ttet teşekkür ederim cvp yazdım ama doluymuş msj kutun :)
Benim 15 aylık bı oğlum var ve dOgdugundan beri bubchen kullanıyorum,cokta memnunumkızlar bakım setini sipariş edicem bugün ama karar veremiyorum.
bübchen ve sebamed arasında kaldım sizler hangi ürünü kullanmayı düşünüyorsunuz.
iyi aksamlar kızlarnasılsınız? bütün gün çarsıyı talan ettık annnemle. anca kendıme gelıyorum iyi ki bi çok seyı oncededn hallatmişiz insanın gezip bakacak halı kalmıyorya. ayyyy cok cabuk yorulunuyo benım takatım kalmamış artık uzun gezmelere. zaten iki de bir tuvalete gıtmem gerekıyo o da bı sorun. neyse gezmelerımız bosa cıkmadı ama annem pıke takımı yaptırcak Alp e pikeliğini carsaflığını falan aldık bı de 2 takım lohusalık aldık.işte bunlar: Eki Görüntüle 1078273
Eki Görüntüle 1078275
Merhaba kizlar. Sifre probleminden dolayi ciciler sayfasina yazamadim. Yardiminiza ihtiyacim var.
Henuz oglusuma bir igne bile almadım. Kizimda suyum az oldugu icin sıkıntı olmasin diye alisverisine cikmamistim. Herseyi kayinvalidem ve annem halletmisti. Simdi Allah izin verirse onumuzdeki günlerde esimle birlikte alisverise cikip butun eksikleri topluca halletmek istiyoruz.
Kizim kis bebegiydi, oglum yaz bebegi olacak ve uzerinden zaman gectigi icin fikirlerinizi istiyorum. Alisveriste dikkat etmem gerekenler, agirlikli olarak alinmasi gerekenler, neler alinmali neler alinmamali vs gibi konularda yardimci olur musunuz. Bebek sekeri ve lohusa taci kapi susu islerini de halletmek istiyorum. Siparis icin erken mi. PUFPUFUM senin aldigin kucuk besikten yada su hamak besiklerden almak istiyorum elimde iki resim var ama yukleyemiyorum. Buyuk besigimiz var Allahin izniyle oglusum biraz buyudukten sonra bir odam var oradaki esyalari ihtiyaci olan birine verip kizim ve ogluma oda yapacagim. Simdilik aklima gelenler bunlar. Onerilerinizi bekliyorum
günaydınnnn....günaydınnnn..güzel pazarlar olsun hepimize.....benim gibi uykusu olupta çalışmaya çalışanlara Allah kolaylık versin :) yatakta yatıp kıçını dönmüş mışıl mışıl uyuyanlara sesleniyorum.. kalkınarkadaşı uyuklarken uyuyan bizden değildir :)
Öncelikle kolay gelsin canımbenimde ilk bebeğim hıçbir deneyımım yok burada arkadaslarla fikir alışverisi yaptım kendi arkadaslarımdan ve ailemden fikir aldım.birseyler yapmaya calıstım sana da anlatayım. lohusa tacımı ve kapı susunu kendım yaptım. seker sıparişini verdim fakat dogum tarihi belli olsun ona göre hazırlayın dedım.benden haber beklıyorlar. mothercare, c&a, lcw, f&f (kipada satılıyo çok kalıtelı gorunuyo ve indirimleri oluyo) gibi markalardan indirimlerde zaman zaman alışveriş yaptım. ortalama 7 tane uzun kollu tulum, 8-10 tanede alttan cıtcıtlı almıs oldum. çorap aldım. 2 tane penye battanıyesı var 3 tane banyo havlusu(hedıye gelmıstı)var. 2 takım 5 parca hastana cıkısı aldım. bir tane dr. brown biberon aldım. bugun kendıme bı gecelık bı pıjama takımı aldım. 1 tane ayakkabı 3-4 tane önlük. simdilik aklıma gelenler bunlar. ama tavsıyem kipaya bı gıt derım ben gec kesvettım ama ürünlerini çok beğendim disneyde stıyorlar ve ındırımlı olanları gercekten uygun.bı cok kıyafetı bulabılıyorsun. once oradan baslayabılırsın bebek magazalarından daha uygun ve urunler %100 pamuk. bir de cıcıler sayfasına girmeye calıs alınan urunlerı fotolarına bakarak daha çok bilgi edınebılırsın.yıne aklıma gelırse yazarım tekrar kolay gelsin.
günaydınnnn....günaydınnnn..güzel pazarlar olsun hepimize.....benim gibi uykusu olupta çalışmaya çalışanlara Allah kolaylık versin :) yatakta yatıp kıçını dönmüş mışıl mışıl uyuyanlara sesleniyorum.. kalkınarkadaşı uyuklarken uyuyan bizden değildir :)
canım çok güzeller sende güzel güzel kullan canım geceliğini pijamanı......hazırlıklar bitti bitiyor.. :)
canım benim aldıklarım ilk aylar için çok fazla şeyler değil.sipariş için erken değil aslında canım...elinin altında olsun...
*2 tane hastane çıkışı aldım(1 tanede hastaneden veriyorlar)
*2 battaniye aldım..hastane çıkışındada var 2 tane daha hastane çıkışlarında var..birde kalın batteniye almış babaannemiz...
*altına üstüne giydireceğim 0-3 aylık badilerden ve altlardan aldım..10 alt 10 üst gibi... kirlenirse sıksık değiştiririm diye..ama çokta fazla değil sen daha iyi bilirsin çabuk büyüyorlarmış..
*çorap aldım canım..yelek aldım..yelek, hırka ördü annem...
*biberon aldım canım...ağzını silmek için mendil aldım...yenidoğan bezi aldım...
*bakım seti aldım..kremi şampuanı vs vs vs tırnakları için makas ..tarak vs aldım...
*çantamızı aldımm..kendim içm emzirme sütyeni pijama vs aldım...hastane için..daha göğüs pedi kalkanı almadım..emzirme önlüğü alıcam almadım...
aklıma geldikçe yazarım canım..
Kızlar günaydın.
bir konuda yardım isteyeceğim. cep telefonundan foruma bağlandığımda resim nasıl yükleyebilirim dün o kadar uğraştım yapamadım.
Günaydın :)Günaydın güzel arkadaşlarım..Hepinize iyi pazarlar diliyorum
slm kizlar
masaallah baya ilerlemis hamilelikler hersey yolundadir insallah
benim bi sorum olacak sizlere bende 33 haftalik hamileyim yani dogum nasipse 11haziran insaallah ve kac kilo aldiniz simdiye kadar.
ben 65 ile hamile kaldim suan 77 kiloyum ama ben 28haftalikken 33haftaya kadar sadece 2 kilo almisim gün icinde bazen tarti76 gösteriyor yani 1.5 ile 2 kilo almisim 28.-33.haftaliga kadar, cok az degilmi normalde son aylar kilo alimi fazlla olmuyormuydu.
cok karisik yazmisim söyle yazayim
65 kiloyla hamile kaldim
68 kilo 18.hafta
69 kilo 20. hafta
73 kilo 25. hafta
75 kilo 29.hafta
77 kilo 32,hafta
76-77kilo 33.hafta
sorum su son aylar kilo artisi fazla olmazmi ben almadim hic sanki son ayi endiselendim böyle olan varmi
Benm de kafama takıldı canm ben de 32+4 üm ancak bu hafta 1,5kilo verdim sürekli yatyr olmama rağmen cnkü erken dopum riskim var yatyrm hep ama yne de verdim inş bebeğim alıyordur salı yne kontrolüm var merak içindeyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bsey sorcam bgn farkettim gönek deliğim dısarı fırlams sizde durmlar nasıl
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kizlar
masaallah baya ilerlemis hamilelikler hersey yolundadir insallah
benim bi sorum olacak sizlere bende 33 haftalik hamileyim yani dogum nasipse 11haziran insaallah ve kac kilo aldiniz simdiye kadar.
ben 65 ile hamile kaldim suan 77 kiloyum ama ben 28haftalikken 33haftaya kadar sadece 2 kilo almisim gün icinde bazen tarti76 gösteriyor yani 1.5 ile 2 kilo almisim 28.-33.haftaliga kadar, cok az degilmi normalde son aylar kilo alimi fazlla olmuyormuydu.
cok karisik yazmisim söyle yazayim
65 kiloyla hamile kaldim
68 kilo 18.hafta
69 kilo 20. hafta
73 kilo 25. hafta
75 kilo 29.hafta
77 kilo 32,hafta
76-77kilo 33.hafta
sorum su son aylar kilo artisi fazla olmazmi ben almadim hic sanki son ayi endiselendim böyle olan varmi
insaallah canim yani bebislerimiz kilo alsin normal bi sekilde ben almisim almamisim onemli degil saglikli eli ayagi düzgün dogsunlar insaallah
ben suan bebegim kac kilo kac cm bilmiyorum doktoruma sormayinca söylemiyor hersey normal haftasina göre diyor bukadar, ama bu sefer soracam cunku merak ettim neden kilo almadigimi
sende yazarmisin doktordan sonra durumunuzu hersey normaldir insaallah seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?