2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben yusuf yusufum valla D
Niye kiiiizz
ya niye herkes doğuracam modunda. Daha ortalama 8 hafta var ve bu da 2 ay yapar. Durun bi allah aşkına birbirimize panik zinciri oluşturuyoruz sürekli
Ben panik olalim diye sey etmedim kiz dur sakin ol :18::18::18: Yavrularimiza kavusmamiza az kaldi demek istedim

Al benden de o kadar

Ha soyleeee... panik yapacak ne var ayol. Valla ben bir tane dogurdum dogumla ilgili agri sizi korku anlaminda zerre kadar birsey yok hafizamda. Ucmus gitmis hepsi hatta simdi degil dogumdan 3-5 gun sonra unuttum herseyi dunyanin en guzel nimetine odaklanmaktan yesinler onlari yesinlerr

canım senin ilk normal doğum muydu sezaryen mi

ben zaten kilolu hamle kaldım kızlar o yüden almadıgım iyi oldu

bende kilolu hamile kaldım ve yarın 32.haftaya gircem 16 kilo aldım ama ben hiç yediklerime falan dikkat etmedim..saat kaç olursa olsun,ne zaman olursa olsun canım neyi ne kadar istiyorsa yedim bundan mıdır bilmem benim köftede 10 gün 2 hafta kadar önde gidiyor

Kendim gibi birini buldum oleeyyy bende senin gibi düşünüyorum cnm herkes yapıyorsa bende yaparım diyorum. Birde bu kadar güzel birşeye ulaşmak tabikide kolay olmayacak biraz acı çekeceksin ama sonunda dünyanın en güzel şeyi senin olacak diye kendimi avutuyorum. :)

ohhh yarasın kuzuma valla :d... Bende bu sabah tartıldım 2 kilo almış çıtım geçen haftaya gre an itibariyle 14 kg almış bulunmaktayım 33. hafta içinde. sıçanziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bi yerde bi makale okumuştum. kadınlar anne olma içgüdüsüyle yaratıldıkları için zaten acı eşiği erkeklere göre çok yüksekmiş.Hem fiziksel hem psikolojik olarak öyle yaratılmışlar. Üstelik hamilelik esnasında vücut o acıyı bildiği için ( ilk kez doğum olsa bile vücut nasıl bir acıyla karşılaşağını bilirmiş) kendini hazırlıyormuş. Doğum acısını erkeklere yaşatsalar acıdın çatlayıp ölebilirlermiş düşünsenize....

Üstelik burdaki hamile arkadaşların bir çoğu 25 yaş üstü. Yani psikolojik ve fiziksel olarak gelişimlerini tamamlamış bireyleriz. Hala bi çok kızımız 13-14 yaşında anne oluyor. Onları düşününce inanın korkulacak bişey yok diye düşünüyorum.

Üstelik insan bilmediği şeyden neden korksun ki

ohhh yarasın kuzuma valla :d... Bende bu sabah tartıldım 2 kilo almış çıtım geçen haftaya gre an itibariyle 14 kg almış bulunmaktayım 33. hafta içinde. sıçanziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

58le hamiş kaldım. hiç midem bulanmadı. bu duruma başta sevinmiştim ama şimdi düşünüyorum da biraz bulansa hiç fena olmazmış 74 kiloyum (o da sabahları) yani bir 16 da benden diyorum. 5 kg 7 kg alanlara selam olsun

bi an karsımda eşim konusuyormuş hıssettım

7-8 kilo alanlar helal olsun arkadaşlarım :)
ben malesef tatlı krizlerime engel olamadığımdan 11 kilo aldım bu ay kilo almamışım pek iştahım yoktu.
4 kilo daha izin veriyorum ben kendime
doğumdan sonra ki yeme içme planlarımı da yapıyorum şimdiden veririz bu kiloları bebişler iyi olsun yeter ki:)

bugün delirmiş gibi temizlik yaptım belim çok ağrıyor

ben zaten kilolu hamle kaldım kızlar o yüden almadıgım iyi oldu

10 kilo kirkin cikana kadar gidiyormus kesin aldigin 6 kiloda dogumda gider eskisinden daha zayif olacaksin yani 10 kiloya ulasmazsan:) kilolu dedigin ne kadar kilolu hamile kaldinda 5 kilo aldin ki:))

Canım silmedim bile mobilyaları daha.Dediğim gibi eksikleri var daha tamamlansın ciclerimizin ütülenmesi bitti yerleştirip çekeceğim hemen fotolarını..Annelerimizin ellerinden öpüyorum canım hepsi çok kıymetli merak etme annen yanındaysa 2 günde halleder yapacak hiçbşey bırakmaz özel güçleri var onların bu arada bencede canım eşşek oldular artık sert tekmeler yememiz normal hele aşağıya doğru vurunca varya aşağıdan kolu bacağı çıkacakmış gibi oluo manyak oğlum benim yaaaa

ahahhahahahahahahahhahahahahahahaha aynen

slmm kızlar benmde bugün kontrolüm vardı bebegim çok iyi 2 300 gr olmş 34 haftalık ve bende 8 kg almışım şuan 73 kgyum bu 3 bebegim sag saglim kucagımıza alırız inşş bebişleri iyi akşamlarr herkesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…