2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende izine yeni ayrilanlardanim evde sıkıcı geçiyormus gerçekten 😏

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kolay gelsin maşallah bütün hazırlıkların bitti gibi artık sadece beklemek kalıyor galıba.
benım hiç bir şeyim hazır değil telaş yapmaya başladım:18::18: benım koca cok rahat

Ohhh mis gibi oluyor şimdi her yer tertemiz.
Hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelip güle güle kirletsin Efe'miz :)
Sende kendini çok fazla yorma canım.

Gitmiş çok şükür.Bir daha hiçbir olumsuzluk yaşamazsın inşallah canım.
Balığı hamileliğimin başından itibaren yiyemiyorum zaten.Hemen başlamalıyım omegaya.
Bilgilendirdiğin iyi oldu çok teşekkür ederim canımmm.

puf puf ne kadar şanlısın. bebeğim için benden başka uğraşan yok. herkes seferber olmuş maşallah.

rica ederim canım doktoruna danışırsın yine. inşallah vaktinde gelir bebeğimiz

kızlar

eşim karnımı sevmiyor dokunmuyor ve hareketlerini görmek istemiyor...
rahatsız oluyormuş

ben de onun bu tavrından rahatsız oluyorum o ne olacak

Dün kızım karnımda sörf yapıyordu iniş çıkışları oluyordu kocama gösterdim hemen başını çevirdi
sabaha kadar ağzından yara çıkmış o hareketi gördüğü için.

Kendimi çok kötü hissediyorum ben

benim eşim de ben deyınce dokunuyor hiç merak etmıyor.elini koy deyınce koyuyor. erkekler boyle canım onlar sonuca bakıyorlar ortada çocuk olmadıgı için sevemıyorlar

niye öyle oldu ki acaba? du bakim ben benimkine bi sorayım o da böyle oluyor mu? ya da bi erkek neden böyle hisseder diye sorayım. şimdiye kadar sorun yaşamadım ama şimdi sen söyleyince biraz tuhaf oldum. bizde böyle bir sorun yok ama... :26::26:

sen ona neden istemediğini sordun mu canım? konuştunuz mu? eskiden nasıldı? yani dokunabiliyor muydu?

mesela benim kızımda elleyemiyor. korkuyorum diyor... ama uzaktan görünce çok hoşuna gidip mutlu oluyor .

canım senin değerlerin çok yüksek değil sıkma canını. ama dikkat etmemız lazım yine de

Değerlerim yüksek canım doktorlar 1. saat tokluk en fazla 149,2. saat tokluk en fazla 129 diyorlar.Çünkü bizim evde yaptığımız ölçümler parmaktan yapılıyor ve damardan alınan kanla yapılan laboratuvar ölçümlerine göre %15 daha düşük ölçmüş oluyoruz aslında.Yani benim 150 ölçtüğüm değer gerçekte 172 oluyor.O yüzden dikkat etmemiz lazım canım.

Kizlar hastahanede sekerdir cikolatadir dogum yapanlara bakiyorum gelen misafirlere dagitiyorlar bnm ilk dogumum olucak kismetse tecrubesiz oldugum icin soruyorum hastanede neler yapicaksiniz neler dagiticaksiniz

son aylarda hep öylemiş canım sıkma canını sende haklısın benımkıde bazen ilgisiz gelio başlardaki gibi değil.. istiyorumki heran dokunsun sorsun sevsin ama işte annelik başka bişey ama merak etme herkesin bana söylediği ilk kucaına alınca herşey değişirmiş kimselere vermek istemezlermiş. duygularını çok iyi anlıyorum bende üzülüyorum öyle durumlarda.. onların psikolojileride değişiyor özellikle kendileri bile farketmeden bizim karnımızı sevmemizi bile kıskanabilirlermiş ..takılma bebişine yansır tatlım

oohh mis...baya toparlandın pufpufum maşallah bizimde 1 mayısta gelicek odamz ozaman toparlanıcaz inşallah..böyle herşey kutu kutu içinde sıkıldım

şaşırdım..anlam veremedim..erkeklerin davranışlarına anlam yüklenmek gereksiz zaten içi tuhaf oluyo adamın heralde..çok kafaya takma canım boşver

Pufpufum şu anda annem teyzem bendeler diye yazdıgının başını okudum, Allaaaaah yine ne hazırlıklar oluyor acabaaa dedımmm kolay gelsin canım hepınıze, bence de sen kendını falza yorma, insan bı şevkle yapmak ıstıyo ama sonrasında acısı fena cıkıyo fotoğraflarını da beklıyoruz

bunu kötü olarak düşünme canım, ne de olsa eşin kendi içinde hıssetmıyo bebeği, karnındaki hareketlerı fılan gordugunde içi bı tuaf oluyodur, aklı almıyodur, sonucta içimizde bi canlı büyüyo, hareket ediyo fılan düşününce aslında garip ama bize göre mucizevi bi durum

sevmesini istemeni fılan anlıyorum, insan eşinden de aynı heyecanı gordugunde daha cok mutlu oluyo ama onu da anlamaya calış :26: sonucta erkek milleti, bı kadın gözüyle bakmasını bekleyemezsin boyle cok bariz dalgalanmalarda, tekmelerde fılan değilde; hıckırıkları gibi küçük pıtırdamalarında fılan minik minik dokunuşlarla alıştırabılırsın belki eşini canım

0,60 krs dan baslayan bebek sekerlerı lavanta ve mıknatısla suslenır. istege gore eklemeler yapılır..

Eklentiler

• $91-home_default.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 55
  • $470_78.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 69
  • $957_buyuk_zoom.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $2597-large_default.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 54
  • $970881_541831305936190_527386866638432403_n.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $1017756_541830569269597_6707775392580798196_n.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $1511335_541831289269525_3183829190097513715_n.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $1536464_541831035936217_190389804449546351_n.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $1610011_541830902602897_2289440734367222815_n.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 49
Kadraj canim konus esinle nedenini sor benimkide basta cok fazla dokunmuyodu ben cagirinca gel bak diyince geliyodu ama simdi konusuyo elini koyuyo kizim napiyosun diyo yalniz cipkak bakmak istemiyo acmami hic istemiyo ben de acmiyorum yaninda yani erkeklerin degisik hassasiyetleri olabiliyo biz yatarken bana sarilmiyo mesela ozel durumlari hic saymiyim ev arkadasi gibiyiz sorunca da korkuyorum bisiy olmasindan diyo gunler geciyo soylemesi ayip opusmedigimizi farkediyorum mikrop kaparsin diyo cok konusup kafani sisirdim soylemeye calistigim erkeklerde bu donemde oluyo gariplikler cok ustune gitme insallah dogumdan sonra gecer bu vaziyetlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…