Acaba kadınlar kulübü uygulamasıyla mı foto yükleyeceksin? Yoksa telefondan mı internete giriyorsun? Telefonun internetiyle siteye giriyorsan foto yüklenmiyor ama kk uygulamasından yükleyeceksen sağ yukarıda üst üste 3 nokta var oradan cevapla kısmını seçiyorsun sonra cevap sayfası açılınca tekrar yukarıdaki 3 noktayı tıklayıp, görüntü ekle kısmından foto yüklüyorsun.
uuuufff sorma yaa hadi evdeyken neyse ama dışarda çok fena oluyo.. Gerçekten abartısız yarım saatte bir yada en fazla 1 saatte bir vc ihtiyacım oluyo,bazısı az az bideama deli gibi sıkışmış hissediyorum valla.. Artık seyyar vc arar oldum hahahah nere denk gelirse giriyorum valla
Aynı kilo ile hamile kalmışız canım, ben şu an 79 kiloyum. Doktorum boyumu ve kilomu hesaplıyıp 16 kilo'dan fazla almamaya çalış dedi. Uzun süre 75 kiloda kaldıktan sonra birden kilom arttı.
slm kizlar
masaallah baya ilerlemis hamilelikler hersey yolundadir insallah
benim bi sorum olacak sizlere bende 33 haftalik hamileyim yani dogum nasipse 11haziran insaallah ve kac kilo aldiniz simdiye kadar.
ben 65 ile hamile kaldim suan 77 kiloyum ama ben 28haftalikken 33haftaya kadar sadece 2 kilo almisim gün icinde bazen tarti76 gösteriyor yani 1.5 ile 2 kilo almisim 28.-33.haftaliga kadar, cok az degilmi normalde son aylar kilo alimi fazlla olmuyormuydu.
cok karisik yazmisim söyle yazayim
65 kiloyla hamile kaldim
68 kilo 18.hafta
69 kilo 20. hafta
73 kilo 25. hafta
75 kilo 29.hafta
77 kilo 32,hafta
76-77kilo 33.hafta
sorum su son aylar kilo artisi fazla olmazmi ben almadim hic sanki son ayi endiselendim böyle olan varmi
Kimseciklerde yokmuş ama ben herkeslere günaydın diyim...
Anında oluyor bende de hani böyle saatlerce tuvaletini tutarsın son evraye gelirsinya. o his aniden oluyor vurup geçiyor düşünüün. Diyorum snaırım ufaklık baskı yapıyor o sırada mesaneye
kızlar bakım setini sipariş edicem bugün ama karar veremiyorum.
bübchen ve sebamed arasında kaldım sizler hangi ürünü kullanmayı düşünüyorsunuz.
günaydın güzel hamişler ağrılı sanıcılı geçio gibi günler dün arabada bikaç saat gezdim sancıdan duramadım. bu aylarda il dışına çıkılmaz dimi
Gunaydin kizlar bisey sorucam size ben simdi 31+ lardayim dun telasla dr a gitmistim bisey yok cocuk ters duruyo ondan dedi donmeyebilir de dedi. Cocugun donme kanal yoluna girmesi ne zaman? Bir de bu saatten sonra donmez mi? O anda sehir disinda oldugumdan ve korkumdan telasemden soramadim doktora hilgisi olan bana yardimci olabilir mii
Benm bebek haftasına göre iri ben de minyon yapılı biriyim Dr um bundan dolayı rahmin tasıyamadıgını ve bebeğin sancılandgını söyledi ayaga kalktgm anda zaten sancı başlıyor ve yaklaşık 1haftadr inen karnım daha da iniyor asağıya
Geçen perşembe doktorum hemşiresi ile konuşuyordu. Bi hastasının bebeği tersmiş, 38. haftada normale dönmüş. 31 daha çok erken. Ben de 31. haftadayım, 4 hafta önce kafası sağ kasığımdaydı, 2 hafta önce yukarı çıktı, şimdi yan duruyor, yani şuan dört dönüyor :)
ya evet aynen öyle oluyor o deli gibi sıkışıklık bi anda geliveriyor. Kocamla dışarı çıkıyoruz daha 100 mt gitmeden sıkıştım demeye başlıyorum evden çıkmadan niye yapmadın niye tutuyosun diyor, şimdi geldi diyorum bi anda öyle altına kaçıracak gibi sıkışılır mı, tutmuşsun işte diyor. Hey allaaam yaaa
Gunaydin kizlar bisey sorucam size ben simdi 31+ lardayim dun telasla dr a gitmistim bisey yok cocuk ters duruyo ondan dedi donmeyebilir de dedi. Cocugun donme kanal yoluna girmesi ne zaman? Bir de bu saatten sonra donmez mi? O anda sehir disinda oldugumdan ve korkumdan telasemden soramadim doktora hilgisi olan bana yardimci olabilir mii
Ay cok sagol canim ben normal dogum istiyorum ama donmesse de normal dogum oluyomus onu yapacak kadar cesur degilim dunden beri kendimi genel anestezi ile mi yoksa diger yolla mi sezeryan olsam diye dusunuyorum ameliyat ettim kendimi ondan snrasini yasadim bu hamilelik tam psikolojik vaka 😄
Aman ne guzel su sikisma isi sadece bende degilmis
Bacilar benim karnim birden firladi su ana kadar o kadar belli olmayan karnim simdi beni oldukca kisitlar oldu
Bebegimi daha iyi sekilde hissetmek gercekten guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?