- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
vitamin ilacı kullanıyormusunuz bana sadece kan ilacı verdi doktorum vitamine gerek yok dedi ama bi arkadaşım da senin ihtiyacın olmasa bile bebeğin vitamine ihtiyacı vardır dedi kafama takıldı
vitamin ilacı kullanıyormusunuz bana sadece kan ilacı verdi doktorum vitamine gerek yok dedi ama bi arkadaşım da senin ihtiyacın olmasa bile bebeğin vitamine ihtiyacı vardır dedi kafama takıldı
Kizlarr yardimmm!!!
2 yumurta az ekmegi yedim ole mide bulantimda yoktu ne oldunu anlamadan hepsini sofrada cikardim allahtan yanimda ekmegin bos poseti duruyordu benim bu ay midem almio yer yok sanki icerde ben boyle nsl kilo aldircam bebegime son aylar onemlii.. bnm gbi olan var mi yada bi tavsiyesi olan (((
Kizlarr yardimmm!!!
2 yumurta az ekmegi yedim ole mide bulantimda yoktu ne oldunu anlamadan hepsini sofrada cikardim allahtan yanimda ekmegin bos poseti duruyordu benim bu ay midem almio yer yok sanki icerde ben boyle nsl kilo aldircam bebegime son aylar onemlii.. bnm gbi olan var mi yada bi tavsiyesi olan (((
güçlü tekmeler gitti yerine "ben burdayım anne hemde artık dahada büyüğüm" diyen hareketler kasılmalar dalgalanmalar geldi (= ama için rahatlamış doktora gidince iyi olmuş cnm..siz önden önden gidin bizden önce doğurun (=
kızlar bakım setini sipariş edicem bugün ama karar veremiyorum.
bübchen ve sebamed arasında kaldım sizler hangi ürünü kullanmayı düşünüyorsunuz.
maşallah cnm size..minyon olması daha iyi..doğumun kolay olur inşallah
benım doktorumun yanında bı kere doğuma gırmeyle ılgılı konusmustuk, dkotor eşime içerde bayılırsan fılan kımse dönup sana bakmaz ha ona gore demıstıdaha once baslarına gelmiş, bayanın eşi de baya boylu poslu bı biriymiş, dogumun ortasında pat dıye bı ses gelmiş bakmışlar koca adam boylu boyunca devrılmış yere
bu halımız sevımlı, guzel değil filan deme canım yaa, bence hepımızde bı hamılelık sevımlılığı vardırbazen bana da gelıyolar gıyecek bısey bulamayınca fılan ama sağolsun eşim de hep soyluyo sen her ne kadar ınanmasan da seni rahatlatmak için soyleıdgımı zannetsem de gördüğüm en guzel halin diye gerçi bu ıyı bısey mı kotu bısey mı bılemıyorum yani
benım eşimde dokunamama, sevememe gıbı durumlar yok, 30. haftadayız belki zaman gectıkce olabılır bılemıyorum.. hak vermek lazım o mucızeyı ıcınde yasamak başka dısardan 3. bı goz oalrak seyretmek baska olsa gerek
gecen nette vıdeo vardı, cogunuz seyretmıstır, bebegın hareketlerını hıssetmelerı ıcın bı makıne yapmıslar kemer baglıyodu baba adayları, nası degısıyodu yuzlerı, aglayanlar vardı; oyle bısı lazım belkı de
hiç de abartı olmaz canım, canın nası ıstıyosa oyle yapbıseyleri arastırıp, elinden de bıraz yapmak gelıyosa bazı seylerın nettekı fıyatları gercekten cok uçuk gelıyo ınsana :26: aradaki fark 5-10 lira olsa neyse, uğrastıgıma degmez dersin de aradaki fark daglar kadar
misler gibi sılerız bebişlerimizi artık napalım, doktorumuz neyi tavsıye ederse
benim gibi 31. haftasında olanlar ya da geçmiş olanlar bir bakabilir mi acaba???
normalde ben köftemin hareketlerini tekme olarak ve baya net şekilde hissediyordum.. Hatta biz eşimle her gece uyumadan önce ellerimizi karnıma koyup Efe'yle konuşur "hadi Efe'yi dinleyelim" deriz.. O da bazen hemen bazen biraz geç tepki verir bize.. Ama ben bikaç gündür tekme ve sert net hareketler hissetmiyorum.. Daha çok karnımı dalgalandırması, oynatması şeklinde oluyor ama bunlarda öyle yoğun ve net değil gibi.. Anca uzatcam ayağımı oturcam karnımı izlicem öyle görüyorum..
hiç hissetmiyor olsam dk durmam giderim doktora ama bu haftada bu şekil normal mi bilemediğim için gitmiyorum, daha kontrolede 2 hafta var.. Ne yapsam bilemedim ama içimde rahat değil.. Tedirginim.. :18:
o yüzden 31.haftada olan ya da geçenler veya bu konuda net bilgisi olanlar? Ne diyorsunuz? :26:
Merhaba kizlar. Sifre probleminden dolayi ciciler sayfasina yazamadim. Yardiminiza ihtiyacim var.
Henuz oglusuma bir igne bile almadım. Kizimda suyum az oldugu icin sıkıntı olmasin diye alisverisine cikmamistim. Herseyi kayinvalidem ve annem halletmisti. Simdi Allah izin verirse onumuzdeki günlerde esimle birlikte alisverise cikip butun eksikleri topluca halletmek istiyoruz.
Kizim kis bebegiydi, oglum yaz bebegi olacak ve uzerinden zaman gectigi icin fikirlerinizi istiyorum. Alisveriste dikkat etmem gerekenler, agirlikli olarak alinmasi gerekenler, neler alinmali neler alinmamali vs gibi konularda yardimci olur musunuz. Bebek sekeri ve lohusa taci kapi susu islerini de halletmek istiyorum. Siparis icin erken mi. PUFPUFUM senin aldigin kucuk besikten yada su hamak besiklerden almak istiyorum elimde iki resim var ama yukleyemiyorum. Buyuk besigimiz var Allahin izniyle oglusum biraz buyudukten sonra bir odam var oradaki esyalari ihtiyaci olan birine verip kizim ve ogluma oda yapacagim. Simdilik aklima gelenler bunlar. Onerilerinizi bekliyorum
Kalitesi nasıldır bilmiyorum canım ama tekzene bakarken gördüm belki ilgini çeker dedim de...
Eki Görüntüle 1063566
Açıklaması da şöyle:
246,91 TL
Tamamı Saten kumaş kaplı şık tasarım
Tekerleri sayesinde kolay taşıma
Tam kapanabilen cibinlik
Kolay sallama mekanizması
Alt bölümde sepet
60X1000X80 cm (45cm derinlik)
Bordo Lüks marka Tüm Ürünler TSE,TÜV,E4 belgeli olup %100 yerli üretimdir.Sağlık bakanlığı onaylı ve iki yıl garantilidir.
Ay canım benım yaaa kac zaman oldu ben buraya girmeyeli, oyuzden cvp veremedım nolur kusurabakma:26:
İlgin için cok tesekkur ederım, gercekten...
Pekı sen bunu canlı olarak mı gordun tatlım? Ahsaptan mı profılden mi yoksa onu soracaktım canım benım tekrar kusurabakma
Önemli degil canım ..:) malesef bire bir görmedim o yüzden bilmiyorum... ama yolum düşerse bakar yazarım canım...:)
Pufpufum iki gündür tık yok benim oglanda da:-( napcaz bilemedim gidip bir tatlı yiyeceğim şimdi belki bir iki bişey hissederim. Büyüyen bebeklerde ileriki haftalarda hareket azlığı oluyor diyorlar ondan mı ki?
canlarım hepinize ayrı ayrı çooook teşekkür ediyorum,zaman ayırmış yazmış açıklamışsınız sağolun
Bende böyle pimpirikli değilim aslında,böyle olmayı sevmem de ama bu kez endişe ettim nedense ve dayanamayarak bugün 2 açıköğretim sınav arası daha önceden gittiğim hastaneye (İstanbul Koşuyolu Medipol) ama önceden gitmediğim bir doktora gittim kontrole
şükür ki köftem iyi, hatta doktor "şu an çok hareketli" bild dedi..Ve herşeye baktı normal dedi.. Duruşu düz yani normal hahahahah ama beb sezeryancıyım tabi
1830 gr 42 cm ve gelişimi 10 gün önde gitmeye devam ediyor, 31.haftadayız..
aaaay nasıl rahatlama geldi ama eşime de banada,anlatamam..
tekrar hepinize teşekkürler
iyi aksamlar kızlarnasılsınız? bütün gün çarsıyı talan ettık annnemle. anca kendıme gelıyorum iyi ki bi çok seyı oncededn hallatmişiz insanın gezip bakacak halı kalmıyorya. ayyyy cok cabuk yorulunuyo benım takatım kalmamış artık uzun gezmelere. zaten iki de bir tuvalete gıtmem gerekıyo o da bı sorun. neyse gezmelerımız bosa cıkmadı ama annem pıke takımı yaptırcak Alp e pikeliğini carsaflığını falan aldık bı de 2 takım lohusalık aldık.işte bunlar: Eki Görüntüle 1078273
Eki Görüntüle 1078275
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?