2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
günaydınnnn....günaydınnnn..güzel pazarlar olsun hepimize.....benim gibi uykusu olupta çalışmaya çalışanlara Allah kolaylık versin :) yatakta yatıp kıçını dönmüş mışıl mışıl uyuyanlara sesleniyorum.. kalkın arkadaşı uyuklarken uyuyan bizden değildir :)

canım çok güzeller sende güzel güzel kullan canım geceliğini pijamanı......hazırlıklar bitti bitiyor.. :)

canım benim aldıklarım ilk aylar için çok fazla şeyler değil.sipariş için erken değil aslında canım...elinin altında olsun...

*2 tane hastane çıkışı aldım(1 tanede hastaneden veriyorlar)
*2 battaniye aldım..hastane çıkışındada var 2 tane daha hastane çıkışlarında var..birde kalın batteniye almış babaannemiz...
*altına üstüne giydireceğim 0-3 aylık badilerden ve altlardan aldım..10 alt 10 üst gibi... kirlenirse sıksık değiştiririm diye..ama çokta fazla değil sen daha iyi bilirsin çabuk büyüyorlarmış..
*çorap aldım canım..yelek aldım..yelek, hırka ördü annem...
*biberon aldım canım...ağzını silmek için mendil aldım...yenidoğan bezi aldım...
*bakım seti aldım..kremi şampuanı vs vs vs tırnakları için makas ..tarak vs aldım...
*çantamızı aldımm..kendim içm emzirme sütyeni pijama vs aldım...hastane için..daha göğüs pedi kalkanı almadım..emzirme önlüğü alıcam almadım...

aklıma geldikçe yazarım canım..

Günaydın cnm.. sabah-öğlen sınav var benim erkenciyim bu h.sonu

Cok tesekkur ederim kizlar. Sizin yazdiklarinizi okudukca kafamda birseyler canlaniyor ay isimlerini bile unutmusum nerdeyse kayinvalidemi cagirayimda kizimdan kalan hurcu bir inceleyelim icinde isimize yarayacak neler var. Akliniza geldikce yazin daha öpüldünüz canlar

Selam bacilarimmmmm
Cilegim kolay gelsin sana
Ben yattim valla ileride yatamayacagimi dusunerek acisini cikartiyorum

Bacilar biz Ali Yasinimle haziriz herseyimiz tamam
Kapi suslerimiz ile dagitacaklarimizida dun aldik sukur
Tabi sadece evi derleyip toparlamak ve yatagini kurmak kaldi

Kızlar günaydın.

bir konuda yardım isteyeceğim. cep telefonundan foruma bağlandığımda resim nasıl yükleyebilirim dün o kadar uğraştım yapamadım.

Acaba kadınlar kulübü uygulamasıyla mı foto yükleyeceksin? Yoksa telefondan mı internete giriyorsun? Telefonun internetiyle siteye giriyorsan foto yüklenmiyor ama kk uygulamasından yükleyeceksen sağ yukarıda üst üste 3 nokta var oradan cevapla kısmını seçiyorsun sonra cevap sayfası açılınca tekrar yukarıdaki 3 noktayı tıklayıp, görüntü ekle kısmından foto yüklüyorsun.

Kolay gelsin Canım :)
Ben de uyuyamıyorum, meğer sen çalıştığın içinmiş

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese gülücük dağıtıyorum ama sabah sabah tatsız bir olay yaşadık, kahvaltı ettik eşimle oturmuş belgesel seyrederken dışardan bir ses duydum, bu arabanın sahibi kim diye. Bizim buralarda da bir sürü apartman yenileniyor, dolayısıyla inşaatlar var hep. O yüzden de tetikte kulaklarım, geçen c.tesi de biri arabaya sürtüp gitmiş, arka far lambasının bir kısmını da arabamızın üstüne bırakmış. Dedim eşime bak bakiim bizim arabaya mı diyorlar, o da çıktı balkona ve evet bu sefer de bir bayan geri geri çıkarken bizim sol aynayı da yanında götürmek istemiş sanırım, en azından dürüst bir insanmış ki arabanın sahibini bulmaya çalışmış, sağolsun ... Eşim hala aşağıda tutanak tutuyorlar, kadına da yazık hoş, başka bir ilden misafirliğe gelmiş, burda da başına bu gelmiş. Eşim de inerken dedim kadın iyi niyetli sakın kızma, yanında da 10 yaşlarında kızı var.
Neyse kibar kibar tutanaklar tutuluyor, kadıncağızın da abisi gelmiş, o buralarda oturuyor sanırım...
İştecik böyleeee ....
Herkese sağlıklı mutlu hayırlı pazarlar dilerim...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kizlar
masaallah baya ilerlemis hamilelikler hersey yolundadir insallah

benim bi sorum olacak sizlere bende 33 haftalik hamileyim yani dogum nasipse 11haziran insaallah ve kac kilo aldiniz simdiye kadar.
ben 65 ile hamile kaldim suan 77 kiloyum ama ben 28haftalikken 33haftaya kadar sadece 2 kilo almisim gün icinde bazen tarti76 gösteriyor yani 1.5 ile 2 kilo almisim 28.-33.haftaliga kadar, cok az degilmi normalde son aylar kilo alimi fazlla olmuyormuydu.

cok karisik yazmisim söyle yazayim
65 kiloyla hamile kaldim
68 kilo 18.hafta
69 kilo 20. hafta
73 kilo 25. hafta
75 kilo 29.hafta
77 kilo 32,hafta
76-77kilo 33.hafta

sorum su son aylar kilo artisi fazla olmazmi ben almadim hic sanki son ayi endiselendim böyle olan varmi

Benm de kafama takıldı canm ben de 32+4 üm ancak bu hafta 1,5kilo verdim sürekli yatyr olmama rağmen cnkü erken dopum riskim var yatyrm hep ama yne de verdim inş bebeğim alıyordur salı yne kontrolüm var merak içindeyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bsey sorcam bgn farkettim gönek deliğim dısarı fırlams sizde durmlar nasıl

insaallah canim yani bebislerimiz kilo alsin normal bi sekilde ben almisim almamisim onemli degil saglikli eli ayagi düzgün dogsunlar insaallah

ben suan bebegim kac kilo kac cm bilmiyorum doktoruma sormayinca söylemiyor hersey normal haftasina göre diyor bukadar, ama bu sefer soracam cunku merak ettim neden kilo almadigimi

sende yazarmisin doktordan sonra durumunuzu hersey normaldir insaallah seninde

Kızlar bsey sorcam bgn farkettim gönek deliğim dısarı fırlams sizde durmlar nasıl

bu aylar normalmis canim benimde öyle ben bunu okudum internette merak etme endiselenecek durum yok
göbek büyüdü tabi normal

Aynı kilo ile hamile kalmışız canım, ben şu an 79 kiloyum. Doktorum boyumu ve kilomu hesaplıyıp 16 kilo'dan fazla almamaya çalış dedi. Uzun süre 75 kiloda kaldıktan sonra birden kilom arttı.

Tamam canm yazarım inş işte gecen salı 2500gramdı salıya kadar 2700civarı falan olması gerk inş olmstr sen hiç duydun mu bebek kilo verirmiymiş anne karnında Allah korusn ya yememe içmeme de dikkat edyrm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…