2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

canım ya bu kordon dolanması olayı beni de çok korkutuyor.benim doktorum benden hiç idrar tahlili felan istemıyor. son aylarda bu proteine bakmak için idrar tahlili mi yaptırmak gerekıyor.benım doktor pasif mi neeee

Slm kızlar!
Burda takibim zor oluo hala alıntılanan yazıların kime ait olduğu karışık fln :)
Fakat yıkama konusu konuşulmuş ilave bilgi vereyim dedim:
Bebekler ilk doğduklarında vücutlarında beyaz bi tabaka var biliosunuz. Doğduktan sonra bu tabakanın en önemli özelliği bağışıklık sağlaması!!! Yani onu hemen yıkarsanız savunması azalır.. Bu nedenle de en başta da silerler sadece. İlk günlerinde dış dünyaya alışacağı için o dış koruma tabakası önemli. Zorunlu olmadıkça yıkamamakta fayda var..

Keşke doktorlar da bizim endişelerimizi anlasalar da gerekli açıklamayı yapsalar, 10dk fazla zaman ayırma lutfunda bulunup bebeğin duruşundan doğacak ölçümlerdeki yanıltma ihtimalini anlatsa zaten telaşa kapılmazdık, Herşeyde vardır bi hayır canım , demek ki o hastane de doğum yapmak kısmet değilmiş.. Moralim daha da yerine geldi sayenizde , eksik olmayın

canım ya bu kordon dolanması olayı beni de çok korkutuyor.benim doktorum benden hiç idrar tahlili felan istemıyor. son aylarda bu proteine bakmak için idrar tahlili mi yaptırmak gerekıyor.benım doktor pasif mi neeee
Bacim bazi doktorlar oyle ama ya....
Senin kendin hatirlat bence riske atma....
Bazi doktorlar oyle sormazsak boyunu kilosunu bile soylemeye yeltenmiyor maalesef

Dedigin gibi vardir bunda da bir hayir canim...
Sen hep iyi dusun yigenimizi strese sokma lutfen

gecen sefer söylemiştim olabilir böyle seyler dedi ama insan tedirgin oluyor canım bugün tekrar gideceğim bakalım ne diyecek

tamam canım bana da özelden mesaj atabilirsen çok iyi olur doktorun dediğini bazen sayfaları takip edemiyorum kaçırmayayım yazdığını sonra :)

Oh maşAllah maşAllah darisi bize ve tum annelere geldin haziran :))))

Slm teyzoşlarr , hiçte zayıf gözükmüyorum dimi

Valla elimden düşürmüyorum dünden beri resmini, burundan bitane ısırasım geliyo

Kizlar merabalar.zaman daraliyo bebislere kavusmaya az kaldi.tatli telaslar icindeyiz hepimiz.Rabbim utandirmasin hicbirimizi.benim sancilar bitmedi gitti surekli hastane ve anneemler arasindayim.esim ve kizim icinde zor gunler yasadik ve bugun evime geldim artik.annem hergun gidip gelir saolsun.nidilata devam erken dogum olmamasi icin.ama artik olsun istiyorum belki kizacaksiniz bana.surekli hastane serum igne ilaclar cok yoruldum.artik evimde son hazirliklara baslicam kendim biseler yapmak istiyorum.hepinizi kucakliyorum ve opuyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aa çok sevindirik oldum şuanda ben en son 1 nisanda gitmiştim herşey yolunda olduğu için bir dahaki muayeneye nisanın sonunda gel dedi önümüzdeki hafta gideceğim nst ye falan bağlıyckmış ve aynen insana güven veren biri.. :) ve çok iyi bir doktormuş zaten ben de tavsiye üzerine gitmiştim :) her gidişte kilonu falan ölçer detaylı takibini yapar hem senin hem bebeğin :):) aynen bir gün denk getirelim randevularııı :*:*:* sen hastaneye yakın mı oturuyorsun bizim evimiz hastaneye arabayla 5 dk. halkalı Atakent te oturuyoruz

Biz Küçük Çekmece de oturuyoruz canım . . araba olduğu için çok uzak sayılmaz :) beni 3 hafta sonra çağırdı canım , son ayda zaten sıklaşıcak randevular mutlaka denk getirirz birisinde

Eki Görüntüle 1081970 Slm teyzoşlarr , hiçte zayıf gözükmüyorum dimi

Valla elimden düşürmüyorum dünden beri resmini, burundan bitane ısırasım geliyo
Masaallah subhanallah
Yerim ben onun o findik burnunu

Aman bacim kendini yormadan yap hazirliklarini....
Bir cogumuz zorluklardan gecerek kavusacagiz meleklerimize
Saglicakla gelsinler ins.

Merhaba guzel anneler, gecen cuma kontrolumuz vardi her sey normal dedi doktor beni nst ye soktu onda da sanci falan cikmadi bebegim 2300 gr olmus masallah, biraz idrar yolu enfeksiyonum var doktor bol su icmeye devam dedi ilac vermedi
Bu arada biz 35. Haftamiza girdik benim bel ve sirt agrilarim artti baya karin agrilarim da oluyo hayat zorlasmaya basladi hafiften

Masallah suphanallah canim.cok belirgin guzel poz vermis.

Masaallah subhanallah
Yerim ben onun o findik burnunu

kızlar ya bu aldıklarınız 3 boyutlu mu ben hiç böyle foto almadım. verdiği ulatrason kağıtlarından hıcbısey anlamıyorum

Öpüyoruz hepinizi :) huzursokağı canımm bu 3 boyutlu falan değil ama cihazlar önemli işte her hastanenin ki bir değil çok fark ediyor

aynısından bitane bendede var doktorum bayan ama daha hamile kalmadan öncesinden konuşmuştuk ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde hani önce keseyi göelim diye herhangi bi hastaneye gittik ilk sorduğumuz bayan doktor varmı oldu bütün antalyayı gezdik o gün şimdide diyorum anestezi uzmanı erkek olursa ne olacak kara kara düşünüyor onları ayarlamaya çalışıyor benimkide inanılmaz modern bi adamdır ama mevzu ben olunca bi garipleşiyor bu arada benimde dişçim bayan:)

Bacilar utanarak soruyorum....
Daha onceden dogum yapmis bacilarima ozellikle....
Ozel bolgenizdeki tuylerinizi nasil aliyordunuz
Malum karin cikti neyle ve nasil temizliyordunuz ???
Kuafor haric....
Pek uygun gelmiyor bana baska birine aldirmak... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…