Niye kiiiizzBen yusuf yusufum vallaD
Ben panik olalim diye sey etmedim kiz dur sakin ol :18::18::18: Yavrularimiza kavusmamiza az kaldi demek istedimya niye herkes doğuracam modunda. Daha ortalama 8 hafta var ve bu da 2 ay yapar. Durun bi allah aşkına birbirimize panik zinciri oluşturuyoruz sürekli
Ben hic dogurucam modunda degilim valla hicbir hazirligim da yok daha. Mayisin ilk haftasi karyolamiz gelecek ondan sonra yatagini alacagim sonra tekstilini yaptiricam sonra kiyafet alisverisi yapilip yikanip utulenip yerlestiricem bu da mayisin sonunu bulur sonra da dogum cantami hazirlayip koluma takicam 😄 benim kadar rahati yoktur heralde. Ustelik calismiyorum da. Annemin 10. Torunu o da gayet rahat. Kocam hepimizden rahat.
Ha soyleeee... panik yapacak ne var ayol. Valla ben bir tane dogurdum dogumla ilgili agri sizi korku anlaminda zerre kadar birsey yok hafizamda. Ucmus gitmis hepsi
onu ben de düşünüyorum sonra milyonlarca yıldır herkes nasıl doğurduysa ben de öyle doğurcam, o kadar korkunç bişey olsa millet bi taneyle kalır niye 3-5 yapsın diyorum. Eskiden tek başına doğuruyorlarmış ben hastanelerde o kadar doktor hemşire varken doğurcam benim onlardan ne eksiğim var ya allah bismillah deyip gaza geliyorum
herkeze merhabaaaalarrrr bende doğum iznine çıktım evdede internete girmek biraz zor oluor sizlerden uzak kaldım tansıyonum yüksek erken dogurcam galıba bundan dolayı:26:
bende şu anda 5-6 kilo aldım toplam.7-8 kilola bitirmek istiyorum inşaallah bakalım
Ha soyleeee... panik yapacak ne var ayol. Valla ben bir tane dogurdum dogumla ilgili agri sizi korku anlaminda zerre kadar birsey yok hafizamda. Ucmus gitmis hepsihatta simdi degil dogumdan 3-5 gun sonra unuttum herseyi dunyanin en guzel nimetine odaklanmaktan yesinler onlari yesinlerr
ben zaten kilolu hamle kaldım kızlar o yüden almadıgım iyi oldu
onu ben de düşünüyorum sonra milyonlarca yıldır herkes nasıl doğurduysa ben de öyle doğurcam, o kadar korkunç bişey olsa millet bi taneyle kalır niye 3-5 yapsın diyorum. Eskiden tek başına doğuruyorlarmış ben hastanelerde o kadar doktor hemşire varken doğurcam benim onlardan ne eksiğim var ya allah bismillah deyip gaza geliyorum
bende kilolu hamile kaldım ve yarın 32.haftaya gircem 16 kilo aldım ama ben hiç yediklerime falan dikkat etmedim..saat kaç olursa olsun,ne zaman olursa olsun canım neyi ne kadar istiyorsa yedimbundan mıdır bilmem benim köftede 10 gün 2 hafta kadar önde gidiyor
Kendim gibi birini buldum oleeyyybende senin gibi düşünüyorum cnm herkes yapıyorsa bende yaparım diyorum. Birde bu kadar güzel birşeye ulaşmak tabikide kolay olmayacak biraz acı çekeceksin ama sonunda dünyanın en güzel şeyi senin olacak diye kendimi avutuyorum. :)
bende kilolu hamile kaldım ve yarın 32.haftaya gircem 16 kilo aldım ama ben hiç yediklerime falan dikkat etmedim..saat kaç olursa olsun,ne zaman olursa olsun canım neyi ne kadar istiyorsa yedimbundan mıdır bilmem benim köftede 10 gün 2 hafta kadar önde gidiyor
ohhh yarasın kuzuma valla :d... Bende bu sabah tartıldım 2 kilo almış çıtım geçen haftaya gre an itibariyle 14 kg almış bulunmaktayım 33. hafta içinde. sıçanziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
58le hamiş kaldım. hiç midem bulanmadı. bu duruma başta sevinmiştim ama şimdi düşünüyorum da biraz bulansa hiç fena olmazmış74 kiloyum (o da sabahları) yani bir 16 da benden diyorum. 5 kg 7 kg alanlara selam olsun
ben zaten kilolu hamle kaldım kızlar o yüden almadıgım iyi oldu
canı mobilyanın görsellerini yüklesene diger topiğimizebenim mobilyaları hala gelmedi ve gelmeside 3-4 haftayı bulur nasıl yetiştiricem bilmiyorum ama bende tıpkı senin gibi anneme gveniyorum gerçekten onlar olmasa ne yapardık yaa hastane çantamı ben hala hazırlamadım ama onu artık hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz bu arada erkekler daha güçlü tekmeler atıyormuş annem derdi kardeşim için çok fena tekme atardı diye normal yani canım
ohhh yarasın kuzuma valla :d... Bende bu sabah tartıldım 2 kilo almış çıtım geçen haftaya gre an itibariyle 14 kg almış bulunmaktayım 33. hafta içinde. sıçanziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım senin ilk normal doğum muydu sezaryen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?