2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
huzursokağı
canım öncelikle sakin olmaya çalış bebeğini düşün bir kaç gün sonra unutur gidersin sinirin geçer ama bebeğine yazık

aynı durumu ben de yaşadım bir velim resmen üzerime yürümüştü özel eğitimli çocuğu var sınıfımda bağırıp çağırmıştı bir de senin karnındaki daha beter olsun diye beddua etti (Rabbim korusun) psikolojim alt üst olmuştu sonra geldi özür diledi kadın psikolojik olarak rahatsızmış seni şu an çok iyi anlıyorum böyle durumlarda yüzsüz olmak cevap bile vermemek gerek

sana tavsiyem bu gün alabiliyorsan bi iki günlük izin veya rapor al kendini iyi hissedeceğin bişiyler yap bebeğin hareket eder az sonra hiç kaygı etme bi ayetel kürsi oku çikolata ye canım üzme kendini çok sıkıntı oluyosa da boşver ayrıl gitsin 32 de senden bebişinden önemli mi ama bu kararı da sakinleştikten sonra ver

Son düzenleme:

şimdi iyiyim canım. kadın belalı bi tip iyiyim şuan ayrılacak bırazdan zaten.giderken kafasına bişey atmak ıstıyoru

günaydın anneler..dün akşam günüm vardı gece 12de gittiklerinde resmen ölüyorum dedim inleye inleye uyudum ya o kadar yorulmuşumki temizliği ikramları..nyse bi daha ağır misafirim doğuma kadar yok kızımda maşallah çok hareketliydi dün..güzel ve hayırlı bi cuma olsun bugün bizlere (=

Bacim Allah (c.c.) yardimcin olshn
Yatar durumdasin yaninda surekli birseyler koyup atistirsan bacim

Bacim sebep belli bebegin etkilenmis....
Annede stres vs. Oldugunda kusermis hareket etmezmis diye okumustum....
Ins. En kisa zamanda hareketlenmelerini hissedersin bacim....

------

Bacilarimmm hepinizi opuyorum....
Yeni uyandik biz kahvalti hazirlanma vs. Derken 1 de evden cikacagiz....
Saat 2 de ise buyuk annnnn bakalim Yasin im ne kadar buyumus....
Annesine yine goz kirpacak mi
Ayyyyyy heyecandan yatamadim gece zaten gel teskere gellll

Masallah sana azericim. Ne guzel 34. haftandasin en az senin kaldi. Hayirli saglikli zamaninda al yavrunu kucagina canim benim. Guzel haberlerini ve Yasin beyin guzel pozlarini bekliyoruz

Cilegim o guzel dua'n icin tesekkür ederim.
Butun arkadaslarima hayirli cumalar diliyorum.
Bu arada benim kuslarim baska bir sosyal paylasim sitesinde oldugunuzu söyledi. Kaçaklar olmaz kizarim gelin bakiim buraya

ikinci ismimizde belli oldu pufpufcum :) Rıfat Burak olacak inşalah dedelerinin ve babasının adı :)

hmm hadi hayırlısı arkadaşım bnmde bundan önce bi düşüğüm var kürtajımı musa bey yapmıştı ii bi doktor sinan zorsuya gidiorum şimdide pek öven yok doktoru ama bn memnunum ne bilimmallah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

Kızlar ya benm karnım iyice indi aşağıya moralim cok bozuk her gecen gün daha da iniyor

benim baştan beri aşağıda. son bikaç gündür karnım aşağıya daha çok baskı yapıyor. hem de riskli gebelik. başlarda çok sorun ediyodum bunu, doktor sorun yok dedikçe her geçen gün rahatladım. inşallah sorunsuzca geçiririz şu son haftalarımızı ve sağlıkla kucaklarız yavruları

canım ben o hapı kullandıktan sonra 10 günde 300 gram almıştı. 29+2 de 1500 gramdı haftaya gideceğiz bakalım kaç gram olmuş

Maşallah subhanallah Doktoruma sorup öyle mi kullanmalıyım acaba.Sana doktor mu tavsiye etti canım.

Anladım canım çok sağol

Onemli bisey olmasinda gerisi sıkıntı degil

Saol cnm benim iste takintim oldu ya bugun iyiyim sukur ....

Çok şükür canım hep iyi ol inşallah.

yoktu canım sanırım net hatırlamıyorum ama sadece nst de sürekli sancı çıkıodu..tekrar geçmişler olsunn canım

Anladım canım tekrar teşekkür ediyorum bende :)

O güzel dileklerine kocaman aminnnn canım

Kizlar butun eksiklerinizi tamamladiniZ mi birde lohusa takimimi almaliyim yoksa normal pijama takimimi farkeder mi sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar butun eksiklerinizi tamamladiniZ mi birde lohusa takimimi almaliyim yoksa normal pijama takimimi farkeder mi sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sadece bebek odasına perde eksiğim kaldı o kadar..diğer kalan herşey tamam..bide lohusa pijama bence şart,ben 2 tane lohusa pijama 1 tane sabahlık aldım + 1'de evde giymeye pijama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…