benim gibi 31. haftasında olanlar ya da geçmiş olanlar bir bakabilir mi acaba???
normalde ben köftemin hareketlerini tekme olarak ve baya net şekilde hissediyordum.. Hatta biz eşimle her gece uyumadan önce ellerimizi karnıma koyup Efe'yle konuşur "hadi Efe'yi dinleyelim" deriz.. O da bazen hemen bazen biraz geç tepki verir bize.. Ama ben bikaç gündür tekme ve sert net hareketler hissetmiyorum.. Daha çok karnımı dalgalandırması, oynatması şeklinde oluyor ama bunlarda öyle yoğun ve net değil gibi.. Anca uzatcam ayağımı oturcam karnımı izlicem öyle görüyorum..
hiç hissetmiyor olsam dk durmam giderim doktora ama bu haftada bu şekil normal mi bilemediğim için gitmiyorum, daha kontrolede 2 hafta var.. Ne yapsam bilemedim ama içimde rahat değil.. Tedirginim.. :18:
o yüzden 31.haftada olan ya da geçenler veya bu konuda net bilgisi olanlar? Ne diyorsunuz? :26:
benim gibi 31. haftasında olanlar ya da geçmiş olanlar bir bakabilir mi acaba???
normalde ben köftemin hareketlerini tekme olarak ve baya net şekilde hissediyordum.. Hatta biz eşimle her gece uyumadan önce ellerimizi karnıma koyup Efe'yle konuşur "hadi Efe'yi dinleyelim" deriz.. O da bazen hemen bazen biraz geç tepki verir bize.. Ama ben bikaç gündür tekme ve sert net hareketler hissetmiyorum.. Daha çok karnımı dalgalandırması, oynatması şeklinde oluyor ama bunlarda öyle yoğun ve net değil gibi.. Anca uzatcam ayağımı oturcam karnımı izlicem öyle görüyorum..
hiç hissetmiyor olsam dk durmam giderim doktora ama bu haftada bu şekil normal mi bilemediğim için gitmiyorum, daha kontrolede 2 hafta var.. Ne yapsam bilemedim ama içimde rahat değil.. Tedirginim.. :18:
o yüzden 31.haftada olan ya da geçenler veya bu konuda net bilgisi olanlar? Ne diyorsunuz? :26:
Bugün doktor randevumuz vardı gittik geldik kızlarbizim kuzu yıne göstermedı yuzunu sadece yan profilden gördük dızı cenesınde herzamankı gıbı 1500 gr 38 cm olmuş.iri bir bebek değil minyon bıraz dedı.kibar oglan dogum pozısyonunda değildi ama değişebilir dedi doktor. ayrııca 28 nısanda dogum iznim baslıyor cok mutluyum bu bebek bızım ıcın kıymetlı zor yollardan gectık rıske atmak istemem hazıran bası yada ortası sezeryan yapalım dedı. 28 inde gittiğimde rahım agzına bakacakmıs ayrıca ciger ignesinede baslatıcam doguma kadar haftada 1 kez vurun dedı. 4-5 kere vurunursun dedı. neden dıye sordum erken dogum riski olanlara yapılmıyomuydu kı dedım.yok ben kendı cocuklarımada yaptırdım tedbirli yaklasıyorum dedı. her doktorun bı tarzı vardır ben böyle dusunuyorum ama istemezsen de yaptırma dedı. kasık agrıları fazla ve sık olursa kanama veya nisane ( sanırım az bı kanama demek ıstedı) olursa vs. mutlaka haber veriyorsunuz dedi. son zamanlar artık beslenme kampına gırın dedı balık haftada 2 tuketebılırsınız dedı sıvı mıktarını arttırmayı onerdı su süt ayran... tuz harıç hersey serbest dedı. tabı yeterlı mıktarlarda olmak kosuluyla. sucuk ve kokoreç sordum az bısey yıyebilirsin dedi. temizliğine güvenıyorsan ye dedi. gece bazen ayakta kramplar oluyor deyınce magnezyumu gunde 2 taneye cıkarttı. sanırım hersey bukadardı. bizden haberler böyle. az zamanım kaldı bı mayıs ayı var önümde daha oda takımıda gelmedı mayısta gelcek. galıba hersey son zamanlarda yetişcek hem heyecanlı hem panık oldum ama cok da mutluyum karısık bisey benım durumum öptüm hepinizi saglıcakla kalın.
Hamilemeleğim n oyle guzel uyursum ki saatsiZ.. Simdi yarim saat kesintisiz uyku icin sekilden sekile giriyorum olmuyo.. Allahim ver sabrini yatagin ortasina oturup agliycam artik.
günaydın bacılar cumartesi çalışmacaya devam dün akşam öyle ağrım oldu ateş bastı ki sanırım ağırlaşmaya başladım iyicerabbim sabırlar versin hepimize
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim Canım :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın güzel göbüşlü kızlaarr
Geçen hafta aynı şeyleri bende yaşadım, hatta bir gece uyuyamadım oturdum kendime sıkıntı yaptım. Sonra tecrübeli arkadaşlardan bebek kilo aldıkça hareket alanın azaldığını öğrendikçe normal diye düşünüp rahatladım.
canım bu haftalarda hareketlerde azalma oluyor.bana daha önce denmişti genelde tereddüt ediyo kadınlar diye hakkaten bende o haftalara gelince bi tedirgin oldum.ki ben öyle kuruntu yapmayı sevmem.bir iki hafta hareketler epey azalıyor ama ondan sonra bir düzene oturuyor korkmana gerek yok
31. Haftada benmde aynen boyleydi oynuyodu ama ole guclu degildi tekme felan atmadi ama hissediyordum icimde birseyler yaptigini megersem yer degistirmis degistirdikten sonra hareketleri normallesti :)
canım ben 30. haftadayım ama bırkac haftadır bende aynıyım bugun kontrol vardı gayet iyi yumurcaksenınkıde oyledır. ben aksam uzanınca yada ayaklarımı uzatıp oturunca baslıyo hareketler ama gun ıcınde eskısı kadar cok hıssetmıyorum acıkcası ve bu durumu bugun doktoruma da anlattım hareketleri saymıyorum ben dedım. zaten farklı bı durum olsa hıssedersınız dedi 4-5 saat ve fazla hareketsız kalmasın dedi. abest bı durum olsa kı Allah korusun hıssederız canım. bence rahat ol
Pufpufum bizde 31. haftaya girdik bugun. Benim oglusumda bazen cok hareketsiz oluyo dedigin gibi uzanip devamli hareketlerini takip ediyorum bazende tam tersi o hareket ederken videoya alasim geliyo
Dün ve evvelki akşam benim de öyleydi, endişelenmedim değil ama bu sabah daha kuvvetli tekmeleri var. Sanırım günleri günlerine uymuyor ... Benim bayağıdır yemek istediğim bir neyve vardı, dün nihayet eşim almış da yedik kızımla, ondan sonra hareketleri arttı :) sen de sevdiği veya senin uzun zamandır istediğin bir şeyi ye bakalım. Maksat denemek belki işe yarar
Bir de sanırım bizlerin ruh halleriyle de alakalı biraz bebişlerimizin verdiği tepkiler....
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canım benimki hem tekmeliyor hemde karnımı dalgalandırıyor.Benim gebelik haftam geriye gitti en son kontrolde.Ama seninkinin haftası ilerde zannedersem.Yani 32. haftadasın ve bu dediklerin normal endişelenme için rahat olsun annesi Efen büyüyor yeri dar oynayamıyor çocuk eskisi gibi.
can bende pazartesi 32 bitiriyorum bazen cok hareketli ama bi kac gundur okadar degil ama endise etmemize gerek yok artik buyorlar bebislerimiz bu cok normal diye dusunuyorum ben artik oglusumun gerirdigini hisediyorum kendini bir geriyoki benide kendile geriyor ayy yerim ben onu
Canim ayni sekilde benimde oldu doktora sordum yeri daraliyo tekme nadir olur. Ama ayni sekilde donmeler ve dalgalanmalar oluyo. Hatta basini falan hissediyorum. O da senin dedigin gibi cok sık olmuyo. Kafam takildiginda hemen cikolatayla beraber visne suyu iciyorum sirtustu yatiorum hemen baslio harekete dene derim :)))))
( pufpufum aklimdayken belki zamani degilde kurabiye yapmistin ya onun tarifini isticem sanirsam tutturmustun :))))( )
tekmeler sanki su içinde kayan hareketlere dönüştü bende de kardeşimde aynı olmuş normal diyorlar arkadaşın dediği gibi yeri daralmaya başladığı için bu şekilde yapıyor olabilir canım normaldir
bunu bnde görmüştüm ve çok beğenmiştim abartı değil bnce içinden ne geliosa onu yapEki Görüntüle 1077117 Eki Görüntüle 1077116
kızlar bu kapı süsünü bi sitede beğendim ve 180 tl fiyatı var.aynı çerçeveyi nette buldum 17.50 tl yenasıl kazıklyıolar bizi ya nasıl sizce alıp yapsam güzel olur mu
canlarım hepinize ayrı ayrı çooook teşekkür ediyorum,zaman ayırmış yazmış açıklamışsınız sağolun
Bende böyle pimpirikli değilim aslında,böyle olmayı sevmem de ama bu kez endişe ettim nedense ve dayanamayarak bugün 2 açıköğretim sınav arası daha önceden gittiğim hastaneye (İstanbul Koşuyolu Medipol) ama önceden gitmediğim bir doktora gittim kontrole
şükür ki köftem iyi, hatta doktor "şu an çok hareketli" bild dedi..Ve herşeye baktı normal dedi.. Duruşu düz yani normal hahahahah ama beb sezeryancıyım tabi
1830 gr 42 cm ve gelişimi 10 gün önde gitmeye devam ediyor, 31.haftadayız..
aaaay nasıl rahatlama geldi ama eşime de banada,anlatamam..
tekrar hepinize teşekkürler
Bugün doktor randevumuz vardı gittik geldik kızlarbizim kuzu yıne göstermedı yuzunu sadece yan profilden gördük dızı cenesınde herzamankı gıbı 1500 gr 38 cm olmuş.iri bir bebek değil minyon bıraz dedı.kibar oglan dogum pozısyonunda değildi ama değişebilir dedi doktor. ayrııca 28 nısanda dogum iznim baslıyor cok mutluyum bu bebek bızım ıcın kıymetlı zor yollardan gectık rıske atmak istemem hazıran bası yada ortası sezeryan yapalım dedı. 28 inde gittiğimde rahım agzına bakacakmıs ayrıca ciger ignesinede baslatıcam doguma kadar haftada 1 kez vurun dedı. 4-5 kere vurunursun dedı. neden dıye sordum erken dogum riski olanlara yapılmıyomuydu kı dedım.yok ben kendı cocuklarımada yaptırdım tedbirli yaklasıyorum dedı. her doktorun bı tarzı vardır ben böyle dusunuyorum ama istemezsen de yaptırma dedı. kasık agrıları fazla ve sık olursa kanama veya nisane ( sanırım az bı kanama demek ıstedı) olursa vs. mutlaka haber veriyorsunuz dedi. son zamanlar artık beslenme kampına gırın dedı balık haftada 2 tuketebılırsınız dedı sıvı mıktarını arttırmayı onerdı su süt ayran... tuz harıç hersey serbest dedı. tabı yeterlı mıktarlarda olmak kosuluyla. sucuk ve kokoreç sordum az bısey yıyebilirsin dedi. temizliğine güvenıyorsan ye dedi. gece bazen ayakta kramplar oluyor deyınce magnezyumu gunde 2 taneye cıkarttı. sanırım hersey bukadardı. bizden haberler böyle. az zamanım kaldı bı mayıs ayı var önümde daha oda takımıda gelmedı mayısta gelcek. galıba hersey son zamanlarda yetişcek hem heyecanlı hem panık oldum ama cok da mutluyum karısık bisey benım durumum öptüm hepinizi saglıcakla kalın.
Benim de girmek istiyor ama ben girmesini istemiyorum. O an yanimda olup beni oyle hatirlamasini istemiyorum o cok ozel bir durum ve kOcam o halimi hatirladin gorsun istemiyorum. Cocugunu 2 dk gec goree bisey olmaz dusuncesindey beni bir omur iyle hatirlamasindan. Ben bu halimi bile hic guzel sevinli bulmuyorum o halimi hic dusunuyorum. Ki esim bi donem de cok guzel oldugumu her firsatta hissettirir.
Cok dogru yazmissin.. son aya kadar hersey normaldi cok seviyo bebegini ben bazen bak elini koy desemde:) son ay erkek psikolojisinde deisme oldugu gercegiyle yuzlestim ki buda cok normal karnimiz kocaman orada bebislerimiz var kalplerini ellerini koyduklarinda hissettikleri karnina dokunmaya korkuyorlar biraktim ben doganin tabiyatina ayak uydurmaya karar verdim onlar erkek bizde bayan bu aciyi tek basimiza cekerek anneligin o kutsal zorluguna adim atacagiz rabbim bizi buna hazirlamis ama onlarda o guc yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1077117 Eki Görüntüle 1077116
kızlar bu kapı süsünü bi sitede beğendim ve 180 tl fiyatı var.aynı çerçeveyi nette buldum 17.50 tl yenasıl kazıklyıolar bizi ya nasıl sizce alıp yapsam güzel olur mu
Aynen ya ikitürlüsünüde gördüm duydum fakat genel kanı yıkanmaması yönünde olunca bende neyle temizlenir diye sorayım dedım. bakalım bızım hastane dogunca bebeği yıkıyomu acaba ve doktor ne tavsıye edecek.önemli olan bu. annemlerde yıkanmaz dıyolar ya herhalde yıkamama yönünde bi karara baglanacak gibi
evet ben de anneme sordum yıkamayız dedı. bana mantıklı geldı daha cabuk iyileşmesi. galıba yıkamayız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?