2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hos geldin cnm aramiza allah hayirli dogumlar nasip etsin sanada cnm:)
Cnm ya sakin ol eger sikinti veriyorsa o isyeri sana erkenden ayrir izne bence cnm bebegini dusun okey .
Sagolasin dumadumcum ayni dilrklerimle sanada hadi bakalim az kaldi cnm:)
Kesinlikle alma artik misafir. filan kendini. vede bebisibi dusun cnm. yorma kendini bidaha bukadar cnm anlastik :)

Senn de mi erken dopum riskin var canm

Ne güzel bir insansın sen.
Bütün dualarına yürekten AMİNNN diyorum seni ve asyamızı kocaman öpüyor ve seviyorummmm :103:

günaydın hayırlı cumalar sağlık sıhhatler kutlu doğum hürmetine cuma hürmetine hasta annelerimize şifalar bebişlerimize hayırlısı ile güzel gelişim ve doğumlar

Aminnn canımmm

Güzel haberlerini bekliyoruz canımmm.

Hoşgeldin aramıza canım.
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun evladına.

şimdi hareketlendi biraz. sorunlu ınsanlarla uğraşmak ne kadar zor

Neyse ki hareketlenmiş kuzucuk.Rabbim sana ve bütün çalışan annelere yardım etsin inşallah canım.

Çok yorma kendini canım.Hareketli kızını sevsinler senin

Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz azerimmm

Kizlar butun eksiklerinizi tamamladiniZ mi birde lohusa takimimi almaliyim yoksa normal pijama takimimi farkeder mi sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bnm biçok şeyim eksik inşallah bu haftasonu tamamlıyacaz. lohusa takımı almayacm çatala çıkmak için uzun bol gecelik bikaç tanede doğumdan sonra evde giymek için normal pijama takımı alacam

Vücudundaki ödem gitmiştir canım. Korkma Allahın izniyle sana da bebeğe de birşey olmayacak. Zamanını beklesin bebis

Senn de mi erken dopum riskin var canm

Hamdolsun şu haftama kadar bir sıkıntı olmadı ama daha önceden bir düşük yaşadığım için iğne ve coraspin kullanıyorum. Buna rağmen Allah korusun her an her şey olabilir demişti doktorum. Ama evham yapmamaya çalışıyorum, pozitif düşünceler gönderiyorum bünyeme ki zamanında sağlıkla gelsin inşallah
sizin risk durumu neden kaynaklanmıştı?

dün kızımı gördüm baya büyümüş
kilosu 1884gr boyu 40 cm gelişimi gayet iyi dedi doktor çok şükür.
içim rahatladı onu görünce :)

Benm bebek haftasına göre iri ben de minyon yapılı biriyim Dr um bundan dolayı rahmin tasıyamadıgını ve bebeğin sancılandgını söyledi ayaga kalktgm anda zaten sancı başlıyor ve yaklaşık 1haftadr inen karnım daha da iniyor asağıya

aaah aaahhhh hepimiz öyle galiba görünce rahatlıyoruz hemen çocuklarımızı.. Allah bizlere sağlıkla bağışlasın inş

aaah aaahhhh hepimiz öyle galiba görünce rahatlıyoruz hemen çocuklarımızı.. Allah bizlere sağlıkla bağışlasın inş

öyle valla kaç gündür içim daralıyordu gördüm rahatladım
aminn inşallah
gün geçtikçe merakım artıyor zaten nasıl beklıcem bılemıyorum

Sağol canım (ayselburak )hepimize ınş 😊

Teşekkür ederim cnm Inş hepimiz sağlıkla kavusuruz bebeislerimize 🚼😍

şu anda annem teyzem bendeler..biradan babaannemde gelicek..
teyzemle annem Efe'nin dolaplarını falan siliyorlar,odası temizleniyor,bende yavaş yavaş Efe'nin kalan üyüleri kıyafetleri yapıyorum..yoruldukça bırakıyorum falan..

aaaay odadanda missss gibi kokular geliyor valla..
ama annem nevresimleri falan doğuma 1 hafta kala falan yapıcaz dedi tozlanmasın diye,herşeyin tam olması gerek ki benim içime sinsin böyle eksik gibi geliyo bana

neyse sabretmek lazım demekki...zor olsa da

Maşallah kızına canım

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım.
Hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsin kuzucuk inşallah.

Teşekkür ederim cnm Inş hepimiz sağlıkla kavusuruz bebeislerimize 🚼😍

Amin canımmm inşallah

geçmiş olsun bacım takma salla bebeğine yavruşlarımıza yazıkk bende erkeklerin çoğunlukta oldugu işte çalışıyorum katıksız odun bazıları es sabır çeke çeke akşam ediyorum napim

kızlar saolun ya işyerimde sıkıntı yok arkadaşlarım çok ıyı ben kadın sıgınma evınde calışıyorum.burda kalan bi kadındı.giti neyse kı butun personelle kavga ettı. EMACIGIM bana bi arkadaşım demişti zaten son 3 ay eğer düzenli balık tuketmıyosan omega 3 kullanmak gerekıyor. tabi başka markaları da var.ben doktora sordum omega 3 kullanmak ıstıyorum dıye o da ımom u verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…