Aynı kilo ile hamile kalmışız canım, ben şu an 79 kiloyum. Doktorum boyumu ve kilomu hesaplıyıp 16 kilo'dan fazla almamaya çalış dedi. Uzun süre 75 kiloda kaldıktan sonra birden kilom arttı.
Tamam canm yazarım inş işte gecen salı 2500gramdı salıya kadar 2700civarı falan olması gerk inş olmstr sen hiç duydun mu bebek kilo verirmiymiş anne karnında Allah korusn ya yememe içmeme de dikkat edyrm ama
Tamam canm yazarım inş işte gecen salı 2500gramdı salıya kadar 2700civarı falan olması gerk inş olmstr sen hiç duydun mu bebek kilo verirmiymiş anne karnında Allah korusn ya yememe içmeme de dikkat edyrm ama
Kızlar bsey sorcam bgn farkettim gönek deliğim dısarı fırlams sizde durmlar nasıl
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ama merak etme bizde öyle bi durum yoktur insaallah yoksa belirtilerimiz olurdu yani anormal bi durum olurdu bunu fark ederdik
Herkese gülücük dağıtıyorum ama sabah sabah tatsız bir olay yaşadık, kahvaltı ettik eşimle oturmuş belgesel seyrederken dışardan bir ses duydum, bu arabanın sahibi kim diye. Bizim buralarda da bir sürü apartman yenileniyor, dolayısıyla inşaatlar var hep. O yüzden de tetikte kulaklarım, geçen c.tesi de biri arabaya sürtüp gitmiş, arka far lambasının bir kısmını da arabamızın üstüne bırakmış. Dedim eşime bak bakiim bizim arabaya mı diyorlar, o da çıktı balkona ve evet bu sefer de bir bayan geri geri çıkarken bizim sol aynayı da yanında götürmek istemiş sanırım, en azından dürüst bir insanmış ki arabanın sahibini bulmaya çalışmış, sağolsun ... Eşim hala aşağıda tutanak tutuyorlar, kadına da yazık hoş, başka bir ilden misafirliğe gelmiş, burda da başına bu gelmiş. Eşim de inerken dedim kadın iyi niyetli sakın kızma, yanında da 10 yaşlarında kızı var.
Neyse kibar kibar tutanaklar tutuluyor, kadıncağızın da abisi gelmiş, o buralarda oturuyor sanırım...
İştecik böyleeee ....
Herkese sağlıklı mutlu hayırlı pazarlar dilerim...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kizlar
masaallah baya ilerlemis hamilelikler hersey yolundadir insallah
benim bi sorum olacak sizlere bende 33 haftalik hamileyim yani dogum nasipse 11haziran insaallah ve kac kilo aldiniz simdiye kadar.
ben 65 ile hamile kaldim suan 77 kiloyum ama ben 28haftalikken 33haftaya kadar sadece 2 kilo almisim gün icinde bazen tarti76 gösteriyor yani 1.5 ile 2 kilo almisim 28.-33.haftaliga kadar, cok az degilmi normalde son aylar kilo alimi fazlla olmuyormuydu.
cok karisik yazmisim söyle yazayim
65 kiloyla hamile kaldim
68 kilo 18.hafta
69 kilo 20. hafta
73 kilo 25. hafta
75 kilo 29.hafta
77 kilo 32,hafta
76-77kilo 33.hafta
sorum su son aylar kilo artisi fazla olmazmi ben almadim hic sanki son ayi endiselendim böyle olan varmi
Kızlar bsey sorcam bgn farkettim gönek deliğim dısarı fırlams sizde durmlar nasıl
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi musumutluu pazarlar hepimizeeeeeakşam babası kızımın odasını boyadı pembişe (= bi duvarınada duvar kağıdı yapıştırıcam inşallah koçtaştan bunu beğendim Eki Görüntüle 1079106
kendimiz yapıştırıcaz inşallah becerebiiriz (= ben ciciler sayfasına pek bişey ekleyemiyorum odamız gelsin eşyaları dökelim yerleştirelim o zaman paylaşıcaz inşallah ayy bi gelse şu oda
Kizlar be 32. Haftayi 7 kilo ile bitirdik bebis tam 2 kiloymus az mi bilemedim
insaallah canim yani bebislerimiz kilo alsin normal bi sekilde ben almisim almamisim onemli degil saglikli eli ayagi düzgün dogsunlar insaallah
ben suan bebegim kac kilo kac cm bilmiyorum doktoruma sormayinca söylemiyor hersey normal haftasina göre diyor bukadar, ama bu sefer soracam cunku merak ettim neden kilo almadigimi
sende yazarmisin doktordan sonra durumunuzu hersey normaldir insaallah seninde
Kizlar be 32. Haftayi 7 kilo ile bitirdik bebis tam 2 kiloymus az mi bilemedim
iyi musumutluu pazarlar hepimizeeeeeakşam babası kızımın odasını boyadı pembişe (= bi duvarınada duvar kağıdı yapıştırıcam inşallah koçtaştan bunu beğendim Eki Görüntüle 1079106
kendimiz yapıştırıcaz inşallah becerebiiriz (= ben ciciler sayfasına pek bişey ekleyemiyorum odamız gelsin eşyaları dökelim yerleştirelim o zaman paylaşıcaz inşallah ayy bi gelse şu oda
ÇİLEĞİM saol tatlım
7 kilomune güzel imreniyorum bende 13 kilo aldım ve önümüzde daha iki ay var
Güle güle kullanın Canım :)
Bugün biz de eşimle dolandık dolandık ama nihayet beşiğini alıp geldik zillimin :)
Bebek arabası için de aslında beğendiğimizin dışında başka bir araba daha beğendik, karar verdikten sonra onu da alacağız kısmetse :)
Ben de çok yoruldum, belimin ağrısından eve gelip yemeği yer yemez uzandım, uyumuşumerkenden :)
Bu arada başka cici almışlara da hayırlı olsun, sağlıkla kullanalım inşallah
Hasta olanlar varsa acil şifalar diliyorum, hepinizi ve bebeişlerimizi öpüyorum kocaman :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım çok güzeller sende güzel güzel kullan canım geceliğini pijamanı......hazırlıklar bitti bitiyor.. :)
canım benim aldıklarım ilk aylar için çok fazla şeyler değil.sipariş için erken değil aslında canım...elinin altında olsun...
*2 tane hastane çıkışı aldım(1 tanede hastaneden veriyorlar)
*2 battaniye aldım..hastane çıkışındada var 2 tane daha hastane çıkışlarında var..birde kalın batteniye almış babaannemiz...
*altına üstüne giydireceğim 0-3 aylık badilerden ve altlardan aldım..10 alt 10 üst gibi... kirlenirse sıksık değiştiririm diye..ama çokta fazla değil sen daha iyi bilirsin çabuk büyüyorlarmış..
*çorap aldım canım..yelek aldım..yelek, hırka ördü annem...
*biberon aldım canım...ağzını silmek için mendil aldım...yenidoğan bezi aldım...
*bakım seti aldım..kremi şampuanı vs vs vs tırnakları için makas ..tarak vs aldım...
*çantamızı aldımm..kendim içm emzirme sütyeni pijama vs aldım...hastane için..daha göğüs pedi kalkanı almadım..emzirme önlüğü alıcam almadım...
aklıma geldikçe yazarım canım..
Cok tesekkur ederim kizlar. Sizin yazdiklarinizi okudukca kafamda birseyler canlaniyoray isimlerini bile unutmusum nerdeyse kayinvalidemi cagirayimda kizimdan kalan hurcu bir inceleyelim icinde isimize yarayacak neler var. Akliniza geldikce yazin daha öpüldünüz canlar
geçmiş olsun canım Allahtan cana gelmemiş mala gelmiş...
canım bende 64-65 ile hamile kaldım....ilk aylarda çok kilo aldım ama sonra duruldum :) şimdi 77yim bende hemen hemen aynıyız canım :) ben geçen ptesi gittim doktora 26 günde 1 kg almışım bebek 700 gr almış 1 ayda ben 1 kg almışım..yani kendime 300 gr almışım gerisi bebeğe gitmiş :) doktor iyi dedi..
aynen canım :) Artık göbek deliği varlığı heleki yemek yedikten sonra yok kalmıyornormal bir durum canım..
çok cici çok güzel neslicim..iyi günlerde kullansın kuzun kirletsin odasını :)
benim meleğinde 1800 idi ccanım...doktor gayet iyi dedi...haftam 31+4 idi...
Evet canım çabuk yorulmalar başladıen kötüsüde 2 adım gidiyorum tuvaletım gelıyo sokak ortasında ondan sonra baslıyorum nereye gıderım telasına yorgunlukda cabası dedıgın gıbı uzanmadan gecmıyor. insallah beğendiklerini alırsın aldıklarını da gule gule
Evet canım çabuk yorulmalar başladıen kötüsüde 2 adım gidiyorum tuvaletım gelıyo sokak ortasında ondan sonra baslıyorum nereye gıderım telasına yorgunlukda cabası dedıgın gıbı uzanmadan gecmıyor. insallah beğendiklerini alırsın aldıklarını da gule gule kulanırsınız
uuuufff sorma yaa hadi evdeyken neyse ama dışarda çok fena oluyo.. Gerçekten abartısız yarım saatte bir yada en fazla 1 saatte bir vc ihtiyacım oluyo,bazısı az az bideama deli gibi sıkışmış hissediyorum valla.. Artık seyyar vc arar oldum hahahah nere denk gelirse giriyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?