2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Mujjum naber canim. Ozlettin kendini

iyiyim canim telin bazi ayarlari degisti onceki sayfalar görünmüyor ve bunu da ben becerdim nasil yaptiysam.bugun 32+0 im calisabilir raporu alicam kismetse sonra devam mayisin 3.haftasina kadar.onun haricinde süsüdür kolonya dir filan onlarla ugrastim.insallah bu hafta sonu bebisin kıyafetlerini yikayacagim bir aksilik cikmazsa bizden boyle :) sen nasılsın canimm

günaydın can hatunlar işe güce başlamadan iki kelam edeyim dedim
dün hastanedeydim işyerinde 12 gibi başlayan ağrılarım 5 gibi dayanılmaz olunca apar topar hastaneye gittik aşırı enfeksiyon nedeni bide bebeğin aşağıya baskısı hafif sancı çıkardı nöbetçi dr tahliller ilaçlar gönderdi daha çok idrar yolları enfeksiyonundan şüphelendi ilaçlar fitiller tozlar verdi . iki haftadır ince çorap babetlerime geçiş yapmıştım el ayak şişmeleri ateş basmaları ardında meğer üşütmüşüm hemen geçiş yaptım kışlık kıyafetlere çoraplara
genel kontrolumuz bu cumaydı acilde sadece kilosunu duydum o ara obez olmuş benim oğluş teyseleri nst de hafif sancı çıktı açılma filan yok ama şükür döndük eve..
2kiloyu çoktan geçmiş sevindim boy ve diğer değerleri öğrenemedim daha .. bugun tekrar iş başı hayırlısı ile mayıs ayındada çalışmam gerekli rabbim şifa sabırlar versin hepimize içinde bana ve bebeğime de

günaydın kızlar umarım herkes iyiydir bayadır giremiyorum memleketteyim ailemle hasret gideriyorum bu arada doğum tarihimi doktor 27 mayıstan sonra dedi fakat normal mi sezaryen mi daha belli deil ve bende acayip bi korku oluşmaya başladı şimdiden :26: buarada acayip şiştim artık yerimden kalkamıyorum bile çok zormuş son ay

anlatış tarzına çok güldüm yaaa puhahahahaha deli
Bu arada maşallah canım

Geçmiş olsun Canım , o ateş basmaları beni de yazlıklara sevkediyor ama ben kat kat giyinmeye özen gösteriyorum, çok terli kalmıyorum hafif serinleyince de hemen giyiniyorum
O idrar yolları enfeksiyonu beni de mahvetti, aman dikkat ...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın hatunlar bebişler de sizler de iyisinzdir inşallah artık yorucu olmaya başladı günler ben çok şişiyorum balon gibi parmaklarım ayaklarım hele bir yere gezmeye gittiysem gelir gelmez kendimi atıyorum yatağa bu hafta son doğum iznine ayrılıcam inşallah hayırlısıyla kızımın hiç bir şeyi hazır değil yıkanacak ütülenecek yerleşecek hep içimde bi korku ya erken olur da öylece kalırsak ortada çanta filan yok izne ayrılıp bu zevkli görevle uğraşmak için can atıyorum
hepinizi öpüyoruz kızımla

Size de maşallah Canım :)
Benim kız bu sabah bizi çok korkuttu, sola dönüyorum sola kayıyor, sağa dönüyorum sağa kayıyor ama hiç tepki yok, içerde bir kütle hareket halinde ama hiç direnç yoktu konuştuk, okuduk üfledik, su içtim vs biraz sevdik meğer uyuyormuş herhalde ki sağlam bi tepik attı. Ama şimdiye kadar da çok sakin duruyor. Asıl beni rahatsız eden hiç bir doluluk hissim de yoktu sabah.
Bugün takipteyim bakalım ...
Herkese sevgiler..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm Güzeller..Dün randevumuz vardı ve 32.00 haftalıktık tam olarak , kilomuz ise 1,719 gr.. Doktor Bebeğimin 10 gün geriden geldiğini söyledi ve haftaya tekrar çağırdı , eşimle birlikte panik olduk sorular sorduk zar zor cevaplar aldık.. gelişim geriliğinden şüpheleniyorum vs. dedi, Peki ya öyleyse ne olucak dedik .. Erken bi tarihte alabiliriz ama henüz bunu söylemek için erken dedi 1 hafta kontrol edelim gelişimini dedi , Çok güvendiğim Doktoruma bi an nefret dolu gözlerle baktım resmenn ( Ordan çıktığımız gibi BATI BAHAT hastanesine gittik. Orta yaşlı bir Dr. Çok güzel şeyler söyledi ve tam 1 saatiini bize ayırdı SIRF içimiz rahat etsin diye,
(özellikle şunu belirtti, bebeğin duruşu ölçümlerde yanılmamıza sebep olabilir dedi) Bebeğim pozisyon değiştirdikçe sürekli tekrar ölçümler yaptı ve herseferinde farklı sonuçla karşılaştık , günü ile uyumlu olduğunu gördük , bebek gelişiminde önemli olan kafa + kalça kemiği ölçümleridir dedi, onlar 32 haftanın üzerinde içiniz rahat olsun dedi .. Zaten gelişme geriliği olan bir bebeğin suyu bukadar iyi olmaz dedi mutlaka azalma olurdu falan.. Kilo olarak beklentimiz bu haftalarda 1900 gr. civarı dedi ,Buna fazla takılmayın ileriki haftalardaki artışı birlikte görücez dedi , hareketleride süper oğlumun. 3 hafta sonra çağırdı tekrar kontrole, Doğum pozisyonunu almış benim meleğim ve aynıı annesine benziyorrr burnu yanakları falan aynı ben ^^ Herhangibir sorun görse 3 hafta sonra gelin demezdi sanırım . Böylece Doktorumu da değiştirmiş bulunmaktayım ^^ Hakkımızda Hayırlısı olsun

saol bacım lahana bebek gibi gezion bakalım yine

iyi yapmışın canım zaten canımız burnumuzda doktor saçmalığı çekemeyiz birde suyu hareketleri doğum pozizyonunada girmiş aferin yavruşa

günaydın haziran anneleri hergeçen gün yaklaşıoruz bebişlerimize artık bende şişmeler başladı eller ayaklar burun daa çabuk yoruluorum nefes nefese kalıorum yürürken ağırlaştım iice Sakaryalı olarak şafak 54 sakarya plaka

Sezaryen canım..

Ben varim 22 ))) hepimize kolay gelsinn:))

canım merhaba,

benim de muhtemel doğum tarihim 9 haziran ama senin dediğin gibi son 2 3 gündür bebeğin hareketleri eskisi gibi serbest diil sanki zor hareket ediyor kayar gibi hareket ediyor eskisi gibi sürekli hareket etmiyor . ben de endişelendim ama normal dediler son haftalara yaklaşıldığı için bebişin hareket alanı daralıyor dediler doğum pozisyonuna geçiyormuş bir de o yüzden ağırlığını aşağıda hissediyormuşuz

Selam sevgili anneler ve minnak yavruları;
Biz bugun doktora gittik. 31+2 deyiz. Kilomuz 1800 boyumuzda 41 cm olmus. Suyumuzda normalin ustundeymis. Bidahaki gorusme nasipse 30 nisanda. O gunde nst ye gircem sanci falan yoksa nasipse dogum icin ankaraya dogru yola cikcam inşAllah

Merhaba kızlar Dr dan geldim benm Dr izinde olduğu için başka Dr a Gittm aynı hastanedeki onn da ultraosn cihazı kötüydü 2boyutluydu ve ölçümlere hiç gğvenemedm benm Dr un ölçümlerinden küçük çıkardı dedim geriye gidermi yok gtmez dedi ama ölçümler öyle demiyordu ona canm sıkıldı rahim ağzı uzunluğunu bile alttan yaptı benm Dr um karındn görebiliyordu cok şükür sancı yok ancak ilaçla stabil ilaca devam dedi 3 gün sonra tekrar nst için cagrdı ama gitmcm ağrım olmadgı sürece benden durmlar bu inş Dr um gelene kadar doğurmam😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oooo süper canımcım harika..sorun çıkmamış ve herşey yolunda bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…