2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
vitamin ilacı kullanıyormusunuz bana sadece kan ilacı verdi doktorum vitamine gerek yok dedi ama bi arkadaşım da senin ihtiyacın olmasa bile bebeğin vitamine ihtiyacı vardır dedi kafama takıldı

Bende sadece kan ilaci ve arada bir balik yagi kapsulu kullaniyorum bacim....
Multivitamin su ana denk 1 ay anca kullanmisimtur hatta kullanmadim kutuda hala var
Benim doktorum meyveni duzenli yiyorsan alma dedigi icin almiyorum....
Kan ilacida almazdimda kan grubum 0(-) olunca sen kesin hergun al dedi o kadar...
Ayrica bebegimin gelisimi de onden gidiyor....
Kilosu falanda yerinde daha dun gittim gordum

vitamin ilacı kullanıyormusunuz bana sadece kan ilacı verdi doktorum vitamine gerek yok dedi ama bi arkadaşım da senin ihtiyacın olmasa bile bebeğin vitamine ihtiyacı vardır dedi kafama takıldı

herşeyi doğal yollarla süt yumurta peynir meyve balık ile almak en güzeli onlarla alamıosan vitamin veriyor doktor. banada azeri kızı arkadaşım gibi sadece kan ilacı verdi onuda son bir aydır içiyorum öncesinden hep doğal yollarla haletmeye çalıştık. yediğin midende kalabiliosa ilaç hap pek kullanmamak en iyisi bacımm

benım de bu aralar midem bulanıyor canım doktora gittiğimde söylemeyı de unuttum ama kendimce şöyle yorumladım artık büyüdüler ve bence mideye baskı yapıyorlar. benım bebeğim sürekli bi gerilmeler mideme doğru baskı yapmalar falan cok aktif bu ara ondan bulanıyor bence. cidden öyle bir baskı yapıyor ki taş gibi oluyo karnım midem kötü oluyor. o yüzdendir belki

ben de sadece kan ilacı kullanıyorum canım. doktorum vitamini doğal yoldan almanın daha doğru olduğunu söylüyor kesinlikle haklı. bol vitaminli beslen.

bulantılar bende de mevcut canım.bebek iyice büyüdüğünden ve mideye baskı yaptıgından oluyormuş.ama bunda dert edilcek birşey yok bebek bizim depoalrımızdan alıyor senin yemenle bebeğinin kilo alması alakalı değil

kızlar bakım setini sipariş edicem bugün ama karar veremiyorum.
bübchen ve sebamed arasında kaldım sizler hangi ürünü kullanmayı düşünüyorsunuz.

rahatladım gerçektende + bahaneyle gördüm oğluşumu mutluyum..

kızlar bakım setini sipariş edicem bugün ama karar veremiyorum.
bübchen ve sebamed arasında kaldım sizler hangi ürünü kullanmayı düşünüyorsunuz.

ben tüm ürünlerini bübchen aldım canım..

ben tüm ürünlerini bübchen aldım canım..
[/QUOTE]

bende öyle yapıcam galiba nette araştırdım bıraz bübchen çok öneriliyor.
gerçi buna bıraz da bebeklerımızın cildi karar vericek ilerleyen zamanlarda

ttet teşekkür ederim cvp yazdım ama doluymuş msj kutun :)

maşallah cnm size..minyon olması daha iyi..doğumun kolay olur inşallah

teşekkürler canım ama sanırım sezeryan olacakmış...

aynen tertemiz yaparız

iyi aksamlar kızlar nasılsınız? bütün gün çarsıyı talan ettık annnemle. anca kendıme gelıyorum iyi ki bi çok seyı oncededn hallatmişiz insanın gezip bakacak halı kalmıyorya. ayyyy cok cabuk yorulunuyo benım takatım kalmamış artık uzun gezmelere. zaten iki de bir tuvalete gıtmem gerekıyo o da bı sorun. neyse gezmelerımız bosa cıkmadı ama annem pıke takımı yaptırcak Alp e pikeliğini carsaflığını falan aldık bı de 2 takım lohusalık aldık.işte bunlar:

Merhaba kizlar. Sifre probleminden dolayi ciciler sayfasina yazamadim. Yardiminiza ihtiyacim var.
Henuz oglusuma bir igne bile almadım. Kizimda suyum az oldugu icin sıkıntı olmasin diye alisverisine cikmamistim. Herseyi kayinvalidem ve annem halletmisti. Simdi Allah izin verirse onumuzdeki günlerde esimle birlikte alisverise cikip butun eksikleri topluca halletmek istiyoruz.
Kizim kis bebegiydi, oglum yaz bebegi olacak ve uzerinden zaman gectigi icin fikirlerinizi istiyorum. Alisveriste dikkat etmem gerekenler, agirlikli olarak alinmasi gerekenler, neler alinmali neler alinmamali vs gibi konularda yardimci olur musunuz. Bebek sekeri ve lohusa taci kapi susu islerini de halletmek istiyorum. Siparis icin erken mi. PUFPUFUM senin aldigin kucuk besikten yada su hamak besiklerden almak istiyorum elimde iki resim var ama yukleyemiyorum. Buyuk besigimiz var Allahin izniyle oglusum biraz buyudukten sonra bir odam var oradaki esyalari ihtiyaci olan birine verip kizim ve ogluma oda yapacagim. Simdilik aklima gelenler bunlar. Onerilerinizi bekliyorum

Pufpufum iki gündür tık yok benim oglanda da:-( napcaz bilemedim gidip bir tatlı yiyeceğim şimdi belki bir iki bişey hissederim. Büyüyen bebeklerde ileriki haftalarda hareket azlığı oluyor diyorlar ondan mı ki?

Öncelikle kolay gelsin canım benimde ilk bebeğim hıçbir deneyımım yok burada arkadaslarla fikir alışverisi yaptım kendi arkadaslarımdan ve ailemden fikir aldım.birseyler yapmaya calıstım sana da anlatayım. lohusa tacımı ve kapı susunu kendım yaptım. seker sıparişini verdim fakat dogum tarihi belli olsun ona göre hazırlayın dedım.benden haber beklıyorlar. mothercare, c&a, lcw, f&f (kipada satılıyo çok kalıtelı gorunuyo ve indirimleri oluyo) gibi markalardan indirimlerde zaman zaman alışveriş yaptım. ortalama 7 tane uzun kollu tulum, 8-10 tanede alttan cıtcıtlı almıs oldum. çorap aldım. 2 tane penye battanıyesı var 3 tane banyo havlusu(hedıye gelmıstı)var. 2 takım 5 parca hastana cıkısı aldım. bir tane dr. brown biberon aldım. bugun kendıme bı gecelık bı pıjama takımı aldım. 1 tane ayakkabı 3-4 tane önlük. simdilik aklıma gelenler bunlar. ama tavsıyem kipaya bı gıt derım ben gec kesvettım ama ürünlerini çok beğendim disneyde stıyorlar ve ındırımlı olanları gercekten uygun.bı cok kıyafetı bulabılıyorsun. once oradan baslayabılırsın bebek magazalarından daha uygun ve urunler %100 pamuk. bir de cıcıler sayfasına girmeye calıs alınan urunlerı fotolarına bakarak daha çok bilgi edınebılırsın.yıne aklıma gelırse yazarım tekrar kolay gelsin.

Ay canım benım yaaa kac zaman oldu ben buraya girmeyeli, oyuzden cvp veremedım nolur kusurabakma:26:
İlgin için cok tesekkur ederım, gercekten...
Pekı sen bunu canlı olarak mı gordun tatlım? Ahsaptan mı profılden mi yoksa onu soracaktım canım benım tekrar kusurabakma

Önemli degil canım ..:) malesef bire bir görmedim o yüzden bilmiyorum... ama yolum düşerse bakar yazarım canım...:)

Pufpufum iki gündür tık yok benim oglanda da:-( napcaz bilemedim gidip bir tatlı yiyeceğim şimdi belki bir iki bişey hissederim. Büyüyen bebeklerde ileriki haftalarda hareket azlığı oluyor diyorlar ondan mı ki?

Ben gittim bugün doktora yazdım ama gördün mü bilmiyorum canım..
şükür herşey normaldi..
artık bebeklerin yerleri dar olduğu için tekme olarak değil karın gerdirme,oynatma olarak hissedeceksin dedi..rahatladım
bahaneylede Efe'yi görmüş oldum

merhaba arkadaslar

resımde kızıma yaptıgım buzdolabı magnetlı sus var mevlutte dagıtılacak eger hastane yada mevlut ıcın dusunursenız tanesı 75 kurus 3 gunde teslım edıyoruz ozelden msj atabılırsınız ıyı aksamlar dılıyorumEki Görüntüle 1078637

Ohh maşallah :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güle güle kullanın Canım :)
Bugün biz de eşimle dolandık dolandık ama nihayet beşiğini alıp geldik zillimin :)
Bebek arabası için de aslında beğendiğimizin dışında başka bir araba daha beğendik, karar verdikten sonra onu da alacağız kısmetse :)
Ben de çok yoruldum, belimin ağrısından eve gelip yemeği yer yemez uzandım, uyumuşumerkenden :)
Bu arada başka cici almışlara da hayırlı olsun, sağlıkla kullanalım inşallah
Hasta olanlar varsa acil şifalar diliyorum, hepinizi ve bebeişlerimizi öpüyorum kocaman :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…