Hic sorma canim ya bende her an tetikteyim....
Surekli hareketlerini kontrol ediyorum uyudugu zamanda olunca karnimi salliyorum oksuyorum falan uyansin diye....
Ne yapayim endiseleniyorum....
Bu zamanlatda kordon dolanmasi vs. Ye karsi doktorum uyardi....
Eger bir anormallik sezersen bebegi kurtarabiliriz dedi....
Gec kalinirsa yapacak birsey kalmaz diye tembihledi....
Bu aralar diken uzerinde olmamiz normal olsa gerek :18:
Canim endiseni anliyorum ama o olcumler gercekten pozisyona gorede degisebiliyor....
Ben acillik oldugum zaman bir hafta arayla gittigimde 50 gr. Almis gibi gorunuyordu ama iki gun sonrasinda gittigimde 300 gr. Farketmisti....
Sen gonlunu ferah tut duzenli meyveni vs. Tuket canim....
Stres yapmamaya calis...
Bir 23 de bennnn
Masaallah bacim
Hayirli yolculuklar simdiden
Su cihazlardan oturu bende magdurlardanim sanirim
Bacim dur daha erken doktorun gelmeden dogurmazsin ins.
Anammm herkesi heran dogum yapma heyecani sardi
Az once basima geldi yine ...
Bende de oluyor canim kalo carpintisini sorma....
Disari firlayacak gibi oluyor....
Tansiyonumu olcene kadar normale donuyor ama anlik gelip gecici oluyor.....
Birden halsizlik bayilma hissi vs.
Masaallah ogluna bacim
Rabb'im hep boyle guzel haberlerle gelmemizi nasip etsin ♥♥♥
Bacim Allah (c.c.) kolaylik versin....
Baya bir isin var desene
Temizlik sart tabi bacim....
Cok sukur sansliyiz biz ablalarimiz vs. Yardim icin gelecekler
Az kaldi azzzzz
Sonra Gelsin bebislerrrrrr
Canim endiseni anliyorum ama o olcumler gercekten pozisyona gorede degisebiliyor....
Ben acillik oldugum zaman bir hafta arayla gittigimde 50 gr. Almis gibi gorunuyordu ama iki gun sonrasinda gittigimde 300 gr. Farketmisti....
Sen gonlunu ferah tut duzenli meyveni vs. Tuket canim....
Stres yapmamaya calis...
Bacim bazi doktorlar oyle ama ya....canım ya bu kordon dolanması olayı beni de çok korkutuyor.benim doktorum benden hiç idrar tahlili felan istemıyor. son aylarda bu proteine bakmak için idrar tahlili mi yaptırmak gerekıyor.benım doktor pasif mi neeee
Keşke doktorlar da bizim endişelerimizi anlasalar da gerekli açıklamayı yapsalar, 10dk fazla zaman ayırma lutfunda bulunup bebeğin duruşundan doğacak ölçümlerdeki yanıltma ihtimalini anlatsa zaten telaşa kapılmazdık, Herşeyde vardır bi hayır canım , demek ki o hastane de doğum yapmak kısmet değilmiş.. Moralim daha da yerine geldi sayenizde , eksik olmayın
benim de bu aralar kalbim ara ara çok çarpıyor. Tansiyon fena değil ama için pır pırlanıyor bazen..
Bu aralar normal herhqlde ama dr una söyle belki kan ve idrar tahlili ister
ipad 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen oluo canım içim titrio sanki kalp atışım yükselio filan kanım düşüşte benim 9 lara düşmüş birde artık organlar bünye vucut sıkıntıda daralma gelio bu haftalar olabilirmiş amma velakin dr anlat canım ben bi liste çıkardım bi kaç güne gidince hepsini soracam bunuda sorcam farklı bişi derse yazarım
bizim oda yerleşti zaten..bebişin halı ve perdenin gelmesini bekliyoruz sadeceevin halılarını mayıs sonunda vericem yıkamaya,temizlikte doğuma 1 hafta kala yapılcak evde aaaay valla dediğin gibi,haziranı 4 gözle ve full hareketlilikle bekliyoruz
Ben haftaya bebeğin beşiğinin tekstillerini kurutemizlemeye vereceğim, mayıs başında temizlik işlerine girişeceğim, bugün kızımın şifonyeri gelecek, dün yıkadıklarımı ütülemeliyim bebişimin battaniyeleri vs :) geçen hafta hazırlamayı planlayıp yetişemediğim çantamızı hazırlayacağım bu hafta inşallah. Mayıs başında ablam da gelecek ki beraber evde düzenlemeleri halledelim, halılar verilecek temizlikten hemen önce yıkamaya vs. Evimizin en küçük sahinesi gelecek, kolay mı etraf harika görünmeli :)
Cankatre senle aynı haftadayız, maşallah hazırlıkları bitirmek üzeresin ben daha hiç bişey almadım. Allah basip ederse bu hafta sonu beşiği alcaz, daha sonra alınması gereken ne varsa artık topluca alıp çıkcaz :) kıyafetlerinden araç gereçlerine kadar :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağolun kızlar , çok şükür doğru Dr.u buldum sanırım :) laraca benim dün gittiğim Dr. da AHMET YAVAŞ tı.. adam içime su serpti resmen :) konuşmaları , Kendinden emin oluşu falan güven veriyor insana.. gereksiz tahlil yaptırmıyor gerçekten , Şu anda herşeyin normal dedi tansiyon vs. Aile hekiminde bi ara idrar testi yaptırmamı istedi sadece , Proteine bakılcakmış sanırım.. Muayneleri denk getirelim bi gün de görüşelim bari
Eki Görüntüle 1081970 Slm teyzoşlarr , hiçte zayıf gözükmüyorum dimi
Valla elimden düşürmüyorum dünden beri resmini, burundan bitane ısırasım geliyo
aa çok sevindirik oldum şuandaben en son 1 nisanda gitmiştim herşey yolunda olduğu için bir dahaki muayeneye nisanın sonunda gel dedi önümüzdeki hafta gideceğim nst ye falan bağlıyckmış ve aynen insana güven veren biri.. :) ve çok iyi bir doktormuş zaten ben de tavsiye üzerine gitmiştim :) her gidişte kilonu falan ölçer detaylı takibini yapar hem senin hem bebeğin :):) aynen bir gün denk getirelim randevularııı :*:*:* sen hastaneye yakın mı oturuyorsun bizim evimiz hastaneye arabayla 5 dk. halkalı Atakent te oturuyoruz
Masaallah subhanallahEki Görüntüle 1081970 Slm teyzoşlarr , hiçte zayıf gözükmüyorum dimi
Aman bacim kendini yormadan yap hazirliklarini....Kizlar merabalar.zaman daraliyo bebislere kavusmaya az kaldi.tatli telaslar icindeyiz hepimiz.Rabbim utandirmasin hicbirimizi.benim sancilar bitmedi gitti surekli hastane ve anneemler arasindayim.esim ve kizim icinde zor gunler yasadik ve bugun evime geldim artik.annem hergun gidip gelir saolsun.nidilata devam erken dogum olmamasi icin.ama artik olsun istiyorum belki kizacaksiniz bana.surekli hastane serum igne ilaclar cok yoruldum.artik evimde son hazirliklara baslicam kendim biseler yapmak istiyorum.hepinizi kucakliyorum ve opuyorum.
maşallah
Masallah suphanallah canim.cok belirgin guzel poz vermis.
Masaallah subhanallah
Yerim ben onun o findik burnunu
kızlar ya bu aldıklarınız 3 boyutlu mu ben hiç böyle foto almadım. verdiği ulatrason kağıtlarından hıcbısey anlamıyorum
Ay şanslısın valla :) benim ki hem belli eder hem de komik oluyor bazen, hemşireyle pazarlık ediyor NST çok uzamadı mı dr umuz çıkacakta hemen görsün diyor, hemşire hn ne bilsin hemen merak etmeyin nöbetçi dr umuz var diyor ama benim eşim nöbetçinin erkek dr olduğunu daha önceden öğrendiğinden aceleci davranıyor
Yine de nöbetçi hekime kaldı yorum, siz sorun sorun varsa biz geliriz konuşmaya dedi yahu hemşireye
Yanlış anlamayın yobaz biri değildir ama bana karşı neden bilmem böyle takıntısı var ademoğlunun :)
Dişçim bile bayan düşünün :) şimdiden bayan çocuk dr araştırmaya başladı bile :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?