slmm kızlar benmde bugün kontrolüm vardı bebegim çok iyi 2 300 gr olmş 34 haftalık ve bende 8 kg almışım şuan 73 kgyum bu 3 bebegim sag saglim kucagımıza alırız inşş bebişleri iyi akşamlarr herkesee
Maşallah sana ve bebişlerine
Nasılsnz kızlar bir haftadan sonra yarın yne kontrolüm var inş sancı çıkmaz da yne yatış demezler bir de merak içindeyim oğlumun gelişimi nasıl diye cnkü bu hafta hiç
Kilo almadım aksine verdim umarım hersey yolındadır düşündükçe stres oluyrm
Ayy bu adamlar bi alemya evet aynen öyle oluyor o deli gibi sıkışıklık bi anda geliveriyor. Kocamla dışarı çıkıyoruz daha 100 mt gitmeden sıkıştım demeye başlıyorum evden çıkmadan niye yapmadın niye tutuyosun diyor, şimdi geldi diyorum bi anda öyle altına kaçıracak gibi sıkışılır mı, tutmuşsun işte diyor. Hey allaaam yaaa
Maşallah bebeğine de sana da. Ikinizin de kilosu çok iyi gidiyorKızlar merhaba :)
Ben çok fazla yazmıyorun sohbet edecek pek birşey bulamıyorum fakat sürekli takipteyim
C.tesi günü kontrolümüz vardı. 32+1 olmuşuz bebişim 1.989 gr olmuşbebek ters görünüyor ama doktorum bu önemli değil son ana kadar herşey değişir dedi. Yarın çalışabilir raporumu almaya gideceğim inş.
Bana göre 8 doktoruma göre 7 kilo almışım :)
Bizden haberler şimdilik bu kadar. Hepiniz Allah'a emanet olun :)
Inşallah bize yine güzel haberler verirsin canım. Aklımız sende olacak yarın. Allah yardımcınız olsunNasılsnz kızlar bir haftadan sonra yarın yne kontrolüm var inş sancı çıkmaz da yne yatış demezler bir de merak içindeyim oğlumun gelişimi nasıl diye cnkü bu hafta hiç
Kilo almadım aksine verdim umarım hersey yolındadır düşündükçe stres oluyrm
Canim arkadaslarim ve onlarin minik prens ve prensesleri. formu ara ara takip etsemde yazamiyordum malum memleketteydim ve surekli bir hareketlilik halindeydimsimdi yoldayim evime gidiyorum ve 18 saatlik bir yol macerasina dahilim sizleri cok ozledik kizimla. insaallah hepiniz en guzel haberleri alip en guzel gunleri geciriyorsunuzdur minislerinizle. biz kizimla iyiyiz ama bu aralar benim gobegim baya asagi indi sanki korkmuyor dgilim. İnsaallah kizim guzelce kilo almistir. Haftasonu kontrolumuz var ve cok merak ediyorum sanki aylardir kontrole gitmemis gibi hissediyorum kendimi. isin aksi tarafi daha yatagimizda dolap ve sifon yerimizde alinmadi. kizimin hazirliklari amcasinin dugunu yuzunden aksadi hep. bu mayis ayini dugun telasi vs olarak bir atlatsak artik kendimizle ilgilensek diye dusunuyorum. tabi kizim erken gelmezse :-( neyse yine uzun uxun yazdim. sizleri cok seviyorum bilin istedim
vuuuyyyy 18 saat yolculuk mu?aneeeey çok dikkat et kız kendine..ben dayanamazdım heralde, bunalıyorum artık hemen.. Ama maşallah iyimişsiniz ve şimdi kontrol heyecanı sarmış
iyi aksamlar kızlarnasılsınız? bütün gün çarsıyı talan ettık annnemle. anca kendıme gelıyorum iyi ki bi çok seyı oncededn hallatmişiz insanın gezip bakacak halı kalmıyorya. ayyyy cok cabuk yorulunuyo benım takatım kalmamış artık uzun gezmelere. zaten iki de bir tuvalete gıtmem gerekıyo o da bı sorun. neyse gezmelerımız bosa cıkmadı ama annem pıke takımı yaptırcak Alp e pikeliğini carsaflığını falan aldık bı de 2 takım lohusalık aldık.işte bunlar: Eki Görüntüle 1078273
Eki Görüntüle 1078275
Zuhahahahaha.... Ben öyle diyince egemen baskı yapıyor aşkım diyorumm .. o zamnnn hımmm öylemi o zaman başka diyor allahım yaaaaa
Canim arkadaslarim ve onlarin minik prens ve prensesleri. formu ara ara takip etsemde yazamiyordum malum memleketteydim ve surekli bir hareketlilik halindeydimsimdi yoldayim evime gidiyorum ve 18 saatlik bir yol macerasina dahilim sizleri cok ozledik kizimla. insaallah hepiniz en guzel haberleri alip en guzel gunleri geciriyorsunuzdur minislerinizle. biz kizimla iyiyiz ama bu aralar benim gobegim baya asagi indi sanki korkmuyor dgilim. İnsaallah kizim guzelce kilo almistir. Haftasonu kontrolumuz var ve cok merak ediyorum sanki aylardir kontrole gitmemis gibi hissediyorum kendimi. isin aksi tarafi daha yatagimizda dolap ve sifon yerimizde alinmadi. kizimin hazirliklari amcasinin dugunu yuzunden aksadi hep. bu mayis ayini dugun telasi vs olarak bir atlatsak artik kendimizle ilgilensek diye dusunuyorum. tabi kizim erken gelmezse :-( neyse yine uzun uxun yazdim. sizleri cok seviyorum bilin istedim
İyi yolculuklar Canım , umarım güzel haberlerle gelirsin kontrolden :)
Bekler kızın inşallah sağlıkla
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar saka maka 30 haftayi devirdik. Bebeklerimize kavusmamiza sadece haftalar kaldi. Ne buyuk heyecan ne buyuk mutluluk
Selam kızlar,
Nasılsınız ? İnşallah herkes iyidir. Hastalar varsa şifalar dilerim, güzel haberlere maşallah, endişelere geçer inşallah diyorum. Geçmişin tamamını okuyamadım, uyku tutmadı az önce malum WC işlerine uyanınca bir daha uykum gelemedi bir türlü :) Ben de bir halinizi hatrınızı sorayım, dün gittiğimiz kontrolün verilerini paylaşayım dedim :) gel uykucuk gel gel gel gelyarın minişimin son alınan birkaç eşyasını ütülemem lazım. Bir gayret onları yapayım bakalım inşallah :)
Dün akşam kontrolümüz vardı gittik, bizim dr un demesi 2 kiloya ulaşmış, 40 cmi geçmişiz maşallah :)
Bu aralar sık sık gel, her hafta gel hatta dedi, benim kızı biliyorsunuz erkenci olma riski var, işi sıkı tutalım dedi. 34 veya 35 i bir bulalım sonra da 37 ye erişmeye çalışacağız dedi dr hanım teyzesi dün kızım için. Bir türlü gün belirleyemiyoruz tabi ama hedef mayısın 20 sine erişmek dedi şimdilik. O tarihi bulursak sonra durumuna göre bekleyebilirsek bekleriz ya da hoşgeldin deriz artık dedi, gülüştük, kısmet sağlıklı olsun da dedim... Umarım sağlıkla sıhhatle ve hayırlısıyla vakitlice gelir benim fırlama kızım
NST ye de bağlandık dün biraz telaşlıydı kızım dün sanki ama dr iyi dedi. Şükür madem dedim ben de ...
Bilmem kızlar size de oluyor mu bazen öyle hareket ediyor ki nefesimi tutmak zorunda kalıyorum, bazen kısa bir an da olsa neredeyse iki büklüm oluyorum, sonra geçiyor. Bayağı canım yanıyor yani zilli dönüp dolaştıkça :)
İştecik aklıma gelenler böyle :)
Ayy arkadaşım nasıl çektin 18 saat yolu. Belin başın agrımıştır ayakların ödem yapmıştır hemen eve gidince ayaklarını yukarı dik, dinlen. Merak etme annesi bebişine memlekette iyi bakmışlardır.Canim arkadaslarim ve onlarin minik prens ve prensesleri. formu ara ara takip etsemde yazamiyordum malum memleketteydim ve surekli bir hareketlilik halindeydimsimdi yoldayim evime gidiyorum ve 18 saatlik bir yol macerasina dahilim sizleri cok ozledik kizimla. insaallah hepiniz en guzel haberleri alip en guzel gunleri geciriyorsunuzdur minislerinizle. biz kizimla iyiyiz ama bu aralar benim gobegim baya asagi indi sanki korkmuyor dgilim. İnsaallah kizim guzelce kilo almistir. Haftasonu kontrolumuz var ve cok merak ediyorum sanki aylardir kontrole gitmemis gibi hissediyorum kendimi. isin aksi tarafi daha yatagimizda dolap ve sifon yerimizde alinmadi. kizimin hazirliklari amcasinin dugunu yuzunden aksadi hep. bu mayis ayini dugun telasi vs olarak bir atlatsak artik kendimizle ilgilensek diye dusunuyorum. tabi kizim erken gelmezse :-( neyse yine uzun uxun yazdim. sizleri cok seviyorum bilin istedim
Selam kızlar,
Nasılsınız ? İnşallah herkes iyidir. Hastalar varsa şifalar dilerim, güzel haberlere maşallah, endişelere geçer inşallah diyorum. Geçmişin tamamını okuyamadım, uyku tutmadı az önce malum WC işlerine uyanınca bir daha uykum gelemedi bir türlü :) Ben de bir halinizi hatrınızı sorayım, dün gittiğimiz kontrolün verilerini paylaşayım dedim :) gel uykucuk gel gel gel gelyarın minişimin son alınan birkaç eşyasını ütülemem lazım. Bir gayret onları yapayım bakalım inşallah :)
Dün akşam kontrolümüz vardı gittik, bizim dr un demesi 2 kiloya ulaşmış, 40 cmi geçmişiz maşallah :)
Bu aralar sık sık gel, her hafta gel hatta dedi, benim kızı biliyorsunuz erkenci olma riski var, işi sıkı tutalım dedi. 34 veya 35 i bir bulalım sonra da 37 ye erişmeye çalışacağız dedi dr hanım teyzesi dün kızım için. Bir türlü gün belirleyemiyoruz tabi ama hedef mayısın 20 sine erişmek dedi şimdilik. O tarihi bulursak sonra durumuna göre bekleyebilirsek bekleriz ya da hoşgeldin deriz artık dedi, gülüştük, kısmet sağlıklı olsun da dedim... Umarım sağlıkla sıhhatle ve hayırlısıyla vakitlice gelir benim fırlama kızım
NST ye de bağlandık dün biraz telaşlıydı kızım dün sanki ama dr iyi dedi. Şükür madem dedim ben de ...
Bilmem kızlar size de oluyor mu bazen öyle hareket ediyor ki nefesimi tutmak zorunda kalıyorum, bazen kısa bir an da olsa neredeyse iki büklüm oluyorum, sonra geçiyor. Bayağı canım yanıyor yani zilli dönüp dolaştıkça :)
İştecik aklıma gelenler böyle :)
Pufpufum iki hafta oncede ayni yolu devirmistim ona guvenip yine otobus yolculugunu tercih ettimama beni de kasiyor artik bir saatten sonrasi. neyseki dedigin gibi kontrol heyecani sardi, eee birde kocisimi cok ozledim o yuzden yol cabuk geciyo sanki. saat ucten beri yoldayim sabah onda evimde olurum insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?