Hos geldin cnm aramiza allah hayirli dogumlar nasip etsin sanada cnm:)Mrb günaydın kızlar bende haziran 11 de doğum yapcam ınş allah in izniyle kızım olcak 😍uzun zamandır takip ediyordum fakat katilmiyordum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm ya sakin ol eger sikinti veriyorsa o isyeri sana erkenden ayrir izne bence cnm bebegini dusun okey .kızlar bı kadınla kavga ettim elim ayağım titredi resmen bebeğim hareket etmıyor bişey mı oldu ki nasıl sakinleştireceğim onu.37. haftaya kadar çalışayım dıyordum off bılmıyorum napsam sıkıntılıkadınların hizmet aldığı bı kurumda çalışıyorum. bu da o kadınlardan bırı.off Allahım yardım et
Sagolasin dumadumcum ayni dilrklerimle sanada hadi bakalim az kaldi cnm:)günaydın herkeseee günaydııınnnn
ve sonunda bir haftayı daha devirmiş sayıyorum kendimi. kaldı 4 haftam onda da 2 tane resmi tatil var yuppiiiiiheskese hayırlı cumalar diliyorum. cuma hürmetine tüm dualarınız kabul olur inşallah kızlar. bir dee kutlu doğum haftanız da kutlu mutlu olsun hayırlara vesile olsun
Kesinlikle alma artik misafir. filan kendini. vede bebisibi dusun cnm. yorma kendini bidaha bukadar cnm anlastik :)günaydın anneler..dün akşam günüm vardı gece 12de gittiklerinde resmen ölüyorum dedim inleye inleye uyudum ya o kadar yorulmuşumki temizliği ikramları..nyse bi daha ağır misafirim doğuma kadar yokkızımda maşallah çok hareketliydi dün..güzel ve hayırlı bi cuma olsun bugün bizlere (=
benim baştan beri aşağıda. son bikaç gündür karnım aşağıya daha çok baskı yapıyor. hem de riskli gebelik. başlarda çok sorun ediyodum bunu, doktor sorun yok dedikçe her geçen gün rahatladım. inşallah sorunsuzca geçiririz şu son haftalarımızı ve sağlıkla kucaklarız yavruları
günaydınnn günaydınnn...bugün cuma....iyi dileklerimizin gerçekleşeceği, güzel dualarımızın kabul olacağı bir cuma olsun....faceden Meltem ÇaLışkan Ema Hedie Eren Feyza81 ve erken doğum riski olan tüm annelerimiz kuzucuklarına vaktinde enazından vaktine yakın kavuşsunlar..facede Ebru Ulaş Topcu arkadaşımızın bebeğinin beyin kanaması geçer inşallahhhh.Bir Melodi min bebeğide büyüsün serpilsin artık annesi ile beraber evlerinde huzurlu sağlıklı yaşamaya başlasınlar..ve Allah tüm haziran annelerine ve dünyadaki tüm doğum yapmayı bekleyen annelerine sabır versin stresten endişeden uzak günler versin ve güzel sağlıklı doğumlar versin...öpüyorum hepinizi...
günaydın hayırlı cumalar sağlık sıhhatler kutlu doğum hürmetine cuma hürmetine hasta annelerimize şifalar bebişlerimize hayırlısı ile güzel gelişim ve doğumlar
mrb kızlar sayfalar uçmuş gitmiş ben bayadır giremiyorum ev topladım izne ayrıldım ve memleketime geldim sonunda bugünde burda metedilen bi doktordan randevu aldım bakalım nasılmış kuşum doğum tarihini filan öğrenip hastane fiyatınıda sorcam ve artık son hazırlıklar başlasınnn dicem kızlar buarada uyku namına bişe yok bende saat başı wc ye kalkıyorum uyuyamıyorum nolucak böle bilemiyorummm:26::26::26::26:
Mrb günaydın kızlar bende haziran 11 de doğum yapcam ınş allah in izniyle kızım olcak 😍uzun zamandır takip ediyordum fakat katilmiyordum
kızlar bı kadınla kavga ettim elim ayağım titredi resmen bebeğim hareket etmıyor bişey mı oldu ki nasıl sakinleştireceğim onu.37. haftaya kadar çalışayım dıyordum off bılmıyorum napsam sıkıntılıkadınların hizmet aldığı bı kurumda çalışıyorum. bu da o kadınlardan bırı.off Allahım yardım et
şimdi hareketlendi biraz. sorunlu ınsanlarla uğraşmak ne kadar zor
günaydın anneler..dün akşam günüm vardı gece 12de gittiklerinde resmen ölüyorum dedim inleye inleye uyudum ya o kadar yorulmuşumki temizliği ikramları..nyse bi daha ağır misafirim doğuma kadar yokkızımda maşallah çok hareketliydi dün..güzel ve hayırlı bi cuma olsun bugün bizlere (=
Bacim Allah (c.c.) yardimcin olshn
Yatar durumdasin yaninda surekli birseyler koyup atistirsan bacim
Bacim sebep belli bebegin etkilenmis....
Annede stres vs. Oldugunda kusermis hareket etmezmis diye okumustum....
Ins. En kisa zamanda hareketlenmelerini hissedersin bacim....
------
Bacilarimmm hepinizi opuyorum....
Yeni uyandik biz kahvalti hazirlanma vs. Derken 1 de evden cikacagiz....
Saat 2 de ise buyuk annnnn bakalim Yasin im ne kadar buyumus....
Annesine yine goz kirpacak mi
Ayyyyyy heyecandan yatamadim gece zaten gel teskere gellll
Kizlar butun eksiklerinizi tamamladiniZ mi birde lohusa takimimi almaliyim yoksa normal pijama takimimi farkeder mi sizce
Günaydın kızlar biliyorsunuz yatış dırumndayım doğuma kadar ben de diyordumki yatmaktan kilo alrım az önce tartıldm 3günde 1,5kilo vermişim normal mi acaba kilo veren var mı hayr bebeğim zayıfılcak diye endişe edyrm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
huzursokağı
canım öncelikle sakin olmaya çalış bebeğini düşün bir kaç gün sonra unutur gidersin sinirin geçer ama bebeğine yazık
aynı durumu ben de yaşadım bir velim resmen üzerime yürümüştü özel eğitimli çocuğu var sınıfımda bağırıp çağırmıştı bir de senin karnındaki daha beter olsun diye beddua etti (Rabbim korusun) psikolojim alt üst olmuştu sonra geldi özür diledi kadın psikolojik olarak rahatsızmış seni şu an çok iyi anlıyorum böyle durumlarda yüzsüz olmak cevap bile vermemek gerek
sana tavsiyem bu gün alabiliyorsan bi iki günlük izin veya rapor al kendini iyi hissedeceğin bişiyler yap bebeğin hareket eder az sonra hiç kaygı etme bi ayetel kürsi oku çikolata ye canım üzme kendini çok sıkıntı oluyosa da boşver ayrıl gitsin 32 de senden bebişinden önemli mi ama bu kararı da sakinleştikten sonra ver
Senn de mi erken dopum riskin var canm
Çok şükür canım hep iyi ol inşallah.
dün kızımı gördüm baya büyümüş
kilosu 1884gr boyu 40 cm gelişimi gayet iyi dedi doktor çok şükür.
içim rahatladı onu görünce :)
Hamdolsun şu haftama kadar bir sıkıntı olmadı ama daha önceden bir düşük yaşadığım için iğne ve coraspin kullanıyorum. Buna rağmen Allah korusun her an her şey olabilir demişti doktorum. Ama evham yapmamaya çalışıyorum, pozitif düşünceler gönderiyorum bünyeme ki zamanında sağlıkla gelsin inşallah
sizin risk durumu neden kaynaklanmıştı?
aaah aaahhhh hepimiz öyle galiba görünce rahatlıyoruz hemen çocuklarımızı.. Allah bizlere sağlıkla bağışlasın inş
ohh koca kız olmuş gözün aydın canım hep iyi haberler gelsin
Hos geldin cnm aramiza allah hayirli dogumlar nasip etsin sanada cnm:)
Cnm ya sakin ol eger sikinti veriyorsa o isyeri sana erkenden ayrir izne bence cnm bebegini dusun okey .
Sagolasin dumadumcum ayni dilrklerimle sanada hadi bakalim az kaldi cnm:)
Kesinlikle alma artik misafir. filan kendini. vede bebisibi dusun cnm. yorma kendini bidaha bukadar cnm anlastik :)
Ne güzel bir insansın sen.
Bütün dualarına yürekten AMİNNN diyorum seni ve asyamızı kocaman öpüyor ve seviyorummmm:103:
Aminnn canımmm
Güzel haberlerini bekliyoruz canımmm.
Hoşgeldin aramıza canım.
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun evladına.
Neyse ki hareketlenmiş kuzucuk.Rabbim sana ve bütün çalışan annelere yardım etsin inşallah canım.
Çok yorma kendini canım.Hareketli kızını sevsinler senin
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz azerimmm
Benm bebek haftasına göre iri ben de minyon yapılı biriyim Dr um bundan dolayı rahmin tasıyamadıgını ve bebeğin sancılandgını söyledi ayaga kalktgm anda zaten sancı başlıyor ve yaklaşık 1haftadr inen karnım daha da iniyor asağıya
Teşekkür ederim cnm Inş hepimiz sağlıkla kavusuruz bebeislerimize 🚼😍
Bacim Allah (c.c.) yardimcin olshn
Yatar durumdasin yaninda surekli birseyler koyup atistirsan bacim
Bacim sebep belli bebegin etkilenmis....
Annede stres vs. Oldugunda kusermis hareket etmezmis diye okumustum....
Ins. En kisa zamanda hareketlenmelerini hissedersin bacim....
------
Bacilarimmm hepinizi opuyorum....
Yeni uyandik biz kahvalti hazirlanma vs. Derken 1 de evden cikacagiz....
Saat 2 de ise buyuk annnnn bakalim Yasin im ne kadar buyumus....
Annesine yine goz kirpacak mi
Ayyyyyy heyecandan yatamadim gece zaten gel teskere gellll
geçmiş olsun bacım takma salla bebeğine yavruşlarımıza yazıkk bende erkeklerin çoğunlukta oldugu işte çalışıyorum katıksız odun bazıları es sabır çeke çeke akşam ediyorum napim
Maşallah subhanallahDoktoruma sorup öyle mi kullanmalıyım acaba.Sana doktor mu tavsiye etti canım.
Anladım canım çok sağol
Çok şükür canım hep iyi ol inşallah.
Anladım canım tekrar teşekkür ediyorum bende :)
O güzel dileklerine kocaman aminnnn canım
Hos geldin cnm aramiza allah hayirli dogumlar nasip etsin sanada cnm:)
Cnm ya sakin ol eger sikinti veriyorsa o isyeri sana erkenden ayrir izne bence cnm bebegini dusun okey .
Sagolasin dumadumcum ayni dilrklerimle sanada hadi bakalim az kaldi cnm:)
Kesinlikle alma artik misafir. filan kendini. vede bebisibi dusun cnm. yorma kendini bidaha bukadar cnm anlastik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?