2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar bişey sorucam. çatlak olduğunu nasıl anlıyorsunuz? benim karnım kızarık ama çatlak mı tam kestiremiyorum. bir de karnımın alt ve yanlara doğru deride döküntüler soyulmalar var, böyle olan varmı? bademyağı, zeytinyağı karışımı kullanıyorum o mu yaptı diye düşünür oldum.

Son düzenleme:
Günaydınn canlarr.. Ben bayadır yazamadım yine buraya ama arada bir takip etmeye çalıştım..Oğluşumun beşiği dolabı geldi ama eksikleri var beşik için yatak siparişi verdik onu bekliyoruz.dolabımızın camı takılacak bekliyor.gidip cam beğenmem lazım.Biz beşiği ve dolabı özel yaptırdık ve dolabımızın içi inanılmaz geniş olmuş çok beğendim herşeyimizi toparlayacak.Biraz pahalıya mal oldu ama değdi.Bu arada ciclerimizi yıkayıp ütülüyorum yavaştan hastane için yanımıza alacaklarımızı hazırladım poşetledim çantaya koyulacak bekliyor..Bilseydim daha önce hallederdim bu işleri gerçekten zor oluyor yaa.Annem gelmeden biraz bişiler yapayım diyorum kadına kalmasın herşey diye ama sanırım yine herzamanki gibi taa 18 saatlik yoldan gelip annem taoplayacak benim arkamı Allah başımızdan eksik etmesin canım benim bu arada kızlar oğlum bazen çok fena canımı yakıyor,karnımdan dışarıya fırlayacakmış gibi kuvvetli yükleniyor artık korkuyorum bazen Bizden haberler bunlar güzel anneler umarım sizde iyisinizdir minik cücüklerinizle

canı mobilyanın görsellerini yüklesene diger topiğimize benim mobilyaları hala gelmedi ve gelmeside 3-4 haftayı bulur nasıl yetiştiricem bilmiyorum ama bende tıpkı senin gibi anneme gveniyorum gerçekten onlar olmasa ne yapardık yaahastane çantamı ben hala hazırlamadım ama onu artık hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz bu arada erkekler daha güçlü tekmeler atıyormuş annem derdi kardeşim için çok fena tekme atardı diye normal yani canım

bende senin gbyim. 58 le hamile kaldım şuan 65 kg yim. ben ilk 3 ay çok kusmuştum kilo açısından avantajmış bu kusma şimdi anlıyorum :)

bende senin gbyim. 58 le hamile kaldım şuan 65 kg yim. ben ilk 3 ay çok kusmuştum kilo açısından avantajmış bu kusma şimdi anlıyorum :)

:))) valla avantajmi bilmem ama cok cektim ben ilk aylar, kilo alma takvimine baktim 5.aydan sonra her ay 2 kilo almisim yani ben 10 kiloyla bitiriyorum hesaplara gore amann umrumda degil hamileliten sonra podyuma cikacakta degilim:))ideal kiloma 5 kilo fazlam vardi 70 le hamile kaldim boyum 174, 1 2 de hamilelikle eklenir x D veririm insallah

herkeze merhabaaaalarrrr bende doğum iznine çıktım evdede internete girmek biraz zor oluor sizlerden uzak kaldım tansıyonum yüksek erken dogurcam galıba bundan dolayı:26:

herkeze merhabaaaalarrrr bende doğum iznine çıktım evdede internete girmek biraz zor oluor sizlerden uzak kaldım tansıyonum yüksek erken dogurcam galıba bundan dolayı:26:

kızzzz kötüyü çağırmasana kendi kendine..iyi düşün pozitif ol..hayırlısı neyse öyle olsun,duanı öyle yap..

Kizlar saka maka 30 haftayi devirdik. Bebeklerimize kavusmamiza sadece haftalar kaldi. Ne buyuk heyecan ne buyuk mutluluk

bende şu anda 5-6 kilo aldım toplam.7-8 kilola bitirmek istiyorum inşaallah bakalım

Ben hic dogurucam modunda degilim valla hicbir hazirligim da yok daha. Mayisin ilk haftasi karyolamiz gelecek ondan sonra yatagini alacagim sonra tekstilini yaptiricam sonra kiyafet alisverisi yapilip yikanip utulenip yerlestiricem bu da mayisin sonunu bulur sonra da dogum cantami hazirlayip koluma takicam 😄 benim kadar rahati yoktur heralde. Ustelik calismiyorum da. Annemin 10. Torunu o da gayet rahat. Kocam hepimizden rahat.

doğurcam diye değil canım nasıl doğurcam diye

onu ben de düşünüyorum sonra milyonlarca yıldır herkes nasıl doğurduysa ben de öyle doğurcam, o kadar korkunç bişey olsa millet bi taneyle kalır niye 3-5 yapsın diyorum. Eskiden tek başına doğuruyorlarmış ben hastanelerde o kadar doktor hemşire varken doğurcam benim onlardan ne eksiğim var ya allah bismillah deyip gaza geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…