2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bende gece uykuları iptal oldu... baş agrısı mevcut artık yatıp kalkmakta zorlaştı yavaştan agırlaşmaya başladım ben kızlar siz ne durumdasınız.bir de hiçbirşey yapmak istemiyorum

amin canim insallah uzuldum daha oncede dusuk yasamissin allah bi daha yasatmasin valla canim dr lari bende hic tanimiyorum herkes bişey diyo drlar hakkinda zaten, orhan beyde de ablam 2 dogum yapti o yüzden tercih ettim insallah sonuna kadar iyi gider de pisman olmam hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin

Beni de ekler misiniz liste ye konya 11 haziran kız ebrar 😍

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kolay gelsin maşallah bütün hazırlıkların bitti gibi artık sadece beklemek kalıyor galıba.
benım hiç bir şeyim hazır değil telaş yapmaya başladım:18::18: benım koca cok rahat

evet hazır artık herşeyim bitek Efe'nin odaya perde kaldı o kadar.. Ama 32.haftandasın kız hiçbişey mi yapılmadı valla yetişmez heee başla bence..

puf puf ne kadar şanlısın. bebeğim için benden başka uğraşan yok. herkes seferber olmuş maşallah.

valla öyle canım..özellikle annem,hakkını ödeyemem Allah razı olsun ondan.. Sana hiç mi yok yardım eden yada edebilme gücü olan canım?

Ohhh mis gibi oluyor şimdi her yer tertemiz.
Hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelip güle güle kirletsin Efe'miz :)
Sende kendini çok fazla yorma canım

aaaah canım benimmmm sağol,sen de iyi ol da

hahahahhaha deli yaaaa alemsin ayol

ohhh mis gibi ne güzel yaa şu aile ekibi olmasa naparız biz iiki varlar

aynen öyle valla..Allah hepsinden razı olsun

Beni de ekler misiniz liste ye konya 11 haziran kız ebrar 😍

hoşgeldin aramıza ama listedeki tüm bilgileri yazar mısın eksiksiz?hemen ekliyim...sonradan geri dönüp düzeltmek zor oluyor çünkü..

pufpufcum kızımızın ismi elif olacak inş onu da ekler misin

tamam canım ilk fırsatta ekleyeceğim

Iyi akşamlar kızlar yatağımın yanına koycak oldgm beşik hazır bu da fotografı tabi yne annem saolsn iyiki varlar annelerimz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol cnm ..Seyda_m 25 ilk konya 11 haziran kız ebrar

Benim de girmek istiyor ama ben girmesini istemiyorum. O an yanimda olup beni oyle hatirlamasini istemiyorum o cok ozel bir durum ve kOcam o halimi hatirladin gorsun istemiyorum. Cocugunu 2 dk gec goree bisey olmaz dusuncesindey beni bir omur iyle hatirlamasindan. Ben bu halimi bile hic guzel sevinli bulmuyorum o halimi hic dusunuyorum. Ki esim bi donem de cok guzel oldugumu her firsatta hissettirir.

dün kızımı gördüm baya büyümüş
kilosu 1884gr boyu 40 cm gelişimi gayet iyi dedi doktor çok şükür.
içim rahatladı onu görünce :)
çok şükür canım benim Darısı başımıza

maşallah size canım bence çok şanslısın tatlım kıymetini bil
biz gurbette olunca her şeyi kendimiz yapmak zorunda kalıyoruz o da çok zor oluyor

çok güzel canım maşallah size
Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah hepimize

Cok dogru yazmissin.. son aya kadar hersey normaldi cok seviyo bebegini ben bazen bak elini koy desemde:) son ay erkek psikolojisinde deisme oldugu gercegiyle yuzlestim ki buda cok normal karnimiz kocaman orada bebislerimiz var kalplerini ellerini koyduklarinda hissettikleri karnina dokunmaya korkuyorlar biraktim ben doganin tabiyatina ayak uydurmaya karar verdim onlar erkek bizde bayan bu aciyi tek basimiza cekerek anneligin o kutsal zorluguna adim atacagiz rabbim bizi buna hazirlamis ama onlarda o guc yok.

Hepinizin ellerine sağlık. Çok şanslısın yalnız olmadığın için.

Canım oluyor maalesef böyle şeyler. Benim eşim de ben demesem hiç gelip dokunmaz. Gece sarılacak yer bulamıyormuş zarar gelecek diye. Onlar da değişti, hassaslaştı.
Bir de şunu söyleyeyim; hamileligime kadar hamilelerin o gergin karınlarına bakamazdım, arkadaşlarım, ablam kendi bebeklerinin hareketlerini hissedeyim diye elimi karınlarına koyarlardı gözlerim kararırdı bayılacak gibi olurdum ta ki kendi hamileligime kadar.Senin eşin de muhtemelen böyle:-(

Beşik çok şirin, güle güle kullanın tatlım. Hayırlı zamanda tabi ki
maşallah size canım bence çok şanslısın tatlım kıymetini bil
biz gurbette olunca her şeyi kendimiz yapmak zorunda kalıyoruz o da çok zor oluyor
Ahh maalesef herşeyle tek başımıza ilgileniyoruz. Bazen bu sebepten moral bozukluğu bile yaşıyorum ben. İşin içinden çıkamıyorum, karar veremiyorum o zaman yapayalnızım psikolojisine kapılıyorum.

benim gibi 31. haftasında olanlar ya da geçmiş olanlar bir bakabilir mi acaba???

normalde ben köftemin hareketlerini tekme olarak ve baya net şekilde hissediyordum.. Hatta biz eşimle her gece uyumadan önce ellerimizi karnıma koyup Efe'yle konuşur "hadi Efe'yi dinleyelim" deriz.. O da bazen hemen bazen biraz geç tepki verir bize.. Ama ben bikaç gündür tekme ve sert net hareketler hissetmiyorum.. Daha çok karnımı dalgalandırması, oynatması şeklinde oluyor ama bunlarda öyle yoğun ve net değil gibi.. Anca uzatcam ayağımı oturcam karnımı izlicem öyle görüyorum..

hiç hissetmiyor olsam dk durmam giderim doktora ama bu haftada bu şekil normal mi bilemediğim için gitmiyorum, daha kontrolede 2 hafta var.. Ne yapsam bilemedim ama içimde rahat değil.. Tedirginim..
:18:

o yüzden 31.haftada olan ya da geçenler veya bu konuda net bilgisi olanlar? Ne diyorsunuz?
:26:

Geçen hafta aynı şeyleri bende yaşadım, hatta bir gece uyuyamadım oturdum kendime sıkıntı yaptım. Sonra tecrübeli arkadaşlardan bebek kilo aldıkça hareket alanın azaldığını öğrendikçe normal diye düşünüp rahatladım.

canım bu haftalarda hareketlerde azalma oluyor.bana daha önce denmişti genelde tereddüt ediyo kadınlar diye hakkaten bende o haftalara gelince bi tedirgin oldum.ki ben öyle kuruntu yapmayı sevmem.bir iki hafta hareketler epey azalıyor ama ondan sonra bir düzene oturuyor korkmana gerek yok

kızlar bu kapı süsünü bi sitede beğendim ve 180 tl fiyatı var.aynı çerçeveyi nette buldum 17.50 tl ye nasıl kazıklyıolar bizi ya nasıl sizce alıp yapsam güzel olur mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…