2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

31. Haftada benmde aynen boyleydi oynuyodu ama ole guclu degildi tekme felan atmadi ama hissediyordum icimde birseyler yaptigini megersem yer degistirmis degistirdikten sonra hareketleri normallesti :)

31. Haftada benmde aynen boyleydi oynuyodu ama ole guclu degildi tekme felan atmadi ama hissediyordum icimde birseyler yaptigini megersem yer degistirmis degistirdikten sonra hareketleri normallesti :)

aynı şeyleri bende hissettim canım :) yer değiştirmiş derken başaşağımı dönmüş ? ben henüz gitmedim doktora 10 gün sonra gidicem ama dndüğünü hissediyorum çünkü tekmeleri hep miğdeme dogru :)

Pufpufum bizde 31. haftaya girdik bugun. Benim oglusumda bazen cok hareketsiz oluyo dedigin gibi uzanip devamli hareketlerini takip ediyorum bazende tam tersi o hareket ederken videoya alasim geliyo

Benimki donmedi heralde benim de kontrolum bi hafta sonra benimkinin tekmeleri hareketleri hep alt tarafa dogru. Bende 32 haftaya girdim ama sizin bahsettiginiz gobi mideme cokmalar kaburgami rahatsiz etmeler yok hep alt tarafimda. Sizi okuduktan sonra normal mi degil mi diye cok merak ediyorum ve biran once kontrol gunu gelsim istiyorum.

bebeğin dönmesi için henüz erken zaten canım tedirgin olma.bende çok emin değilim sonuçta alttada hareketlilik var çünkü lleri de o tarafta oluyor döndüğüde :) bir de benim göğsümün ltında sağ tarafımda bi baskı var bazende uyuşuyo orası.normal ama bununda olması baskından kaynaklanıyormuş

Bugün doktor randevumuz vardı gittik geldik kızlar bizim kuzu yıne göstermedı yuzunu sadece yan profilden gördük dızı cenesınde herzamankı gıbı 1500 gr 38 cm olmuş.iri bir bebek değil minyon bıraz dedı.kibar oglan dogum pozısyonunda değildi ama değişebilir dedi doktor. ayrııca 28 nısanda dogum iznim baslıyor cok mutluyum bu bebek bızım ıcın kıymetlı zor yollardan gectık rıske atmak istemem hazıran bası yada ortası sezeryan yapalım dedı. 28 inde gittiğimde rahım agzına bakacakmıs ayrıca ciger ignesinede baslatıcam doguma kadar haftada 1 kez vurun dedı. 4-5 kere vurunursun dedı. neden dıye sordum erken dogum riski olanlara yapılmıyomuydu kı dedım.yok ben kendı cocuklarımada yaptırdım tedbirli yaklasıyorum dedı. her doktorun bı tarzı vardır ben böyle dusunuyorum ama istemezsen de yaptırma dedı. kasık agrıları fazla ve sık olursa kanama veya nisane ( sanırım az bı kanama demek ıstedı) olursa vs. mutlaka haber veriyorsunuz dedi. son zamanlar artık beslenme kampına gırın dedı balık haftada 2 tuketebılırsınız dedı sıvı mıktarını arttırmayı onerdı su süt ayran... tuz harıç hersey serbest dedı. tabı yeterlı mıktarlarda olmak kosuluyla. sucuk ve kokoreç sordum az bısey yıyebilirsin dedi. temizliğine güvenıyorsan ye dedi. gece bazen ayakta kramplar oluyor deyınce magnezyumu gunde 2 taneye cıkarttı. sanırım hersey bukadardı. bizden haberler böyle. az zamanım kaldı bı mayıs ayı var önümde daha oda takımıda gelmedı mayısta gelcek. galıba hersey son zamanlarda yetişcek hem heyecanlı hem panık oldum ama cok da mutluyum karısık bisey benım durumum öptüm hepinizi saglıcakla kalın.

herşeyin hayırlısı canım benim bebeğiminde kilosu normal çok değil ama öyle olması inan daha iyi :) ben normal dogum istiyorum ve kilolu bebek olunca doktorlar normal kesinlikle önermiyor.kuzenim bikaç gün önce sezaryen olmak zorunda kaldı bebek 4 kilonun üstündeydii..
hazırlıklara gelince seninle aynı durumdayız benim oda takımımda bidahaki ay geliek nerdeyse 1 ay sürer son ana kalıcak ama olsun herşey yolunda gider inşallah bekleriz ne yapalım

canım ben 30. haftadayım ama bırkac haftadır bende aynıyım bugun kontrol vardı gayet iyi yumurcak senınkıde oyledır. ben aksam uzanınca yada ayaklarımı uzatıp oturunca baslıyo hareketler ama gun ıcınde eskısı kadar cok hıssetmıyorum acıkcası ve bu durumu bugun doktoruma da anlattım hareketleri saymıyorum ben dedım. zaten farklı bı durum olsa hıssedersınız dedi 4-5 saat ve fazla hareketsız kalmasın dedi. abest bı durum olsa kı Allah korusun hıssederız canım. bence rahat ol

canım bı değişik modelini ben yapmıstım cıcıler bölumune koydum orjınalı 180 tlydı ben baska malzemelerden kendımce bıseyler yaptım hatta hem orjınalını hem de kendı yaptıgımı paylasmıstım bı bak ıstersen fıkır olur belkı. bence gayet sık hıc de abartı değil

canım kaçıncı sayfada tam olarak çok merak ettim hemen bakıcam

ay evet yeter kı yetişsın de evet cok kılolu olması ıyı değilmiş saglıklı olsunlar normal aralıkta olsunlarda gerisi bos zaten cok kılolu olanlar da dogduktan sonra çogunu verıyomuş.

canım kaçıncı sayfada tam olarak çok merak ettim hemen bakıcam

ay hatırlamıyorum kı bulmaya calısayım bekle

Canim ayni sekilde benimde oldu doktora sordum yeri daraliyo tekme nadir olur. Ama ayni sekilde donmeler ve dalgalanmalar oluyo. Hatta basini falan hissediyorum. O da senin dedigin gibi cok sık olmuyo. Kafam takildiginda hemen cikolatayla beraber visne suyu iciyorum sirtustu yatiorum hemen baslio harekete dene derim :)))))

( pufpufum aklimdayken belki zamani degilde kurabiye yapmistin ya onun tarifini isticem sanirsam tutturmustun :))))( )

canım çok güzel oluş ben bunları da çok beğeniyorumm bu çerçeveyi nerden buldun bi de kaça mal ettin toplam.bunlarda çok pahalı

canım ordada yazmıstım. netten buldugum bi çerçeve modelını buyuterek kagıda cızdım sonra beyaz kalın keceden kestım. yanı o cerceve keceden evde vardı kecem sadece mavı saten ve metrelık satılan taslardan aldım ben. toplasan 10 lira anca eder. sonra bı cercevem kırılmıstı onn arkası duruyordu onun üzerine aynı boyda kece yapıştırıp mavı satenle kapladım ve onu da beyaz cerceve keceye yapıstırdım hepsını sılkonla yapıstırdım. sonra tasları kesıp japon yapıstırıcısı ile (silikon kalın suruldugu için japon yapıştırıcısı kullandım onuda az surdum cunku satende leke yapabılıyo) yapıştırdım. o kadar.

can bende pazartesi 32 bitiriyorum bazen cok hareketli ama bi kac gundur okadar degil ama endise etmemize gerek yok artik buyorlar bebislerimiz bu cok normal diye dusunuyorum ben artik oglusumun gerirdigini hisediyorum kendini bir geriyoki benide kendile geriyor ayy yerim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…