olsa gerek ki aksamlari kendimi yataga zor atiyorum.
Yarin cok guzel haberlerle gel canim. Dort gozle bekleyecegiz oglusunla seni
Bir şekilde evimin işleri de yapılmalı, bu konuda pek yardımcım da yok. Annem oğlumla ilgileniyor Allah razı lsun, kayınvalidem gömcemin oğluna bakıyor mecburen, ablalarım biraz uzakta ve kendi 2 çocuklarına anca yetebiliyorlar. Eşim kendi yardımcı olmadığı gibi temizlik için yardımcının gelmesini de istemiyor, ona göre gereksizmiş, ev çok da kötü değilmiş. Ama evde tüm gün olan ve o görüntüye katlanmak zorunda kalan ben oluyorum. Evi terk edemeyeceğime göre işlerin hafifçe ucundan tutmalıyım malesef :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
deterjanımmm..canım.....istemiyorsan değiştirmek bir ikinci göz olarak başka bir doktorada görünsen nasıl olur..hani değiştirme ama enazından başka bir doktorla daha görüş..farklı bir hastanede....anlamıyorum bu doktorları ...insan olduklarını ve karşısında hamile bir bayan olduğunu nasıl unutuyorlar...herşeyi anlatmanın söylemeninde uygun bir tarzı var.....ki sen hep dikkat ediyorsun..kiloda veriyorsun...sorun ne ozaman..diyetisyen ve dahiliyeci aynı hastaendeyse doktorun konuşsa y a onlarla...üzülme canım.....bakma sen doktoruna..belkide ters tarafındaydı dün hakkı olmadan sana patladı...herşey güzel olacak....ağlama lütfen oldumu...herşey çoookkk çokk güzel olacak...
Anladım Canım, benim bir arkadaşım da hamilelikte insülin ve troid ilacı kullanmak zorunda kaldı, maşallah boncuk gözlü bir oğlu oldu, sağlığı da yerinde
Sana güven verebilecek dr önemli, ihmal etme madem başka bir dr var, ona da bir görün...
İnşallah herşey yoluna girecek
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herkese merhabalar
canım bebeğin yıkanması konusunda yazdıgını gordum, bu konuda doktorlar arasında bı görüş birliği yok malesef, sen yıkanmıyo gobegı düşünceye kadar demişsin sonra bi arkadas yıkanır nıye yıkanmasın ılk bebeğin mi fılan demiş ama şahsen benım doktorum da bebeği yıkattırmıyo gobegı düşünceye kadar.. bı taraftan daha hastaneden cıkmadan hemsırelerın ılk banyosunu yaptırdıgı hastanelerde var, yani bebegın ilk banyosu da ortada kalmış her kafadan bı ses cıkan bı konuben buyuk hıtımal kendı doktorumun tavsıyesıne uyacagım
hiç bir hamılelık bırbırını tutmaz diye bosuna demıyolar demekkı, hani iki kadının hamılelığının karşılaştırmasını geçtim aynı bayanın ıkı hamileliği bile birbirini tutmaz derler, belki aradan gecen zaman da vucudumuzun durumunun, yaşımızın fılan da etkisi oluyodur :44: bi de tabiki senin peşinden koşturdugun bı bıdığın daha var, iki katı efor sarf edıyosun, Allah kolaylık versin canım
o zaman kilit noktası eşin, ver eline vileda sopasını ya da elektrik süpürgesinihepimiz bişiler yapıyoruz elimizden geldiğince sonucta kirin, pasın içinde oturamayız ama sen sorunlu gunler atlatmıssın, bi başkasından daha cok dıkkat etmen lazım kendine..acaba dıyorum eşine bebeğinin agzından küçükk notlar mı yazsan göreceği bi yerlere, belki işe yarar ; babacığımm annem bugun cok yoruldu, hem yemek yaptı hem abimle ilgilendi, o koştururken ben de karnında çalkalandım durdum, sen iki dakka evi süpürsen de ben de annemin karnında bıraz dinlensem vs vs gıbı
benım hep asagıda sankı ya. hatta kızlar yazıyoya kaburgalarımda baskı var falan dıye bende hıc yok hep göbek delığı cevresınde hıssedıyorum. bilmem doktor randevum var cuma bakalım. gercı benım baslarda plesanta asagıdaydıya belkıde ondandır :44:
kızlar bı kadınla kavga ettim elim ayağım titredi resmen bebeğim hareket etmıyor bişey mı oldu ki nasıl sakinleştireceğim onu.37. haftaya kadar çalışayım dıyordum off bılmıyorum napsam sıkıntılıkadınların hizmet aldığı bı kurumda çalışıyorum. bu da o kadınlardan bırı.off Allahım yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?