2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Nasılsnz kızlar bir haftadan sonra yarın yne kontrolüm var inş sancı çıkmaz da yne yatış demezler bir de merak içindeyim oğlumun gelişimi nasıl diye cnkü bu hafta hiç
Kilo almadım aksine verdim umarım hersey yolındadır düşündükçe stres oluyrm

Rahat ok canim inşAllah hayirli haberlerlerle gelirsin. Dört gözle bekliyoruz :))) iyi şeyler düşün canım

Ayy bu adamlar bi alem
Maşallah bebeğine de sana da. Ikinizin de kilosu çok iyi gidiyor
Inşallah bize yine güzel haberler verirsin canım. Aklımız sende olacak yarın. Allah yardımcınız olsun

kızlar selamlar çoook uzun süredir yazamadım ben buraya.. internet sıkıntısı yaşamaktaydım... Allahın izniyle benim de bir kızım olacak okudum bi çok sayfayıı kızlar çoğunlukta gibi geldi

ben şuan 32+2 deyim ve 11 kilo almışım kızlarrr mutluyum çünkü çok zayıf başlamştı hamileliğim 46 kilocuktum şimdi ise bi doğum telaşıdır sardı gidiyor beni korkuyorumm ama cesur olmam gerektiğinin de farkındayım :18:

pıtırcığım ise maşallah iyi hplayıp zıplıyor.. sizleri özlemişim iyi ki varsınızzzz

Canim arkadaslarim ve onlarin minik prens ve prensesleri. formu ara ara takip etsemde yazamiyordum malum memleketteydim ve surekli bir hareketlilik halindeydim simdi yoldayim evime gidiyorum ve 18 saatlik bir yol macerasina dahilim sizleri cok ozledik kizimla. insaallah hepiniz en guzel haberleri alip en guzel gunleri geciriyorsunuzdur minislerinizle. biz kizimla iyiyiz ama bu aralar benim gobegim baya asagi indi sanki korkmuyor dgilim. İnsaallah kizim guzelce kilo almistir. Haftasonu kontrolumuz var ve cok merak ediyorum sanki aylardir kontrole gitmemis gibi hissediyorum kendimi. isin aksi tarafi daha yatagimizda dolap ve sifon yerimizde alinmadi. kizimin hazirliklari amcasinin dugunu yuzunden aksadi hep. bu mayis ayini dugun telasi vs olarak bir atlatsak artik kendimizle ilgilensek diye dusunuyorum. tabi kizim erken gelmezse :-( neyse yine uzun uxun yazdim. sizleri cok seviyorum bilin istedim

vuuuyyyy 18 saat yolculuk mu?aneeeey çok dikkat et kız kendine..ben dayanamazdım heralde, bunalıyorum artık hemen.. Ama maşallah iyimişsiniz ve şimdi kontrol heyecanı sarmış

vuuuyyyy 18 saat yolculuk mu?aneeeey çok dikkat et kız kendine..ben dayanamazdım heralde, bunalıyorum artık hemen.. Ama maşallah iyimişsiniz ve şimdi kontrol heyecanı sarmış

Pufpufum iki hafta oncede ayni yolu devirmistim ona guvenip yine otobus yolculugunu tercih ettim ama beni de kasiyor artik bir saatten sonrasi. neyseki dedigin gibi kontrol heyecani sardi, eee birde kocisimi cok ozledim o yuzden yol cabuk geciyo sanki. saat ucten beri yoldayim sabah onda evimde olurum insaallah.

iyi geceler güzel anneler bizimde doktor kontrolümüz pazartesi ama buay hiç geçmedi sanki
çok özledim kızımı kilosu nasıl ve bu sefer yüzünü bize göstercekmi çok merak ediyorum.
Umarım tüm anneler ve bebişler iyidir. iyi geceler

Cok güzeller canım bende 2. Cisini internetten beğenmiştim almayı düşünüyorum. Güle güle kullan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi yolculuklar Canım , umarım güzel haberlerle gelirsin kontrolden :)
Bekler kızın inşallah sağlıkla

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar,
Nasılsınız ? İnşallah herkes iyidir. Hastalar varsa şifalar dilerim, güzel haberlere maşallah, endişelere geçer inşallah diyorum. Geçmişin tamamını okuyamadım, uyku tutmadı az önce malum WC işlerine uyanınca bir daha uykum gelemedi bir türlü :) Ben de bir halinizi hatrınızı sorayım, dün gittiğimiz kontrolün verilerini paylaşayım dedim :) gel uykucuk gel gel gel gel yarın minişimin son alınan birkaç eşyasını ütülemem lazım. Bir gayret onları yapayım bakalım inşallah :)

Dün akşam kontrolümüz vardı gittik, bizim dr un demesi 2 kiloya ulaşmış, 40 cmi geçmişiz maşallah :)
Bu aralar sık sık gel, her hafta gel hatta dedi, benim kızı biliyorsunuz erkenci olma riski var, işi sıkı tutalım dedi. 34 veya 35 i bir bulalım sonra da 37 ye erişmeye çalışacağız dedi dr hanım teyzesi dün kızım için. Bir türlü gün belirleyemiyoruz tabi ama hedef mayısın 20 sine erişmek dedi şimdilik. O tarihi bulursak sonra durumuna göre bekleyebilirsek bekleriz ya da hoşgeldin deriz artık dedi, gülüştük, kısmet sağlıklı olsun da dedim... Umarım sağlıkla sıhhatle ve hayırlısıyla vakitlice gelir benim fırlama kızım
NST ye de bağlandık dün biraz telaşlıydı kızım dün sanki ama dr iyi dedi. Şükür madem dedim ben de ...

Bilmem kızlar size de oluyor mu bazen öyle hareket ediyor ki nefesimi tutmak zorunda kalıyorum, bazen kısa bir an da olsa neredeyse iki büklüm oluyorum, sonra geçiyor. Bayağı canım yanıyor yani zilli dönüp dolaştıkça :)

İştecik aklıma gelenler böyle :)

İyi yolculuklar Canım , umarım güzel haberlerle gelirsin kontrolden :)
Bekler kızın inşallah sağlıkla

Tesekkur ederim canim. yolu bitirmek uzereyim ama bende bitmis haldeyim :-( ayaklarim davul gibi sisti. hemen uyumak istiyorum.

Gunaydinnnnnn
Nasilsiniz bakalim annisler
Benim oglum masaallah kipir kipir.....
Sabah sabah bu enerjiyi nereden buluyor bu cocuk anlamis degilim

Kizinla sana koca bir masaallah bacim
Ins. Erken gelmek icin ugrasmaz ufaklik....
Zamaninda kucagina alman dilegiyle

Ayy arkadaşım nasıl çektin 18 saat yolu. Belin başın agrımıştır ayakların ödem yapmıştır hemen eve gidince ayaklarını yukarı dik, dinlen. Merak etme annesi bebişine memlekette iyi bakmışlardır.

Şimdilik hersey yolunda o zaman maşallah annesi sabırlı bebegine. Hep böyle olun günleri içeride doldurun;-)

Son düzenleme:
Günaydııın hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum :)

Son bir iki haftadır hastane çantasını hazırla, bebişin odasını hazırla, bebişin kıyafetlerini yıka ütüle derken hiç yazmadım buraya. Geçmiş te o kadar birikmiş ki okuyamadım. İşler de daha bitmedi zaten o kadar yoruldum ki bir iki haftadır Bir de hepsini tek başıma yapıyorum annemlerin ikisi de çalışıyor.

Kızlar bu arada ben şimdi 34. haftamdayım ama iki üç gündür sanki bebişim ağırlığını aşağıya doğru verdi gibi hissediyorum . sanki aşağıya inmiş gibi . idrara da daha çok çıkar oldum ve bebeğin hareketleri de sanki yavaşladı bir garip oldu. doktora başvurmalımıyım acaba . çevremdekilere danıştığımda bu durum normal diyor ama bilemiyorum geriliyorum .

Bir de sizlere bir şey danışayım yarın 23 nisan dolayısıyla eşim evde işte değil. ve ailesinin çatalcada yazlığı var.. kayınpederim genelde orda kalıyor. biz de o yazlığa baya bir süredir gidemiyoruz hamileliğimden dolayı. dün annnesi '' 23 nisan bize tatil ya salı akşamından gidelim çatalcaya isterseniz birlikte '' dedi '' çarşamba akşamı döneriz '' dedi. Ben de sırf eşim uzun zamandır gidemedi gitmek ister diye düşündüğüm için eşimi düşündüğüm için tamam dedim ama açıkçası ben hiç gitmek istemiyorum

34. haftamdayım şuanda ve iki üç gündür hafif hafif sancılar duyuyorum karnımda . oraya gitmek hele geceden gitmek benim için tam bir eziyet olacak . bir de soba yakıyorlar orda ve o soba nasıl tütüyor anlatamam bebeğime zararı olacak diye ödüm kopuyor . hiç rahat olamıyorum . en son aralıkta gitmiştik o zaman da soba yakılmıştı ve bebeğimin hareketlerinde 3 4 gün aşırı yavaşlama olmuştu . belki de sobanın etkisiyle .

şimdi eşime desem ki gitmeyelim gitmez ama sinirleri bozulur başta tamam dedim sonradan fikir değiştirdim diye . napıcam ben yaa bilmem .

şu durumda hâlâ yolda olmalısın..saat 9..inş iyi ve sorunsuz geçmiştir yolculuk..ama itiraf etmeliyim ki,18 saat ve otobüs düşününce bile daralıyorum ben oooyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…