benim gibi 31. haftasında olanlar ya da geçmiş olanlar bir bakabilir mi acaba???
normalde ben köftemin hareketlerini tekme olarak ve baya net şekilde hissediyordum.. Hatta biz eşimle her gece uyumadan önce ellerimizi karnıma koyup Efe'yle konuşur "hadi Efe'yi dinleyelim" deriz.. O da bazen hemen bazen biraz geç tepki verir bize.. Ama ben bikaç gündür tekme ve sert net hareketler hissetmiyorum.. Daha çok karnımı dalgalandırması, oynatması şeklinde oluyor ama bunlarda öyle yoğun ve net değil gibi.. Anca uzatcam ayağımı oturcam karnımı izlicem öyle görüyorum..
hiç hissetmiyor olsam dk durmam giderim doktora ama bu haftada bu şekil normal mi bilemediğim için gitmiyorum, daha kontrolede 2 hafta var.. Ne yapsam bilemedim ama içimde rahat değil.. Tedirginim.. :18:
o yüzden 31.haftada olan ya da geçenler veya bu konuda net bilgisi olanlar? Ne diyorsunuz? :26:
31. Haftada benmde aynen boyleydi oynuyodu ama ole guclu degildi tekme felan atmadi ama hissediyordum icimde birseyler yaptigini megersem yer degistirmis degistirdikten sonra hareketleri normallesti :)
Eki Görüntüle 1077117 Eki Görüntüle 1077116
kızlar bu kapı süsünü bi sitede beğendim ve 180 tl fiyatı var.aynı çerçeveyi nette buldum 17.50 tl yenasıl kazıklyıolar bizi ya nasıl sizce alıp yapsam güzel olur mu
Valla super olur niye olmasin. Yuh ya aradaki farka bak
Pufpufum bizde 31. haftaya girdik bugun. Benim oglusumda bazen cok hareketsiz oluyo dedigin gibi uzanip devamli hareketlerini takip ediyorum bazende tam tersi o hareket ederken videoya alasim geliyobenim gibi 31. haftasında olanlar ya da geçmiş olanlar bir bakabilir mi acaba???
normalde ben köftemin hareketlerini tekme olarak ve baya net şekilde hissediyordum.. Hatta biz eşimle her gece uyumadan önce ellerimizi karnıma koyup Efe'yle konuşur "hadi Efe'yi dinleyelim" deriz.. O da bazen hemen bazen biraz geç tepki verir bize.. Ama ben bikaç gündür tekme ve sert net hareketler hissetmiyorum.. Daha çok karnımı dalgalandırması, oynatması şeklinde oluyor ama bunlarda öyle yoğun ve net değil gibi.. Anca uzatcam ayağımı oturcam karnımı izlicem öyle görüyorum..
hiç hissetmiyor olsam dk durmam giderim doktora ama bu haftada bu şekil normal mi bilemediğim için gitmiyorum, daha kontrolede 2 hafta var.. Ne yapsam bilemedim ama içimde rahat değil.. Tedirginim.. :18:
o yüzden 31.haftada olan ya da geçenler veya bu konuda net bilgisi olanlar? Ne diyorsunuz? :26:
Bende begendim canim. Hic oyle abartili gelmediçok mu kokoş acaba yaben böyle oymalı şeylere bayılıyorum evimin eşyaları da beyaz lake oyma hep nasıl olur sence canım abartılımı kapı süsü için
aynı şeyleri bende hissettim canım :) yer değiştirmiş derken başaşağımı dönmüş ? ben henüz gitmedim doktora 10 gün sonra gidicem ama dndüğünü hissediyorum çünkü tekmeleri hep miğdeme dogru :)
Canım bak nette bir yazı vardı onu yazıyorum sana belki bundan sonra daha rahat olursun:)
Hamilelikle birlikte zaten bebeğiyle ilgili yoğun merak ve endişe duyan anne adaylarının hayatları birçok soruyla,doktor görüşmeleri,tahliller ve bilinmezliklerle dolar.Bunun sonucunda gece kabusları başlar.Bütün bu kabuslar gece terörü olarak adlandırılan anlamsız kabuslar olarak adlandırılır ve hiçbir gerçeklik payı yoktur.
Çok teşekkür ederim canım sagol bence yazdıkların kesınlıkle dogru sanırım endişeler bazen böyle kabuslara sebep olabiliyor. aslında bu sıralar hiç de endişeli değildim fakat olumsuzluklar yasayan arkadaslarımızla empati kuruyorum ister istemez bi de iş yerimde normal tuvalet kullanmak durumundayım ve tehlikeliymiş gibi geliyo ama mecburum falan ya galıba bu durumlardan kaynaklandı. ama kafamı meşgul etmeye yetti. ama yazmışsın ya anlamsız ve gerçeklik payı yoktur diye rahatladım biraz.teşekkürler .
canım...hamilelerin rüyası yorumlanmazmış...bilnçaltımız korkularımız endişelerimiz bazen isteklerimiz hepsi rüyalarımızda....Allahım sanada kuzunada sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin....üzme kendini...ve bebeğinin tekmelerini dinle sadece:)
aynen canım öyleymiş. gerçeklık payı yokmuş. Allah hepimize ve kuzularımıza saglıklı ve huzurlu bir ömür versin insallah. sagol ıyı dileklerin için
Aynen ya ikitürlüsünüde gördüm duydum fakat genel kanı yıkanmaması yönünde olunca bende neyle temizlenir diye sorayım dedım. bakalım bızım hastane dogunca bebeği yıkıyomu acaba ve doktor ne tavsıye edecek.önemli olan bu. annemlerde yıkanmaz dıyolar ya herhalde yıkamama yönünde bi karara baglanacak gibiherkese merhabalar
canım bebeğin yıkanması konusunda yazdıgını gordum, bu konuda doktorlar arasında bı görüş birliği yok malesef, sen yıkanmıyo gobegı düşünceye kadar demişsin sonra bi arkadas yıkanır nıye yıkanmasın ılk bebeğin mi fılan demiş ama şahsen benım doktorum da bebeği yıkattırmıyo gobegı düşünceye kadar.. bı taraftan daha hastaneden cıkmadan hemsırelerın ılk banyosunu yaptırdıgı hastanelerde var, yani bebegın ilk banyosu da ortada kalmış her kafadan bı ses cıkan bı konuben buyuk hıtımal kendı doktorumun tavsıyesıne uyacagım
hiç bir hamılelık bırbırını tutmaz diye bosuna demıyolar demekkı, hani iki kadının hamılelığının karşılaştırmasını geçtim aynı bayanın ıkı hamileliği bile birbirini tutmaz derler, belki aradan gecen zaman da vucudumuzun durumunun, yaşımızın fılan da etkisi oluyodur :44: bi de tabiki senin peşinden koşturdugun bı bıdığın daha var, iki katı efor sarf edıyosun, Allah kolaylık versin canım
o zaman kilit noktası eşin, ver eline vileda sopasını ya da elektrik süpürgesinihepimiz bişiler yapıyoruz elimizden geldiğince sonucta kirin, pasın içinde oturamayız ama sen sorunlu gunler atlatmıssın, bi başkasından daha cok dıkkat etmen lazım kendine..acaba dıyorum eşine bebeğinin agzından küçükk notlar mı yazsan göreceği bi yerlere, belki işe yarar ; babacığımm annem bugun cok yoruldu, hem yemek yaptı hem abimle ilgilendi, o koştururken ben de karnında çalkalandım durdum, sen iki dakka evi süpürsen de ben de annemin karnında bıraz dinlensem vs vs gıbı
canım merhaba, bebek yıkanması olayını 2 şekilde de yaşadık. ilk önce olan yeğenimi annemler her gün yıkadı ve göbeği geç 15 günde düştü. ikinci olan yeğenimi ise yıkamadıklar ve 7 gün içinde düştü. bunun tek açıklaması bence ... suda kaldıkça kurumuyor göbek bağı bu yüzden de geç düşüyor. eskiden yıkanıyormuş bebekler ama şimdi göbek hemen düşsün diye yıkamıyorlar günlük silme işlemi yapılıyor... dr hangisini söylerse onu yapacağım.... ya da anneme kalmışşş...
Maşallah subhanallahDoktoruma sorup öyle mi kullanmalıyım acaba.Sana doktor mu tavsiye etti canım.
Anladım canım çok sağol
Çok şükür canım hep iyi ol inşallah.
Anladım canım tekrar teşekkür ediyorum bende :)
O güzel dileklerine kocaman aminnnn canım
evet ben de anneme sordum yıkamayız dedı. bana mantıklı geldı daha cabuk iyileşmesi. galıba yıkamayız gibi
Benimki donmedi heralde benim de kontrolum bi hafta sonra benimkinin tekmeleri hareketleri hep alt tarafa dogru. Bende 32 haftaya girdim ama sizin bahsettiginiz gobi mideme cokmalar kaburgami rahatsiz etmeler yok hep alt tarafimda. Sizi okuduktan sonra normal mi degil mi diye cok merak ediyorum ve biran once kontrol gunu gelsim istiyorum.
Bugün doktor randevumuz vardı gittik geldik kızlarbizim kuzu yıne göstermedı yuzunu sadece yan profilden gördük dızı cenesınde herzamankı gıbı 1500 gr 38 cm olmuş.iri bir bebek değil minyon bıraz dedı.kibar oglan dogum pozısyonunda değildi ama değişebilir dedi doktor. ayrııca 28 nısanda dogum iznim baslıyor cok mutluyum bu bebek bızım ıcın kıymetlı zor yollardan gectık rıske atmak istemem hazıran bası yada ortası sezeryan yapalım dedı. 28 inde gittiğimde rahım agzına bakacakmıs ayrıca ciger ignesinede baslatıcam doguma kadar haftada 1 kez vurun dedı. 4-5 kere vurunursun dedı. neden dıye sordum erken dogum riski olanlara yapılmıyomuydu kı dedım.yok ben kendı cocuklarımada yaptırdım tedbirli yaklasıyorum dedı. her doktorun bı tarzı vardır ben böyle dusunuyorum ama istemezsen de yaptırma dedı. kasık agrıları fazla ve sık olursa kanama veya nisane ( sanırım az bı kanama demek ıstedı) olursa vs. mutlaka haber veriyorsunuz dedi. son zamanlar artık beslenme kampına gırın dedı balık haftada 2 tuketebılırsınız dedı sıvı mıktarını arttırmayı onerdı su süt ayran... tuz harıç hersey serbest dedı. tabı yeterlı mıktarlarda olmak kosuluyla. sucuk ve kokoreç sordum az bısey yıyebilirsin dedi. temizliğine güvenıyorsan ye dedi. gece bazen ayakta kramplar oluyor deyınce magnezyumu gunde 2 taneye cıkarttı. sanırım hersey bukadardı. bizden haberler böyle. az zamanım kaldı bı mayıs ayı var önümde daha oda takımıda gelmedı mayısta gelcek. galıba hersey son zamanlarda yetişcek hem heyecanlı hem panık oldum ama cok da mutluyum karısık bisey benım durumum öptüm hepinizi saglıcakla kalın.
benim gibi 31. haftasında olanlar ya da geçmiş olanlar bir bakabilir mi acaba???
Eki Görüntüle 1077117 Eki Görüntüle 1077116
kızlar bu kapı süsünü bi sitede beğendim ve 180 tl fiyatı var.aynı çerçeveyi nette buldum 17.50 tl yenasıl kazıklyıolar bizi ya nasıl sizce alıp yapsam güzel olur mu
canım bı değişik modelini ben yapmıstım cıcıler bölumune koydum orjınalı 180 tlydı ben baska malzemelerden kendımce bıseyler yaptım hatta hem orjınalını hem de kendı yaptıgımı paylasmıstım bı bak ıstersen fıkır olur belkı. bence gayet sık hıc de abartı değil
herşeyin hayırlısı canım benim bebeğiminde kilosu normal çok değil ama öyle olması inan daha iyi :) ben normal dogum istiyorum ve kilolu bebek olunca doktorlar normal kesinlikle önermiyor.kuzenim bikaç gün önce sezaryen olmak zorunda kaldı bebek 4 kilonun üstündeydii..
hazırlıklara gelince seninle aynı durumdayız benim oda takımımda bidahaki ay geliek nerdeyse 1 ay sürer son ana kalıcak ama olsun herşey yolunda gider inşallah bekleriz ne yapalım
canım kaçıncı sayfada tam olarak çok merak ettim hemen bakıcam
205. sayfa canım.
canım çok güzel oluş ben bunları da çok beğeniyorummbu çerçeveyi nerden buldun bi de kaça mal ettin toplam.bunlarda çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?