Selam sevgili anneler ve minnak yavruları;
Biz bugun doktora gittik. 31+2 deyiz. Kilomuz 1800 boyumuzda 41 cm olmus. Suyumuzda normalin ustundeymis. Bidahaki gorusme nasipse 30 nisanda. O gunde nst ye gircem sanci falan yoksa nasipse dogum icin ankaraya dogru yola cikcam inşAllah
günaydın haziran anneleri hergeçen gün yaklaşıoruz bebişlerimize artık bende şişmeler başladı eller ayaklar burun daa çabuk yoruluorum nefes nefese kalıorum yürürken ağırlaştım iiceSakaryalı olarak şafak 54 sakarya plaka
Slm Güzeller..Dün randevumuz vardı ve 32.00 haftalıktık tam olarak , kilomuz ise 1,719 gr.. Doktor Bebeğimin 10 gün geriden geldiğini söyledi ve haftaya tekrar çağırdı , eşimle birlikte panik olduk sorular sorduk zar zor cevaplar aldık.. gelişim geriliğinden şüpheleniyorum vs. dedi, Peki ya öyleyse ne olucak dedik .. Erken bi tarihte alabiliriz ama henüz bunu söylemek için erken dedi 1 hafta kontrol edelim gelişimini dedi , Çok güvendiğim Doktoruma bi an nefret dolu gözlerle baktım resmenn( Ordan çıktığımız gibi BATI BAHAT hastanesine gittik. Orta yaşlı bir Dr. Çok güzel şeyler söyledi ve tam 1 saatiini bize ayırdı SIRF içimiz rahat etsin diye,
(özellikle şunu belirtti, bebeğin duruşu ölçümlerde yanılmamıza sebep olabilir dedi) Bebeğim pozisyon değiştirdikçe sürekli tekrar ölçümler yaptı ve herseferinde farklı sonuçla karşılaştık , günü ile uyumlu olduğunu gördük , bebek gelişiminde önemli olan kafa + kalça kemiği ölçümleridir dedi, onlar 32 haftanın üzerinde içiniz rahat olsun dedi .. Zaten gelişme geriliği olan bir bebeğin suyu bukadar iyi olmaz dedi mutlaka azalma olurdu falan.. Kilo olarak beklentimiz bu haftalarda 1900 gr. civarı dedi ,Buna fazla takılmayın ileriki haftalardaki artışı birlikte görücez dedi , hareketleride süper oğlumun. 3 hafta sonra çağırdı tekrar kontrole, Doğum pozisyonunu almış benim meleğim ve aynıı annesine benziyorrr burnu yanakları falan aynı ben ^^ Herhangibir sorun görse 3 hafta sonra gelin demezdi sanırım . Böylece Doktorumu da değiştirmiş bulunmaktayım ^^ Hakkımızda Hayırlısı olsun
Bı arada kızlar 3 haftada 300gr almşm toplam bu da ilginç geldi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm Güzeller..Dün randevumuz vardı ve 32.00 haftalıktık tam olarak , kilomuz ise 1,719 gr.. Doktor Bebeğimin 10 gün geriden geldiğini söyledi ve haftaya tekrar çağırdı , eşimle birlikte panik olduk sorular sorduk zar zor cevaplar aldık.. gelişim geriliğinden şüpheleniyorum vs. dedi, Peki ya öyleyse ne olucak dedik .. Erken bi tarihte alabiliriz ama henüz bunu söylemek için erken dedi 1 hafta kontrol edelim gelişimini dedi , Çok güvendiğim Doktoruma bi an nefret dolu gözlerle baktım resmenn( Ordan çıktığımız gibi BATI BAHAT hastanesine gittik. Orta yaşlı bir Dr. Çok güzel şeyler söyledi ve tam 1 saatiini bize ayırdı SIRF içimiz rahat etsin diye,
(özellikle şunu belirtti, bebeğin duruşu ölçümlerde yanılmamıza sebep olabilir dedi) Bebeğim pozisyon değiştirdikçe sürekli tekrar ölçümler yaptı ve herseferinde farklı sonuçla karşılaştık , günü ile uyumlu olduğunu gördük , bebek gelişiminde önemli olan kafa + kalça kemiği ölçümleridir dedi, onlar 32 haftanın üzerinde içiniz rahat olsun dedi .. Zaten gelişme geriliği olan bir bebeğin suyu bukadar iyi olmaz dedi mutlaka azalma olurdu falan.. Kilo olarak beklentimiz bu haftalarda 1900 gr. civarı dedi ,Buna fazla takılmayın ileriki haftalardaki artışı birlikte görücez dedi , hareketleride süper oğlumun. 3 hafta sonra çağırdı tekrar kontrole, Doğum pozisyonunu almış benim meleğim ve aynıı annesine benziyorrr burnu yanakları falan aynı ben ^^ Herhangibir sorun görse 3 hafta sonra gelin demezdi sanırım . Böylece Doktorumu da değiştirmiş bulunmaktayım ^^ Hakkımızda Hayırlısı olsun
hadi hayırlısı olsun inşallah canım..maşallah bu arada
Tesekkur ederim canim. Sanki biras kilosu az geldi bana ama bilmiyorum ....
İnşallah herşey yolunda gidecek, sen moralini yüksek tut yeterki ...Slm Güzeller..Dün randevumuz vardı ve 32.00 haftalıktık tam olarak , kilomuz ise 1,719 gr.. Doktor Bebeğimin 10 gün geriden geldiğini söyledi ve haftaya tekrar çağırdı , eşimle birlikte panik olduk sorular sorduk zar zor cevaplar aldık.. gelişim geriliğinden şüpheleniyorum vs. dedi, Peki ya öyleyse ne olucak dedik .. Erken bi tarihte alabiliriz ama henüz bunu söylemek için erken dedi 1 hafta kontrol edelim gelişimini dedi , Çok güvendiğim Doktoruma bi an nefret dolu gözlerle baktım resmenn( Ordan çıktığımız gibi BATI BAHAT hastanesine gittik. Orta yaşlı bir Dr. Çok güzel şeyler söyledi ve tam 1 saatiini bize ayırdı SIRF içimiz rahat etsin diye,
Selam sevgili anneler ve minnak yavruları;
Biz bugun doktora gittik. 31+2 deyiz. Kilomuz 1800 boyumuzda 41 cm olmus. Suyumuzda normalin ustundeymis. Bidahaki gorusme nasipse 30 nisanda. O gunde nst ye gircem sanci falan yoksa nasipse dogum icin ankaraya dogru yola cikcam inşAllah
yoooo hiçte değil canım niye öyle düşünüyorsun ki?
mesela ben 30+4 iken gittim doktora 1830 gr ve 42 cm çıktı benim köfte (üstelik 10 gün ilerde gidiyor bizimki) bunla bile kıyaslarsan iyi bence seninki, hem doktor az görse kesin söylerdi
selam kızlar bugünlerde pek iyi değilim dün baygınlık geçirir gibi oldum elim ayagım titredi hiçbiryerimi hissetmedim kalp atıslarım tavan yaptı tansiyonum düştü birkaç kez daha böyle olmustum sizlerde de böyle seyler görülüyor mu acaba normal mi
Ama bak senin kofte 30+4 te 1800 lerde simdi 2 kiloyu gecmistir (maşallah Allah nazarlardan saklasin ) ya ne bilim normalde hic takintili bir insan degilimde noldu bana son aylarda anlamiyorum. Bide biz en bastan beri kilolu bi bebek bekliyoduk ( babayla ben 4 kilo uzeri dogdugumuz icin ) belkide ondan az geliyo bize :))( benim biran once kendime gelmem lazim ben hayatta yapmam dedigim seyleri yapmaya basladim yavastan bebek dogunca dusunemiyorum kendimi bu gidisle :)))(
Maşallah :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar bugünlerde pek iyi değilim dün baygınlık geçirir gibi oldum elim ayagım titredi hiçbiryerimi hissetmedim kalp atıslarım tavan yaptı tansiyonum düştü birkaç kez daha böyle olmustum sizlerde de böyle seyler görülüyor mu acaba normal mi
yarından sonra bende doktor kontrolüne gidicem inşallah,beklenen doğum tarihlerimiz aynı unutmazsam yazarım karşılaştırman için boyunu kilosunu,29+4 de gittiğimde boyu 35cm kilo 1350 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?