Günaydın haziran anneleri :) Bende dogum iznine ayrildim sekiz hafta onceden. Beni dogum korkulari, dogum sonrasi bebegime bakabilecek miyim, yalniz her seyin ustesinden gelebilecek miyim korkulari sardı. Sizler de durumlar nasıl?
Ben sebamed set almıştım kampanyadan canım
günaydın güzel hamişler ağrılı sanıcılı geçio gibi günler dün arabada bikaç saat gezdim sancıdan duramadım. bu aylarda il dışına çıkılmaz dimi
Yeni dogan bebekler icin Bubchen derim sebamed goz yakiyormus.. yurtdisinda en unlusu bu ama tr de fiyati pahali internetten cok ucuza bulabilirsin..
Gunaydin kizlar bisey sorucam size ben simdi 31+ lardayim dun telasla dr a gitmistim bisey yok cocuk ters duruyo ondan dedi donmeyebilir de dedi. Cocugun donme kanal yoluna girmesi ne zaman? Bir de bu saatten sonra donmez mi? O anda sehir disinda oldugumdan ve korkumdan telasemden soramadim doktora hilgisi olan bana yardimci olabilir mii
Sebamedi kuzenim kullandı tavsiye etti o bakımdan aldım canım tam set. Am abaktımki yakıyor dalin alırıım ne olmuş 40 yıllık daline benim yefem 2 yiğenimide onunla hep banyo yaptırırdı.
Benim dalin alma sansim yok ben tr den kendim icin dalin getiriyorum cunku hersey yuzumde kasinti yapiyor yuzumu hep dalinle yikarim bana buyuk dalin 1 seneye yakin yetiyor ama bebisleri 1 2 dalinle yikamak mumkun degil oyuzden ben bubchen alicam mecbur ben olsam bende dalin kullanirdim hem guzell hem kaliteli hemde fiyati cok uygun..
ÇİLEĞİM saol tatlım
7 kilomune güzel imreniyorum bende 13 kilo aldım ve önümüzde daha iki ay var
Kızlar merhaba :)
Ben çok fazla yazmıyorun sohbet edecek pek birşey bulamıyorum fakat sürekli takipteyim
C.tesi günü kontrolümüz vardı. 32+1 olmuşuz bebişim 1.989 gr olmuşbebek ters görünüyor ama doktorum bu önemli değil son ana kadar herşey değişir dedi. Yarın çalışabilir raporumu almaya gideceğim inş.
Bana göre 8 doktoruma göre 7 kilo almışım :)
Bizden haberler şimdilik bu kadar. Hepiniz Allah'a emanet olun :)
AAa sen yurt dışındaydın değil mi canım. O zaman tabiki ulaşılması kolay olan hangisiyse onu alacaksın. Dalin yoksa sürekli sipraiş edemeyeceğine göre buradan
Ben çok fazla yazmıyorun sohbet edecek pek birşey bulamıyorum fakat sürekli takipteyim
C.tesi günü kontrolümüz vardı. 32+1 olmuşuz bebişim 1.989 gr olmuşbebek ters görünüyor ama doktorum bu önemli değil son ana kadar herşey değişir dedi. Yarın çalışabilir raporumu almaya gideceğim inş.
Maşallah ne güzel yaaa 7 k,lo almayı nasıl başardın canm???
Canım dikkat ediyorum yediklerime. Geçen ay 5 hafta da 3.300 gr almıştım şekerde sınırda olunca doktorumdan fırça yedim :):) Bizim doktor kilodan pek hoşlaşmıyor. Bide bulantılarım devam ediyor. Hala çıkarıyorum. Sanırım o da kilo alımını engelliyor.
Bizde 33 deyiz 7 kilo aldim bebisimde tam 2 kilo :) bakalim 1.5 ayda ne kadar olacak bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?