2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

uygulamadan giriyorum canım. tşk bu şekilde deneyeceğim.

Anında oluyor bende de hani böyle saatlerce tuvaletini tutarsın son evraye gelirsinya. o his aniden oluyor vurup geçiyor düşünüün. Diyorum snaırım ufaklık baskı yapıyor o sırada mesaneye

Aynı kilo ile hamile kalmışız canım, ben şu an 79 kiloyum. Doktorum boyumu ve kilomu hesaplıyıp 16 kilo'dan fazla almamaya çalış dedi. Uzun süre 75 kiloda kaldıktan sonra birden kilom arttı.

bende bu saah tartıldım 79 kg olmuşum geçen hafta dr. da 77 kg çıkmıştım. 3 hafta kilo almaışım ve bu haftayısa sayarsak 4 haftada 2 kg almışım. Ayda 1 kg almak lazım alında yaaaa bu dönemden sonrada bunu başarmak çok zor olsa gerek.

geçen hafta 77 idim bugün tartıldım 79 olmuşum :O:O:O.. ama 77 yi 1 ay koruyabilmişim

Anında oluyor bende de hani böyle saatlerce tuvaletini tutarsın son evraye gelirsinya. o his aniden oluyor vurup geçiyor düşünüün. Diyorum snaırım ufaklık baskı yapıyor o sırada mesaneye

ya evet aynen öyle oluyor o deli gibi sıkışıklık bi anda geliveriyor. Kocamla dışarı çıkıyoruz daha 100 mt gitmeden sıkıştım demeye başlıyorum evden çıkmadan niye yapmadın niye tutuyosun diyor, şimdi geldi diyorum bi anda öyle altına kaçıracak gibi sıkışılır mı, tutmuşsun işte diyor. Hey allaaam yaaa

günaydın güzel hamişler ağrılı sanıcılı geçio gibi günler dün arabada bikaç saat gezdim sancıdan duramadım. bu aylarda il dışına çıkılmaz dimi

günaydın güzel hamişler ağrılı sanıcılı geçio gibi günler dün arabada bikaç saat gezdim sancıdan duramadım. bu aylarda il dışına çıkılmaz dimi

Riskli bi durumun yoksa çok uzak olmadığı sürece bi sakıncası olacağını sanmıyorum canım Ben Istanbulda bi yerden bi yere giderken saatlerimi harcıyorum şehirler arası yolculuk yapıyor gibiyim çok şükür bi şey olmadı... ama sen yinede doktoruna sor istersen canım... :)

günaydınlaarrr yeni haftamız hepimiz için mutlu huzurlu sağlıklı geçsin

Gunaydin kizlar bisey sorucam size ben simdi 31+ lardayim dun telasla dr a gitmistim bisey yok cocuk ters duruyo ondan dedi donmeyebilir de dedi. Cocugun donme kanal yoluna girmesi ne zaman? Bir de bu saatten sonra donmez mi? O anda sehir disinda oldugumdan ve korkumdan telasemden soramadim doktora hilgisi olan bana yardimci olabilir mii

Geçen perşembe doktorum hemşiresi ile konuşuyordu. Bi hastasının bebeği tersmiş, 38. haftada normale dönmüş. 31 daha çok erken. Ben de 31. haftadayım, 4 hafta önce kafası sağ kasığımdaydı, 2 hafta önce yukarı çıktı, şimdi yan duruyor, yani şuan dört dönüyor :)

benzer durumu yaşayan biri vardı. doktor kilo almalısın, yoksa taşıyamayabilirsin diye uyarmasına rağmen kilo alamamıştı. 30'lu haftalarda kanaması olmuştu, hastanede yattı sonra doğuma kadar evde yattı. ama tam haftasını doldurup öyle geldi sağlıklı bir şekilde :) sizinki de öyle olur bir sıkıntı çıkmaz inşallah

Ay cok sagol canim ben normal dogum istiyorum ama donmesse de normal dogum oluyomus onu yapacak kadar cesur degilim dunden beri kendimi genel anestezi ile mi yoksa diger yolla mi sezeryan olsam diye dusunuyorum ameliyat ettim kendimi ondan snrasini yasadim bu hamilelik tam psikolojik vaka 😄

Zuhahahahaha.... Ben öyle diyince egemen baskı yapıyor aşkım diyorumm .. o zamnnn hımmm öylemi o zaman başka diyor allahım yaaaaa

bebeğin pozisyonu sürekli değişiyor ama öyle düşünme..mesela şu an benim bebiş normal duruyor (baş aşağı) ama son ana dek bu şekiller değişebiliyor..korkma..ayrıca hep tekrarla "hayırlısı nasılsa öyle olsun"

Vakitli ve sağlıklı gelsin de sezeryan, normal önemli değil. İki yöntemden de memmnun olan var, olmayan var. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, vakitli doğumlar nasip etsin, bebeklerimizi analı-babalı büyütmeyi nasip etsin...

Günaydın haziran anneleri :) Bende dogum iznine ayrildim sekiz hafta onceden. Beni dogum korkulari, dogum sonrasi bebegime bakabilecek miyim, yalniz her seyin ustesinden gelebilecek miyim korkulari sardı. Sizler de durumlar nasıl?

Aman ne guzel su sikisma isi sadece bende degilmis
Bacilar benim karnim birden firladi su ana kadar o kadar belli olmayan karnim simdi beni oldukca kisitlar oldu
Bebegimi daha iyi sekilde hissetmek gercekten guzel

Bnde oyle artik rahat yuruyemesem cabuk yorulsamda karnim belli ne kdr 6 aylik deselerde ben gobisimden memmunum :)) onu artik boyle net hissetmek pahabicilmez imreniyorum bebisleri surekli kipirdayanlara bnmki dun ultrasyonda 45 dk uyanmadi doktor ne yaptiysa :)tuvalet meselesi tuhaf cidden 1 damlaya oyle kosuyorum ki tuvalete:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…