2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Canım stres bebekleri etkiliyormuş.Dün ben çok üzülmüştüm ama hemen kendimi toparladım.Böyle durumlarda ben kızıma ninni okuyorum hem kendim hemde kızım rahatlıyor.bir nevi herşey yolunda mesajı veriyorum kızıma.Ben raporluyum şuan 13 gün sonra 32 haftalık olunca inşalah bir aksilik olmaz doğum iznine ayrılıyorum canım.Yoksa benim işyerim de çok stresli 37. haftaya kadar dayanamazdım.

Erkeklerin babalık iç güdüsü doğumdan sonra başlıyor anlaşılan canım.
Benim eşim de pek belli etmez duygularını.Aman okşayıp seveyim demez ben demedikten sonra.
Bende şimdi damarına basıyorum.
Oğlumla konuşmuyorsun sevmiyorsun doğunca seni tanımayacak ısınamayacak diyorum.Ben doğunca sevdiririm tanıtırım kendimi merak etme diyor.
Sende kendini fazla üzme geneli aynı galiba canım

benim eşim de ben deyınce dokunuyor hiç merak etmıyor.elini koy deyınce koyuyor. erkekler boyle canım onlar sonuca bakıyorlar ortada çocuk olmadıgı için sevemıyorlar

ilk zamanlarda minik minik baloncuk gibi patlamalar olurken dokundu hareketi hissetti sonra bi daha dokunamadı. İçi tuhaf oluyormuş. İlk zamanlar karnıma eğlip konuşuyordu şimdi iyice şişince onu da pek yapmaz oldu. Arada bi babam filan diye sesleniyor.

Tiksiniyor musun, korkuyor musun diyorum öyle değil değişik oluyorum diyor.
hareket ettiğinde bebğin benim canımı acıttığını düşünüyormuş:26:
Sen dokunmasan da o zaten içerde kıpır kıpır canım da acımıyor diyorum ben hissedince kötü oluyorum diyor.

Cinsel hayat nerdeyse yok zaten karnım büyüdükçe yaklaşmaz oldu. uyurken filan sarılıyor ama elini asla karnıma götürmüyor

Ben onun doğuma girmesini istiyorum (doktor izin verirse) o zaman nasıl gireceksin şimdi hareketine bakamıyorsun deyince o mecbur diyor
anlaamdım bu adamı ben

doğuma girmeyi gözü kesiyo ama dokunamıyo dıyosun, bu da değişikmiş benim eşim dokunur, sever, konusur ama arada doğuma gireriz beraber diye takılıyorum da yok onu yapamam, dısarda beklerim ben diyo

doğuma girmeyi gözü kesiyo ama dokunamıyo dıyosun, bu da değişikmiş benim eşim dokunur, sever, konusur ama arada doğuma gireriz beraber diye takılıyorum da yok onu yapamam, dısarda beklerim ben diyo

bence benimki de son anda yan çizecek gibi yab da bizim doktor biraz sert biri o nasıl olsa izin vermez diye düşünüyor da olabilir

Ama doktor müsade ederse kaçışı yok girecek doğuma elimi tutacak

Canım mm çok ilginç tepki vermiş gerçekten ama bence üzülerek bişey yok. Esin fazla empati kuruyor bence kimbilir ne düşünüyor o hareketi görünce. Kendisinde hayal edip bizim hissettiğimiz mutluluk yerine bunu işkence gibi yada rahatsız bir his olarak algılıyor olabilir. Ben is yerinde bazı bayan arkadaşlarıma anlatıyorum onlardan bile yüzünü buluşturan oluyor Ayy yy nasıl bişey içinde bişey var diye. Anlaması mümkün değil beylerin bu durumu. Yaşamak lazım canım sen keyfini çıkar üstüne gitme kafana da takma

ohhh mis gibi ne güzel yaa şu aile ekibi olmasa naparız biz iiki varlar

Hu huuuuuu biz geldik teyzelerrrrr
Ali Yasin immmm dogum kanalina yerlesmis....
Normal dogum icin hazir ve nazir beklemeye gectik anlayacaginiz....
Nst ye girmedik 10 gun sonra gel oyle alalim seni dedi....
Daha erken simdiden girmene gerek yok dedi .....
Birde oglum genelde boyuna ve karnina veriyormus kilosunu.....
Boy ve kiloyu sormayin bacilar kocam bir kere yazdigimi gorunce kizmisti o nedenle yazmiyorum....
Doktorumdan bol bol aferin aldim geldim iste
Darisi basiniza....

bence benimki de son anda yan çizecek gibi yab da bizim doktor biraz sert biri o nasıl olsa izin vermez diye düşünüyor da olabilir

giricek doguma o kadaaaaar dıyosun yanı once ıstersen sen bı doktora çıtlat durumu

Allah zamanında saglıklı dogumlar nasıp etsın canım

Son düzenleme:

bence kendini kötü hissetme canım ya bazı insanların içi kötü oluyor gerçekten.
Benim en yakın arkadaşım ablasının karnına hayatta dokunmuyo ultrason resımlerıne bıle bakmıyo ıçı bı tuhaf oluyor
bence eşin de böyle hissediyordur. O yüzden dokunamıyordur.

gözün aydın bacım boyuna posuna maşlh diyelim delikanlının :)

anıtta kimseyi duymadım. Konyadan biri var mı diye o kadar bakındım gökte ararken kk da buldum. Nasıl mutlu oldum bilemezsin. ÇAlışıyor musun normal doğummu yapacaksın nasıl gidiyor hazırlıklar

Kizlar bnde baslarda dogumda olmasini istedim kabul etti ama simdi ben kendim vazgectim dogum yaklastikca butun erkekler doguma yakin boyle oluyorlar ve nedenini kendileride bilmiyorlar kendinizi onun yerine koyun onlar suan her baktiginda suan guzel karisini gormuyorlar hamile karisini goruyorlar dogum sonrasi psikolojilerinin iyice bozulmamasi sizden uzaklasmamasi icin zorlamayin eslerinizi dogumda yaninizda olsun diye dogum sancilari cektiginizi gormek bile cok agir bir psikolojiymis onlar icin bir daha dusunun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de bana güç verir moral olur diye istiyorum. O soğukkanlı biri ve sancım bile varken espri yapıp güldürüp unutturuyor. Bebeğimizi ilk birlikte görelim doğumhaneden birlikte çıkalım istiyorum.

pufpufcum kızımızın ismi elif olacak inş onu da ekler misin

işte ben de bunları düşünüp ısrar etmedim hiç, doğumda yanımda olmasını, elimi tutmasını, beni oyalamasını, bebeğimiz dünyaya geldiğinde ilk beraber görmemizi çok isterim.. ama işin bi de senin anlattığın kısmı var.. arada şakayla karısık soruyorum, ben dısarda fılmlerdeki gıbı 9 dogurarak beklerım sizi, doğuma gırmek ıstemıyorum fılan dıyo..

hamilelik ve doğum sürecinde, hem bizim hayatımızda hem de eşlerimizin hayatında bir kavram kargaşası yaşanabiliyor; eş olmak ile anne olmak arası gidip geliyoruz.. doğumu izlediğinde psıkolojısı etkilenen erkeklerin çok olduğu da bi gercek, bi kadın gıbı algılamalarını ve hıssetmelerını bekleyemeyız ki, gorduklerı onlar için hem cok mucızevı hem de travmatık olabılır.. kaldı ki topıkten bı kac arkadas hamıle arkadaslarının kız kardeşlerinin dahı bebeğe anne karnındayken dokunamadıklarını, ulstrason resımlerıne bakamadıklarını soylemıs..

bızım ıcın cok guzel ve buyuk destek olacaksa da sanırım eşlerimizi bu konuda dınlemek de fayda var, istıyolarsa gırsınler ıstemezlerse zorlamamak lazım gibi.. sonrasında sizi o annelik kutsallıgına oturtup eş olduğunuz gerceğını unutmaları evliliklerin gidisatını bıle etkıleyen bişey, gereksız rısklere gerek yok.. erkek ben o durumda yanında olmayı ısterım ancak kaldıramam dıyosa kendi bilir; sanırım yasadıgımız gerek fızıksel gerek hormonal ve manevı değişiklikler, yaşamadıkca asla anlaşılmayacak seyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…