- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
bebeğin pozisyon değiştirmesi son haftaya kadar olmayabiliyor. Bence bunu düşünüp stres yapmayın. Daha 2 ay var bulur o yolu merak etmeyin
maşallah canım hem sana hem bebeğine, ne güzel çok kilo da almamışsın bişey sorcam çalışıyosun ya belinde ağrı olmuyo mu ben işe geldiğimde oturuyorum gün boyu bişey yaptığım yok ama akşamları bel ağrısından duramıyorum
Evet bulantıların büyük etki etmiştir. E birde şeker çıkınca majburen korkudan dikkat ediyorsun .. Ben 14 kg aldım yaaa bakar mısın. Dana gibi oldum
ya ben bi sağda hissediyorum bi solda bazen çok altta bazen taa midem de yani normalde bu bebek sabit mi duruyo da dr ters düz diyo benimki şimdiye kadar öyle bişey demedi anlamadım gitti
Evet bulantıların büyük etki etmiştir. E birde şeker çıkınca majburen korkudan dikkat ediyorsun .. Ben 14 kg aldım yaaa bakar mısın. Dana gibi oldum
Maşallah ne güzel yaaa 7 k,lo almayı nasıl başardın canm???
benimki hep aynı yerde onu biliyorum. En fazla yan dönüyor dediğin gibi sağda solda hissediyorum ama genelde kasıklarımda ya da göbek çevremde kıpırdanıyor. Bence şuan dönmemesi iyi. Çünkü dün gece döndü galiba kaburgalarıma sancı girdi ağlayacaktım nefes alamadım. Erkenden dönüpte niye acısını çekelim di mi ama
tabi canım yeterki uslu uslu dursunlar benimde genelde sağ tarafımda oluyo bazen bi bakıyorum sağ tarafı göbeğimin şişmiş o tarafa yaslanmış diyorumbazen karnımın bi tarafı füze gibi ileri gidiyo ortaya geldi filan diyorum ben mi uyduruyorum acaba bu haftasonu doktora gidince sorayım en iyisi gerçi doktorda benim sorularıma hep gülüyo yaa nerden duyuyosun böyle şeyleri diyo
Arkadasim ben kendi 7 kiloyu nsl aldigimi bahsedeyim 20. Haftaya kadar 2 kilo aldim zaten bebek kac gr ki o haftalara kadar sonra zaten istesende istemesemde aliniyor ekmek az yedim tatliya dur demeye calistim bazi donemlerde asiri istahizlik eslik etti galiba isin ozu basta kilo almamak gece cnm istedi bazen yedim bazen dur dedim meyveyle gecistirdim birde cok hareketli bir hamilelik gecirdim ilk 3 ay kusma donemi haric:)))
Bebişlerimize de bize de maşallah
C.tesi 32+1 dik. Kilomuzda 1.989 gramdı. Doktorcuğum tombiş bir bebek dedi. Gözüm korktu
o füze gibi olan şey ayağı
ben de görüyorum yatınca yapıyor acıtıyor da sıpa. Ben de elimde bastırıyorum hemencecik çekiyor minnoşum
Ayyy moralimi duzelttin 2 kilo dedi bende az mi dedim normal dedi sadece, dunden beri dert ediyorum az mi kilosu diye senin doktorun sisko olcak demis bnmki sordum kac kilo daha alir oda dedi 1 kilo daha alir mantikli gelmedi daha 33 e yeni girdik daha var cunku 1 kilo daha alir demesi sacma geldi hadi hayirlisi ozmn:) doktorun kac kiloyu bulur dedi??
canım işte senin ilk üç ay kusma döneminde ben sadece sabah yiyemiyodum ama öğle ve akşam ooh bi güzel yiyodum öyle olunca milllet ilk aylarda kilo verir ben aldımbi de ilk gebelik ve tüp bebek olunca herkesde bi ilgi alaka onu ye bunu ye sonuç yedik de yedik
Bacum ultrasonda gozlerimle gordum bebek dogum pozisyonunda ufacik ayaklariyla vurup vurup durduBnde oyle artik rahat yuruyemesem cabuk yorulsamda karnim belli ne kdr 6 aylik deselerde ben gobisimden memmunum :)) onu artik boyle net hissetmek pahabicilmez imreniyorum bebisleri surekli kipirdayanlara bnmki dun ultrasyonda 45 dk uyanmadi doktor ne yaptiysa :)tuvalet meselesi tuhaf cidden 1 damlaya oyle kosuyorum ki tuvalete:))
Ruyalarima girer oldu bacim ne diyon....Günaydın haziran anneleri :) Bende dogum iznine ayrildim sekiz hafta onceden. Beni dogum korkulari, dogum sonrasi bebegime bakabilecek miyim, yalniz her seyin ustesinden gelebilecek miyim korkulari sardı. Sizler de durumlar nasıl?
Doktoruma sormadım canım kaç kilo olur diye. Ama benim bildiğim bebeklerin 7 ile 8.ay arası kilo alımı hızlanıyor. Beklenen doğum tarihimde 18 haziran olduğuna göre sanırım senin de aynı bebişler daha da tombişleşirler :) Benim doktorum gününe göre önden gidiyor bebiş dedi.
saol tatlım bnde çok beğendim çarşamba günü gidip alıcam inşallah
bu kağıtta güzelmiş canım..hoş olur gibi geldi düşününce,beğendim..
Ya 7 kg ne kadar guzel imreniyorum valla ben varil gibi oldum 14 kg aldim ve bnm bdt im 20 haziran.
maşlh evet ya bende 14 kb aldım bebeğe ne kadar gittiğini bu hafta öğrenecem inşlh çok gitmiştir
Doktoruma sormadım canım kaç kilo olur diye. Ama benim bildiğim bebeklerin 7 ile 8.ay arası kilo alımı hızlanıyor. Beklenen doğum tarihimde 18 haziran olduğuna göre sanırım senin de aynı bebişler daha da tombişleşirler :) Benim doktorum gününe göre önden gidiyor bebiş dedi.
Arkadasim ben kendi 7 kiloyu nsl aldigimi bahsedeyim 20. Haftaya kadar 2 kilo aldim zaten bebek kac gr ki o haftalara kadar sonra zaten istesende istemesemde aliniyor ekmek az yedim tatliya dur demeye calistim bazi donemlerde asiri istahizlik eslik etti galiba isin ozu basta kilo almamak gece cnm istedi bazen yedim bazen dur dedim meyveyle gecistirdim birde cok hareketli bir hamilelik gecirdim ilk 3 ay kusma donemi haric:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?