Mujjum naber canim. Ozlettin kendini
günaydın can hatunlar işe güce başlamadan iki kelam edeyim dedim
dün hastanedeydim işyerinde 12 gibi başlayan ağrılarım 5 gibi dayanılmaz olunca apar topar hastaneye gittik aşırı enfeksiyon nedeni bide bebeğin aşağıya baskısı hafif sancı çıkardı nöbetçi dr tahliller ilaçlar gönderdi daha çok idrar yolları enfeksiyonundan şüphelendi ilaçlar fitiller tozlar verdi . iki haftadır ince çorap babetlerime geçiş yapmıştım el ayak şişmeleri ateş basmaları ardında meğer üşütmüşüm hemen geçiş yaptım kışlık kıyafetlere çoraplara
genel kontrolumuz bu cumaydı acilde sadece kilosunu duydum o ara obez olmuş benim oğluş teyselerinst de hafif sancı çıktı açılma filan yok ama şükür döndük eve..
2kiloyu çoktan geçmişsevindim boy ve diğer değerleri öğrenemedim daha .. bugun tekrar iş başı hayırlısı ile mayıs ayındada çalışmam gerekli rabbim şifa sabırlar versin hepimize içinde bana ve bebeğime de
günaydın can hatunlar işe güce başlamadan iki kelam edeyim dedim
dün hastanedeydim işyerinde 12 gibi başlayan ağrılarım 5 gibi dayanılmaz olunca apar topar hastaneye gittik aşırı enfeksiyon nedeni bide bebeğin aşağıya baskısı hafif sancı çıkardı nöbetçi dr tahliller ilaçlar gönderdi daha çok idrar yolları enfeksiyonundan şüphelendi ilaçlar fitiller tozlar verdi . iki haftadır ince çorap babetlerime geçiş yapmıştım el ayak şişmeleri ateş basmaları ardında meğer üşütmüşüm hemen geçiş yaptım kışlık kıyafetlere çoraplara
genel kontrolumuz bu cumaydı acilde sadece kilosunu duydum o ara obez olmuş benim oğluş teyselerinst de hafif sancı çıktı açılma filan yok ama şükür döndük eve..
2kiloyu çoktan geçmişsevindim boy ve diğer değerleri öğrenemedim daha .. bugun tekrar iş başı hayırlısı ile mayıs ayındada çalışmam gerekli rabbim şifa sabırlar versin hepimize içinde bana ve bebeğime de
Tesekkur ederim canim. yolu bitirmek uzereyim ama bende bitmis haldeyim :-( ayaklarim davul gibi sisti. hemen uyumak istiyorum.
Gunaydinnnnnn
Nasilsiniz bakalim annisler
Benim oglum masaallah kipir kipir.....
Sabah sabah bu enerjiyi nereden buluyor bu cocuk anlamis degilim
Kizinla sana koca bir masaallah bacim
Ins. Erken gelmek icin ugrasmaz ufaklik....
Zamaninda kucagina alman dilegiyle
Şimdilik hersey yolunda o zaman maşallah annesi sabırlı bebegine. Hep böyle olun günleri içeride doldurun;-)
Geçmiş olsun Canım , o ateş basmaları beni de yazlıklara sevkediyor ama ben kat kat giyinmeye özen gösteriyorum, çok terli kalmıyorum hafif serinleyince de hemen giyiniyorum
O idrar yolları enfeksiyonu beni de mahvetti, aman dikkat ...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anlatış tarzına çok güldüm yaaa puhahahahahadeli
Bu arada maşallah canım
Slm Güzeller..Dün randevumuz vardı ve 32.00 haftalıktık tam olarak , kilomuz ise 1,719 gr.. Doktor Bebeğimin 10 gün geriden geldiğini söyledi ve haftaya tekrar çağırdı , eşimle birlikte panik olduk sorular sorduk zar zor cevaplar aldık.. gelişim geriliğinden şüpheleniyorum vs. dedi, Peki ya öyleyse ne olucak dedik .. Erken bi tarihte alabiliriz ama henüz bunu söylemek için erken dedi 1 hafta kontrol edelim gelişimini dedi , Çok güvendiğim Doktoruma bi an nefret dolu gözlerle baktım resmenn( Ordan çıktığımız gibi BATI BAHAT hastanesine gittik. Orta yaşlı bir Dr. Çok güzel şeyler söyledi ve tam 1 saatiini bize ayırdı SIRF içimiz rahat etsin diye,
(özellikle şunu belirtti, bebeğin duruşu ölçümlerde yanılmamıza sebep olabilir dedi) Bebeğim pozisyon değiştirdikçe sürekli tekrar ölçümler yaptı ve herseferinde farklı sonuçla karşılaştık , günü ile uyumlu olduğunu gördük , bebek gelişiminde önemli olan kafa + kalça kemiği ölçümleridir dedi, onlar 32 haftanın üzerinde içiniz rahat olsun dedi .. Zaten gelişme geriliği olan bir bebeğin suyu bukadar iyi olmaz dedi mutlaka azalma olurdu falan.. Kilo olarak beklentimiz bu haftalarda 1900 gr. civarı dedi ,Buna fazla takılmayın ileriki haftalardaki artışı birlikte görücez dedi , hareketleride süper oğlumun. 3 hafta sonra çağırdı tekrar kontrole, Doğum pozisyonunu almış benim meleğim ve aynıı annesine benziyorrr burnu yanakları falan aynı ben ^^ Herhangibir sorun görse 3 hafta sonra gelin demezdi sanırım . Böylece Doktorumu da değiştirmiş bulunmaktayım ^^ Hakkımızda Hayırlısı olsun
Sezaryen canım..
bi yerde bi makale okumuştum. kadınlar anne olma içgüdüsüyle yaratıldıkları için zaten acı eşiği erkeklere göre çok yüksekmiş.Hem fiziksel hem psikolojik olarak öyle yaratılmışlar. Üstelik hamilelik esnasında vücut o acıyı bildiği için ( ilk kez doğum olsa bile vücut nasıl bir acıyla karşılaşağını bilirmiş) kendini hazırlıyormuş. Doğum acısını erkeklere yaşatsalar acıdın çatlayıp ölebilirlermiş düşünsenize....
Üstelik burdaki hamile arkadaşların bir çoğu 25 yaş üstü. Yani psikolojik ve fiziksel olarak gelişimlerini tamamlamış bireyleriz. Hala bi çok kızımız 13-14 yaşında anne oluyor. Onları düşününce inanın korkulacak bişey yok diye düşünüyorum.
Üstelik insan bilmediği şeyden neden korksun ki
Size de maşallah Canım :)
Benim kız bu sabah bizi çok korkuttu, sola dönüyorum sola kayıyor, sağa dönüyorum sağa kayıyor ama hiç tepki yok, içerde bir kütle hareket halinde ama hiç direnç yoktukonuştuk, okuduk üfledik, su içtim vs biraz sevdik meğer uyuyormuş herhalde ki sağlam bi tepik attı. Ama şimdiye kadar da çok sakin duruyor. Asıl beni rahatsız eden hiç bir doluluk hissim de yoktu sabah.
Bugün takipteyim bakalım ...
Herkese sevgiler..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar Dr dan geldim benm Dr izinde olduğu için başka Dr a Gittm aynı hastanedeki onn da ultraosn cihazı kötüydü 2boyutluydu ve ölçümlere hiç gğvenemedm benm Dr un ölçümlerinden küçük çıkardı dedim geriye gidermi yok gtmez dedi ama ölçümler öyle demiyordu ona canm sıkıldı rahim ağzı uzunluğunu bile alttan yaptı benm Dr um karındn görebiliyordu cok şükür sancı yok ancak ilaçla stabil ilaca devam dedi 3 gün sonra tekrar nst için cagrdı ama gitmcm ağrım olmadgı sürece benden durmlar bu inş Dr um gelene kadar doğurmam😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?