Biz geldik
Dün kontrolümüz vardı oğluşumuzun boyu 42 cm kilosu 1950 olmuş maşallah
suyum vs her şey iyi dedi dr
nst girdik ilk defa onun da sonuçları iyi bu hafta çalışabilir raporumu alıcaz
Bizde durumlar bu
Rabbim bundan sonra da hep hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah
Kizlar saka maka 30 haftayi devirdik. Bebeklerimize kavusmamiza sadece haftalar kaldi. Ne buyuk heyecan ne buyuk mutluluk
bende de düşününce heyecam oluyor ayy doğursakta bi alsak kucağımıza hayırlısıyla
Ama bak senin kofte 30+4 te 1800 lerde simdi 2 kiloyu gecmistir (maşallah Allah nazarlardan saklasin ) ya ne bilim normalde hic takintili bir insan degilimde noldu bana son aylarda anlamiyorum. Bide biz en bastan beri kilolu bi bebek bekliyoduk ( babayla ben 4 kilo uzeri dogdugumuz icin ) belkide ondan az geliyo bize :))( benim biran once kendime gelmem lazim ben hayatta yapmam dedigim seyleri yapmaya basladim yavastan bebek dogunca dusunemiyorum kendimi bu gidisle :)))(
Biz geldik
Bizde durumlar bu
Rabbim bundan sonra da hep hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah
el şişmeleri ayak bileklerinde şişmeler bendede başladı. Özellikle sabahları yataktan kalkınca ellerimi görüyorum davul gibi. Yumruk yaparken hissediyorum şişliklerini. 37. Haftaya kadar çalşacağım. Fil gibi gezinirim artık ortalıklarda yaaaaaaa... Mayısın başında çocuk odamız gelecek yerleştireceğim odada bir sürü eşya var onların boşaltılması gerekli. Bebek şekerleri için bir sürü işim var daha offff. Bebek için almam lazım gereken şeyler de var. Evimi temizleteceğim. Hangi birini ne zaman yapsam bir akıl ver
Saol canim benim icimi rahatlattin valla senle ayni fikirdeyim biran once haziran olsun :))))
olsun o fark öyle çok değil..bişeycik olmaz,merak etme..sağlıklı ve gayet iyi o annesiayrıca o deli ruh hali bendede var ve dediğin gibi bu son aylarda arttı artık,herşeyden nem kapar oldum telaş yapıyorum korkuyorum ooffff keşke bian önce gelsek hazirana..
Biz geldik
Bizde durumlar bu
Ben haftaya bebeğin beşiğinin tekstillerini kurutemizlemeye vereceğim, mayıs başında temizlik işlerine girişeceğim, bugün kızımın şifonyeri gelecek, dün yıkadıklarımı ütülemeliyim bebişimin battaniyeleri vs :) geçen hafta hazırlamayı planlayıp yetişemediğim çantamızı hazırlayacağım bu hafta inşallah. Mayıs başında ablam da gelecek ki beraber evde düzenlemeleri halledelim, halılar verilecek temizlikten hemen önce yıkamaya vs. Evimizin en küçük sahinesi gelecek, kolay mı etraf harika görünmeli :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz geldik
Bizde durumlar bu
Ben hem heyecanlı hem de ürkeğim :) acaba uykum ağır gelir kızımın ağlamasını duymazsam, ay acaba öksürür veya gaz sancısı olur ben anlamazsam gibi pimpirikli zamanlarım hoşgeldi :)
16 sene sonra tekrar anne olmaya heveslenirsen böyle acemi acemi heyecan ve endişeler duyarsın di me :)
bizim oda yerleşti zaten..bebişin halı ve perdenin gelmesini bekliyoruz sadeceevin halılarını mayıs sonunda vericem yıkamaya,temizlikte doğuma 1 hafta kala yapılcak evde aaaay valla dediğin gibi,haziranı 4 gözle ve full hareketlilikle bekliyoruz
sende mi çalışıyorsunahh arkadaşım benimde vimde tadilat var mutfağım komple yenilenio bebişin yatağı geldi kurdurmadık heryer toz bnde temizletecem evi halıları yıkatmaya vercem benimde çok işim var
Slm Güzeller..Dün randevumuz vardı ve 32.00 haftalıktık tam olarak , kilomuz ise 1,719 gr.. Doktor Bebeğimin 10 gün geriden geldiğini söyledi ve haftaya tekrar çağırdı , eşimle birlikte panik olduk sorular sorduk zar zor cevaplar aldık.. gelişim geriliğinden şüpheleniyorum vs. dedi, Peki ya öyleyse ne olucak dedik .. Erken bi tarihte alabiliriz ama henüz bunu söylemek için erken dedi 1 hafta kontrol edelim gelişimini dedi , Çok güvendiğim Doktoruma bi an nefret dolu gözlerle baktım resmenn( Ordan çıktığımız gibi BATI BAHAT hastanesine gittik. Orta yaşlı bir Dr. Çok güzel şeyler söyledi ve tam 1 saatiini bize ayırdı SIRF içimiz rahat etsin diye,
(özellikle şunu belirtti, bebeğin duruşu ölçümlerde yanılmamıza sebep olabilir dedi) Bebeğim pozisyon değiştirdikçe sürekli tekrar ölçümler yaptı ve herseferinde farklı sonuçla karşılaştık , günü ile uyumlu olduğunu gördük , bebek gelişiminde önemli olan kafa + kalça kemiği ölçümleridir dedi, onlar 32 haftanın üzerinde içiniz rahat olsun dedi .. Zaten gelişme geriliği olan bir bebeğin suyu bukadar iyi olmaz dedi mutlaka azalma olurdu falan.. Kilo olarak beklentimiz bu haftalarda 1900 gr. civarı dedi ,Buna fazla takılmayın ileriki haftalardaki artışı birlikte görücez dedi , hareketleride süper oğlumun. 3 hafta sonra çağırdı tekrar kontrole, Doğum pozisyonunu almış benim meleğim ve aynıı annesine benziyorrr burnu yanakları falan aynı ben ^^ Herhangibir sorun görse 3 hafta sonra gelin demezdi sanırım . Böylece Doktorumu da değiştirmiş bulunmaktayım ^^ Hakkımızda Hayırlısı olsun
iyi yapmışın canım zaten canımız burnumuzda doktor saçmalığı çekemeyiz birde suyu hareketleri doğum pozizyonunada girmiş aferin yavruşa
aaaaay yazının ilk başlarını okudum korktum bi an..sonra rahatladım devamını okudukça,şükür canım..inşallah 2. gittiğin doktor bu şekilde hep içine sinerek devam eder ve minnakına sağlıkla kavuşursun
Canim hic korma gectigimiz cumartesi yani 3 gun once ayni haftada ayni kg bana soyledi ve cok sa iyi oldugunu soyledi sakin korkutma kendini sadece kg dn torum yapiosan.
İnşallah herşey yolunda gidecek, sen moralini yüksek tut yeterki ...
canım hayırlı olsun yeni doktorun :) ben de batı bahat hastanesine gidiyorum başından beri :) doktorum Ahmet yavaş ve çok memnunum :) gereksiz işlem ve gereksiz test yapmıyor hiç bir şekilde sen hangi doktora muayene oldun acaba Doktorun kapısı danışmanın sol tarafında mı kalıyor Gerçi hasta kartı veriyorlar ya o kartın üzerinde kaşesi falan vardır :) belki o hastanede karşılaşırız bile bilmeden etmeden
bende son haftalarda bi bayan çağırıp camları halıları sildircembizimki balayı bebeği olduğu için bide çalıştığımdan eşyaları pek kullanamadık kokusuyla duruo
Sağolun kızlar , çok şükür doğru Dr.u buldum sanırım :) laraca benim dün gittiğim Dr. da AHMET YAVAŞ tı.. adam içime su serpti resmen :) konuşmaları , Kendinden emin oluşu falan güven veriyor insana.. gereksiz tahlil yaptırmıyor gerçekten , Şu anda herşeyin normal dedi tansiyon vs. Aile hekiminde bi ara idrar testi yaptırmamı istedi sadece , Proteine bakılcakmış sanırım.. Muayneleri denk getirelim bi gün de görüşelim bari
Hic sorma canim ya bende her an tetikteyim....Size de maşallah Canım :)
Benim kız bu sabah bizi çok korkuttu, sola dönüyorum sola kayıyor, sağa dönüyorum sağa kayıyor ama hiç tepki yok, içerde bir kütle hareket halinde ama hiç direnç yoktukonuştuk, okuduk üfledik, su içtim vs biraz sevdik meğer uyuyormuş herhalde ki sağlam bi tepik attı. Ama şimdiye kadar da çok sakin duruyor. Asıl beni rahatsız eden hiç bir doluluk hissim de yoktu sabah.
Bugün takipteyim bakalım ...
Herkese sevgiler..
Canim endiseni anliyorum ama o olcumler gercekten pozisyona gorede degisebiliyor....Slm Güzeller..Dün randevumuz vardı ve 32.00 haftalıktık tam olarak , kilomuz ise 1,719 gr.. Doktor Bebeğimin 10 gün geriden geldiğini söyledi ve haftaya tekrar çağırdı , eşimle birlikte panik olduk sorular sorduk zar zor cevaplar aldık.. gelişim geriliğinden şüpheleniyorum vs. dedi, Peki ya öyleyse ne olucak dedik .. Erken bi tarihte alabiliriz ama henüz bunu söylemek için erken dedi 1 hafta kontrol edelim gelişimini dedi , Çok güvendiğim Doktoruma bi an nefret dolu gözlerle baktım resmenn( Ordan çıktığımız gibi BATI BAHAT hastanesine gittik. Orta yaşlı bir Dr. Çok güzel şeyler söyledi ve tam 1 saatiini bize ayırdı SIRF içimiz rahat etsin diye,
(özellikle şunu belirtti, bebeğin duruşu ölçümlerde yanılmamıza sebep olabilir dedi) Bebeğim pozisyon değiştirdikçe sürekli tekrar ölçümler yaptı ve herseferinde farklı sonuçla karşılaştık , günü ile uyumlu olduğunu gördük , bebek gelişiminde önemli olan kafa + kalça kemiği ölçümleridir dedi, onlar 32 haftanın üzerinde içiniz rahat olsun dedi .. Zaten gelişme geriliği olan bir bebeğin suyu bukadar iyi olmaz dedi mutlaka azalma olurdu falan.. Kilo olarak beklentimiz bu haftalarda 1900 gr. civarı dedi ,Buna fazla takılmayın ileriki haftalardaki artışı birlikte görücez dedi , hareketleride süper oğlumun. 3 hafta sonra çağırdı tekrar kontrole, Doğum pozisyonunu almış benim meleğim ve aynıı annesine benziyorrr burnu yanakları falan aynı ben ^^ Herhangibir sorun görse 3 hafta sonra gelin demezdi sanırım . Böylece Doktorumu da değiştirmiş bulunmaktayım ^^ Hakkımızda Hayırlısı olsun
Bir 23 de bennnnBen varim 22 ))) hepimize kolay gelsinn:))
Masaallah bacimSelam sevgili anneler ve minnak yavruları;
Biz bugun doktora gittik. 31+2 deyiz. Kilomuz 1800 boyumuzda 41 cm olmus. Suyumuzda normalin ustundeymis. Bidahaki gorusme nasipse 30 nisanda. O gunde nst ye gircem sanci falan yoksa nasipse dogum icin ankaraya dogru yola cikcam inşAllah
Su cihazlardan oturu bende magdurlardanim sanirimMerhaba kızlar Dr dan geldim benm Dr izinde olduğu için başka Dr a Gittm aynı hastanedeki onn da ultraosn cihazı kötüydü 2boyutluydu ve ölçümlere hiç gğvenemedm benm Dr un ölçümlerinden küçük çıkardı dedim geriye gidermi yok gtmez dedi ama ölçümler öyle demiyordu ona canm sıkıldı rahim ağzı uzunluğunu bile alttan yaptı benm Dr um karındn görebiliyordu cok şükür sancı yok ancak ilaçla stabil ilaca devam dedi 3 gün sonra tekrar nst için cagrdı ama gitmcm ağrım olmadgı sürece benden durmlar bu inş Dr um gelene kadar doğurmam😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Az once basima geldi yine ...selam kızlar bugünlerde pek iyi değilim dün baygınlık geçirir gibi oldum elim ayagım titredi hiçbiryerimi hissetmedim kalp atıslarım tavan yaptı tansiyonum düştü birkaç kez daha böyle olmustum sizlerde de böyle seyler görülüyor mu acaba normal mi
Masaallah ogluna bacimBiz geldik
Bizde durumlar bu
Bacim Allah (c.c.) kolaylik versin....ahh arkadaşım benimde vimde tadilat var mutfağım komple yenilenio bebişin yatağı geldi kurdurmadık heryer toz bnde temizletecem evi halıları yıkatmaya vercem benimde çok işim var
Temizlik sart tabi bacim....Ben haftaya bebeğin beşiğinin tekstillerini kurutemizlemeye vereceğim, mayıs başında temizlik işlerine girişeceğim, bugün kızımın şifonyeri gelecek, dün yıkadıklarımı ütülemeliyim bebişimin battaniyeleri vs :) geçen hafta hazırlamayı planlayıp yetişemediğim çantamızı hazırlayacağım bu hafta inşallah. Mayıs başında ablam da gelecek ki beraber evde düzenlemeleri halledelim, halılar verilecek temizlikten hemen önce yıkamaya vs. Evimizin en küçük sahinesi gelecek, kolay mı etraf harika görünmeli :)
hehehehhe ooo oda iyimiş
sen hangi hastaneye gidiyordun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?