2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hayırlı haftalar olsun kızlar bizde geldik bende bebeği ters olanlardayım normaldi ama bu ay döndü sezeryan demedi doktor ama onu kastetti hayırlısı olsun ne yapalım bu hafta çalısır raporu alacam 1 ay sonra kpntrol burada sampuanı unıbaby ve pişik önelyici aldım 2.side uni baby

bebeğin pozisyon değiştirmesi son haftaya kadar olmayabiliyor. Bence bunu düşünüp stres yapmayın. Daha 2 ay var bulur o yolu merak etmeyin

bebeğin pozisyon değiştirmesi son haftaya kadar olmayabiliyor. Bence bunu düşünüp stres yapmayın. Daha 2 ay var bulur o yolu merak etmeyin

ya ben bi sağda hissediyorum bi solda bazen çok altta bazen taa midem de yani normalde bu bebek sabit mi duruyo da dr ters düz diyo benimki şimdiye kadar öyle bişey demedi anlamadım gitti

Teşekkür ederim canım :)

Çok şükür şimdiye kadar bel ağrılarım olmadı ama son 2-3 gündür hafif yoklamaya başladı. Bende 1 aydır falan vajina ağrısı oluyor. Doktorda bebek ters olduğu için rahime baskı yapıyor dedi. Ağrıların o yüzden dedi.

Evet bulantıların büyük etki etmiştir. E birde şeker çıkınca majburen korkudan dikkat ediyorsun .. Ben 14 kg aldım yaaa bakar mısın. Dana gibi oldum

İnan hergün söylüyorum ben bu kadar kilo ile yürümekte zorlanıyorum rahim ağrısı çekiyorum fazla kilo alanlar ne yapıyorlar Allah yardımcıları olsun onların diye dua ediyorum. Denge sorunu yaşıyorum :) Dengesizleştim yürürken yani Penguen gibiyim

ya ben bi sağda hissediyorum bi solda bazen çok altta bazen taa midem de yani normalde bu bebek sabit mi duruyo da dr ters düz diyo benimki şimdiye kadar öyle bişey demedi anlamadım gitti

benimki hep aynı yerde onu biliyorum. En fazla yan dönüyor dediğin gibi sağda solda hissediyorum ama genelde kasıklarımda ya da göbek çevremde kıpırdanıyor. Bence şuan dönmemesi iyi. Çünkü dün gece döndü galiba kaburgalarıma sancı girdi ağlayacaktım nefes alamadım. Erkenden dönüpte niye acısını çekelim di mi ama

Maşallah ne güzel yaaa 7 k,lo almayı nasıl başardın canm???

Arkadasim ben kendi 7 kiloyu nsl aldigimi bahsedeyim 20. Haftaya kadar 2 kilo aldim zaten bebek kac gr ki o haftalara kadar sonra zaten istesende istemesemde aliniyor ekmek az yedim tatliya dur demeye calistim bazi donemlerde asiri istahizlik eslik etti galiba isin ozu basta kilo almamak gece cnm istedi bazen yedim bazen dur dedim meyveyle gecistirdim birde cok hareketli bir hamilelik gecirdim ilk 3 ay kusma donemi haric:)))

tabi canım yeterki uslu uslu dursunlar benimde genelde sağ tarafımda oluyo bazen bi bakıyorum sağ tarafı göbeğimin şişmiş o tarafa yaslanmış diyorum bazen karnımın bi tarafı füze gibi ileri gidiyo ortaya geldi filan diyorum ben mi uyduruyorum acaba bu haftasonu doktora gidince sorayım en iyisi gerçi doktorda benim sorularıma hep gülüyo yaa nerden duyuyosun böyle şeyleri diyo

o füze gibi olan şey ayağı
ben de görüyorum yatınca yapıyor acıtıyor da sıpa. Ben de elimde bastırıyorum hemencecik çekiyor minnoşum

canım işte senin ilk üç ay kusma döneminde ben sadece sabah yiyemiyodum ama öğle ve akşam ooh bi güzel yiyodum öyle olunca milllet ilk aylarda kilo verir ben aldım bi de ilk gebelik ve tüp bebek olunca herkesde bi ilgi alaka onu ye bunu ye sonuç yedik de yedik

Bebişlerimize de bize de maşallah

C.tesi 32+1 dik. Kilomuzda 1.989 gramdı. Doktorcuğum tombiş bir bebek dedi. Gözüm korktu

Ayyy moralimi duzelttin 2 kilo dedi bende az mi dedim normal dedi sadece, dunden beri dert ediyorum az mi kilosu diye senin doktorun sisko olcak demis bnmki sordum kac kilo daha alir oda dedi 1 kilo daha alir mantikli gelmedi daha 33 e yeni girdik daha var cunku 1 kilo daha alir demesi sacma geldi hadi hayirlisi ozmn:) doktorun kac kiloyu bulur dedi??

o füze gibi olan şey ayağı
ben de görüyorum yatınca yapıyor acıtıyor da sıpa. Ben de elimde bastırıyorum hemencecik çekiyor minnoşum

aynen bende elimle gitsin diye bastırıyorum bazen daha da geliyo şimdiden inatlaşıyo benle pıtırcık

Doktoruma sormadım canım kaç kilo olur diye. Ama benim bildiğim bebeklerin 7 ile 8.ay arası kilo alımı hızlanıyor. Beklenen doğum tarihimde 18 haziran olduğuna göre sanırım senin de aynı bebişler daha da tombişleşirler :) Benim doktorum gününe göre önden gidiyor bebiş dedi.

Olsun arkadasim verilir kilolar takmayin artik bebislerin kilo alma donemi ekmegi tatliyi az tuketin yeter en onemlisi onlar zaten hersey onlar icin degil mi? Kiloda veririz ne yapalim.. benim annem yokki yanimda sunu ye bunu ye desin ne guzel istee ; ((

Bacum ultrasonda gozlerimle gordum bebek dogum pozisyonunda ufacik ayaklariyla vurup vurup durdu
Hickirdiginda ise buyuk ihtimal hem ayaklardan hem kollardan ayni anda belirli araliklarla yiyom sopayi
Gece idrar icin 3-4 kere kalktigimi bilirim ben

Günaydın haziran anneleri :) Bende dogum iznine ayrildim sekiz hafta onceden. Beni dogum korkulari, dogum sonrasi bebegime bakabilecek miyim, yalniz her seyin ustesinden gelebilecek miyim korkulari sardı. Sizler de durumlar nasıl?
Ruyalarima girer oldu bacim ne diyon....
Gecen dogum icin ruyamda gitmistim doktora damar yolu falan acmamiz lazim dedi bende sanci cekiyom tabi ....
Hemsire damar yolunu acmaya gelir gelmez uyandim
Nasil dogacaksa dogsun Rabb'im dogacaklari zaman insana bir guc verirmis zaten....
Ins. En iyi sekilde kullaniriz bu gucu

Bnmkide gunune gore onde dedi:) hadi bakalim ins. Saglikli olsunlarda ya 2 ya 3 kilo daha anca alirim bn..

bu kağıtta güzelmiş canım..hoş olur gibi geldi düşününce,beğendim..
saol tatlım bnde çok beğendim çarşamba günü gidip alıcam inşallah
Ya 7 kg ne kadar guzel imreniyorum valla ben varil gibi oldum 14 kg aldim ve bnm bdt im 20 haziran.

maşlh evet ya bende 14 kb aldım bebeğe ne kadar gittiğini bu hafta öğrenecem inşlh çok gitmiştir

hiç sormayın hem çatlaklar hem kilolar aldı başını gidiyoo daha kaçkilo alıcaz bakalım

Bakalim ne olacak bu doktorum normal dedi gecti digeri bnmde onden gidiyor demisti aklimda ondan takildi bnm 2 kilo az mi diye icim rahatladi tesekkurlerrrrrr)

Bencede tatlı baş düşman bakalım bende bu hatadan itibarn akşam yemeklerimden kısıcam yemek yerine daha hafif şeylerle geçiştireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…