hmm hadi hayırlısı arkadaşım bnmde bundan önce bi düşüğüm var kürtajımı musa bey yapmıştı ii bi doktor sinan zorsuya gidiorum şimdide pek öven yok doktoru ama bn memnunum ne bilimmallah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize
Evett bende anita gidiyorum
kolay gelsinmaşallah bütün hazırlıkların bitti gibi artık sadece beklemek kalıyor galıba.
benım hiç bir şeyim hazır değil telaş yapmaya başladım:18::18: benım koca cok rahat
puf puf ne kadar şanlısın. bebeğim için benden başka uğraşan yok. herkes seferber olmuş maşallah.
Ohhh mis gibi oluyor şimdi her yer tertemiz.
Hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelip güle güle kirletsin Efe'miz :)
Sende kendini çok fazla yorma canım
Pufpufum şu anda annem teyzem bendeler diye yazdıgının başını okudum, Allaaaaah yine ne hazırlıklar oluyor acabaaa dedımmmkolay gelsin canım hepınıze, bence de sen kendını falza yorma, insan bı şevkle yapmak ıstıyo ama sonrasında acısı fena cıkıyo fotoğraflarını da beklıyoruz
ohhh mis gibi ne güzel yaa şu aile ekibi olmasa naparız biz iiki varlar
Beni de ekler misiniz liste ye konya 11 haziran kız ebrar 😍
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pufpufcum kızımızın ismi elif olacak inş onu da ekler misin
giricek doguma o kadaaaaar dıyosun yanıonce ıstersen sen bı doktora çıtlat durumu
Allah zamanında saglıklı dogumlar nasıp etsın canım
gözün aydın bacım boyuna posuna maşlh diyelim delikanlının :)
aynen öyle valla..Allah hepsinden razı olsun
hoşgeldin aramıza ama listedeki tüm bilgileri yazar mısın eksiksiz?hemen ekliyim...sonradan geri dönüp düzeltmek zor oluyor çünkü..
tamam canım ilk fırsatta ekleyeceğim
işte ben de bunları düşünüp ısrar etmedim hiç, doğumda yanımda olmasını, elimi tutmasını, beni oyalamasını, bebeğimiz dünyaya geldiğinde ilk beraber görmemizi çok isterim.. ama işin bi de senin anlattığın kısmı var.. arada şakayla karısık soruyorum, ben dısarda fılmlerdeki gıbı 9 dogurarak beklerım sizi, doğuma gırmek ıstemıyorum fılan dıyo..
hamilelik ve doğum sürecinde, hem bizim hayatımızda hem de eşlerimizin hayatında bir kavram kargaşası yaşanabiliyor; eş olmak ile anne olmak arası gidip geliyoruz.. doğumu izlediğinde psıkolojısı etkilenen erkeklerin çok olduğu da bi gercek, bi kadın gıbı algılamalarını ve hıssetmelerını bekleyemeyız ki, gorduklerı onlar için hem cok mucızevı hem de travmatık olabılır.. kaldı ki topıkten bı kac arkadas hamıle arkadaslarının kız kardeşlerinin dahı bebeğe anne karnındayken dokunamadıklarını, ulstrason resımlerıne bakamadıklarını soylemıs..
bızım ıcın cok guzel ve buyuk destek olacaksa da sanırım eşlerimizi bu konuda dınlemek de fayda var, istıyolarsa gırsınler ıstemezlerse zorlamamak lazım gibi.. sonrasında sizi o annelik kutsallıgına oturtup eş olduğunuz gerceğını unutmaları evliliklerin gidisatını bıle etkıleyen bişey, gereksız rısklere gerek yok.. erkek ben o durumda yanında olmayı ısterım ancak kaldıramam dıyosa kendi bilir; sanırım yasadıgımız gerek fızıksel gerek hormonal ve manevı değişiklikler, yaşamadıkca asla anlaşılmayacak seyler..
çok şükür canım benim Darısı başımızadün kızımı gördüm baya büyümüş
kilosu 1884gr boyu 40 cm gelişimi gayet iyi dedi doktor çok şükür.
içim rahatladı onu görünce :)
maşallah size canım bence çok şanslısın tatlım kıymetini bilşu anda annem teyzem bendeler..biradan babaannemde gelicek..
teyzemle annem Efe'nin dolaplarını falan siliyorlar,odası temizleniyor,bende yavaş yavaş Efe'nin kalan üyüleri kıyafetleri yapıyorum..yoruldukça bırakıyorum falan..
aaaay odadanda missss gibi kokular geliyor valla..
ama annem nevresimleri falan doğuma 1 hafta kala falan yapıcaz dedi tozlanmasın diye,herşeyin tam olması gerek ki benim içime sinsinböyle eksik gibi geliyo bana
neyse sabretmek lazım demekki...zor olsa da
çok güzel canım maşallah sizeHu huuuuuu biz geldik teyzelerrrrr
Ali Yasin immmm dogum kanalina yerlesmis....
Normal dogum icin hazir ve nazir beklemeye gectik anlayacaginiz....
Nst ye girmedik 10 gun sonra gel oyle alalim seni dedi....
Daha erken simdiden girmene gerek yok dedi .....
Birde oglum genelde boyuna ve karnina veriyormus kilosunu.....
Boy ve kiloyu sormayin bacilar kocam bir kere yazdigimi gorunce kizmisti o nedenle yazmiyorum....
Doktorumdan bol bol aferin aldim geldim iste
Darisi basiniza....
işte ben de bunları düşünüp ısrar etmedim hiç, doğumda yanımda olmasını, elimi tutmasını, beni oyalamasını, bebeğimiz dünyaya geldiğinde ilk beraber görmemizi çok isterim.. ama işin bi de senin anlattığın kısmı var.. arada şakayla karısık soruyorum, ben dısarda fılmlerdeki gıbı 9 dogurarak beklerım sizi, doğuma gırmek ıstemıyorum fılan dıyo..
hamilelik ve doğum sürecinde, hem bizim hayatımızda hem de eşlerimizin hayatında bir kavram kargaşası yaşanabiliyor; eş olmak ile anne olmak arası gidip geliyoruz.. doğumu izlediğinde psıkolojısı etkilenen erkeklerin çok olduğu da bi gercek, bi kadın gıbı algılamalarını ve hıssetmelerını bekleyemeyız ki, gorduklerı onlar için hem cok mucızevı hem de travmatık olabılır.. kaldı ki topıkten bı kac arkadas hamıle arkadaslarının kız kardeşlerinin dahı bebeğe anne karnındayken dokunamadıklarını, ulstrason resımlerıne bakamadıklarını soylemıs..
bızım ıcın cok guzel ve buyuk destek olacaksa da sanırım eşlerimizi bu konuda dınlemek de fayda var, istıyolarsa gırsınler ıstemezlerse zorlamamak lazım gibi.. sonrasında sizi o annelik kutsallıgına oturtup eş olduğunuz gerceğını unutmaları evliliklerin gidisatını bıle etkıleyen bişey, gereksız rısklere gerek yok.. erkek ben o durumda yanında olmayı ısterım ancak kaldıramam dıyosa kendi bilir; sanırım yasadıgımız gerek fızıksel gerek hormonal ve manevı değişiklikler, yaşamadıkca asla anlaşılmayacak seyler..
Hepinizin ellerine sağlık. Çok şanslısın yalnız olmadığın için.şu anda annem teyzem bendeler..biradan babaannemde gelicek..
teyzemle annem Efe'nin dolaplarını falan siliyorlar,odası temizleniyor,bende yavaş yavaş Efe'nin kalan üyüleri kıyafetleri yapıyorum..yoruldukça bırakıyorum falan..
aaaay odadanda missss gibi kokular geliyor valla..
ama annem nevresimleri falan doğuma 1 hafta kala falan yapıcaz dedi tozlanmasın diye,herşeyin tam olması gerek ki benim içime sinsinböyle eksik gibi geliyo bana
neyse sabretmek lazım demekki...zor olsa da
kızlar
eşim karnımı sevmiyor dokunmuyor ve hareketlerini görmek istemiyor...
rahatsız oluyormuş
ben de onun bu tavrından rahatsız oluyorum o ne olacak
Dün kızım karnımda sörf yapıyordu iniş çıkışları oluyordu kocama gösterdim hemen başını çevirdi
sabaha kadar ağzından yara çıkmış o hareketi gördüğü için.
Kendimi çok kötü hissediyorum ben
Beşik çok şirin, güle güle kullanın tatlım. Hayırlı zamanda tabi kiIyi akşamlar kızlar yatağımın yanına koycak oldgm beşik hazır bu da fotografı tabi yne annem saolsn iyiki varlar annelerimzEki Görüntüle 1076835
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahh maalesef herşeyle tek başımıza ilgileniyoruz. Bazen bu sebepten moral bozukluğu bile yaşıyorum ben. İşin içinden çıkamıyorum, karar veremiyorum o zaman yapayalnızım psikolojisine kapılıyorum.maşallah size canım bence çok şanslısın tatlım kıymetini bil
biz gurbette olunca her şeyi kendimiz yapmak zorunda kalıyoruz o da çok zor oluyor
Sagol cnm ..Seyda_m 25 ilk konya 11 haziran kız ebrar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim gibi 31. haftasında olanlar ya da geçmiş olanlar bir bakabilir mi acaba???
normalde ben köftemin hareketlerini tekme olarak ve baya net şekilde hissediyordum.. Hatta biz eşimle her gece uyumadan önce ellerimizi karnıma koyup Efe'yle konuşur "hadi Efe'yi dinleyelim" deriz.. O da bazen hemen bazen biraz geç tepki verir bize.. Ama ben bikaç gündür tekme ve sert net hareketler hissetmiyorum.. Daha çok karnımı dalgalandırması, oynatması şeklinde oluyor ama bunlarda öyle yoğun ve net değil gibi.. Anca uzatcam ayağımı oturcam karnımı izlicem öyle görüyorum..
hiç hissetmiyor olsam dk durmam giderim doktora ama bu haftada bu şekil normal mi bilemediğim için gitmiyorum, daha kontrolede 2 hafta var.. Ne yapsam bilemedim ama içimde rahat değil.. Tedirginim.. :18:
o yüzden 31.haftada olan ya da geçenler veya bu konuda net bilgisi olanlar? Ne diyorsunuz? :26:
benim gibi 31. haftasında olanlar ya da geçmiş olanlar bir bakabilir mi acaba???
normalde ben köftemin hareketlerini tekme olarak ve baya net şekilde hissediyordum.. Hatta biz eşimle her gece uyumadan önce ellerimizi karnıma koyup Efe'yle konuşur "hadi Efe'yi dinleyelim" deriz.. O da bazen hemen bazen biraz geç tepki verir bize.. Ama ben bikaç gündür tekme ve sert net hareketler hissetmiyorum.. Daha çok karnımı dalgalandırması, oynatması şeklinde oluyor ama bunlarda öyle yoğun ve net değil gibi.. Anca uzatcam ayağımı oturcam karnımı izlicem öyle görüyorum..
hiç hissetmiyor olsam dk durmam giderim doktora ama bu haftada bu şekil normal mi bilemediğim için gitmiyorum, daha kontrolede 2 hafta var.. Ne yapsam bilemedim ama içimde rahat değil.. Tedirginim.. :18:
o yüzden 31.haftada olan ya da geçenler veya bu konuda net bilgisi olanlar? Ne diyorsunuz? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?