şu anda annem teyzem bendeler..biradan babaannemde gelicek..
teyzemle annem Efe'nin dolaplarını falan siliyorlar,odası temizleniyor,bende yavaş yavaş Efe'nin kalan üyüleri kıyafetleri yapıyorum..yoruldukça bırakıyorum falan..
aaaay odadanda missss gibi kokular geliyor valla..
ama annem nevresimleri falan doğuma 1 hafta kala falan yapıcaz dedi tozlanmasın diye,herşeyin tam olması gerek ki benim içime sinsinböyle eksik gibi geliyo bana
neyse sabretmek lazım demekki...zor olsa da
teyzemle annem Efe'nin dolaplarını falan siliyorlar,odası temizleniyor,bende yavaş yavaş Efe'nin kalan üyüleri kıyafetleri yapıyorum..yoruldukça bırakıyorum falan..
ama annem nevresimleri falan doğuma 1 hafta kala falan yapıcaz dedi tozlanmasın diye,herşeyin tam olması gerek ki benim içime sinsinböyle eksik gibi geliyo bana
kızlar saolun ya işyerimde sıkıntı yok arkadaşlarım çok ıyı ben kadın sıgınma evınde calışıyorum.burda kalan bi kadındı.giti neyse kı butun personelle kavga ettı. EMACIGIM bana bi arkadaşım demişti zaten son 3 ay eğer düzenli balık tuketmıyosan omega 3 kullanmak gerekıyor. tabi başka markaları da var.ben doktora sordum omega 3 kullanmak ıstıyorum dıye o da ımom u verdi.
Ohhh mis gibi oluyor şimdi her yer tertemiz.
Hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelip güle güle kirletsin Efe'miz :)
Sende kendini çok fazla yorma canım.
Gitmiş çok şükür.Bir daha hiçbir olumsuzluk yaşamazsın inşallah canım.
Balığı hamileliğimin başından itibaren yiyemiyorum zaten.Hemen başlamalıyım omegaya.
Bilgilendirdiğin iyi oldu çok teşekkür ederim canımmm.
rica ederim canım doktoruna danışırsın yine. inşallah vaktinde gelir bebeğimiz
deterjanımmm..canım.....istemiyorsan değiştirmek bir ikinci göz olarak başka bir doktorada görünsen nasıl olur..hani değiştirme ama enazından başka bir doktorla daha görüş..farklı bir hastanede....anlamıyorum bu doktorları ...insan olduklarını ve karşısında hamile bir bayan olduğunu nasıl unutuyorlar...herşeyi anlatmanın söylemeninde uygun bir tarzı var.....ki sen hep dikkat ediyorsun..kiloda veriyorsun...sorun ne ozaman..diyetisyen ve dahiliyeci aynı hastaendeyse doktorun konuşsa y a onlarla...üzülme canım.....bakma sen doktoruna..belkide ters tarafındaydı dün hakkı olmadan sana patladı...herşey güzel olacak....ağlama lütfen oldumu...herşey çoookkk çokk güzel olacak...
günaydınnn günaydınnn...bugün cuma....iyi dileklerimizin gerçekleşeceği, güzel dualarımızın kabul olacağı bir cuma olsun....faceden Meltem ÇaLışkan Ema Hedie Eren Feyza81 ve erken doğum riski olan tüm annelerimiz kuzucuklarına vaktinde enazından vaktine yakın kavuşsunlar..facede Ebru Ulaş Topcu arkadaşımızın bebeğinin beyin kanaması geçer inşallahhhh.Bir Melodi min bebeğide büyüsün serpilsin artık annesi ile beraber evlerinde huzurlu sağlıklı yaşamaya başlasınlar..ve Allah tüm haziran annelerine ve dünyadaki tüm doğum yapmayı bekleyen annelerine sabır versin stresten endişeden uzak günler versin ve güzel sağlıklı doğumlar versin...öpüyorum hepinizi...
Canım başka bir doktora da görüncem mutlaka.Çünkü söyleyiş tarzı çok kötüydü.Benim diyete uymadığımı düşünüp hastaneye yatırmak istedi.Ben de tamam dedim ne de olsa ben diyetime uyduğum için içim rahattı.ama masasına geçince hadi yatıştan yırttın bir önceki randevuda yanlış hesaplamışım bebekte bir sorun yok dedi.Hatırladıkça sinirleniyorum.Neyse dediğin gibi arkadaşım inşallah herşey çok güzel olacak.
Bu güzel dualarına kocaman bir amin...
Canımsın Allah razı olsun hepimizin güzel yavruları hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsin inşallah
kızlar
eşim karnımı sevmiyor dokunmuyor ve hareketlerini görmek istemiyor...
rahatsız oluyormuş
ben de onun bu tavrından rahatsız oluyorum o ne olacak
Dün kızım karnımda sörf yapıyordu iniş çıkışları oluyordu kocama gösterdim hemen başını çevirdi
sabaha kadar ağzından yara çıkmış o hareketi gördüğü için.
Kendimi çok kötü hissediyorum ben
kızlar
rahatsız oluyormuş
Dün kızım karnımda sörf yapıyordu iniş çıkışları oluyordu kocama gösterdim hemen başını çevirdi
Slm kizlar nasilsiniz ev isi ypmak ne kadar zor olmya basladi
canım senin değerlerin çok yüksek değil sıkma canını. ama dikkat etmemız lazım yine de
kızlar
rahatsız oluyormuş
oohh mis...baya toparlandın pufpufum maşallah bizimde 1 mayısta gelicek odamz ozaman toparlanıcaz inşallah..böyle herşey kutu kutu içinde sıkıldımşu anda annem teyzem bendeler..biradan babaannemde gelicek..
kızlar
rahatsız oluyormuş
kızlar
rahatsız oluyormuş
Öncelikle banyo ile verilen eğitimde ( ki benim oğlumda da aynısını söylemişlerdi) bebeğin doğumdan gelen ve vücudunu kaplayan onu dılarıdaki bir çok enfeksiyona karşı koruyan bir jelimsi yapısı oluyormuş. Göbek bağı düşene kadar sadece ılık suyla ıslatılmış bir bezle silinmesini öneriyorlar. Ama kişi nasıl rahat ederse diyeyim yine de :)
Valla eşime kalsa ben eğilmeyeceğim, uzanmayacağım, oturup keyfime bakacağım. Gerek yokmuş temizlik vs yapmama, sadece yemek yapsam yetermiş, ama onun dediği gibi davrandığımı düşünemiyorum ev ne hake gelir :) toplam 3 kere evi süpürdü 8 ay boyunca :) buna da şükür diyorum ne diyeyim artık ...
Bu arada dün gidip şifonyerimizi aldık, 15-20 gün içinde eve teslim edilecekmiş kısmetse :) Beşik için de bu haftasonu gidecekmişiz... Bebek arabası için de ay sonunda bakacağız sanırım...
Hepinize sevgiler selamlar ...
Canım şurda sayılı günler kalmış yapma temizlik yorma kendini.Şu günler geçince doya doya yaparsın bütün evinin işlerini sıkma canını.Yeterki bebişler zamanında,hayırla ve sağlıklarıyla birlikte gelsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?