2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hamile degilken oyle guzel uyursum ki saatsiZ.. Simdi yarim saat kesintisiz uyku icin sekilden sekile giriyorum olmuyo.. Allahim ver sabrini yatagin ortasina oturup agliycam artik.

Günaydın canım benimki hem tekmeliyor hemde karnımı dalgalandırıyor.Benim gebelik haftam geriye gitti en son kontrolde.Ama seninkinin haftası ilerde zannedersem.Yani 32. haftadasın ve bu dediklerin normal endişelenme için rahat olsun annesi Efen büyüyor yeri dar oynayamıyor çocuk eskisi gibi.

Dün ve evvelki akşam benim de öyleydi, endişelenmedim değil ama bu sabah daha kuvvetli tekmeleri var. Sanırım günleri günlerine uymuyor ... Benim bayağıdır yemek istediğim bir neyve vardı, dün nihayet eşim almış da yedik kızımla, ondan sonra hareketleri arttı :) sen de sevdiği veya senin uzun zamandır istediğin bir şeyi ye bakalım. Maksat denemek belki işe yarar
Bir de sanırım bizlerin ruh halleriyle de alakalı biraz bebişlerimizin verdiği tepkiler....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın bacılar cumartesi çalışmacaya devam dün akşam öyle ağrım oldu ateş bastı ki sanırım ağırlaşmaya başladım iyice rabbim sabırlar versin hepimize

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim Canım :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamilemeleğim n oyle guzel uyursum ki saatsiZ.. Simdi yarim saat kesintisiz uyku icin sekilden sekile giriyorum olmuyo.. Allahim ver sabrini yatagin ortasina oturup agliycam artik.

Aynı ben canım , gece dortten beri ayaktayim... kaburgalarim birbirine giriyor sanki.. uyusam da kısacık kısacık kaç kere utanıyorum sayamam... ama çok güzel bir vazifenin içindeyiz Hamdolsun Rabbim e nasıl seviyorum meleğimi :)) doğsun inş ayaklarını yicem nerdeyse

Kızlar günaydın.

bir konuda yardım isteyeceğim. cep telefonundan foruma bağlandığımda resim nasıl yükleyebilirim dün o kadar uğraştım yapamadım.

tekmeler sanki su içinde kayan hareketlere dönüştü bende de kardeşimde aynı olmuş normal diyorlar arkadaşın dediği gibi yeri daralmaya başladığı için bu şekilde yapıyor olabilir canım normaldir

Bebek sekerlerı 0,60 kr dan baslayan fıyatlarla

Eklentiler

• $108314329_tn70_0.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $108771391_tn24_0.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 29
  • $108771428_tn50_0.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 39
  • $108782883_tn24_0.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $109096164_tn24_0.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $Ýçerik.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $ikiz_bebek_pusette_yatan_bebek_sekeri_47874.JPG.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $images.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $kodr201.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 30

31. Haftada benmde aynen boyleydi oynuyodu ama ole guclu degildi tekme felan atmadi ama hissediyordum icimde birseyler yaptigini megersem yer degistirmis degistirdikten sonra hareketleri normallesti :)

Pufpufum bizde 31. haftaya girdik bugun. Benim oglusumda bazen cok hareketsiz oluyo dedigin gibi uzanip devamli hareketlerini takip ediyorum bazende tam tersi o hareket ederken videoya alasim geliyo

canlarım hepinize ayrı ayrı çooook teşekkür ediyorum,zaman ayırmış yazmış açıklamışsınız sağolun

Bende böyle pimpirikli değilim aslında,böyle olmayı sevmem de ama bu kez endişe ettim nedense ve dayanamayarak bugün 2 açıköğretim sınav arası daha önceden gittiğim hastaneye (İstanbul Koşuyolu Medipol) ama önceden gitmediğim bir doktora gittim kontrole

şükür ki köftem iyi, hatta doktor "şu an çok hareketli" bild dedi..
Ve herşeye baktı normal dedi.. Duruşu düz yani normal hahahahah ama beb sezeryancıyım tabi

1830 gr 42 cm ve gelişimi 10 gün önde gitmeye devam ediyor, 31.haftadayız..
aaaay nasıl rahatlama geldi ama eşime de banada,anlatamam..

tekrar hepinize teşekkürler

bunu bnde görmüştüm ve çok beğenmiştim abartı değil bnce içinden ne geliosa onu yap

güçlü tekmeler gitti yerine "ben burdayım anne hemde artık dahada büyüğüm" diyen hareketler kasılmalar dalgalanmalar geldi (= ama için rahatlamış doktora gidince iyi olmuş cnm..siz önden önden gidin bizden önce doğurun (=

maşallah cnm size..minyon olması daha iyi..doğumun kolay olur inşallah

benım doktorumun yanında bı kere doğuma gırmeyle ılgılı konusmustuk, dkotor eşime içerde bayılırsan fılan kımse dönup sana bakmaz ha ona gore demıstı daha once baslarına gelmiş, bayanın eşi de baya boylu poslu bı biriymiş, dogumun ortasında pat dıye bı ses gelmiş bakmışlar koca adam boylu boyunca devrılmış yere

bu halımız sevımlı, guzel değil filan deme canım yaa, bence hepımızde bı hamılelık sevımlılığı vardır bazen bana da gelıyolar gıyecek bısey bulamayınca fılan ama sağolsun eşim de hep soyluyo sen her ne kadar ınanmasan da seni rahatlatmak için soyleıdgımı zannetsem de gördüğüm en guzel halin diye gerçi bu ıyı bısey mı kotu bısey mı bılemıyorum yani

benım eşimde dokunamama, sevememe gıbı durumlar yok, 30. haftadayız belki zaman gectıkce olabılır bılemıyorum.. hak vermek lazım o mucızeyı ıcınde yasamak başka dısardan 3. bı goz oalrak seyretmek baska olsa gerek
gecen nette vıdeo vardı, cogunuz seyretmıstır, bebegın hareketlerını hıssetmelerı ıcın bı makıne yapmıslar kemer baglıyodu baba adayları, nası degısıyodu yuzlerı, aglayanlar vardı; oyle bısı lazım belkı de

hiç de abartı olmaz canım, canın nası ıstıyosa oyle yap bıseyleri arastırıp, elinden de bıraz yapmak gelıyosa bazı seylerın nettekı fıyatları gercekten cok uçuk gelıyo ınsana :26: aradaki fark 5-10 lira olsa neyse, uğrastıgıma degmez dersin de aradaki fark daglar kadar

misler gibi sılerız bebişlerimizi artık napalım, doktorumuz neyi tavsıye ederse

Kizlarr yardimmm!!!
2 yumurta az ekmegi yedim ole mide bulantimda yoktu ne oldunu anlamadan hepsini sofrada cikardim allahtan yanimda ekmegin bos poseti duruyordu benim bu ay midem almio yer yok sanki icerde ben boyle nsl kilo aldircam bebegime son aylar onemlii.. bnm gbi olan var mi yada bi tavsiyesi olan (((

vitamin ilacı kullanıyormusunuz bana sadece kan ilacı verdi doktorum vitamine gerek yok dedi ama bi arkadaşım da senin ihtiyacın olmasa bile bebeğin vitamine ihtiyacı vardır dedi kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…