Bencede tatlı baş düşman bakalım bende bu hatadan itibarn akşam yemeklerimden kısıcam yemek yerine daha hafif şeylerle geçiştireceğim.
Günaydınn canlarr..Ben bayadır yazamadım yine buraya ama arada bir takip etmeye çalıştım..Oğluşumun beşiği dolabı geldi ama eksikleri var beşik için yatak siparişi verdik onu bekliyoruz.dolabımızın camı takılacak bekliyor.gidip cam beğenmem lazım.Biz beşiği ve dolabı özel yaptırdık ve dolabımızın içi inanılmaz geniş olmuş çok beğendim herşeyimizi toparlayacak.Biraz pahalıya mal oldu ama değdi.Bu arada ciclerimizi yıkayıp ütülüyorum yavaştan hastane için yanımıza alacaklarımızı hazırladım poşetledim çantaya koyulacak bekliyor..Bilseydim daha önce hallederdim bu işleri gerçekten zor oluyor yaa.Annem gelmeden biraz bişiler yapayım diyorum kadına kalmasın herşey diye ama sanırım yine herzamanki gibi taa 18 saatlik yoldan gelip annem taoplayacak benim arkamı Allah başımızdan eksik etmesin canım benim bu arada kızlar oğlum bazen çok fena canımı yakıyor,karnımdan dışarıya fırlayacakmış gibi kuvvetli yükleniyor artık korkuyorum bazen Bizden haberler bunlar güzel anneler umarım sizde iyisinizdir minik cücüklerinizle
Arkadasim ben kendi 7 kiloyu nsl aldigimi bahsedeyim 20. Haftaya kadar 2 kilo aldim zaten bebek kac gr ki o haftalara kadar sonra zaten istesende istemesemde aliniyor ekmek az yedim tatliya dur demeye calistim bazi donemlerde asiri istahizlik eslik etti galiba isin ozu basta kilo almamak gece cnm istedi bazen yedim bazen dur dedim meyveyle gecistirdim birde cok hareketli bir hamilelik gecirdim ilk 3 ay kusma donemi haric:)))
Mujjum naber canim. Ozlettin kendiniGunaydin sekerler telefonun bazi ayarlarını degistirdigimden beri foruma giremiyordum nasilsiniz? Nadil gidiyor hamislik? Su an bile onceki sayfalari goremiyorum durumu da cozemedim hayirlisim
bende senin gbyim. 58 le hamile kaldım şuan 65 kg yim. ben ilk 3 ay çok kusmuştum kilo açısından avantajmış bu kusma şimdi anlıyorum :)
herkeze merhabaaaalarrrr bende doğum iznine çıktım evdede internete girmek biraz zor oluor sizlerden uzak kaldım tansıyonum yüksek erken dogurcam galıba bundan dolayı:26:
Ben yusuf yusufum vallaKizlar saka maka 30 haftayi devirdik. Bebeklerimize kavusmamiza sadece haftalar kaldi. Ne buyuk heyecan ne buyuk mutluluk
Kizlar saka maka 30 haftayi devirdik. Bebeklerimize kavusmamiza sadece haftalar kaldi. Ne buyuk heyecan ne buyuk mutluluk
Ben yusuf yusufum vallaD
bende şu anda 5-6 kilo aldım toplam.7-8 kilola bitirmek istiyorum inşaallah bakalım
ya niye herkes doğuracam modunda. Daha ortalama 8 hafta var ve bu da 2 ay yapar. Durun bi allah aşkına birbirimize panik zinciri oluşturuyoruz sürekli
bende şu anda 5-6 kilo aldım toplam.7-8 kilola bitirmek istiyorum inşaallah bakalım
5-6 kilo mu?aaaaay ne güzeeeeel
Superr ozaman hic kendine almamissin merak etme daha alirsin 1.5 2 kilo kadar bebisine dogumdada 7 kilo anca gidiyor supersin..
doğurcam diye değil canım nasıl doğurcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?